icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
7. okt 2011

@raza no inak ja mavam hrozne hnusnu mrchu vzdy 😠 silnu a bolesti tak ak bude este horsia tak neviem neviem... ale ako vravis, aspon budem vediet ze sa telo spamatalo, takze sa tesim sa nejak to vydrzim 😉

marecek1
7. okt 2011

@sweetlemon jasnačka, že sme to riešili s lekárom. v podstate ja som minulý rok tehotná bola, len to nedopadlo dobre ☹ ☹ o mimi sme prišli ☹ ☹ tak sme pobehali vyšetrenia ako genetika, hematológia, všetky výsledky ok, už len dúfať, že sa nám znova "zadarí", tentokrát už úspešne.

jafnka
7. okt 2011

@sweetlemon @kukucg @raza jasné, všetky budeme budúci rok držať naše pokladíky v náručí, sweetlemon a raza hádam už o 9 mesiacov a my s kukucg o 10 mesiacov, celkom pekne som to podelila, nie 🙂
držím vám silno palčeky

raza
7. okt 2011

@jafnka krásne si to podelila 😉 počkám aj nejakých tých pár mesiacov navyše, ale zas nie moc 😉

kukucg
7. okt 2011

@jafnka 😉 😉 perfektne si to podelila, berieeem 😀

sweetlemon
7. okt 2011

@jafnka tiez beriem, cary mary, nech sa tak stane! 🙂

@marecek1 hm, skoda, to je mi luto :( hrozne vela bab tu prislo o mimi v 1. trimestri. dufam, ze uz take nic nikomu nehrozi a vsetky nase babenka budu zdrave ako buk 🙂 🙂

sweetlemon
7. okt 2011

no, inak chlapa mam prec. zacalo mi byt dnes doooooost divne, zla nalada, pobolieva podbrusko kazdu hodinu viac, navaly tepla...pritom vcera biely ovu testik jak sneh. tak som skusila teraz, ze mozno uz bude nejaky dusik... a toto na mna vykuklo, normalne som sa nastvala, ze ovulka prichadza, ked ma nema kto oplodnit, pomooooooooc!!! to je fakt jak naschval, ja sa nehram :(

marecek1
7. okt 2011

@sweetlemon aj mne ☹ ale tiež dúfam, že nabudúce už bude všetko ok. sú to hrozne zmiešané pocity, keď už raz človek prežil niečo také, aj hrozne chcem-chcem, a na druhej strane sa trošku bojím.

marecek1
7. okt 2011

@sweetlemon no tak to nič moc, keď nemáš doma partnera. a kedy sa vráti? stíhate ešte počas ovulky?

sweetlemon
7. okt 2011

@marecek1 no jasne, to je samozrejme, ona ta obava je skor zo zodpovednosti voci babenku aj voci sebe, urcite nie je jednoduche ist do rizika najma co sa tyka zdravia. treba ale verit, ze tentokrat bude vsetko bez problemov a vysledkom bude len zdrava stastna rodinka 🙂

sweetlemon
7. okt 2011

@marecek1 vrati sa mi zajtra poobede, je na sluzobke, naposledy sme sa snazili v stredu, tak neviem, ci sa nejake spermijky udrzali. zajtra na neho skocim vo dverach 😀 😀 😀

marecek1
7. okt 2011

@sweetlemon 😀 😀 😀 😀 no tak to je paráda, to príde tak akurát. ja sa už teším, ako na môjho manželíka "skočím" už dnes večer, teda ak od únavy nezaspíme skôr ako náš aktívny synátor 😀 😀 😀 😀

raza
7. okt 2011

@sweetlemon noo, takéto nervy poznám... ale neboj, to stihnete 😀

jafnka
7. okt 2011

@sweetlemon to fakt vyzerá na ovulku... ale od stredy si určite niekoľko borcov počkalo 🙂 len aby z toho neboli ešte dvojičky 🙂

02katka03
7. okt 2011

@kukucg mne sa zdá, že ma bradavky svrbia tak neviem, ešte ma prsia neboli tak ako zvyknú pred mrchou tak neviem, ale mám testík doma neviem kedy bude čas si ho urobiť, ale aj sa bojím že tam bude len jedna čiarka 😉 tak možno počkám až na neskor ak sa nedostaví mrcha. dnes mi špinenie skončilo tak ja už neviem čo si mám o tom myslieť a tiež ma pobolieva brucho tak neviem už

sweetlemon
7. okt 2011

@marecek1 no to teda poznam, tiez sa niekedy radsej vyspime 😀 aj ked posledne mesiace sa snazime aj ked uz napoly spime 🙂
@jafnka hahahaaaa, dvojicky? a to uz preco? 🙂 inak to by som bola najstastnejsia na svete, vzdy som dvojky chcela 🙂
@raza no, musime to stihnut, nic ine nam neostava, ked mam o 9 mesiacov drzat v naruci pokladik(y) 🙂
skusim este rano testik, dufam, ze vajko este nevystrelilo 🙂 uvidim zrejme aj na zajtrajsej teplote...fu, to ma teda pekne prekvapilo...

marecek1
7. okt 2011

@sweetlemon aj my sa niekedy v rámci snaženia milujeme už asi počas spánku 😀 😀 😀 😀 dni vhodných na otehotnenie by malo byť v mesiaci podstatne viac.

jafnka
7. okt 2011

@sweetlemon všetci odporúčajú snažiť sa tak dva - tri dni pred ovu a potom počas nej, nie? takže to budete mať teraz ukážkovo a práve preto sa to podarí 🙂 a dvojičky sa môžu zadariť vždy, mm chce dokonca trojičky... ale on má furt také strelené nápady

sweetlemon
7. okt 2011

@marecek1 tiez si mysliem, ovulka by mala byt kazdy tyzden 🙂

@jafnka ejha, trojicky by boli zrejme zazrak pri prirodzenom oplodneni, ale ked motyka vystreli a manzel dohovori malym kamosom, ktovie... 😀
hovori sa, ze snazenie pred ovu je najucinnejsie, ale neviem, nechce sa mi tomu nejak verit, ze tie potvorky tam tak dlho preziju. asi by som nemala tolko premyslat 🙂
uz som s nim volala, zajtra sa bude ponahlat domov, na obed by mal byt medzi dverami 🙂

jafnka
7. okt 2011

@sweetlemon tiež som si najprv myslela, že otehotnieť sa dá len presne v deň ovu, ale veľa báb aj tu z koníka sú príkladom toho, že podariť sa môže aj mimo dňa ovu a aj keď sa snažili len raz. vôbec by mi nevadilo patriť k takým, ktorým sa zadarí ani nevedia ako. no však zatiaľ sme sa snažili len tri mesiace (teraz 7 mesačná nútená pauza) tak uvidíme ako to pôjde od novembra
takže zajtra budete mať pekné predjedlo alebo zákusok 😀

sweetlemon
7. okt 2011

@jafnka no, uz sa neviem dockat, to bude aj hlavne jedlo aj vsetko 🙂
fuha, 7 mesiacov pauza...to musela byt hrooozne dlha doba. chvalabohu uz je to skoro za tebou a sup nech je hned prvy mesiac uspesny 🙂 vlastne tak si si to naordinovala, takze podarit sa musi 🙂

02katka03
8. okt 2011

Ahojte takže dnes ráno som robila testík tá čiarka je o niečo lepšie vidieť ale nie je až taká silná troška viac zosilnela od minula, tak ja neviem teda bud prišlo k oplodneniu neskor preto ju neni ešte tak dobre vidno, alebo už neviem čo si mám o tom myslieť. Čo vy na to? Vidno ju na dobrom svetle tak aký máte názor?

marecek1
8. okt 2011

@02katka03 že máš asi dôvod k veľkej-veľkej radosti 🙂 🙂 pokiaľ je na teste druhá čiarka - či už slabá alebo tmavšia, tak podľa mňa tehotná si. 100 % ti to však potvrdí až lekár.

02katka03
8. okt 2011

@marecek1 vôbec neviem čo mám urobiť, ale asi ešte kupim jeden testík v pondelok a urobím a uvidím čo a ako bude či už bude čiarka silnejšia alebo nie 🙂

marecek1
8. okt 2011

@02katka03 tak to ti budem držať palce, aby tá čiarka bola silnejšia ako dnes 😉 😉

02katka03
8. okt 2011

@marecek1 dakujem ti a už sa budem báť test aj urobiť 😒 alebo počkám až kým nepríde menzes uvidím ešte

raza
8. okt 2011

@02katka03 🙂 🙂 🙂 gratuluejm 🙂 🙂 🙂

02katka03
8. okt 2011

@raza myslíš, že už môžem oslavovať aj ked tá čiarka bola málo viditeľná no ale vidno ju tam tak ja neviem

marecek1
8. okt 2011

@02katka03 a vydržíš dovtedy? ja by som určite nevydržala 😉

02katka03
8. okt 2011

Ja neviem či vydržím alebo čo, myslíš dokedy že vydržím? hm?

@marecek1