icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
17. okt 2011

@bbarboraa gratulujem, a nech vam to dobre dopadne 😉 😵 😵 😵

marecek1
17. okt 2011

@bbarboraa aj ja sa pripájam ku gratulantom 🙂 dúfam, že sa čoskoro zadarí aj nám ostatným 🙂

marecek1
17. okt 2011

@sweetlemon je mi ľúto, že si sklamaná a smutná, určite všetky pochopíme, ak sa ti o tom nechce písať, držím palce, aby ťa ten smútok čím skôr prešiel.

no ja som tiež nie práve najveseljšia, vyzerá to, že každú chvíľu príde menštruácia, takže som tiež veľmi-veľmi "nadšená". 😒

sweetlemon
17. okt 2011

@kukucg to je super, ze budes mat vela prace, aspon nebudes stresovat nad tym, ci mrcha pride alebo nie 🙂
@marecek1 no dufam, ze tie menstruacne pocity si len klamlive a ta potvora uz nepride 🙂
@petulka90

dakujem vam velmi pekne za podporu babeny, moj drahy ma velmi sklamal. do ohna by som za neho ruku dala a on ma klame (nie podvadza). mala som podozrenie, kedze niekedy sa chova zvlastne, ze mi nejake veci taji, ale hovorila som si, ze to je moja paranoja. ale dokaz je dokaz. boli ma srdce az tak, ze mi je na zvracanie od vecera. dokonca ani slzu nemozem vypustit z toho. ano, tiez si prajem, aby sa to coskoro vyriesilo, ale neviem si predstavit ine riesenie ako jedno jedine. aspon keby priznal chybu, ale len same vyhovorky a obhajovanie... som z toho fakt smutna

marecek1
17. okt 2011

@sweetlemon no to mi je úprimne ľúto. dúfam, že sa to čím skôr vyrieši, určite je toto naozaj to posledné, čo teraz potrebuješ - sklamanie v partnerovi.....

minerwa
17. okt 2011

@sweetlemon držím palce aby všetko dobre dopadlo. Ale na druhej strane je možno lepšie že si na to prišla teraz ako keby sa to prejavilo neskôr.
Viem, že je to veľmi nepríjemné a bolí to sklamanie : -(.

minerwa
17. okt 2011

Ahojte snažilky,

my sme sa s mužíčkom začali pokúšať od tohto mesiaca.
Mala som plodné dni 07.10.2011 - 12.10.2011 (robila som si podctivo ovulačné testy, aby sme mali istotu, že tieto dni budú naozaj najlpodnejšie).
Ráno som si robila testík a bol negatívny. Bola som trošku sklamaná aj keď viem, že na testovanie bolo asi ešte priskoro : -).
Veľmi som už chcela asi vidieť tie dve čiarky 🙂-
Pozdravujem Vás všetky snažilky a držím palčeky.

minerwa
17. okt 2011

Babuľky berie niektorá z Vás kyselinu listovú? A ak áno akú značku?
Ďakujem

petulka90
17. okt 2011

@sweetlemon je mi to ľúto, najviac zo všetkého neznášam keď mi niekto klame...stokrát horšie to je keď ide o tak blízkeho človeka....prajem ti veľa síl, nech sa to skoro vyrieši....

sweetlemon
17. okt 2011

@marecek1
@minerwa
@petulka90 no uvidime, aky krok urobi. ja som mu totiz vcera vyslovene povedala, ze ak mieni v tom pokracovat, tak bezomna. stale som sa nedockala nejakej vety, kde by tvrdil, ze to uz neurobi. akoby to bolo normalne, zevraj nic zle neurobil. uvidme, nerada, by som vas opustila.
@minerwa mas pravdu, lepsie to zistit teraz ako v tehotenstve, pripadne neskor, to uz by som si len hlavu mohla buchat... inak prajem vela stastia v snazeni, snad sa coskoro podari 🙂 ja beriem femibion 800, hovori sa, ze je teraz najlepsie na trhu a vela bab ho ma, ale samozrejme su aj ine mozno lacnejsie vitaminy...

minerwa
17. okt 2011

@sweetlemon
Držím palčeky aby sa to čím skôr vyriešilo a hlavne pevné nervy. Ak by si chcela napísať a povedať viac tak som na IP.

ĎAKUJEM.

Ja rozmýšľam nad GS Mamavit Prefolin + DHA.

petulka90
17. okt 2011

@sweetlemon nám by bolo tiež bez teba smutno...

@minerwa Ja tiež beriem Femibion 800 🙂

minerwa
17. okt 2011

@petulka90 ďakujem za informáciu.

petulka90
17. okt 2011

@minerwa Čo je DHA???

minerwa
17. okt 2011

@petulka90
http://www.pregnium.sk/?c=ucinne-latky-dha

Je tom tam pekne vysvetlené : -).

silvuskaa
17. okt 2011

@minerwa mne dr predpisal kyselinu listovu od Zentivy a v jednej tablete je 10mg kysel.listovej 🙂

raza
17. okt 2011

@sweetlemon ahoj. no, netuším, čo sa u vás doma stalo, ale určite držím päste, nech to správne poriešite.. ani neviem, čo ti takto napísať, keď o tom nič neviem, ale veľmi rada by som ti pomohla 😒 keby to len šlo. ak budeš mať chuť, kľudne píš.. drž sa, zlatino a hlavu hore 😉

bbarboraa
17. okt 2011

@sweetlemon
@janulkama
@petulka90 jaaaj baby strasne dakujem dnes som si robila o5 test okolo 15.30 a kraaaaaaaaaaaasna ciarka...tak zosilnela od soboty ze tomu az neverim 🙂 ... som neverila ze sa to podari na 1x ale sme neskutocne stastni... 🙂

raza
17. okt 2011

@bbarboraa gratulujem 😉

aadulik2110
17. okt 2011

@bbarboraa šikovní ste :D aj nám sa zadarilo na 1x

barushkaaam
17. okt 2011

@bbarboraa aj ja gratulujem 😉 prijemne tehu prajem 🙂

minerwa
17. okt 2011

@silvuskaa Ďakujem za informáciu.
Dnes som si nakoniec kúpila Femibion 800 : -).

milagros
17. okt 2011

@jafnka aa tak aspon volaco...zas na vianoce treba byt doma a pekne si vychutnat atmosferu ...ved budes robit asi len par hodin denne ci? no mechur je momentalne ticho minulu stredu ma obvodny poslal urologovi do ruzinova lebo mi vysli z mocu divne vysledky....zo sedimentu ze tam mam vela bakterii a z kultivacie ze nie su ziadne...no a 3hodiny som si vyčkala v čakárni a nakoniec ma odbil ze smerodatna je kultivacia a tam nic nieje takze nema co riesit.....takze teraz cakam ci sa mechur uz umudry alebo co bude ale zatial sa neodvazim na babo

milagros
17. okt 2011

@sweetlemon co sa deje co ti spravil muzik?

tannia87
17. okt 2011

@minerwa ahoj ja beriem od jamieson ci ako sa ta znacka vola uz 4 mesiac nakolko sa nam nedari dnes som kupila femibion 800 a zabudla som ich v lekarni ja trafena 😒

kukucg
17. okt 2011

@minerwa aj ja papam femibion 800 lebo v moja mama, je farmaceutka, a aj u nas v lekarni mi vraveli ze DHA je potrebne viac az v neskorsich stadiach, takze prepraty s DHA su skor na druhy, treti trimester 🙂

kukucg
17. okt 2011

@sweetlemon no veru, aj ja som rada ze som zaneprazdnena, aspon nemam cas na smutne myslienky 😅

mrzi ma co si teraz zazivas, neviem ci ti povedat, ked ani neviem o co ide, ale velmi dufam ze sa vam to vyriesi ako sa najlepsie da, a inak by som bola velmi rada keby si tu s nami ostala 😉
s chlapmi je to tazke niekedy, ani ja to nemam zrovna na ruziach ustlane s mojim, aj ked si okolo nas ludia myslia ze sme takmer idealny par 😝

marecek1
18. okt 2011

@kukucg úplne s tebou súhlasím, tiež máme s manželom fajn vzťah, ale niekedy by som ho najradšej "roztrhla ako žabu".

je naozaj lepšie, keď má človek kopec aktivít, ktoré ho zamestnávajú, lebo najhoršie asi je, ak človek nemá čo robiť, a tak len rozmýšľa: "čo keby, ak...."

cicussa21
18. okt 2011

ahojte zienky 🙂 taky j adalsi den bez mrchy.. a dnes volam dokimu, nech so mnou v piatok pocita 😝 nech viem, na com som 😖

sweetlemon
18. okt 2011

@milagros
@kukucg nie je to muzik baby, mozno snubenec, aj ked rok od poziadania o ruku uz presiel 🙂 asi to nemyslel tak vazne ako sa tvaril, ked sa ma pytal, ci si ho vezmem. alebo si to rozmyslel 🙂
no...klame ma, ale nerada by som to tu nejak moc vypisovala...proste nie vzdy, ked ma byt na sluzobke, na tej sluzobke skutocne aj je... vcera mi cely den ani len nenapisal sms, uplne na to kasle...odisla som k nasim a nic sa nedeje, aj mi to je smiesne, ako zbytocne cakam, ze nieco fakt ohurujuce urobi 🙂

ale este pre dokoncenie cyklu davam grafik...v piatok, sobotu by mala prist mrcha
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429