icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
5. okt 2011

@02katka03 no, chápem, že si nedočkavá, ale nič iné ti nepomôže, len čakať 😉

kukucg
5. okt 2011

@02katka03 ked chces kukni ku mne, v albume mam foto toho testiku co som robila v ten den...

02katka03
5. okt 2011

No hej vyskúšam ešte raz teda a dám potom vedieť a ako sa mám dostať na tvoje fotky? som sa len dnes zaregistrovala tak neviem :D

kukucg
5. okt 2011

@02katka03 len si klikni na moj profil, pozri albumy a ten co sa vola nasa ocakavana bublinka tak hned prve fotky... daj vediet ci si nasla..

02katka03
5. okt 2011

Našla som len moja čiarka je ešte slabšia 😒 tak neviem teda len čakať musím.

02katka03
5. okt 2011

A ešte popri tomto všetko mám špinenie a to už vobec nechápem kedže test nevišiel môže byť aj ovuláčne, ale to bolo uplne iné ako si pamätám

kukucg
5. okt 2011

@02katka03 no ja som ho robila v den kedy som mala dostat MD takze skusk pockat do piatkoveho rana... A je to aj indiviualne, nemusi byt ako moja 😉 podla mna ked aj slabulinku, rata sa 🙂

02katka03
5. okt 2011

Bodaj by si mala pravdu strašne by som chcela aby to vyšlo aj ked sa snažíme prvý mesiac bolo by to super 🙂

02katka03
5. okt 2011

@kukucg vidíš ja som si test robila štyri dni pred a to asi bola chyba teraz stresujem

kukucg
5. okt 2011

@02katka03 ja som si robila tiez asi 5 alebo 6 pred a bol uplne negativny.. nestresuj zbytocne nemas preco 😉 v klude pockaj, nebeoj to zbehne.. su to len dva dni.... 🙂
ja musim cakat aspon dva mesiace kym sa vobec budeme moct snazit a to je cela vecnost pre mna 😖

02katka03
5. okt 2011

@kukucg Hej verím ti a nebudem stresovať a počkám s testom dlhšie nebude špekulovať hned v piatok uvidím či začnu prsia bolieť ak by nezačali otestujem sa znova lebo tak dlho mi menzes ešte nezvykol meškať uvidíme

02katka03
5. okt 2011

@kukucg Moj manžel ani nechcel tak skoro bábo, ale nakoniec sa rozhodol že neni na čo čakať ja som výšku úspešne ukončila a robota sa mi žiadna nečrtá tak sme sa dali na toto. Chodím aspon na absolvenskú prax tu mám do konca januára

kukucg
5. okt 2011

@02katka03 budem ti drzat palce 😉

02katka03
5. okt 2011

@kukucg dakujem veľmi pekne aj ja tebe ked sa budete snažiť o bábätko 😵

02katka03
5. okt 2011

@kukucg ešte sa ťa na niečo spýtam od kedy sa ráta to že by som mohla ostať tehotná všade píšu inak ráta sa to od poslednej menštruácie? či som to zle pochopila

kukucg
5. okt 2011

@02katka03 ja koncim tento rok, a chcela som aby sa mimi narodilo tak v lete najneskor, ale ktovie ako sa nam to nakoniec zadari, ale uz mi jedno kedy hlavne nech sa nam mimi podari a dufam ze sa nam uz nestane co teraz... 😒

kukucg
5. okt 2011

@02katka03 ano rata sa od prveho dna poslednej MS. Ja som sla k lekarke tri dni na to ako mi vynechala mrcha s pozitivnym testom a bol to vlastne 5tt, lekarka mi spravila aj sono, ale bolo vidno este iba maly fliacik a vysoku sliznicu.... takze vlastne ked zistis ze ti vynecha a si tehu zacinas uz 5tt

02katka03
5. okt 2011

Ved hej jansnačka a držím palce aby si uspešne ukončila vysoku školu a na akú chodíš? ja som študovala genetiku 🙂

02katka03
5. okt 2011

@kukucg aj som si myslela, že sa to od toho ráta ale to v reále ešte nie si ani tehotná tolko som toho prečítala už
😉

kukucg
5. okt 2011

@02katka03 na psychologiu. teraz koncim mgr. trocha neskor lebo som bola so synom doma dva a pol roka 😉 uz sa aj tesim ze budem mat po, hadam sa podari 😅

02katka03
5. okt 2011

určite sa zadarí neboj sa nič
@kukucg

kukucg
5. okt 2011

@02katka03 no nie si, lenze to nevies odkedy si preto to takto lekari rataju a vsade sa tak rata, aj v nemocke ked som teraz bola proste od MS to rataju... potom to upresnuju podla sona, ale aj tak vacsinou vychadza plus minus rovnake, cca do 10 dni rozdiel, a to oboma smermi bud je babo vacsie alebo mensie... takze tak

02katka03
5. okt 2011

@kukucg nemám sa koho pýtať kedže z manželom sme v utajení a nikomu sme v rodine nepovedali, že sa snažíme

kukucg
5. okt 2011

@02katka03 no ved tu sa mozes pytat vsetko 😉

02katka03
5. okt 2011

@kukucg no ved to preto som sa sem nahlásila a pritom dufala že tu niekoho nájdem kto mi bude vedieť odpovedať

kukucg
5. okt 2011

@02katka03 To si dobre urobila, ja som hrozne rada ze je MK a mam sa s kym porozpravat, ze su tu ludia co prezivaju podobne veci co ja, ze v tom nie som sama 🙂

02katka03
5. okt 2011

To hej a som bola hlavne smutná s toho že nevišla mi silná čiarka ale len slabučko skoro vôbec, ved aj tak možno nebudem tehotná, a budem s toho nadalej smutná ale príde další mesiac a hádam sa to podarí 🙂

02katka03
5. okt 2011

@kukucg To hej a som bola hlavne smutná s toho že nevišla mi silná čiarka ale len slabučko skoro vôbec, ved aj tak možno nebudem tehotná, a budem s toho nadalej smutná ale príde další mesiac a hádam sa to podarí

02katka03
5. okt 2011

@kukucg a teraz si sama seba len všímam čo je iné a ja neviem či mi už šibe ale aj prsia mám iné viac prekrvené, väčšie zatial ma nebolia ale neviem prečo sa mi to tak zdá asi mi možno šibrinkuje 😒

kukucg
5. okt 2011

@02katka03 no chapem ta, ale snazite sa len prvy mesiac tak to skus brat trochu viac zlahka 😉 so skusenosti ti poviem ze je to len na skodu, kym som sa takto sledovala a vsetko riesila, bola som sklamana lebo nic a mrcha vzdy dosla... potom sme si povedali v lete ze kasleme na to, a zrazu som zistila ze som tehu 🙂