2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ahojte snažilky 🙂 zase som sem po dlhej dobe zavítala. ako sa máte? kto všetko ja už tehu? ja zajtra začínam brať posledné balenie tabletiek a potom sa ide znova na vec 🙂 už sa tešíííííííím 🙂
@02katka03 jasne, spinenie je v pohode, pokial to nie je jasna krv, spinenie v case, kedy ma prist mrcha, moze kludne byt 🙂 no skoda, ze testik bude az v pondelok, ale som zvedava, mrcha urcite nepride, uvidis 🙂
@jafnka tak nech ti to rychlo ubehne a potom sup na vec 🙂 teraz to tu trosku mrzne s tym tehu, mohol by to tu niekto poriadne rozbehnut...tehu bacilky sa nejak nechcu potvory mnozit 😝
@jafnka ahooj 😉 tak si viem predstaviť, ako sa tešíš . budem držať päste 😉
@sweetlemon jááá, by som to tu rada rozbehla 😀
@sweetlemon @raza ďakujem dievčence 🙂 zajtra sa má ochladiť tak sa bude lepšie dariť bacilom tak hádam aj tým tehu bacilom, dúfam, že sa nimi nakazíte čo najskôr 🙂
vrrrŕ, začínam mať pocity ako pred mrchou 😠
@sweetlemon ahoj, no už celkom dlho, už vyše roka ☹ ☹ ☹ my už jedno dieťatko máme, teraz by sme chceli súrodenca 🙂
@sweetlemon to s tými grepmi som ešte nepočula 🙂 asi tiež vyskúšam 🙂
@foaji no ako sa dari? kedy skusala si testik? dufam, ze mrcha neprisla 🙂
ahojte kočky, neviete mi niektorá povedať, že či je možné že pri zahniezdovani vajka ma mohlo boliet brucho, ale nespinila som? neviem ci si mam robit nejake nadeje alebo si radsej nic neslubovat...
@raza Jsem ráda, že bratranci je líp 🙂 Byl manžílek na spermiogramu?? Aby nebyl problém tam, když ty jsi v pořádku..
@sweetlemon Doufám, že se připravuješ na ovulku 😀 😀 A jakpak jsi na tom s nekouřením?
Mně se mrcha rozběhla už včera, 26DC!!! A to jsem na ni jinak běžně čekala třeba 40 dní.. asi to bude tou dřívější ovulkou. Ale řeknu Vám, že ta mrcha je zas brutální. Mám obrovský křeče a to od včerejška pořád, celý den. Nic mi nepomáhá. Jen krvácím jaksi málo, ani ty kusiska ze mě nešly. Bojím se, že to mě teprve čeká 😖
@sweetlemon možno bude testík aj zajtra ráno uvidím podľa toho či mi ho sestra kúpi
@sweetlemon myslíš, že nepríde? ja neviem chcela by som aby neprišla 🙂 ale uvidíme a nie je to čistá krv je to také hnedasté niečo a to som ešte nemala takto nikdy
ahojte. aj dnes som sem nakukla a uvedomila som si, že niekedy v týchto dňoch by som už rodila keby sa nám zadarilo hneď na 1krát ako sme sa v januári začali snažiť...
vcera(trapny 18DC) som testla 😅 samo ze bol negat...a dnes rano bol na nom megaslaby duch rovnakej hrubky ako kontrolka(ale to sa asi nepocita, ze?) juj nech je 16-steho
ja som mala 4-5.10. slabe spinenie aj test som si robila a bol negativny a normalnu MS som nemala...tak neviem co sa mohlo stat aj lekarovi som sa objednala ale to idem az 19.10 a tak musim cakat som zvadava co mi povie ☹
@foaji koxo, no pekne, mrcha sa poponahlala. skoda :( ale zas na druhej strane aspon nemusis dalsi tyzden cakat a zachvilu bude zas ovulka 🙂 to je vyhoda kratkych cyklov 🙂
myslim, ze ked uz mas 2. den a nekrvacas moc, tak uz viac ani nebudes. ja som tiez minule mala kusy a teraz celkom pohoda 🙂
inak citala som, ze ibalgin nie je dobre papat, lebo vysusuje plodny hlien, takze baby, pit cajiky a nejak to radsej pretrpiet, tiez som trpela bez liekov tuto mrchu
@02katka03 no, dufam, ze nepride, zatial to vyzera na tehu, rano kuknem, aky bol vysledok testu, snad segra kupi 🙂
@bbarboraa 18dc? taaaaaaaaaak skoro? no tak to bolo fakt zbytocne 🙂 pockaj aspon 10 dni po ovulke, aj to moze byt otazny vysledok este 🙂 takze cakame 🙂
@jafnka to mi je luto :( snad takto o rok uz budes mat mimco v naruci 🙂
@sweetlemon ved jaaaaaaa viem 😅 som neodolala.... tak sa to vlecie 😀
@janulka54
@02katka03 ja som inak mala bolesti uplne klasika ako pred MS akurat ma neboleli prsia, iba som mala citlive bradavky, takze som si myslela ze dojde aj ked zaroven som tusila ze nie vdaka tym prsiam 😅
No a inak asi den pre ocakavanou mrchou som mala na vlozke a na papieri trochu krvi, ale skor bola taka jasnejsie cervena.. myslela som ze mi nejak divne zacina mrcha... potom ale viac nic tak to bolo skor zo zahniezdenia mozno aj ked teda neviem ci to nebolo neskoro... ale bohvie kedy som mala ovu 😒
@jafnka aj my sme zacali v januari aj ked nie moc poctivo 😒 a mimi nikde a este k tomu jeden hrozny zazitok ☹ neboj, verim ze ako pise @sweetlemon buduc rok uz budes mat svoje mimi v naruci 😉
a dufam ze my vsetky 😅
dnes mi tak doslo ze uz mam tyzden po kyrete 😒 nekrvacam, maternica stiahnuta... akurat ma tak nafukuje ze mam krce az mi slzy vyhrknu 😔 mavam to aj pred MS ale len tak jeden den teraz uz stvrty, hroza 😠
este tri tyzdne a mala by dojst mrcha... dufam ze pride este nikdy som sa na nu netesila tak ako teraz 😅
@kukucg ahoj. neboj, bude to dobré. mrcha bude asi hnusná, ja som mala po kyrete pri mrche poriadne bolesti a bolo mi dosť zle, tak sa nelakni, ale mrcha prejde a ty budeš vedieť, že všetko je ok. lebo mrcha po kyrete znamená, že telo sa spamätalo .
@bbarboraa každá z nás je nedočkavá, aj ja vela razy testujem, aj keď viem, že ešte by mi test neukázal, aj keby som bola tehu... 😅
@jafnka neboj moja, raz sa zadarí, uvidíš 😵

@raza no tak takéto špinenie som ešte nemala a niekde som čítala, že to môže byť tehu tak uvidíme