icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
10. okt 2011

@marecek1 moj maly mal crevnu virozu asi pred troma tyzdnami, mal hroznu hnacku, tak som ho chudaka nalievala tekutinami nech neni dehydrovany, nepreskocila na nikoho, ale nejak sa tie bacily okolo nas motaaju, maly je soplavy, MM pokasliava, aj ked to on skoro stale.... vlastne aj maly je skoro stale soplavy ked chodi do skolky 😒 tak sa dopujeme vitaminkami 🙂 supni si aj ty nejake probiotika alebo co, nech sa tomu vyhnes 🙂

kukucg
10. okt 2011

@marecek1 aha, tak drzim palce nech zaberie 😉 inak ako si zistila ze mas problem s ovulkou, merias si BT alebo si robila ovu testy alebo len tak empiricky..?? prepac ze tolko otazok, len neviem ako to budem mat po kyrete rada by som vedela ci mam ovulku ok 🙂

marecek1
10. okt 2011

@kukucg v pohode sa pýtaj, ak budem môcť/vedieť, odpoviem. takže: doteraz som problémy s ovuláciou nemala, alebo som o tom teda nevedela, šla som k lekárovi na kontrolu, či je všetko ok, no a on mi problém zistil, keď ma prehliadal vnútorným ultrazvukom. takže preto ten clostil. ovulačné testy si nerobievam, bezpečne viem, kedy mi ovulácia prichádza a kedy príde - moje telo ma už "informuje" - začnem mať napríklad citlivejšie prsia (čo som mala aj v tehotenstve, takže ma to občas vábi k tomu, aby som si urobila tehotenský testík).

marecek1
10. okt 2011

@kukucg probiotiká som šupla pre istotu sebe aj manželovi, keď začal malý zvracať, inak beriem len kyselinu listovú. bojím sa, aby som nedostala nejakú virózu, lebo keď sme prišli o mimi, tak sa nezistil dôvod, že prečo, a lekár mi povedal, že to mohlo byť aj následkom nejakej prekonanej virózy/zvýšenej teploty - už máličko zvýšená teplota že môže poškodiť plod.

kukucg
10. okt 2011

@marecek1 aha, dakujem za info 😉 Ja neviem presne kedy mam ovu, viem tak cca kedy mam plodne dni, hlavne podla hlienu, ale vela bab ma s tym po kyrete problem, tak sa trochu bojim ze ako to bude. Aj ked je pravda, ze som otehotnela ani neviem ako, spali sme spolu dobrych par dni pred tym nez som spozorovala ze idu plodne dni, a potom uz nie, ale zadarilo sa 🙂 dufam ze to bude ok....

kukucg
10. okt 2011

@marecek1 fuha to som nevedela.... ja som bola celkom rada ze to na mna nepreslo, bala som sa ze to chytim od maleho a bola som tak v 9- 10 tt ked bol chory.... ale to vlastne uz moje mimi pravdepodobne nezilo.... netusila som ale ze aj trosku zvysena teplota moze byt problem a poskodit plodik.... ☹ maly zo skolky vzdy nieco donesie... dufam ze nam to nezopakuje 😒

marecek1
10. okt 2011

@kukucg určite je to aj individuálne. niektoré kočky píšu, že boli choré, brali aj ATB, a všetko dopadlo dobre. u nás žiaľ nie.... šla si na kyretáž, lebo bábätku nebilo srdiečko?

marecek1
10. okt 2011

@kukucg kukla som tvoje fotky (pekné 🙂 🙂 ) pozerám, že máš tiež 4ročného nezbedníka, aj náš synček má 4 roky, tiež chodí do škôlky, malý nezbedník 🙂 🙂 🙂

02katka03
10. okt 2011

@kukucg dnes som si ho ešte nerobila ešte len idem do mesta teraz idem si kúpiť testík tak neviem kedy ho mám robiť víde mi aj večer? čo myslíš

kukucg
10. okt 2011

@marecek1 ano presne tak.... nemala som ziadne problemy, krvacanie, ani len spinenie, bolesti nic, vsetko ok, v 8tt na sone srdiecko bolo, a v 11tt som sla rano na poradnu, uz mi vypisala knizku, a potom mi urobila sono a zial sa ukazalo ze babatku uz asi dva tyzdne nebije srdiecko 😢 a netusim preco a asi sa to nikdy nedozviem, bojim sa aby sa to nestalo znova, ale snazim sa mysliet pozitivne 🙂
A ano, mam Šimonka, ma 4 a pol, od minuleho roka je skolkar, je to zlaticko, ale nezbednik je teda veru poriadny, je to barancek tvrdohlavy, ale som stastna ze ho mam 😵 😵 😵

kukucg
10. okt 2011

@02katka03 ahoj, no teda bez bez kup si mamatest 10, su dva kusy v baleni a jeden si mozes podla mna urobit hned, a druhy este skusis zajtra, alebo pozajtra rano... ja som hned prvy robila poobede a druhy asi o dva dni rano a nebol tam takmer ziadny rozdiel, ved si ich videla tie dva... tak sup a daj nam vediet, drzime palce, a mohla by si ho aj odfotit 😉

marecek1
10. okt 2011

@kukucg ja som mala kyretáž trošku skôr - u mňa to bolo tak, že sa mi potvrdilo tehotenstvo, a niekedy okolo 6tt som začala špiniť - nie krvácať, nemala som bolesti, len to špinenie stále. bola som hospitalizovaná niekoľko dní, brali mi krv, zisťovali hodnoty HCG, ktoré žiaľ klesalo... tiež ultrazvuk - bohužiaľ, srdiečko nebilo.

ale nabudúce to už určite vyjde
🙂 musí 🙂
aj ja som veľmi šťastná, že máme nášho nezbedníka malého, neviem si predstaviť život bez neho - musím sa usmievať, ked si pomyslím, aký je zlatý, keď sa ku mne pritúli, a povie, že ma ľúbi. 🙂 dieťatko by som chcela aj kvôli nemu, je strašne hravý, má rád detičky, a sám sa už pýta, prečo nemá bračeka.

marecek1
10. okt 2011

@02katka03 úplne súhlasím s kukucg 🙂 testy sú teraz veľmi citlivé, takže by ti mali ukázať tehotenstvo nielen z ranného moču, takže šup-šup do lekárne 🙂 chcem počuť iba priaznivé správy 🙂

kukucg
10. okt 2011

@marecek1 no ja som bola hrozne nestastna a hlavne to bol sok, tym ze bolo vsetko ok a aj to srdiecko sme videli, ale nejaky dovod to isto malo, ze mu prestalo bit ☹ pre teba to bol asi tazke hlavne v nemocke kym zistia ze co a ako... teda aspon ja nenavidim take cakanie 😠 hrozne zle to znasam....
a mas pravdu, nabuduce to isto vyde 😉
a s malym to mame tiez tak, ma velmi rad babatka, aj k vsetkym malym detom je taky zlaty az nezny by som povedala, a na babo sa moc tesil, stale sa pytal ako sa mam ja a ako babo, a bozkaval nas a hovoril ze nas lubi, mna aj babo... az ma mrzelo potom ze sme mu to po tom prvom sone povedali nabuduce asi pockam.... 😒 inak moj krpec chce radsej sestricku 🙂

marecek1
10. okt 2011

@kukucg nešťastná som bola aj ja, som sa v tej nemocnici čosi naplakala.... ležíš tam, deň za dňom sa striedajú, výsledky čoraz horšie, a okolo teba ležia babenky, ktoré si tam prišli potrat zaplatiť, veselé na druhý deň odchádzajú... no hrôza... keď si na to pomyslím, ešte teraz mi je zle.

u nášho malého vyhráva zatiaľ braček. možno aj bude - kolegyňa v práci mi vyveštila 3 chlapcov
😀 😀 takže uvidíme, či jej tá "veštba" vyjde (v podstate kolegyňka len zavesila na zlatú retiazku prstienok, a podľa toho, ako sa krútil nad mojou dlaňou, tak sa určil počet detí a pohlavie)

jafnka
10. okt 2011

@kukucg no ja mám blbý mechúr tak naň beriem tabletky, ktoré nie sú vhodné pre tehotné tak sme si povedali, že to radšej nebudeme riskovať a dáme si pauzu

02katka03
10. okt 2011

@kukucg akurat som si urobila test a čakám 😉

majkl81
Odpoveď bola odstránená
02katka03
10. okt 2011

@marecek1 akurát čakám na vysledok

kukucg
10. okt 2011

@02katka03 no a aky je??? hovoooooor 😨 😵

raza
10. okt 2011

@02katka03 čakáááámeeee!!! sme nedočkavé 😀

kukucg
10. okt 2011

@jafnka aha, tak to ano, tak drzim palce nech je to uz dobre a mozte ist na vec 😉

02katka03
10. okt 2011

@kukucg mala som návštevu tak som preto nepísala takže truhý test od toho predošlého sa líši v tom že druhá čiarka na druhom teste je už viditeľnejšia aj by som to odfotila, ale nemám taký dobrý foták na telefone čo to zachytí myslíš, že je už dovod na radosť?

02katka03
10. okt 2011

@raza takže na tomto druhom teste je čiarka lepšia viditeľna ako na tom predchádzajúcom tak čo si myslíš?

kukucg
10. okt 2011

@02katka03 podla mna urcie mas dovod na radost 😅 😅 skus ho teda odfotit ak sa bude dat 😉

marecek1
10. okt 2011

@02katka03 tak to gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂

raza
10. okt 2011

@02katka03 jéééj, tak už sa kľudne raduj 🙂 🙂 🙂 gratulujem 😉

bbarboraa
10. okt 2011

no robila som si o5 test a bol tam duuuuuuch 🙂 len sa neda odfotit poriadne este no :( ale stale sa na test pozeram xixix a tesim sa jak malaaa ... snad v nedelu bude vsetko jasnejsieee 🙂

02katka03
10. okt 2011

@raza dakujem ti radujem sa len aby to bola pravda 🙂

02katka03
10. okt 2011

@marecek1 dakujem a myslíš že to už je na 100%