2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@02katka03 pozerala som album, no super, takže si tehuľka 🙂 veľké gratulácie 🙂 k lekárovi som ja (keď som bola tehotná) šla hneď, ako mi vynechala menštruácia, ale ako píše
@kukucg väčšinou aj tak lekári dávajú kontrolu o cca 2 týždne, lebo na ultrazvuku ešte toho veľa nevidieť,
ale je to na tebe, ako sa rozhodneš.
katka gratulujem, to je super sprava 🙂
kukucg ja tiez dufam ze sa ohladom DNP nic nezmeni, ja si platim menej tak uz aj keby sa nieco zmenilo neni to taka horibilna suma ako ked platis z maxima. My mame 2rocneho chlapceka a aj sa troska obavam ako to zvladnem ak by sa podarilo dalsie, na druhej strane nechcem zasa taky velky rozdiel medzi detmi.
najlepsie je ked chces otehotniet ale necakas ze to bude hned a prave hned sa to podari 😉
@02katka03 gratulujem k ciarocke, je uzasna, prajem ti, aby bola coskoro tmava ako ta kontrolna 🙂 a potom veeelke brusko 🙂 🙂 🙂
@kukucg No ja som sa rozhodla, že sa snažilkujeme hned po tejto, ale čo povie lekár to neviem.
@marcela1992 ďakujeme veľmi veľmi pekne 🙂
@02katka03 aj ja sa pridavam ku gratulantom a prajem bezproblemove tehu 😉
@barushkaaam dakujem ti veľmi pekne
@sweetlemon dakujem, ale test si už robiť nebudem myslím, že stačilo a pojdem za dva týždne k lekárovi
@02katka03 tiež si myslím, že je už zbytočné testovať sa, pokiaľ ti už vyšla čiaročka (bola predsa dosť výrazná), zbytočne budeš vyhadzovať peniažky.
ti verím, že sa tešíš na návštevu u lekára, prvý ultrazvuk, joj, to bola paráda, to malé srdiečko, ktoré tam bilo 🙂 máš sa na čo tešiť 🙂
Ahojte kočky, dlhšie som sa tu neukázala, aj v snažení sme mali pauzu (mala som menšie zdrav. problémy). Opäť pokračujeme, som 20DC, 3DPO 🙂 uvidíme či to tentokrát vyšlo....Chcela som sa vás spýtať kupujete ovu testíky cez net????
@petulka90 co to znamena DPO? viem, ze DC je den cyklu, ale ta druha skratka mi nic nehovori....
@barushkaaam DPO den resp. dni po ovulke 🙂
gratulujem vsetkym tehu 🙂 Ja som mala dostat menzes v sobotu a zatial nic, tak tiez dufam, ze to bude konecne tehotenstvo. Snazime sa uz od marca a raz sme potretili ☹
Juuuj, drzte palce 🙂
Ahojte 🙂 Tak ja som bola dnes u genekologicky na kontrolu, dva tyzdne po kyerete, vraj je vsetko ok a po jednej alebo dvoch mrskach mozme ist na to 😵 😵 podla toho ako sa budem citit 🙂 tak dufam ze bude vsetko dobre a pojdeme na to 😅
@sweetlemon ako sa mas, co nove??
@petulka90 jasne, to mi nedoslo 😀 este nepoznam vsetky tie skratky, ktore sa tu pouzivaju 🙂

@kukucg hej ešte počkám je ešte skoro ísť k lekárovi, pojdem za dva týždne a hotovo a hádam sa už môžem radovať nie 🙂 😉