icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
22. okt 2011

@ewca99 Super, gratulujem a drzim palceky nech vsetko ide ako po masle 😉 neviem sice ako ta boli brusko ale mna okolo ockavanej MS bolelo presne ako vzdy ked ju mam dostat, akurat nedosla a bolest postupne prestala, o vyvolavackach sice neviem vela ale myslim ze ublizit by nemala, a ciarky isto nebudu z nej 😉

kukucg
22. okt 2011

@pet28 bude lepsie... neboj, drz sa, myslim na teba 😉

wildluccia34
22. okt 2011

@nativanativa jeej super,tak ti blahoželám a v ktorom si mesiaci?🙂a dlho ste sa snažili o babo?

wildluccia34
22. okt 2011

@minerwa no potom daj vediet ako co🙂

nativanativa
22. okt 2011

@wildluccia34 bodaj by si mala teraz pravdu , to som bola tehu , ale pred niekolkymi rokmi .... , po vysadeni hak a fakt som nevedela kedy sa to stalo ....
teraz sa snazime 8 mesiacov 😖 😖

meyby
22. okt 2011

@nativanativa a mala si aj nejake priznaky ?myslim priznaky tehotenstva...

nativanativa
22. okt 2011

@meyby ale ano , prestala som vdkak tomu fajcit , co som veeeelmi rada , uplne mi dvihalo zaludok od dymu a nenormalne mi chutil uhorokovy salat so smotanou ...... , inak nic extra , ja si to ani poriadne nepamatam , co by som si mala 😝

meyby
22. okt 2011

@nativanativa to bolo este predtym kao si zistila ze si tehotna? alebo priznaky prisli az ked si zistila ze si tehotna 🙂

nativanativa
22. okt 2011

@meyby už keď som bola ... ,škoda len že si nepamatám vi ☹

nativanativa
22. okt 2011

@meyby a mala som strasne zapchy , nevedela som ist behom troch az styroch dni na velku , to bolo desneeee ☹ ☹

minerwa
22. okt 2011

@wildluccia34 Samozrejme dám : -). Pekný večer

minerwa
23. okt 2011

Dobré ránko snažilky,
u mňa je situzácia nasledovná:

29 DC tehotenský test negatívny
Silnejšie špinenie nie krvané ale (zvyčajne mávam krvavé špinenie), teraz je hnedé.
Zajtra má prísť mrcha a vyzerá to tak, že asi príde :(.

barushkaaam
23. okt 2011

Tak u mna tento mesiac tiez nic nebude, som 27 DC, ale mam neskutocne krce v bruchu, takze ja uz len cakam kedy dojde mrcha ☹

marecek1
23. okt 2011

mňa mrcha tiež tento mesiac neobišla... 😖 😖 no čo už. dúfam, že do Vianoc sa nám bábätko podarí, nemusela by som mať pod stromčekom už žiadny iný darček, ten v brušku by mi stačil úúúúplne.

barushkaaam
23. okt 2011

@marecek1 presne to iste som povedala aj ja, ze nechcem na vianoce nic ine len pozitivny tehotensky test 🙂

marecek1
23. okt 2011

@barushkaaam asi viacerým z nás by taký darček určite vrchovato stačil 🙂 🙂 🙂 keby to bolo také jednoduché, všetko sa dá kúpiť (jasné, pokiaľ má človek peniaze), ale toto nie...

minerwa
23. okt 2011

Ahoj snažilky, mám strašné bolesti mrcha asi prichááádza :(. Tento mesiac to asi nevyšlo.....

kukucg
23. okt 2011

@marecek1
@barushkaaam
Aj ja si prosim len taky darcek 😵

kukucg
23. okt 2011

@marecek1 mas veru pravdu, vselico sa da kupit ale co z toho 😒

barushkaaam
23. okt 2011

@minerwa ani mne to tento mesiac nevyslo, ale netreba stracat na optimisme. Pride novy cyklus a nova sanca 🙂 😉
@kukucg nam sa to urcite vsetkym splni a budeme vsetky tehulky na dalsi rok 😉

kukucg
23. okt 2011

@barushkaaam Ano ano presne tak 😉 😵

02katka03
23. okt 2011

Ahojte tak čo máte nové? Ja ani nič už sa pripravujem na návštevu lekára a inak všetko v pohode 🙂 😉

poisonblu
23. okt 2011

ahojte, my sa zaciname snazit teraz v novembri..som po potrate necele dva mesiace, tak sme museli chvilku pockat...i ked uz vcera sme mali nechraneny styk, ale myslim, ze babatko z toho nebude....tak drzte palce, nech mame krasny vianocny darcek v podobe pozitivneho testu 🙂

kikusik88
23. okt 2011

tak baby aj my zaciname od novembra..uz sme sice zacali od oktobra sex bez ochrany ale myslim ze plodne dni sme minuli, takze uvidime. bude to nase prve a dufam ze do vianoc to bude....vsetkym vam drzim palce nech ssa zadari 😀

kukucg
24. okt 2011

@poisonblu
@kikusik88
tak vitajte a nech je to tam cim skor 😉

kukucg
24. okt 2011

@poisonblu Ja cakam na prvu mrchu od kyretu a potom asi nebudeme davat pozor a uvidime ze co 😅

kukucg
24. okt 2011

@kikusik88 Tiez sme ich netrafili a bolo to tam 😉

wildluccia34
24. okt 2011

@nativanativa čiže ty chceš 2 babo,ako čitam ano?no ja som si dnes zas skušala test a negativny,možno je to skoro meškaju mi len 3 dni,ktovie noo...či pridu alebo ako🙂no počula som,že vela ludi sa musi snažit o 2 babo...že to nejde akosik

wildluccia34
24. okt 2011

@minerwa noo aj tebe🙂

marecek1
24. okt 2011

@kikusik88 ahoj 😉 😉 presne ako píše @kukucg otehotnieť môžeš aj mimo vypočítaných plodných dní, uvidíš, ani sa nenazdáš, a budú na teste dve čiaročky 🙂