2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@barushkaaam no dnes mi pisal MM sms hned ked to zistil, ze celu novelu superhrubej mzdy aj odvodovu hodili do kosa a nic nebude, zatial 😵 😵 premierka to zmietla zo stola ze sa o tom nebude ani hlasovat ani nic 😵
Hej aj ja som rada a ak dojde mrska prva nacas a bude naormalna ako vzdy tak po nej pojdeme na to 🙂
@kukucg mne zase ovu zrovna skoncila a vcera sme to este skusili....tak uvidime, ci sa zadarilo 😀
@sweetlemon ahoj,ako sa dari? @jafnka a ty ako? uz snazilkujes? som vravela ze budem kamoska a pockam na teba....po mesiaci opäť zapal mocovych ciest....takze ked to takto pojde dalej mozno v 35 sa k niecomu dopracujem
noo baby ja neviem ci z toho nieco bude... uz od utorka take podbruskovo-krizove bolesti ... nooo zacinam byt skepicka ... joj 😒 nas*ere ma ta mesacnica ked dojde... :( fnuk
@bbarboraa cítim sa nápodobne. o pár dní by som mala dostať menštruáciu, väčšinou som pred tým, ako dostanem, trochu nervóznejšia, podráždenejšia a už tie moje stavy začínajú /to už asi človek nevie, z čoho je vlastne tá podráždenosť: či z toho, že zasa dostanem, takže zasa nič nevyšlo tak, alebo či sú to len jednoducho pobláznené hormóny...../
ahojky baby, tak vcera som bola prvykrat v KOCHu u noveho dr. poviem vam, je to fakt uzasny clovek. v podstate ma nevysetroval, len zmluvu mi robil a ze musi kartu vyziadat najprv. ale povedala som mu o snazeni a on ze ked sa do januara nepodari, tak ma bude riesit. hovorila som mu o spineni pred mrchou a povedal, ze to moze (ale tiez nemusi) byt kvoli tomu, ze mi predcasne zomrie zlte teliesko. ze k oplodnenie mozno aj dojde, ale kedze mi zanika klesne hladina nejakeho hormonu, tak vajko odide. no uvidime, ci to bude v tom alebo nie. ale bol hrozne zlaty, dokonca mi kreslil priebeh cyklu, fakt sa mi velmi venoval. normalne mam z neho lepsie pocit, lebo doteraz som trpla, ze aj ked sa mi nebude darit 2 roky, ze moj dr na mna bude srat alebo cele tie roky, co som bola u neho.
inak dnes takto, teplota je furt nejaka dole
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429
@milagros no fasa, to je jak naschval s tym zapalom, vzdy si mala take problemy alebo len odkedy sa snazite? my nic, stale sa pokusame, uz 7. cyklus. uvidime 🙂
@sweetlemon tak to je super, že si s novým lekárom spokojná, prvý dojem je dôležitý, uvidíš, aký bude neskôr, ale mám rada, keď lekár dôkladne vysvetlí/objasní niektoré veci, aby človek vedel, na čom je, a nemusel hodinu googliť, aby našiel vysvetlenie svojho problému.
@kukucg helou, to je super sprava, tak prajem, nech sa hned zadari po prvej mrche, zvykne sa 🙂
ja nic nove, vcera som bola u noveho dr v KOCHu a bol fakt svetovy, vysvetloval mi a kreslil cyklus, som z neho nadsena 🙂 ze pockame do januara, ci sa nepodari a ked nie, zacne ma riesit. aj tak stale dufam, ze sa predsa poradi, ale teraz aspon viem, ze mam dr, ktory sa o mna bude zaujimat a ktory mi nebude hovorit, ze vsetko je normalne a nebude sa mi rehotat, ked mu poviem, ze sa snazime o babo 🙂
@marecek1 no, ja som sa pri mojom starom nedozvedela nic a to som sa pytala stale. vzdy ma odbil jednou vetou, ktora mi v nicom nepomohla, takze som rada, ze uz ho neuvidim 🙂
@sweetlemon tak to ti verím. nie je nič horšie, ako lekári, ktorí si neuvedomujú, že veľa žien má v súčasnosti s otehotnením problém, že to nie je ako za čias našich prapra-starých mám, keď žena porodila desať detí niekde na poli.....
@marecek1 viem, ze sa to zvykne riesit az po roku, ale z mojho dr som mala pocit, ze by ma odbijal aj potom. on mi vzdy na vsetko hovoril, ze to je normalne - spinenie par dni po ovu, krvacanie pri sexiku, hrozne bolesti prsnikov 3 tyzdne vkuse. vsetko bolo z ovulacie, nemam sa tolko sledovat. aj by som sprosto zahresila teraz, ale kaslem ho 🙂
@sweetlemon Teším sa s tebou z nového dr 🙂
@petulka90 aj ja sa so sebou tesim 🙂 dakujem 🙂
@sweetlemon Ty si tu v tom taká "zabehnutá" snáď mi poradíš.. Objednávaš si cez net ovu testíky alebo kupuješ v lekárni? 😉
@sweetlemon tie bolesti prsníkov - môžem sa na to opýtať bližšie? si mávala počas ovulácie, alebo ako? a ako to nakoniec dopadlo?
@petulka90 kupovala som si v lekarni znacku rapiclear, ale ukazuju len slabu ciarku aj ked mam ovu. a v lekarnach tazko najdes inu znacku, ked tak 1ks v baleni a to je drahe. tak som si minuly tyzden objednala od jednej baby z konika, zatial mi ale neprisli
@marecek1 dopadlo to tak, ze to prestalo. vtedy mi to trvalo 3 tyzdne, nepamatam kedy to zacalo, vtedy som si ovu nesledovala, lebo som mala HAK. pred 2 rokmi som vysadila a pred rokom ma zacali bolievat prsia dooost. od ovu, resp. 2-3 dni pred ovu ma zacnu, na ovu mam pocit, ze mi pukne koza, akoby az palili, mam potrebu si ich masirovat. a potom sa to trochu zjemni, ale teda bolia az do mrchy. takze v podstate vacsinu case ma bolia. najprv som z toho bola dost na prasky, ale zvykla som si, niektore baby to tak proste maju. urcite je to dosledok niecoho, ale nie je to take hrozne, ze by som to nevedela prezit.
@sweetlemon pýtala som sa preto, lebo tiež patrím k tým "šťastným", ktoré majú citlivé prsia od ovulácie po menštruáciu, nie je to až také silné - "na prasknutie", na šťastie. akurát tento cyklus mi táto citlivosť vynechala, neviem, či je to tým clostilbegytom.
@marecek1 no, sme to schytali 🙂 tak to ti neviem povedat, s clostilom nemam skusenosti, ale bud rada, ze aspon raz mas pokoj 🙂
@sweetlemon Ďakujem za rady, poňúram niekde na nete a uvidím 🙂
Baby počuli ste niečo o tom, že alchemilkový čaj by sa mal vraj piť iba v prvej polovici cyklu???
@petulka90 ja teraz nepijem a neberiem nic, resp. pockam, ci sa vajko udrzi. ale premyslala som nad alchemikou. aj ked ona je asi skor na plodnost ci na co? neviem presne

@marecek1 aj sa teším len neviem kedy mám ísť k lekárovi asi buduci týžden si zavolám kedže moj gynekológ robí dva dni do týžna utorok a stredu zavolám utorok poviem čo je vo veci a hádam stredu aj pojdem nie je to skoro? 😒