icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
18. okt 2011

@marecek1 tak to si presne vystihla, ale ze uuuuplne, vacsinou je to super ale niekedy je to fakt zle a vtedy sa mi mota v hlave presne ze by som ho roztrhla ako zabu 😅 😀 😀 a aj mu to poviem 😅

kukucg
18. okt 2011

@sweetlemon no fakt ma to mrzi, ale mozno je to ozaj lepsie vyriesit teraz ako keby si sa tym mala stresovat tehu alebo s malym babatenkom... lebo to fakt nie je sranda, aspon ja teda najviac nemozem ked mi niekto klame 😒
nechcem sa moc vypytovat, ale vies kde je ked nie je na sluzobke??
inak ja to fakt nechapem, niekedy mi pride ze su vsetci rovnaky alebo co, ked sa u nas nieco udeje tiez vzdy cakam nieco ohurujuce a nic 😠 😠 teraz v piatok mame piate vyrocie svadby tak som zvedava, aj ked zas raz asi nemam velmi na co 😅 😅 😅

kukucg
18. okt 2011

@cicussa21 a testik?? 😵

cicussa21
18. okt 2011

@kukucg testik stale negativny.. 😒 a to uz meska 5 dni

@sweetlemon mozno je to tak lepsie, ze sa to teraz ukazalo.. vies, z vlastnej skusenosti ti poviem.. lepsie teraz ako neskor..ak si ta nevazi a robi, co robi.. "nestracaj cas". Viem, ze je to tvrdo povedane, ale zazila som to.. najtazsie je to odhodlanie..ale co ak mozes najst niekoho, s kym budes stastna a taketo veci vobnec nebudes musiet riesit? ja vobec nebanujem, ze sa to stalo.. pretoze moj terz uz manzel je ovela ovela lepsi..a vazi si ma a miluje ma.. a to stoji za to 🙂

02katka03
18. okt 2011

Ahojte ste tu niekto?

sweetlemon
18. okt 2011

@kukucg
@cicussa21 ja viem babeny, je to lepsie zistit skor. keby som mala babenko v brusko teraz, tak neviem, ci by sme to zvladli v zdravi. mne je na vracanie uz 3. den, nic nic nechuti, bije mi srdce jak pred infarktom. no je mi toto treba? teraz mi priniesol nejake papiere do kanclu a bez slova odisiel. fuj, ako mi je zle.
ja uz som sa takto rozchadzala po 5 rokoch, bolo to tazke, este 2 roky potom som sa nevedela spamatat, ale to bol iny pripad, ten na mna kaslal uz od zaciatku 🙂 tento sa 2 roky chova ako milujuci chlap a teraz zistim, ze vlastne nie je taky dokonaly. uplne zbytocne robi hovadiny, ale asi mu to stalo za to... nasla som fotky z jednej divnej akcie, kde bol "akoze" na sluzobke. je mi z nich zle...
najhorsie je, ze ja by som ho uz ani neroztrhla ako zabu, lebo to uz nie je hnev, to je skor odpor zo sklamania, taky nechutny sok som uz dlho nezazila, zobralo mi to vsetku silu na hnev...
no ale uz dost o mne, musim to nejak rozchodit. dnes mam celodenne komunikacne skolenie, tak si ani neviem predstavit, co tam ja budem robit 🙂 rano som si vymyslala diagnozu, na zaklade ktorej sa dam vypisat na PN, ale nic mi nenapadlo 🙂 a tu aspon 8 hodin myslim na nieco ine 🙂

sweetlemon
18. okt 2011

@02katka03 ano tehulka, ale uz odchadzam, musim makat :(

02katka03
18. okt 2011

@sweetlemon aha aj ja som bola v práci, ale išla som domov kedže niečo na mna lezie musím vypotiť všetko

sweetlemon
18. okt 2011

@02katka03 tak tak, pekne rychlo vsetko vypot, uvar cajik, oddychni a bude lepsie 🙂 ja som si chcela vsugerovat chorobu a nic 🙂 tak tu sedim zdrava a musim robit, hruuuuuuz 🙂

02katka03
18. okt 2011

@sweetlemon ja som ju nechcela a ona prišla sama od seba neviem kto ju volal 🙂 keby som vedela aké tabletky si možem dať, ale teraz asi ked som tehu nijaké

minerwa
18. okt 2011

@tannia87 Júúúj, tak dnes utekaj po ne : -))).

minerwa
18. okt 2011

@kukucg Aj ja som si kúpila femibion 800. Ďakujem za uistenie, že som si vybrala dobre.

minerwa
18. okt 2011

Zdravím všetky pracujúce snažilky, ako som čítala vyššie ani Vám sa nechce rovnako ako mne : -)).

minerwa
18. okt 2011

@sweetlemon Drž sa, je to naozaj veľmi nepríjemná situácia. Ale ako si písala, je lepšie, že sa to prevalilo teraz. Horšie by bolo keby ste čakali bábätko, ničil by tvoje zdravie a aj zdravie bábätka. Mala by si len zbytočné stresy.

marecek1
18. okt 2011

@sweetlemon dnes je to v práci hrúúúúza pre viacerých.... už aby bolo poobede a šup-šup po malého do škôlky a domov, uvariť niečo dobré, možno skočím aj ku kamoške/susede, pokecať, malý sa pohrá s jej deckami.. no uvidíme, do poobedia ešte ďaleeeekkoooo.

Z vlastnej skúsenosti viem, že sklamanie je ešte horšie, ako hnev. Keď som nahnevaná, tak čoskoro "vyfučím", ale sklamanie, taký smútok zmiešaný s nechuťou, alebo odporom, ako píšeš ty, to trvá dlhšie.

marecek1
18. okt 2011

@02katka03 oddýchni si a rýchlo tú chorobu zo seba dostaň preč, teraz musíš byť fit 🙂 🙂 ležkaj, čajíčkuj a koníkuj 🙂

in131
18. okt 2011

@sweetlemon ahoj prečítala som si tvoje príspevky. Suhlasim s babami. Bud rada že si prišla nato skôr. Ja som bola už 4 roky vydatá a až potom som prišla čo som si zobral. Rozvod prebehol hladko ale ten rok samoty bol hrozný ale zvládla som. Teraz mam priatela a začíname skušať mimi. Všetko zlé je na niečo dobré tak hore hlavu a za par mesiacov sa na tom len usmeješ. Držím palce - všetko bude dobré.

petulka90
18. okt 2011

@sweetlemon Ako sa hovorí, čas je najlepší liek na všetko, a určite aj toto čo sa teraz okolo teba deje je na niečo dobré, a určite ťa čaká niečo stokrát lepšie. Skús myslieť pozitívne, aj keď viem, že sa mi to ľahko všetko hovorí. Držím ti palce! 😉

petulka90
18. okt 2011

@minerwa Dnešný deň v práci radšej nekomentujem, mám šťastie na takých ľudí, že hrúúúúza 😖

luka03
18. okt 2011

Ahojte zienky!
Nemam velmi cas vas citat, musim vecer dohnat resty, takze ani nemam prehlad co sa tu deje, len som zachytila ze @02katka03 je tehu - velka gratulka 😉 davaj na seba pozor a pekne oddychuj a cajikuj 🙂 @sweetlemon ono je to fakt zle ked ta zradi/sklame clovek ktoremu najviac veris a ked dotanes takuto necakanu "facku" ☹ Mne sa ale uz velakrat v zivote potvrdilo, ze vsetko sa deje z nejakeho dovodu a ze vsetko je presne tak, ako ma byt... Teraz je to tazke ale s odstupom casu uvidis, ze to tak malo byt aby si si nasla svoje stastie 😉 Drzim palce! @foaji ty si tusim tiez na "razcesti" 😉 Tak sa rozhodni spravne (to znamena podla seba 😉 ) a nezabudaj, ze vsetko je tak ako ma byt 😀 Pekny den vsetkym, idem zosrotit nieco sladke... 😝
Ozaj a zabudla som - asi mam prave ovulku, ale nejak to s mm flakame, neviem ci z toho nieco bude tento mesiac... 😖

02katka03
18. okt 2011

@marecek1 no ved viem, že musím byť fit len čo ked ma to zase neobišlo

02katka03
18. okt 2011

@luka03 dakujem

petulka90
18. okt 2011

Kočky dnes idem na veštenie som strááášne moc zvedavá čo sa dozviem 🙂

raza
18. okt 2011

@petulka90 no čo ti vyveštila? 🙂

barushkaaam
18. okt 2011

@petulka90 veru aj mna to zaujima.... 😀

petulka90
18. okt 2011

@raza
@barushkaaam Ahojte tak práve som prišla, som veľmi milo prekvapená. bola som prvýkrát.....(sestra s mamou tam chodia už dávnejšie, a naozaj má pravdu, vždy sa udeje to čo im povie ) no prezradím vám aspoň niečo a v skratke - som v štádiu kedy sa rozhodne akým smerom sa bude uberať moj život teda moj a mm, mimochodom najskôr sme riešili nás dvoch...samé super veci, obaja rodinne založení, s potrebou budovať a udržiavať rodinné hodnoty atď..... na mimi si vraj ešte chvíľu počkám, kým sa vyriešia veci čo sa týka mojej práce, ktorú chvalabohu zmením...hlavne mám na to prestať myslieť 🙂 a príde to samo 🙂 v takej chvíli ked to budem najmenej čakať 🙂 a tak, rozprávali sme sa zhruba hodinku 🙂 som spokojná a presvedčená, že tam v situácií, keď sa nebudem vedieť rozhodnúť pôjdem znova 🙂 toť všetko v skratke 🙂 pekný večer

barushkaaam
18. okt 2011

@petulka90 tak to su same dobre spravy 😉 veru, aj mna laka tam niekedy ist....ze co by mi vyslo 🙂

sweetlemon
18. okt 2011

babulky... prisla som sa s vami este rozlucit... zial, dnes som sa dozvedala, ze by sme si mali dat pauzu, lebo si potrebuje dat veci v hlave do poriadku po predchadzajucom vztahu (sme spolu 2 roky). nieco sa mu udialo a jemu sa teraz zda, ze ho do vsetkeho tlacim. proste chce krok spat... ja toto ale nezvladnem, takze asi vsetci vieme, co to znamena... bola som tu s vami rada... budete mi chybat...

barushkaaam
18. okt 2011

@sweetlemon je mi luto, co sa ti stalo ☹ teraz to isto velmi boli, ale zakratko uz bude lepsie, drz sa.

cyklamenka
18. okt 2011

Mozem sa na cerstvo pridat? Nedavno sme zacali snazilkovat 🙂