icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

barushkaaam
18. okt 2011

@cyklamenka ahooooj, vitaj 🙂 😉

cyklamenka
18. okt 2011

Caukoooo, co rozoberate babeny? Nech sa mozem zapojit 😉

petulka90
19. okt 2011

@barushkaaam Neváhaj, ak vieš o niekom, kto má naozaj ten dar vedieť určité veci a netrepe dve na tri tak choď 🙂

@sweetlemon Je mi to veľmi ľúto, prajem ti nech sa všetko vyrieši a ty si zasa šťastná 🙂 budem na teba myslieť a držať ti palčeky 🙂

petulka90
19. okt 2011

@cyklamenka Vitaj medzi nami 🙂

cyklamenka
19. okt 2011

@petulka90 Dakujeeeeeem 😀

marecek1
19. okt 2011

@sweetlemon je mi veľmi ľúto, že to s partnerom dopadlo, tak ako to dopadlo 😢 tiež mi budeš chýbať.

marecek1
19. okt 2011

@petulka90 to s tou vešticou ma dosť zaujalo - a hovorila ti aj konkrétne veci, nielen také všeobecné, ktoré sa dali vydedukovať z vášho rozhovoru? ja mám v sebe trochu zafixovanú nedôveru voči "vešticiam", raz bola moja svokra v kúpeľoch, a tiež tam bolo jedno takéto "médium", a svokra z nej bola tiež unesená, že ako jej všetko povedala, presne všetko vedela, mne to však pripadalo tak, že sa dve pani v rovnakom veku stretli párkrát na kávičke, porozprávali sa o svojich rodinách, problémoch, a potom hup: veštici sa už potom veštilo 😀

marecek1
19. okt 2011

@cyklamenka ahoj, vitaj 🙂 🙂 myslím, že sme sa už stretli v nejakej téme, však? 😉

marecek1
19. okt 2011

Kočky, tak som včera nevydržala a i napriek predmenštruačným syndrómom som sa otestla (predmenštruačné sú predsa niekedy veľmi podobné tehotenským, no nie? 😒 ), a jasnačka negatívka. sama sebe sa divím, veď som tušila, že dostanem, a aj tak mi to nedalo, bola som v lekárni, tak som si kúpila test. no som blbá.

petulka90
19. okt 2011

@marecek1 Ja som jej položila otázku a ona už iba rozprávala, rozprávala 🙂 Máš pravdu, je veľa takých osôb, ktoré si naštudujú knižku tarotu alebo numerológie a už si myslia, že sa s tým narodili 🙂 Pokiaľ natrafíš na tú správnu, tak je to super 🙂
S tým testovaním som bola jeden mesiac aj ja taká z toho si nič nerob 🙂 Sme netrpezlivé 🙂

foaji
19. okt 2011

@sweetlemon Ahoj, mrzí mě, v jaké situaci se zrovna nacházíš. Držím Ti šíleně palečky, ať to dopadne dobře!!!! Ještě se tu určitě budu ukazovat, tak se mi nikam neztrácej 🙂

barushkaaam
19. okt 2011

Baby neviete mi niektora poradit? ide o to, ze mam bolesti v podbrusku. Nie velke, su podobne tym, ako ked mam mrchu, ale tu mam dost az o tyzden. Tak neviem.... ☹ tak ma napadlo, ze mrcha mozno pride skor ako som si prepocitala, lenze doteraz som ju mala pravidelnu, nikdy neprisla skor, skor som mala meskanie 2-3 dni. Co to moze byt????? inak mi nic nie je...ziadny vytok, bolest hlavy ani prs...proste nic...

pet28
19. okt 2011

@foaji
@sweetlemon ahoj holky, právě se chystám do nemocnice. Maličkému nebije srdíčko. ☹ Jsem z toho hrozně moc smutná

petulka90
19. okt 2011

@barushkaaam ahoj, neporadím ti, akurát ti poviem, že sme na tom rovnako, mrcha mi má prísť 29. a ja mám tiež zvláštne bolesti v podbrušku 🙂 dúfam, že je všetko ok a nevytvorila sa nejaká cysta alebo čo 🙂 treba myslieť pozitívne a prejde to 🙂 alebo možno si tehu 🙂

petulka90
19. okt 2011

@pet28 To mi veľmi ľúto :( buď silnáááá 🙂

raza
19. okt 2011

@pet28 ahoj. je mi strašne strašne ľúto ☹ ☹ nechápem, prečo sa nám musia stávať takéto zlé veci 😔 budem na teba moc myslieť, drž sa!!

pet28
19. okt 2011

holky moc děkuju, vůbec nevím, co mám dělat. těšila jsem se, že v květnu budu mít moje miminečko už doma a dopadlo to takto

barushkaaam
19. okt 2011

@petulka90 to som tiez citala, ze priznaky tehu su na zaciatku rovnake ako pri mrche....no keby sa postastilo, tak budem veeeeeelmi stastna... 🙂 juuuj, bodaj by nedosla mrcha vobec 😉 aspon 9 mesiacov 😀

petulka90
19. okt 2011

@barushkaaam no bolo by to super, vy sa koľko snažíte??

barushkaaam
19. okt 2011

@petulka este len tento mesiac sme zacali...aj ked na druhej strane si myslim, ze tehu asi nebudem..ovu som mala minuly tyzden, tak to by sa tak skoro asi neprejavilo, ci? ved len teraz by sa malo vajicko zahniezdit, nie? kebyze sa fakt zadarilo..a vy kolko sa snazite? a snazite sa o prve, ci uz nejake dietatko mate?

barushkaaam
19. okt 2011

@pet28 je mi strasne luto, co sa ti stalo ☹ prajem vela vela sily.

marecek1
19. okt 2011

@barushkaaam ahoj, no to by bolo super, keby sa vám tak skoro podarilo 🙂 môžeš byť tehu, tie bolesti môžu byť uhniezďovanie vajíčka.
ja čakám menštruáciu tiež tieto dni, presne neviem, lebo minulý mesiac sa mi posunul cyklus, takže každým dňom príde, tiež mám trochu bolesti v podbrušku, ale tehotenstvo to nie je ☹

marecek1
19. okt 2011

@pet28 to mi je strašne-strašne ľúto... tiež sme takto prišli o miminko, že nebilo srdiečko. veľa sily ti prajem...... ☹ ☹ ☹

barushkaaam
19. okt 2011

@marecek1 noooo pocas ovu sme sa snazili kazdy den, tak to mozno svoje ovocie prinesie 🙂 sice som niekde citala, ze sa to nema kazdy den, ze to ovplyvnuje kvalitu spermii. Kebyze si urobim zajtra rano test, tak sa mi to este neukaze? alebo pockam radsej na muzika, kym sa vrati zo sluzobky. My normalne zakazal si robit test osamote, vraj chce byt u toho 😀 😀

marecek1
19. okt 2011

@barushkaaam no to by bolo super, keby si bola tehu 🙂 akurát nedávno sme v jednej téme s kočkami rozoberali, že by sa malo tak každý 2. - 3. deň, že väčšinou tak odporúčajú lekári, ale zasa počas ovulky to asi nie je na škodu, keď sa snaží aj každý deň, tiež som niekde čítala, že vajíčko je schopné oplodnenia len pár hodín, tak premeškať to by bola škoda, no nie?

citlivý test by ti už niečo ukázať mohol. ja som z tých nedočkavejších, takže by som na mm čakať nevydržala, ak by som mala podozrenie, však mu môžeš poslať mms 😀

kukucg
19. okt 2011

@pet28 presne toto som prekonala pred troma tyzdnami... ☹ ☹ viem ake je to tazke a ako to boli, ale neboj sa, casom bude lepsie, prajem ti aby ti zakrok dobre dopadol a coskoro znova mimi 😉

02katka03
19. okt 2011

Caute viete mi babeny povedať čo ma čaká na prvom vyšetrení u gynekológa?

02katka03
19. okt 2011

@02katka03 na čo sa mám pripraviť a začať stresovať 😉 🙂

kukucg
19. okt 2011

@barushkaaam inak ked mas dostata mrchu o tyzden pockaj este aspon tri, styri dni s testom.... mne vysiel tyzden pred mrchou negativny, a mala som citlivost 10.. v den mrchy to uz tam bolo 😉 a bolesti som mala klasika ako pred kramami, presne rovnake, akurat prsia ma neboleli ako zvycajne len som mala citlive bradavky..
@marecek1 my ked sme sa snazili tak tri dni za sebou pocas ovu nic z toho nebolo 😒 a otehotnela som nakoniec pocas cyklu ked sme mali sexaz asi dva tri dni pred ovu, to som ani nemyslela ze by daco 😅

kukucg
19. okt 2011

@02katka03 hm podla mna dokopy nic, mozno sono, mozno ta len vysetri, za ucelom potvrdenia tehu, podla mna viac nema co robit 😅 mozno sa mylim

barushkaaam
19. okt 2011

@kukucg ja si teraz testik spravit ani nemozem, bo muzik je na sluzobke a povedal, ze chce byt u toho 😀 Tiez planujem, ze si neurobim test skor kym nebudem cakat mrchu. Ale nadej v sebe mam, ze sa to mozno podarilo 🙂