icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
1. okt 2011

@foaji takže silnie 😉

foaji
1. okt 2011

@raza Teď, když test zaschnul, tam není ta druhá čárka vůbec. No skočím na gyndu, jestli to nemůže způsobovat vyšší srážlivost krve - mamča ji má. A jinak si myslím, že problém nebude na mé straně. Poslední 3 měsíce mi tělo funguje na jedničku, dokonce i ovulek jsem se po půl roce čekání dočkala 😀 Bojím se, že chyba bude ve spermiích ☹

kikyna
1. okt 2011

Ahoj holky, všem držím pěstičky, aby to vyšlo. Když jsem se snažili o první mimčo, tak nám to trvalo 4 měsíce a přišlo mi to také nekonečné (měření teploty apod.) ale nakonec to vyšlo. Teď jsme se rozhodli mít druhé mimčo, rozhodla jsem se teplotou nestresovat a pustili se do toho a jsme v tom.
Ale trošku se to komplikuje, musela jsem na RTG zubů bylo to hned po MS ale pro jistotu jsem si v den RTG udělala těhu. test byl negativní, pak jsem byla teoreticky v plodných dnech (v polovičce mezi MS) kdy jsme se znovu pokoušeli o mimčo, ale tři dny na to jsem šla k dr. s bolesti zad a ten mě poslal na MR -magnetickou rezonanci s otázkou jestli nejsem těhotná, že v prvním trimestru se na MR nesmí, má odpověď snažíme se zatím ne (to bylo v pátek) v pondělí jsem si udělal těhu test vyšel negativně (bylo to asi týden od pohlavního styku pak už jsem ho neměla) chtěla jsem mít jistotu na tu MR na kterou jsem šla v neděli, že nejsem těhotná. V neděli po MR jsem měla pohlavní styk a ve středu měla dostat MS nepřišla ☹ dnes jsem si dělala těhu. test a je pozitivní..... chci se radovat, chtěli jsme to, ale mám strach jestli to vajíčko, plod neovlivnila MR nebo dokonce RTG, nemáte s tím zkušenost??? Vůbec jsme nedoufali, že by to mohlo dopadnout při tak malém počtu pohlavního styku za ten měsíc ☹

andrema
1. okt 2011

@kikyna ahoj, ja som si myslela ze som tehotna tak mesiac po MR a moja doktorka mi povedala,ze mam na to upozornit gynekologa,ze som bola pred mesiacov na MR,co sa mi zdalo divne,ale asi opodstatnene. Nakoniec som nebola tehu. Ale asi to ma nieco do seba,ked mi kazala upozornit. Najlepsie bude ked to povies gynekologovi

kikyna
1. okt 2011

@andrema ahoj, určitě se gynekologovi zmíním, děkuji

luka03
1. okt 2011

Ahojte. Tak aj ku nam dnes dorazila mrcha, tak ani nam ten september nevysiel ☹ A to sa mi dnes snivalo, ze som mala pozitivny testik, normalne som sa rano zobudila s pocitom, ze som tehotna a potom... prebudenie... No nic, oktober to isti! Pekny den baby!

raza
1. okt 2011

@foaji hmmm, asi bude fakt najlepšie behnúť za doktorkou... daj potom vedieť, ako si dopadla. držím päste

sweetlemon
3. okt 2011

@red_kika ach jaj, poznam tie chlapske zmeny nazorov, jeden mesiac hovoria o snazilkovani, druhy mesiac tvrdia, ze by sme mali este pockat...aj my sme si tym presli, myslela som, ze ho zaskrtim. ja som mu rok tvrdila, ze by sme mali uz snazit, ale nie, nie, ze je este skoro. no tak a teraz sa zatial nedari. ale uz to nejak ustalo a konecne sa nebrani. aj ked niekedy mam pocit, ze sa na to moc netesi, ale uz to neriesim, lebo by som sa s nim musela hadat stale. zrejme to s nimi netreba vobec riesit a len prijimat sperjimky 😀

@foaji no co ty? ako vyzera duch? neskusis nejaku inu znacku testov? mozno na inom by to bolo uz jasne, bud bielo alebo pekna ciarka, ved 15DPO uz musis mat konecny vysledok. inak niektore baby na koniku mavaju duchov pravidelne bez tehu. dufam ale, ze dnes das info o krasnej dvojitej palicke 🙂 🙂

ja som 7dc, posledne 2 dni uz len spinenie, dnes uz snad nic. takze pomaly sa nastavujem na snazilkovanie koncom tyzdna 🙂 pijem grepovu stavu, uz som cela prekyslena z toho 🙂 🙂

sweetlemon
3. okt 2011

@luka03 jaaaaj, ja som mala pozivitny testik v sne pred mesiacom a tiez nic. a kaslat uz na september, priroda by mala vediet, preco to stale posuva 🙂 takze dalsi nadejny mesiac pred nami, drzim palceky 🙂

foaji
3. okt 2011

@sweetlemon Já budu testovat až pozítří..asi.. vůbec se mi do toho nechce 😖 Pořád mě tak divně píchá okolo pupíku, ale včera se místo toho nevinné píchání objevily tak na hodinu křeče. Řekla bych, že vajco se pouští.
Těhotenský testy mám pokaždé jinou značku, teď mamatest 10 😉
Ty ses tu dočetla o babách, které mívají pravidelně duchy?? Na ty jsem nenarazila 😖 Jenže nevím co jim, ale mě to stopro způsobuje hcg. O tom se při ms vždycky můžu přesvědčit 😖
Jo, grepový džus prý pomáhá, tak se pěkně prolívej, ať mi pak můžeš ukázat, jak ty // mají vypadat 😉

sweetlemon
3. okt 2011

@foaji ano, v niektorej teme pisali, ze duchov zvyknu mavat napriek tomu, ze nie su tehu. neviem, z akeho dovodu to moze byt, zrejme nejaky hormon im tam vyskakuje.
no skoda, ze mas take pocity, ze vajko odchadza. mala by si mysliet prave na to, ze vajko sa zachytava, ale zatial neprodukuje tolko hcg, ze test by bol schopny ho zachytit. zatial nemysli negativne, skus verit, mozno to pomoze 🙂 a ako si to myslela, ze pri ms sa presvedcis, ze to bol hcg? nechapem...
no v kazdom pripade, dufam, ze to pichanie a krce je len a len deliace sa vajko, z ktoreho bude coskoro babenko 🙂
no na // si prva ty na rade, kedze mas uz pomaly termin na testovanie. ja si este pockam na ovulku, dufam, ze pridem v plnej parade a potom az niekedy 21.-22.10. testujem, takze kooooooopa casu, to ty uz budes mat za sebou aj sono 🙂

raza
3. okt 2011

@foaji neboj, možno naozaj si tehu, len to ešte ten sprostý test nechce ukázať .. držím ti moc päste a myslím na teba 😉

foaji
3. okt 2011

@sweetlemon No protože normální ms jde od té s potratem dobře poznat. Vždycky ze mě vypadne velký kus, šíleně krvácím a dost to bolí.
Já teď nemyslím na vajco vůbec.. jen když jdu na koníka, tak si vzpomenu 😀 . Jsem poslední týden strašně ospalá a pořád nachcípaná 😖 Takže je mi všechno jedno 😀 Můžou vedle mě střílet a se mnou to nehne 😀 😀
Ty // budeš mít dřív a to se klidně vsadím!! 😉

@raza Mockrát děkuju, ale myslím, že držení pěstiček opět nepomůže 😖 Jakpak se máš? A co snažení?? 🙂

sweetlemon
4. okt 2011

@foaji myslis, ze to oplodnene neprichytene vajko by sposobovalo taku zmenu ms? citala som, ze to sa stava dost casto a zena o tom ani nevie, kedze nestihne mat ziadne priznaky a normalne s mrchou sa to vyplavi.
ja som mala jeden mesiac tiez take kusy, myslela som, ze uz sa rozpadavam 😀 ale to som pripisovala tomu femibionu - kedze on pomaha k vytvaraniu peknej sliznice...tym, ze sa viac vytvori, musi aj viac odist. podla mna to mas z toho, no ale neviem, to je len moj nazor.
a preco myslis, ze ja budem skor tehu? ty si mladsia, mas vacsie sance 🙂
no este pockaj, ci mrcha vobec pride. kedy ju neocakavas? 🙂

inak ja grafik takyto, 8DC, pomaly sa tesim na ovulku 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429

janulkama
4. okt 2011

@sweetlemon ahojky,tak dnes by som podla plánu mala mať posledný deň ovulky,tak sa dnes večer na to šupnem 😉

raza
4. okt 2011

@foaji ahoj. no, ja som dnes 18 DC, práve som si (ja sprostá) robila test a samozrejme prd. no ale čo už. inak, ja mávam normálne cez mrchu vždy ale dva dni také riadne kusy.. ja už fakt neviem, či by som nemala dačo robiť s tým, že sa tak dlho nedarí. veď laparku som mala na začiatku júna a snažiť sme sa začali hneď po mrche a doteraz nič ☹ ale teraz mám ešte tak lepšiu náladu, mm bratrancovi sa výrazne zlepšil stav, už nie je v kritickom stave, všetkých doktorov prekvapil 😀 tak sa vytešujeme z toho a nad neschopnosťou otehotnieť toľko nepremýšlam 🙂 tak či už si alebo nie si tehu, v každom prípade ti prajem, aby sa zadarilo čo najskôr, vlastne nám všetkým, aby sme si tu už len gratulovali 😉

kukucg
5. okt 2011

Ahojte dievcata, neviem ci si ma niekto bude pamatat, pisala som sem nikedy v lete, potom sa nam podarli dve ciarocky... Zial nasa radost skoncila missed abortomv 11tt..... ☹
Teraz sa zotavujem po kyrete, budem cakat na MS a ked bude vsetko ok zaciname snazenie odzaciatku....

luka03
5. okt 2011

@kukucg To je mi luto ☹ Ale urcite sa vam zase skoro zadari 😉 Este si mladucka, mas veeeeeelke sance ze nas tu este aj vsetky predbehnes 😉
Inak, zvidim ti, ze v tvojom veku mas uz 4 rocneho certa doma 😀 Ja si myslim, ze sme mali Kami tak akurat ale keby to bolo este o par rockor skor, este by bolo lepsie 😉 Tak pekny den vsetkym!

kukucg
5. okt 2011

@luka03 No vacsinou sa kazdy cuduje a kazdy predpoklada ze sme to nechceli a len sa prihodilo, ale mne je to jedno 😝 mimi sme moc chceli a toto druhe tiez.... dufam ze mas pravdu a ze sa nam skoro znova zadari, aj ked teraz uz viem ze je to len kusok uspechu, takze hlavne aby sme to potom aj do konca dotiahli.... 😒
A ina je to cert, to si uhadla 😀
Vy sa ako dlho snazite??

luka03
5. okt 2011

@kukucg My prave ideme do tretieho cyklu, teraz som 5 DC, takze za chvilku zacneme snazilkovat 😉 Tak hadam do tretice vsetko dobre bude platit... Takze este sa nesnazime dlho ale aj tak... To cakanie kazdy mesiac... 😉 Kami sa nam zadarila na prvykrat, tak som dufala, ze by sa mohlo zase, ale to by sme asi mali privela stastia... 😒 Veru, presne ako pises, nie je to ziadna sranda, ani to babo urobit ani ho zdrave vynosit... Minule tu myslim @sweetlemon postla taky clanok ake vselijake nastrahy musi prekonat buduci cloviecik kym pride na svet... Je to fakt zazrak ked sa narodi zdravy cloviecik. 😉 A tu sa urcite coskoro udeje kopa zazrakov, citim to v kostiach 😉 Ze baby?

kukucg
5. okt 2011

@luka03 o tak vam prajem teda do tretice vela stastia... 😉
je to veru zazrak poriadny, ja si velmi vazim ze mam zdrave dieta a velmi si budem aj to druhe.....
Tak dufam ze v kostiach citis dobre, ja na zazraky verim 😅 😅 😅

raza
5. okt 2011

@kukucg ahoj. mrzí ma, že máte anjelika, aj my sme o drobčeka prišli, v 9tt. teraz sa snažíme o bábo, no nedarí sa. no, snáď sa aj na nás usmeje šťastie a čoskoro si obe (teda všetky tu ) nájdeme // a aj ich donosíme

kukucg
5. okt 2011

:( je to veru tazke, mrzi ma ze to vobec musi zazit... hovorim si ze asi to tak malo no aj tak to boli... 😢
mozem sa spytat kedy sa vam stalo, a ako dlho sa uz snazite...??

raza
5. okt 2011

no, nám sa zadarilo hneď na prvý krát. tiež som nemala problémy, šla som na bežnú kontrolu ženskej a tá na sone zistila, že chrústik už nežije ☹ . kyret bol 1.3.2010 a keďže to dosrali tak opakovaný 5.3.2010. bolo nám odporúčané počkať 6 mesiacov. tak sme sa teda po 6tich mesiacoch začali snažiť, no nedarilo sa a ja som mala stále bolesti v lavom vaječníku. keď som si už naštvaná vyžiadala sono, potvrdili mi to, čo som si stále myslela - cysta vo vnútri vaječníka. takže 6. júna 2011 mi ju úspešne vybrali a hneď po mrche sme sa začali snažiť. no a doteraz sa nedarí ☹

raza
5. okt 2011

@kukucg ešte som zabudla napísať, že mi sme vlastne čakali viac, ako 6 mesiacov, mala som nejaké zdravotné problémy, takže sme sa začali snažiť až od septembra 2010.

02katka03
5. okt 2011

Ahojte aj my sme sa začali snažiť prvý krát v septembri a čakáme ako to dopadne. Menzes mám dostať v piatok / ale kedže ma prsia ešte neboleli čo zvyknú týžden do predu a to vždy to je pravidlo u mna/ tak mi budu určite meškať len už som to nevydržala a urobila test a tá druhá palička na dobrom svetle dennom ako by tam bola. Viete my niekto povedať čo môžem byť tehotná alebo nie.

raza
5. okt 2011

@02katka03 tak ak je tam slabá palička 😀 tak už skoro gratulujem. len ešte počkaj aspoň dva tri dni a ak nepríde menzes, test zopakuj 😉

02katka03
5. okt 2011

No ja tam niečo vidím len je to hrozne slabé podľa mna teda

02katka03
5. okt 2011

@raza Menzes určite nepríde viem to podľa toho že ma prsia ešte neboleli a menzes má byť v piatok

kukucg
5. okt 2011

@raza aha... tak va prajem nech to cim skor vyde a uz bez problemov 😉
ja som bola na kyrete v piatok, vyzera ze ho urobili dobre, a cely gestacny vak mal iba 3 cm, babo 1,6mm aj ked som bola v 11tt.. takze vraj pomerne male a lekarka nam odporucila cakat dva, tri mesiace, tak uvidim.....
@02katka03 u mna bol prvy priznak ze ma nebolei prsia, mavam to ako ty, tyzden pred ma bolia a naposledy nic, tak som v den co som mala dostat MS urobila test a bolo to tam 😉 tak sa testni este v piatok a uvidis, drzima palce 🙂