2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@nativanativa jeej super,tak ti blahoželám a v ktorom si mesiaci?🙂a dlho ste sa snažili o babo?
@minerwa no potom daj vediet ako co🙂
@wildluccia34 bodaj by si mala teraz pravdu , to som bola tehu , ale pred niekolkymi rokmi .... , po vysadeni hak a fakt som nevedela kedy sa to stalo ....
teraz sa snazime 8 mesiacov 😖 😖
@nativanativa a mala si aj nejake priznaky ?myslim priznaky tehotenstva...
@meyby ale ano , prestala som vdkak tomu fajcit , co som veeeelmi rada , uplne mi dvihalo zaludok od dymu a nenormalne mi chutil uhorokovy salat so smotanou ...... , inak nic extra , ja si to ani poriadne nepamatam , co by som si mala 😝
@nativanativa to bolo este predtym kao si zistila ze si tehotna? alebo priznaky prisli az ked si zistila ze si tehotna 🙂
@meyby už keď som bola ... ,škoda len že si nepamatám vi ☹
@meyby a mala som strasne zapchy , nevedela som ist behom troch az styroch dni na velku , to bolo desneeee ☹ ☹
@wildluccia34 Samozrejme dám : -). Pekný večer
Dobré ránko snažilky,
u mňa je situzácia nasledovná:
29 DC tehotenský test negatívny
Silnejšie špinenie nie krvané ale (zvyčajne mávam krvavé špinenie), teraz je hnedé.
Zajtra má prísť mrcha a vyzerá to tak, že asi príde :(.
Tak u mna tento mesiac tiez nic nebude, som 27 DC, ale mam neskutocne krce v bruchu, takze ja uz len cakam kedy dojde mrcha ☹
mňa mrcha tiež tento mesiac neobišla... 😖 😖 no čo už. dúfam, že do Vianoc sa nám bábätko podarí, nemusela by som mať pod stromčekom už žiadny iný darček, ten v brušku by mi stačil úúúúplne.
@marecek1 presne to iste som povedala aj ja, ze nechcem na vianoce nic ine len pozitivny tehotensky test 🙂
@barushkaaam asi viacerým z nás by taký darček určite vrchovato stačil 🙂 🙂 🙂 keby to bolo také jednoduché, všetko sa dá kúpiť (jasné, pokiaľ má človek peniaze), ale toto nie...
Ahoj snažilky, mám strašné bolesti mrcha asi prichááádza :(. Tento mesiac to asi nevyšlo.....
@marecek1
@barushkaaam
Aj ja si prosim len taky darcek 😵
@barushkaaam Ano ano presne tak 😉 😵
Ahojte tak čo máte nové? Ja ani nič už sa pripravujem na návštevu lekára a inak všetko v pohode 🙂 😉
ahojte, my sa zaciname snazit teraz v novembri..som po potrate necele dva mesiace, tak sme museli chvilku pockat...i ked uz vcera sme mali nechraneny styk, ale myslim, ze babatko z toho nebude....tak drzte palce, nech mame krasny vianocny darcek v podobe pozitivneho testu 🙂
tak baby aj my zaciname od novembra..uz sme sice zacali od oktobra sex bez ochrany ale myslim ze plodne dni sme minuli, takze uvidime. bude to nase prve a dufam ze do vianoc to bude....vsetkym vam drzim palce nech ssa zadari 😀
@nativanativa čiže ty chceš 2 babo,ako čitam ano?no ja som si dnes zas skušala test a negativny,možno je to skoro meškaju mi len 3 dni,ktovie noo...či pridu alebo ako🙂no počula som,že vela ludi sa musi snažit o 2 babo...že to nejde akosik
@minerwa noo aj tebe🙂

@ewca99 Super, gratulujem a drzim palceky nech vsetko ide ako po masle 😉 neviem sice ako ta boli brusko ale mna okolo ockavanej MS bolelo presne ako vzdy ked ju mam dostat, akurat nedosla a bolest postupne prestala, o vyvolavackach sice neviem vela ale myslim ze ublizit by nemala, a ciarky isto nebudu z nej 😉