icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

02katka03
8. okt 2011

@02katka03 veľmi málo viditeľna len na dobrom svetle, ale videla som j tam aj ked som si zatienila testík

02katka03
8. okt 2011

veľmi málo viditeľna len na dobrom svetle, ale videla som j tam aj ked som si zatienila testík

@raza

marecek1
8. okt 2011

@02katka03 myslela som, či vydržíš počkať do menštruácie, alebo či si v pondelok predsa len neurobíš nový testík.

02katka03
8. okt 2011

@marecek1 no asi nevydržím a v pondelok si kúpim nový test kedže pojdem do mesta 🙂 ale chcela by som byt tehu

02katka03
8. okt 2011

@marecek1 a ešte mi čudné pripadá aj to špinenie dva dni a dnes už nič a pobolievalo ma aj brucho čo som myslela, že mrcha je už na ceste a nič beriem to špinenie asi tak, že mala som krámy, ktoré som v reále ani nemala a už mám po nich 🙂

marecek1
8. okt 2011

@02katka03 to špinenie máš ešte stále, alebo už skončilo?

02katka03
8. okt 2011

@marecek1 skončilo už netrvalo ani celé dva dni. prečo?

raza
8. okt 2011

@02katka03 tak keď ju je vidno, tak potom si 🙂 ale s oslavou počkaj radšej aspoň do toho pondelka, keď zopákneš test. moc držím palce. 😉

02katka03
8. okt 2011

@raza dakujem ok ved furt pozerám na ten test a vidím ju tam 😉

sweetlemon
8. okt 2011

@02katka03 no supeeer, podla mna ti uz mozeme potichucku gratulovat 🙂 som velmi zvedava na pondelkovy testik, mohla by si dat foto 🙂

cyklamenka
8. okt 2011

Ahoj, aj my ste tesne po svadbe a pomaly zaciname! Ako ste na tom teraz? Rada pokecam 🙂

marecek1
8. okt 2011

@02katka03 keď tam tá čiaročka je dnes, tak tam určite bude aj v pondelok a ešte silnejšia 🙂 🙂 🙂 teším sa na pondelok, keď nám napíšeš, že je tam opäť 🙂 🙂 🙂 keď som bola s mojím synčekom tehotná, tiež som si robila test ešte skôr, ako som mala dostať menštruáciu, som to nemohla vydržať, jednoducho som mala taký vnútorný pocit, že sa to určite podarilo, tá čiaročka zosilnie, uvidíš 🙂 🙂 🙂 naozaj držím silno palce 🙂 🙂

marecek1
8. okt 2011

@cyklamenka ahoj 🙂 aj my s manželom sa snažíme o miminko, máme už synčeka, teraz by sme chceli súrodenca 🙂 dúfam, že sa nám čoskoro zadarí, my sa snažíme už trošku dlhšie.

cyklamenka
8. okt 2011

My sle len zacali, teda mesiac alebo tak.. No uvidime. Zbieram typy a skusenosti.. Uvidi sa. Ale velmi by sme chceli uz 🙂

marecek1
8. okt 2011

@cyklamenka to by bolo super, keby sa vám miminko podarilo už počas medových týždňov 🙂 najskôr svadba a potom miminko - sen miliónov žien 🙂 🙂 🙂

cyklamenka
8. okt 2011

no na svad. ceste to asi nebolo, nakolko som mala tesne po mrche a dalej sa uvidi.. je to ozaj len nedavno 🙂

02katka03
8. okt 2011

@sweetlemon no test si kupim v pondelok, ale urobím asi až v utorok neviem dám vedieť ok

02katka03
8. okt 2011

@marecek1 je tam lebo ju tam vidím, tolko ten test okukávam že ho asi vypozerám 🙂

02katka03
8. okt 2011

Aj ste tu niekto? či ani nie? 🙂 🙂

02katka03
8. okt 2011

čo znamená skratka DC?

marecek1
8. okt 2011

@02katka03 deň cyklu.

02katka03
8. okt 2011

@marecek1 Inak aj som si myslela, ale dakujem 😉

bbarboraa
8. okt 2011

uz asi cca 4 dni mam megadobru naladicku same xixiixi a xaxxaxaa zabavna jak hovado.... normalne som naladova-dost naladova... zeby som bola ozaj v tom? 🙂 a hormony by takto ucinkovali... noo bodaaaaj by 😎

kukucg
10. okt 2011

Ahoj 🙂 ako sa mavate, ako ste vikendovali?? My sme boli v prahe na oslavu manzelovej babky, och hroza 😕 ale prezili sme, sme nazad, inak sa mi zda ze maly bude chory, je taky umrncany, a cez vikend mame ist na svadbu kamoske... tak dufam ze sa mi to iba zda 😒

@02katka03 no sup, co pondelkovy testik, piiiiis 😀

kukucg
10. okt 2011

@jafnka ak sa mozem spytat preco ste mali 7 mesacnu pauzu, sa mi zda ze si spominala nejake lieky.. koli tomu??

kukucg
10. okt 2011

@cyklamenka Vitaj, drizme palce nech je to cim skor a bez problemov 😉

marecek1
10. okt 2011

@kukucg aj ja som zvedavá, čo 02katke03 ukáže testík 🙂 🙂 🙂 ten víkend preletel ako voda. ja som si myslela, že sa tiež s manželom budeme odušu snažilkovať, a nič z toho ☹ ☹ manžel mi ochorel, víkend preležal v posteli - ale bezo mňa... takže neviem-neviem, či to tento mesiac vyjde, celkovo ho mám taký rozbláznený, najskôr mi menštruácia prišla o dosť skôr, ako zvyčajne, do toho nová liečba od gynekológa... uvidíme, čo a ako...

kukucg
10. okt 2011

@marecek1 no nejak sa tie choroby rozmahaju 😒
co ty vies, mozno aj tento, nech sa manzelik rychlo vylieci 😀 a sup 😉 neboj ked nie tento mesiac tak buduci 😉
a na co ta lieco tvoj gynekolog??

marecek1
10. okt 2011

mala som minulý cyklus problém s ovuláciou, tak som tento cyklus začala užívať clostylbegit, dúfam, že zaberie, sú naň rôzne ohlasy, niekomu pomohol hneď (v niektorých prípadoch aj k viacplodovému tehotenstvu) niekomu vôbec, uvidíme, ako to zaberie u mňa.

marecek1
10. okt 2011

@kukucg s tými chorobami máš pravdu, minulý týždeň mal náš malý nejakú brušnú virózu, trvala len pár dní, tak neviem, či len preskočila na manžela????? no dúfam, že tým jej skákanie skončí, posledné, čo potrebujem, je choroba.