2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
No hej vyskúšam ešte raz teda a dám potom vedieť a ako sa mám dostať na tvoje fotky? som sa len dnes zaregistrovala tak neviem :D
Našla som len moja čiarka je ešte slabšia 😒 tak neviem teda len čakať musím.
A ešte popri tomto všetko mám špinenie a to už vobec nechápem kedže test nevišiel môže byť aj ovuláčne, ale to bolo uplne iné ako si pamätám
Bodaj by si mala pravdu strašne by som chcela aby to vyšlo aj ked sa snažíme prvý mesiac bolo by to super 🙂
@02katka03 ano rata sa od prveho dna poslednej MS. Ja som sla k lekarke tri dni na to ako mi vynechala mrcha s pozitivnym testom a bol to vlastne 5tt, lekarka mi spravila aj sono, ale bolo vidno este iba maly fliacik a vysoku sliznicu.... takze vlastne ked zistis ze ti vynecha a si tehu zacinas uz 5tt
Ved hej jansnačka a držím palce aby si uspešne ukončila vysoku školu a na akú chodíš? ja som študovala genetiku 🙂
@02katka03 no nie si, lenze to nevies odkedy si preto to takto lekari rataju a vsade sa tak rata, aj v nemocke ked som teraz bola proste od MS to rataju... potom to upresnuju podla sona, ale aj tak vacsinou vychadza plus minus rovnake, cca do 10 dni rozdiel, a to oboma smermi bud je babo vacsie alebo mensie... takze tak
To hej a som bola hlavne smutná s toho že nevišla mi silná čiarka ale len slabučko skoro vôbec, ved aj tak možno nebudem tehotná, a budem s toho nadalej smutná ale príde další mesiac a hádam sa to podarí 🙂
@02katka03 no chapem ta, ale snazite sa len prvy mesiac tak to skus brat trochu viac zlahka 😉 so skusenosti ti poviem ze je to len na skodu, kym som sa takto sledovala a vsetko riesila, bola som sklamana lebo nic a mrcha vzdy dosla... potom sme si povedali v lete ze kasleme na to, a zrazu som zistila ze som tehu 🙂

@02katka03 no, chápem, že si nedočkavá, ale nič iné ti nepomôže, len čakať 😉