2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kukucg inak ja nemam ani bradavky citlive ako ty si mala. Nemam ziadne priznaky akurat to podbrusko no 🙂
@barushkaaam to vobec nevadi, je to hrozne individualne, kazda to moze mat uplne inak, pri prvom tehu som nemala absolutne nic okrem vynechanej MS ale teraz pri druhom uz ano 😉
@cyklamenka vitaj 😉 rozoberame vselico mozne aj nemozne, vsetko co suvisi a obcas aj nesuvisi s nasim snazilkovanim 😅 😅 😀
@kukucg no prave mna zarazilo, ze niektore baby tu (myslim na MK, nie priamo v tejto teme) pisali, ze sa im po otehotneni objavil vytok. A ja nic...kde nic, tu nic 😉 ale asi je to fakt individualne, pockam do mrchy a uvidime 🙂
@barushkaaam presne ako hovorí @kukucg je to hrozne individuálne. keď som bola tehotná so synčekom, vôbec - ani raz mi nebolo zle, trochu citlivé prsia - ale to mám teraz dosť často aj pred menštruáciu, ani podbruško ma nebolelo, žiadne pachy/extra chute, a ani výtok som nemala. brala by som aj druhýkrát také fajn tehotenstvo - a hlavne so šťastným koncom
jediný príznak bola chýbajúca menštruácia, čo bolo v podstate tiež fajn 🙂
Ahojte dievčatá, tak u mňa je to fakt nanič, meškala mi mrcha šla som teda k doktorovi, ten mi dal vyvolavačku, teraz večer som si robila test a je tam duch, niak tomu nechápem...styk som medzi tým nemala, myslíte že može mať vyvolavačku niaky vplyv na test, robila som si ho až teraz večer??na test som sa ale kukla až tak po 10-15 minutách...tak neviem viete mi poradiť ako to je?o dieťa sa snažíme už rok a pol...tak by ma potešilo keby som bola tehotná, ale bojím sa zas sklamania
@marecek1 pamatam si, ako mi mama hovorila, ze ked raz bola tehotna so mnou v 1 trimestri, tak jej zrazu doslo zle v elektricke a hned ako vystupila tak na priamo v Starom meste povracala. A ze sa strasne hambila, lebo tehu este na nej samozrejme nebolo vidno, tak si vsetci mysleli, ze je opita. Inak co som sa jej pytala, tak tiez ziadne priznaky nemala ziadne nevolnosti (az na ten jeden pripad), chute, ani bolestive prsia...proste nic....tak dufam, ze aj ja budem mat take stastie 🙂
@marecek1 ahoj meška mi tak 5 dní, dnes som bola aj u lekára a on mi vyšetrenie nerobil, iba mi dal injekciu a povedal že ak nedôjde mrcha mám si znova test spraviť....že ta vyvolavačka neuškodí ak by som bola tehotná a potom sa ozvať keď tak...no dnes mi to nedalo a test som si robila...a tam taký duch, nie moc silný ale bol..tak neviem
@ewca99 no tak to mi príde od tvojho lekára dosť divné, že ti bez vyšetrenia, nato, že ti meškala menštruácia, dal vyvolávačku. mne keby meškala, tak by ma určite vyšetril aspoň vnútorným ultrazvukom, aby zistil, či náhodou nie som tehu. ale je lekár, tak hádam vie, čo robí...
skús zopakovať test o pár dní, budem držať palce, aby tá čiaročka bola silnejšia 🙂
@ewca99 ja som bola tri dni po termine MS a moja lekarka mi spravila sono, videla vysoku sliznicu a malu bodocku... takze mi je tiez cudne, hlavne ked sa snzite o mimi ze ti dal rovno vyvolavacku, ale pravda je ze ak tehu si tak neuskodi, a duch je super 😉 takze zopakuje o dva tri dni, drzim palce 🙂
@pet28 je mi to nesmierne luto moja :( :( :( prajem ti vela sil, aby si to najhorsie obdobie teraz zvladla co najlepsie :( drzkaj sa, posielam ti objatie...
ahojte, ako sa dnes máte? 😉
@sweetlemon a ty moja co nove..?? co chlapisko? my mame tichu domacnost 😒
@kukucg ja ti neviem, tento oktober je nejaky divny... a mal to byt plodny mesiac. prave naopak. neviem si ani predstavit, ze je po vsetkom. zatial sa mi neozval, takze teraz netusim, co sa deje, ci to znamena uplny koniec alebo co. takze babeno si skor adoptujem ako s niekym splodim... kedze on babo zrazu nechce a v novom vztahu by som ho tak skoro riesit nezacala, tak ja neviem. fakt som zufala z toho... tak moc som sa tesila a zrazu mi da obrovsku stopku, boli ma to...
@sweetlemon je mi ľúto, že sa ti takto zrútili všetky sny. ja nechápem, ako sa tvoj partner mohol takto zachovať - najskôr spolu s tebou plánuje miminko, a teraz toto???? musíš mať naozaj ubolené srdiečko...
@marecek1 asi to je osud, asi prave preto sa nam nedarilo... no nic, budem vam sem chodit drzat vsetkym palce a tesit sa aspon s vami, aj z toho budem mat dobry pocit 🙂
@sweetlemon hmmm. je mi to fakt ľúto.. úprimne, aj mňa napadlo, že to bol u vás osud, že sa asi radšej nemalo zadariť teraz, ale podľa mňa sa zadarí čo chvýľa, len už možno s iným priateľom 😉 aj keď to teraz tak určite necítiš a nevieš si to ani predstaviť, určite sa nájde niekto, kto si ťa bude vážiť, ľúbiť ťa nadovšetko a bude chcieť mať s tebou bábo.. a hlavne bude od začiatku úprimný.. potom si povieš: ako dobre, že to takto dopadlo.. jasné, že ti to tak teraz nepríde, bude to chcieť čas, ale príde to.. moc ti držím päste, musíš to mať teraz ťažké.. keď si budeš chcieť vyliať srdiečko, kludne píš 😉

@barushkaaam jaaaaj :D zlaty, tak pekne cakaj... 😉 budem drzat palce