icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

barushkaaam
14. okt 2011

@marecek1 inak aj ja som minuly cyklus mala citlive prsia, ale nie ako ty, ze od ovu po menzes. Ja som ich mala citlive iba den az dva pres menzesom, ale zato to dost bolelo. Ani na bruchu som nemohla spat. A bola som z toho dost prekvapena, lebo takto ma este neboleli nikdy. Akoze bolesti som mala uz aj predtym, ale nikdy take velke. Keby mi vtedy muzik siahol na prsia, ani mu tu ruku asi odtrhnem 😀

barushkaaam
14. okt 2011

@petulka90 ja tiez rovnako ako sweetlemon nepijem nic, ani neberiem ziadne tabletky. Ani kyselinu listovu zatial....

silvuskaa
14. okt 2011

@kukucg to je super, tak mozem platit dalej 😉
baby ja beriem kys.listovu. Mne ju dr predpisal vraj je to dobre brat aj pred otehotnenim. Buduci mesiac sa zaciname snazit!!
Inak chcem sa spytat...antikoncepciu neberiem uz 3mesiac a nejako sa mi odvtedy zmenila dlzka menstruacie teraz ju mam len 3dni a zacal mi premenstruacny syndrom, co som doteraz nepoznala....nemate niektora skusenost?

02katka03
15. okt 2011

Ahoj chcem sa spýtať chodím pravidelne na gelové nechty može to nejak škodiť kedže som tehotná? Mala by som s tým skončiť či nemusím poprosím vaše nazory a dakujem veľmi pekne za rady.
@kukucg

02katka03
15. okt 2011

@sweetlemon Ahoj chcem sa spýtať chodím pravidelne na gelové nechty može to nejak škodiť kedže som tehotná? Mala by som s tým skončiť či nemusím poprosím vaše nazory a dakujem veľmi pekne za rady.

02katka03
15. okt 2011

@marecek1 Ahoj chcem sa spýtať chodím pravidelne na gelové nechty može to nejak škodiť kedže som tehotná? Mala by som s tým skončiť či nemusím poprosím vaše nazory a dakujem veľmi pekne za rady.

zvedavamt
15. okt 2011

@02katka03
citujem z ineho fora:
Mne sestra práve vtedy sa učila robit taketo nechty, ale aj porcelanove, ked som bola tehu, a chcela som jej íst za model, lebo kazdy si musel niekoho zohnat, na kom sa to učí, a vtedy jej tie ucitelky povedali, ze radsej nech si najde ineho, lebo tie chemikalie, co používaju môzu malemu uskodit. Takze radsej zváž ci tie nechty za to stoja, aby malo tvoje babetko nejaku vrodenu chybu. Ale to je len môj názor. Dufam, ze som ti aspon trosku pomohla s radou.

foaji
15. okt 2011

@sweetlemon
@raza Čaaau baby, jak pokračuje snažení?🙂
@pet28 A copak dělá maličké? Doufám, že je vše v naprostém pořádku 😉

Já jsem Vám přišla oznámit, že u nás je snažení asi u konce. Potkala jsem úžasného člověka a teď stojím před obrovským dilematem, zda pokračovat v současném vztahu nebo risknout nový. Ach jo, ženský. Někdy je to fakt strašně těžký 😖

milagros
15. okt 2011

@petulka90 no uz som vybrala koopec antibiotik teraz naposledy 2krabicky Ciprinolu a urol.caj a ty si ako zvitazila?

milagros
15. okt 2011

@sweetlemon noo mavala som to ako decko potom v puberte pokoj a ked som mala 18 som sedela kazdy den z frajerom na schodoch a zacalo to znovu ale mam to raz za 4roky ale teraz je to po 3rokoch a nejak casto kazdy druhy mesiac to je trosku privela

milagros
15. okt 2011

@jafnka jeej to je super tak uz skrtas ciarky....../jak v base/ 🙂 a co v robotke?

marecek1
15. okt 2011

@02katka03 neviem, ako je to s gelovými nechtami, ja si ich nedávam robiť, nakoľko mám celkom fajn nechty, vypestujem si dĺžku akú chcem, takže som spokojná s takými nechtami, aké mám.
poznám tehotné ženy, ktoré si ich robiť dali (nedávno moja švagriná - je cca v 4-5 mesiaci), či to škodí, či nie, fakt neviem - to isté máš s farbením vlasov, tiež som niekde čítala, že by sa v tehotenstve vlasy moc farbiť nemali, že to môže uškodiť plodu...

marecek1
15. okt 2011

@barushkaaam tak zasa až tak citlivé, aby ma boleli na dotyk, ich nemávam, je to skôr len taký pocit napätia, nie vyslovene bolesť. a netrvá to celý deň v kuse, keby ma naozaj moc boleli, tak by som to riešila aj s gynekológom, takáto relatívne mierna citlivosť mi až tak nevadí.

barushkaaam
15. okt 2011

@marecek1 takuto bolest som mala minuly mesiac po prvy krat, tak uvidime ako to bude tento mesiac. Tiez som rozmyslala nad tym, ze keby sa to opakovalo tak radsej zajdem ku svojmu dr.

02katka03
15. okt 2011

@marecek1 čítala som po nete, že gelové nechty neškodia ešte sa opýtam kamošky ku ktorej chodím a hotovo akú má s tým skúsenosť ked budem mať isť nanechty a uvidíme teda, ale myslím presne ako aj ty hovoríš že potom ani farbenie vlasov by sa nemalo tak neviem, ale vačšinou píšu že to nevadí

petulka90
15. okt 2011

@milagros Ja som tiež užívala veľa antibiotík, nakoniec mi pomohol Ciphin.... a odvtedy som zápal nemala, preventívne si sem tam uvarím urologický čaj.. A ešte mi pomohlo, keď som sa naparila nad petržlenovou vňaťou, vyskúšaj 🙂

milagros
15. okt 2011

@petulka90 dakujem za rady ,Ciphin som uz raz mala predpisany ked som mala zapal pred tromi rokmi

szivem
15. okt 2011

ahoj baby,my sa snažime o bábo už 3 mesiac a zatial nič,už začinam mat z toho depky,menštruácia mi síce meška už 3dni,čo sa mi nikdy nestalo,urobila som si dnes aj test,ale je negativny.Može byt,žeby som bola tehotná,len to test ešte neukáže?

bbarboraa
15. okt 2011

heeeeeeeeeeeeeeeeej :D robila som si test a je pozitivny teraz o 19.00 jeeee jeeee haluz tesiiiim

aadulik2110
15. okt 2011

@bbarboraa blahoželám

aadulik2110
15. okt 2011

@szivem záleží aká citlivosť testu je, možné to je

janulkama
16. okt 2011

@bbarboraa gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂

jafnka
16. okt 2011

@milagros tak momentálne robím už len ako brigádnička, ale do konca roka sa určite niekde zamestnám a bude sa mi tam páčiť a budem mať super plat 🙂 (treba myslieť pozitívne, nie?) a tvoj mechúrik koščúrik ako? už je lepšie? aj si brala nejaké atb? z prírodných vecí sú vraj na zápal vynikajúce brusnice

raza
16. okt 2011

@foaji ahoj. no, mne už dnes skončila mrcha, takže je tu ďalšie kolo..
nooooo, tak teda to máš teraz ťažké, to ti teraz asi nikto z nás neporadí... to musíš vedieť sama. v každom prípade, ak už takto uvažuješ, tak to znamená, že v terajšom vzťahu asi moc šťastná nie si 😒 ja ti budem držať palce , aby si sa správne rozhodla. kľudne daj potom vedieť, ako si sa rozhodla 😉

sweetlemon
16. okt 2011

@bbarboraa gratulujem tehulka 🙂

babeny, ja som dnes 8DPO, ziadne priznaky, dnes ma akurat hlava boli cele poobedie. a vecer som zistila som zistila nieco, co ma dost zamrzelo. zatial neviem, ake to bude mat pokracovanie, no mozno je toto posledny cyklus, co sem chodim. som velmi sklamana :(

sweetlemon
16. okt 2011

@foaji dufam, ze sa rozhodnes spravne a budes v starom ci pripadnom novom vztahu stastna. v kazdom pripade sa sem snad skoro vratis so snazenim 🙂

petulka90
17. okt 2011

Dobré ránko kočky,
@bbarboraa Gratulujem moc 🙂

@milagros Treba skúšať všeličo, ale to určite dobre vieš..Aj tie brusnice sú fajn...Držím palce až ti to čo najskôr prejde 🙂

Neviem čo sa so mnou deje,ale už od včerajšieho rána mám také slabulinké bolesti v podbrušku. Stretli ste sa niektorá s tým???

petulka90
17. okt 2011

@sweetlemon Aj ked neviem čo ťa sklamalo, dúfam, že sa to čo najskôr vyrieši a si šťastná 🙂

kukucg
17. okt 2011

@sweetlemon moja neviem co sa stalo, ale keby si sa chcela porozpravat, tak kludne IP 😉 dufam ze vsetko bude ako ma byt 🙂

kukucg
17. okt 2011

Dobre ranko inak, my sme konecne doma po vikende, boli sme sa svadbovat, bolo super 😵 😵
Mna cakaju velmi hekticke dva, tri dni tak uz vidim jak budem padat na hubu od unavy 😒 😒 ale aspon sa nenudim.... Inak to riadne rychlo leti vsetko, uz buduci tyzden by mala dojst prva mrcha tak som zvedava 😵

Vy sa ako mate, co nove??? Nestihla som este precitat ale precitam 😅