icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

02katka03
10. okt 2011

@kukucg skúšala som idem to pozrieť v počítači ako to vidno ale asi nebude

marecek1
10. okt 2011

@02katka03 môj názor: áno. ale ešte ti to musí potvrdiť lekár 🙂

02katka03
10. okt 2011

@marecek1 ved hej jasnačka a aj on by mal povedať, že hej nie? teda pravdepodobne hej

sweetlemon
11. okt 2011

ahojte babulky, ja som 3DPO, ale asi som prechladnuta, picha ma mechur alebo nejake tie cesty, lebo mam stale zmrznute nohy a aj v noci sa budim na zimu :( a vnutorny pocit mi hovori, ze vajko sa neoplodnilo... aaaaaale idem teda dufat dalej 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429

02katka03
11. okt 2011

Ahojte ste tu niekto?
@kukucg

02katka03
11. okt 2011

@marecek1 si tu?

02katka03
11. okt 2011

@bbarboraa presne som to takto mala aj ja len slabuliliinká čiarka na teste a včera bola o niečo silnejšia už tak sa radujem, len aby to bola pravda

sweetlemon
11. okt 2011

@02katka03 ja som tu 🙂 takze tehula? nedas foto testiku?

sweetlemon
11. okt 2011

@bbarboraa super, nejak sa to tu rozbieha, gratulujem k duchovi, prajem, aby o par dni uz boli pekne ciarky na testiku 🙂
babeny, co sme tu uz par mesiacov...mali by sme odkukat finty od novsich bab, maju viac stastia na pozitivne testiky 🙂 ale velmi im to prajeeeeeeeeem!!! 😵 😵 😵

02katka03
11. okt 2011

@sweetlemon aj by som dala, ale ked to odfotím neni to vidno ešte na fotke ale takto ked sa na to pozerám to je už fajnovúčko vidieť 🙂 🙂

02katka03
11. okt 2011

@sweetlemon 🙂 😉 🙂 😉

02katka03
11. okt 2011

@sweetlemon aké finty pravidelný sex každú druhý den a bude to 🙂 😉 ako to povedal môj gynekolog

sweetlemon
11. okt 2011

@02katka03 no, ked kazdy druhy ten to nie je mozno, kedze cca 2-3 dni do tyzdna spolu nie sme. moc si nenavyberam 🙂 ale tak snazime sa. teraz sme mali sexik kazdy 3 den, tak uvidime, ci prezili potvorky 🙂
ok, tak si pockame este par dni a potom sa uz dufam, poriadnej ciarky dockame aj my 🙂 teda aspon na fotke od teba 🙂

02katka03
11. okt 2011

@sweetlemon ale hej určite ešte mám jeden testík doma a urobím si ho, ale neskor troška možno vo štvrtok, alebo piatok ak nebudem stíhať tak v sobotu určite 😉 🙂 😉 to nejdem do práce tak bude čas si ho urobiť ráno

raza
11. okt 2011

ahojte. no, tak mne už mrcha došla 😖 ale tento mesiac som aj tak neverila na zázrak... no napodiv, ja mávam 23DC, no teraz mi došla na 25. ale to bol asi stres. dnes mal totižto dedino pohreb, myslím, že to bolo tým.. lebo inak by ma nasralo, že mi cyklus kolíše..

marecek1
11. okt 2011

@02katka03 ahojky, takže už som tu 🙂 🙂 🙂

marecek1
11. okt 2011

@sweetlemon hádam sa čoskoro zadarí aj vám, možno už sa zadarilo aj uplynulý víkend, mala si s manželom veľké plány 😀 😀 😀

bbarboraa
11. okt 2011

@02katka03
@sweetlemon 🙂 nooo diky baby tak uz sa neviem dockat... hned ako budu novinky hneeed sa s vami delim o radosti(starosti) 🙂

lenka112
11. okt 2011

Ahojte maminy, ako ide snažilkovanie ?? My čakáme ešte na jednu mrchu a potom ideme nato. 🙂

kukucg
11. okt 2011

@02katka03 ja mam dnes nejake fofry tak ani nestiham, a budem mat tusim tento tyzden sa ani nezastavim uz 😠

kukucg
11. okt 2011

@sweetlemon skus spavat v ponozkach 😅 a sup sup sa liec

kukucg
11. okt 2011

@lenka112 ahoj, my tiez cakame mrchu alebo vlastne asi aj dve, ani sama neviem 😒

kukucg
11. okt 2011

@raza hej aj mne obcas zakolise z poriadneho stresu, tak hadam nabuduce bude lepsie 😉

marcela1992
11. okt 2011

@lenka112 držím palce nech vam to vyjde 🙂

red_kika
11. okt 2011

zienky,

ja som sem uz pocas tohto roku par krat pisala, ze koncom tohto roka sa zacneme snazit. v septembri sme to 1x skusili, no nevyslo.. tak ja ze v na dalsi cyklus zas skusime a v tom mm zacal vymyslat ze preco uz teraz. on chce pockat...

ja z toho chlapa neviem dalej... jeden mesiac povie ok, ideme na to a na dalsi uz nie 😒 ja by som tak rada uz babo. uz taaak dlho, a teraz by bol uplne ze moj vysneny cas, lebo 2012 je krasny rok a strasne by som chcela aby sa nam v ten rok narodilo dietatko.

poradte prosim, ako mam ist nanho aby to tento mesiac vyslo? aby zas nezacal, ze nie a nie......

znasilnit ho nefunguje!!!!!

barushkaaam
11. okt 2011

Najde sa tu este jedno miesto pre mna? 😉 sice som sa najskor zapojila do temy o snazilkovani az v roku 2012, ale kedze to skusame uz teraz, tak vlastne patrim sem 😀 s priatelom sa snazilkujeme este veeeelmi kratucko, len minuly pondelok sme zacali....tak uvidime, ako rychlo sa nam postasti....

hula
11. okt 2011

ahojte tak aj ja sa snazím od septmbra dufam ze to bude co najskor ,moc na to nechcem myslet ale sa to neda 😵 lebo sa uz neviem dockat

barushkaaam
11. okt 2011

@red_kika a rozpravali ste sa s manzelom preco este nechce? mozno len sa boji, ze to nezvladne financne...skus sa s nim porozpravat a zistit, co je vo veci....napriklad moj nechcel skor, prave pre tie fin. dovody, ktore som spominala...

kukucg
11. okt 2011

@red_kika ahoj, ja si tiez myslim ze skuste poriesit preco nechce.... lebo ked nechce a ma nejaky dovod a ty otehotnies mohlo by vam to skomplikovat zivot 😒 drzim palce 😉

kukucg
11. okt 2011

@barushkaaam
@hula baby tak nech sa vam cim skor podari 😉 a nech vam to aj dobre dopadne 🙂