icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

02katka03
5. okt 2011

@kukucg určite máš pravdu povedala mi to aj kamoška ktorá jedna s tých málo lúdí vie o tom. a budem to brať v pohode a nechám čas plynúť a ono to samo príde určite teda aspon dufam, u doktora som bola v lete povedal, že mám všetko v poriadku tak by nemal byť problém

sweetlemon
5. okt 2011

no teda, ste sa rozpisali 🙂
@02katka03 podla mna ak je slaba ciarka na teste, je to na 90% tehu 🙂 takze uz len pockat 2-3dni a robit testik znovu. ktory dc si si ho robila? zrejme este slabe hcg 🙂 neboj, o par dni bude kukat na uzasne kolajnice 🙂
jaaaaj, co by som ja za to dala 🙂
@kukucg prajem vela stastia v novom skusani, dufam, ze sa coskoro podari. hovori sa, ze po kyrete je velka sanca, ked sa obnovi ta vystelka pekne cela. mozeme si navzajom drzat prsty a to urcite pomoze 🙂

02katka03
5. okt 2011

@sweetlemon robila som si test asi štyri dni pred menštruáciou možno, že aj to bola chyba neviem

sweetlemon
5. okt 2011

@02katka03 no ak si mala slabu ciarku 4 dni pred mrchou, tak v den mrchy by si podla mna mala mat pekne kolajnice, tak som zvedava 🙂

02katka03
5. okt 2011

@sweetlemon to som aj ja zvedavá, ale test si budem možno robiť neskor nie v piatok uvidím ešte 😉

02katka03
5. okt 2011

@sweetlemon ale tá čiarka bola veľmi slabulinká ak sa to dá povedať, že to aj bola ☹

z.vrablova
5. okt 2011

ahojte, mozno si na mna este spominate.... tak ja mam uz aj dr. potvrdene tehu...
Drzim vsetkym snazilkam co najskor vytuzele //.... drzte sa, myslim na vas,...

raza
5. okt 2011

@z.vrablova ahoj. Spomíname 😉 tak teda gratulujeeeem 🙂 🙂

raza
5. okt 2011

Dievčence, neviem, či to sem patrí, asi nie, ale na druhej strane, je to venované matkám. niektoré z nás nimi sú, ale všetky nimi chceme byť 😉
slohová úloha siedmaka:
Slohová práce žáka ZŠ na téma: Moji rodiče.

Rodiče se dělí na dvě části: matku a otce.

Matka se ještě rozděluje na ženu v domácnosti a v zaměstnání.

Doma se potom ještě skládá z manželky, matky, kuchařky, uklízečky, pradleny, zásobovačky, účetní, vychovatelky.... ostatní si nepamatuji, ale máma toho umí vyjmenovat víc, jako např. služka, otrok a jiné .

Matka se vyznačuje tím, že se zázračně nachází na více místech najednou, umí v jedné chvíli myslet na sto věcí, přičemž deset věcí dělá současně.
Vidím na vlastní oči, jak po návratu z práce dá vařit vodu na sporák , zatímco zadělá na buchty. Přitom jí běží pračka, do které chodí vyměňovat prádlo, mně vymýšlí věty oznamovací, tázací a rozkazovací a naší Olinku zkouší z velké násobilky. Ve volném čase stačí i vyžehlit . Že potom přebalí malého Karlíka a udělá mu Sunar s krupicí si ani nevšimnu.

Dvě oči mi na to nestačí. Když potom zasedneme k večeři, všechno je připravené na stole, já mám na teplákách zašité nové díry , Olina má umyté vlasy a prádlo visí na balkoně.

Potají si mámu prohlížím. Máma má opravdu jen dvě ruce a přece, když přijde domů z práce má v jedné velkou a malou kabelku, v druhé dvě síťovky s nákupem a v třetí.... ne, vždyť jsem už povídal, že má jen dvě ruce, ale nese i Karlíka ve fusaku.

Otec se neskládá ani nerozděluje.

Nachází se v zaměstnání a doma, ale doma ho najdete málokdy. Kromě snídání a večeření, když sedí u stolu, vyskytuje se obyčejně v křesle nebo na gauči a bývá zakrytý novinami.

Zanechává po sobě vždy totožné stopy: rozevřené a převrácené noviny a cigaretový popel, někdy i v popelníku. Na rozdíl od mámy, i když má taky dvě ruce, přichází domu s rukama prázdnýma. Jestli umí násobilku nevím, ale
psát asi neumí, protože mi ještě žákovskou knížku nikdy nepodepsal. A ani není prozkoumané, proč patří do skupiny rodičů, když na rodičovské sdružení vůbec nechodí. Jak umýt auto ještě nezkoušel

Pan učitel povídal, abychom se při psaní tohoto úkolu zamysleli nad prací svých rodičů. Ve škole přidělují žáka, který řádně nepracuje a neučí se, dobrému a snaživému žákovi, aby se od něj něco naučil . Tak si myslím, že při svatbě přidělují muže ženám, aby je ženy něčemu dobrému naučily a měly na ně dobrý vliv.

Mojí mámě se to zatím bohužel nepodařilo.

kukucg
5. okt 2011

@sweetlemon dakujem 😉
urcite si budeme drzat palce navzajom 😉 ja verim ze to pomoze a velmi dufam v krasny darcek pod stromcek 😅
inak po kyrete sa vraj naozaj celkom dari.. len neviem ci cakat jednu mrchu alebo radsej dve 😒

sweetlemon
6. okt 2011

@z.vrablova jeeeeeej, pamatam si ta!!! supeeer, gratulujem velmi a prajem vela zdravicka !!! 🙂 🙂 🙂
@kukucg no to asi podla odporucania lekara. niektore cakaju len na prvu mrchu, tazko povedat, ale podla mna ak sa obnovi sliznica natolko, ze je schopna potom vyjst von vo forme mrche, tak po nej by sa mala obnovit rovnako dobre a malo by byt vajko schopne sa v nej uhniezdit 🙂 to je ale fakt individualne
@02katka03 aj duch je dobre znamenie, teda pokial silnie. tak uvidime o par dni 🙂

ja som zatial v ocakavani na ovulku, nemam ovu testiky, takze neviem, ako som na tom, ale papala som grepik a pila stavu uz skoro od zaciatku cyklu. a vcera som mala taaaaaaaaky hlienik, ze dovi 🙂 teda zatial som nemala ten vysnivany egg 🙂 bol watery, ale pekne vela. myslim, ze aj to je jeden z plodnych, tak sme silno snazilkovali a uvidime. teraz mozeme snazilkovat az v sobotu, lebo nebudeme spolu, no ja dufam, ze nejaka spermijka si ked tak na vajko pocka 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429

kukucg
6. okt 2011

@sweetlemon no mne povedala dr ze dve by boli fajn, ale tiez povedala ze keby skor tak nic tragicke sa nedeje...
pijem alchemilku, femi kvapky, papam femibion a uvidim vobec ze kedy dojde mrcha a aka bude.. och som ale nedockava 😒 ked uz som na mimi tak hrozne tesila, a teraz sa citim tak prazdno a smutne ☹

pocuj a ten grep a stava.... hm nieco mi uslo asi, na co to je 😅

sweetlemon
6. okt 2011

@kukucg verim ti, musi to byt tazke, sama by som to asi ovela horsie zvladala. ale uvidis, s mrchou ti pride nova nadej na zdrave vajko, ktore verim, ze sa uhniezdi a uz sa nepusti 🙂
grepova stava je tu oblubena na dobry plodny hlienik, v ktorom sa spermijkam dobre cestuje za vajkom 🙂 niekomu pomoze, niekomu nie, ale kedze je to zdrave a dobrucke, tak za vyskusanie nic nedam 🙂

kukucg
6. okt 2011

@sweetlemon ked ani neviem co sa stalo, vyzera ze uhniezdenie neni problem, a v 8tt som aj drobca videla, aj srdiecko.... a nemala som ziadne bolesti, krvacanie, ani trosiscku, len mu prestalo bit srdiecko... nikto nevie preco, bol to hrozny sok pre mna ☹ ale velmi sa snazim mysliet na dalsie babatenko a moc moc sa tesim, a verim ze to vyde tentokrat 🙂
o tom grepe som netusila, moc ich rada nemam 😝 ale mozno skusim buduci mesiac 😅

sweetlemon
6. okt 2011

@kukucg hehe, tak aspon grepovu stavu a kludne si do toho daj cukor. dobry je cerveny grep, je sladsi. a je to velmi zdrave, takze to proste do seba nalejes a bude 🙂
hm, nechapem, preco sa take veci stavaju, tiez sa nad tym rozculujem, aj ked som to nezazila, ale pride mi to ako velka nespravodlivost zhora. clovek ledva otehotnie, tesi sa, dava si pozor, aby sa vajku nic nestalo a potom bum a ostanu mu len oci pre plac. dufam, ze sa podari co najskor oplodnit dalsie so zdravym srdieckom. jedno sa podarilo, tak sa musi podarit aj dalsie 🙂

kukucg
6. okt 2011

@sweetlemon Dakujem 😉 dufam ze mas pravdu...

sweetlemon
6. okt 2011

@kukucg jasne, ze mam 🙂

kukucg
6. okt 2011

@sweetlemon oki, veriiiim ti 😅 😉

marecek1
6. okt 2011

ahojte kočky 🙂 môžem sa k vám pridať? tiež sa s manželom snažilkujeme o bábätko, tak by som si rada pokecala s niekým, kto je na tom podobne 🙂

raza
6. okt 2011

@marecek1 ahoj. jasné, že sa môžeš pridať, vitaj 😉

raza
6. okt 2011

@sweetlemon no, ja som to s tým grepom netušila. a to mám akože odšťavovať, aebo papkať celé? ako to robíš ty ?

sweetlemon
6. okt 2011

@raza ja bud idem na cerstvu grepovu stavu do kaviarne alebo si kupim grepik a cely ho spapam...bez supy 😀 😀 dnes som napr. bola v avione a kupila som si taku tu fastfoodovu cerstvu stavu z grepu do flase. 4 deci som stiahla za 5 minut 🙂 a domov som si kupila litrovy grepovy 100% dzus. ale podla mna ma tak 30% podla chuti, takze to len tak pre istotu 🙂
no, pomaly ma zacina pobolievat podbrusko a hlienik mam stave taky vodovy, mam pocit mokra. ale ovu testik skoro uplne biely, takze este cakam 🙂

@marecek1 vitaj, prajem skore tehu 🙂 ako dlho sa snazite?

bbarboraa
6. okt 2011

@sweetlemon pockaj pockaj nechce sa mi po tom patrat.. to co je s tym grepom? 🙂 diky za info

raza
6. okt 2011

@sweetlemon no, zajtra idem po práci na nákup nagrepy 😀 a to akože budem mať lepšiu ovulku? 😕

sweetlemon
6. okt 2011

@raza
@bbarboraa hehe, ako to tu ozilo 🙂 grepy su zevraj na lepsie - plodnejsi hlienik 🙂 pochybujem, ze zlepsia ovulku, lebo umoznia spermijkam sa lepsie klzat smerom hore 🙂

raza
6. okt 2011

@sweetlemon hohoho!! tak to určite skúsim 😀 toˇmám začať piť hneď po mrche??

bbarboraa
6. okt 2011

@sweetlemon noo keby sa nam tento mesiac nepodarilo... tak vyskuuuusame 🙂 dikes 😎

02katka03
6. okt 2011

@sweetlemon Ahoj. Už som myslela, že dostanem kr., ale od včera mám slabučké špinenie ja už neviem čo sa so mnou deje naozaj 😒 dufam, že to dopadne dobre a budem tehu, ale nechám to tak a časom uvidím. test budem robiť asi až v pondelok ak sa nedostavia kr. lebo vtedy idem do mesta tak budem mať čaš si kúpiť testík

sweetlemon
6. okt 2011

@bbarboraa v prvom rade drzim prsty, nech vyjde uz teraz 🙂 a ak nie, tak nazdravie 😀

@raza ja som ho zacala uz pocas mrchy, ale zrejme staci len par dni pred ovu 🙂 ja sa len poistujem, keby nahodou par dni nestacilo 🙂

raza
6. okt 2011

@02katka03 držím päste 😉 aj keď máš špinenie, ešte stále môžeš byť tehu 😉