2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 úplne ťa chápem, aj ja bývam sklamaná, keď dostanem menštruáciu, zvlášť, keď už som mala "tehotenské príznaky", ktoré sú žiaľ veľmi-veľmi podobné tým predmenštruačným. tiež som si myslela, že možno tento mesiac už??? ale nič z toho, dorazila menštruácia... :( no čo už, bolo by to síce super, malý je tiež letné júnovča, mala by som dvoch júnových, október sa mi videl ako veľmi priaznivý mesiac. no uvidíme, však je tu november-december, len aby to do Vianoc bolo - a hlavne aby to bolo v poriadku, iný darček naozaj nepotrebujem 🙂 🙂
@domi1988 no ahooj,aj my sme začali prvy mesiac,ale dostala som,aj ked neskor....ale teším sa,že budeme skušat po MS🙂)pozeram že si tie v takom mladom veku,mas 23?
@marecek1 no ty si presne ako ja,tiež som si hned vypočitala kedy by to vyšlo,mne by to na jul🙂ale čo už,ale strašne by som chcela mat do leta pekne velké bruško....my sme si najskor povedali,že začneme skušat až po decembri,kedže sa chceme ešte vyblaznit...kamoška bude mat zapijačku slobody,potom chata riadna na silvestra,ale vo mne začal rast taky materinsky pud,že som to vzdala a začala skušat už teraz no,ale velmi velmi by som bola štastna,keby to vyšlo do vianoc...budem sklamana ak nič dovtedy nebude,predsa sme zdravi ludia,nič nam nie je,nepijeme,len priležitostne a vobec nefajčime,tak by ma to začalo myslim trapit,prečo nemožeme mat deti,hlavne ked teraz sa dost mladym nedari aj pol roka,rok čo som počula....jeej tak máte velku radost čo z maleho?ja som chcela tiež vždy ako prveho chlapčeka,ale je mi to jedno,zdravie je najdoležitejšie
@marecek1 a maly sa vam vydaril hned?ak sa smiem opytat
@wildluccia34 😅 oki, neboj isto sa skoro podari 😉 skus si kupit mamatest citlivost 10, ma dva kusy v baleni, cenovo je v pohode a je fakt spolahlivy 🙂
Inak mam tiez doma drobca, 4 a pol roka ma a mooooc by chcel sestricku 😅 nam sa podaril celkom skoro, asi dva mesiace po vysadeni HAK, ale tu uz nemozem, tak som ju odvtedy nebrala, teraz sme sa prestali chranit tak v januari, a tehu som zistila v auguste... no ale to sme nejak poctivo snazili z toho mozno tri mesiace inak skor len tak... teraz dufam ze to bude sup sup 🙂
@kukucg no dufajme,budeme sa snažit🙂ihned ako mi skončia moje dni,akurat som včera pozerala na ten testik a mal tam presne napisanu citlivost 10,ale to bol 1 test v baleni,neviem už ako sa volal...HAK je prosim ta co?prepac,ale nevyznam sa v tom,nejaka antikoncepcia?ja som nikdy predtym nič take neuživala,tak neviem...počkaj tomu nechápem,v auguste si bola tehotna ano?a v ktorom mesiaci si už bola?
@wildluccia34 ahoj 🙂 HAK je hormonálna antikoncepcia.
malý sa nám podaril celkom skoro, po cca dvoch mesiacoch snaženia sa. radosť z neho máme teda prevelikú, aj keď niekedy nervy poriadne 😀 potreboval by už súrodenca, on by chcel bračeka 🙂 sa ho aj patrične dožaduje, lenže bábätko sa nedá kúpiť v obchode, takže si musí počkať. nechcela som mať moc veľký vekový rozdiel medzi detičkami, ale teraz, aj keby sa nám zadarilo, by už bol cca 5 rokov.
@wildluccia34 no v decembri budem mat 23 🙂 vzdy som chcela byt mlada mama, tak snad sa podari.
@domi1988 no ty si presne ako ja🙂ja budem mat v máji 23,ale tiež som tužila sa vydat,byt spolu zobryta pol roka-rok a mat male,tak dufam,že my vyndu moje sničky a aj tie tvoje🙂)a už si vydata?
@marecek1 no nechcem ta stražit,ale švagrinka ma rozdiel 5-ročny,mala tiež prveho chlapca a po 5rokoch dievčatko,no je iny ten surodenecky vztah,on sa s nou nehra,ako ked je menši rozdiel medzi nimi,on ma už v škole svojich kamaratov a na sestričku nepomysli,len večer doma,ked sa hadaju🙂)ale zas na druhj strane je už velky a ochráni ju,či postraži,ked niekde maminka ide,ale ja by som tiež chcela vekovy rozdiel najmenej 3 roky...
marecek1....no a chlapci su vačšinou takí šibali,ale tak zas je to radost určiteho mat domka,veselo vam je čoo?🙂
@wildluccia34 nie som 🙂 ja sa zase nejak do svadby neponahlam, teda nebranim sa jej, ale ja zase snivam o tom ako moj prcek cca 3 rocny bude v obleku na mojej svadbe 😉 tak by som ho velmi chcela az sa bojim, ci sa to podari.. moja vaha ziadna slava, no ale ina uz nebudem, tak skusam.
@domi1988 vaha?prečo?aku mas vahu?noo to je krasne veru,taky maličky oblečik mat a tie krasne kravatičky🙂)aj ja sa velmi toho bojim,ked ti mam pravdu povedat,ja by som už najradšej hned bola tehotna,no čo už,nenavyberame si a tiež skušate mesiac?a už si dostala MS?
@wildluccia34 noo ja to cislo snad nemozem ani pisat 😎 no presne, ja by som bola najradsej tehotna uz zajtra a mala ho za tyzden pri sebe.. ano, teraz sme skusali prvy mesiac a MS by mala dorazit za cca 3 dni, tak kazdy den cakam a dufam, ze sa zdrzi 9 mesiacov niekde 😀 ale to by uz bola aka sila, keby sa podarilo na prvy sup.
@domi1988 no však to,ja zas by som chcela byt tehotna,ale nemat ho pri sebe za tyžden,ale pekne preživat celych tych 9 mesiacov🙂)a vidiet ako krasne mi rastie to bruško a citit tie pohyby....mam tehotnu švagrinku a vidim na nej,ake je to krasne,a vačšinou sa podari na prvy šup tym,čo nechcu mat,alebo ešte neplanovali,tak je to vždy...no a s vahou si nerob starosti,však hlavne že sme zdravy no nie?
@wildluccia34 no ved to.. ja mam v rodine tiez 2 pripady ktorym sa zadarilo snad hned. a nechceli.. ale aj take co chceli a nemohli 😒 ved uvidime, budeme sa snazit a ono to pride... nam sa narodilo tolko deti za posledne 3 roky, ze uz sa to ozvalo aj u mna, len som stale odkladala kvoli niecomu, ale uz som si povedala, ze su na tom ludia horsie nez ja a zvladaju, takze nebudem cakat na miliony na ucte 😀
@wildluccia34 mne je jasné, že budem mať opäť jedináčika, ak by sa nám aj zadarilo.
môj malý by bol už pomaly v predškôlke, už teraz má svojich kamarátov, majú svoj štýl hry, a bábätko sa týmto hrám až tak rýchlo neprispôsobí - rok potrvá, kým iba začne chodiť, to už bude malý školák. preto som chcela bábätko skôr, ale keď sa nedá, tak sa nedá. nenavyberám si.
@wildluccia34 šibal je naozaj poriadny 🙂 ale zasa vie byť aj veľmi-veľmi prítulný, keď sa tak ku mne túli, a povie mi, že "lubim ťa", tak je to tak krásny pocit. až sa musím usmievať, keď si na to spomeniem 🙂
Ahojte, takze som zistila, ze som tehu....bola som dnes u doktora, ale rano som krvacala, tak mi nasadil hormony na udrzanie tehu - duphaston. Mate s tym prosim niekto skusenosti? Nemoze to mat vplyv na dieta v neskorsom stadiu tehu, alebo po narodeni?.........dakujem
@marecek1 noo tak to ti verim,to je to najkrajšie čo može dieta povedat svojej maminke,ja mam 2-ročné krsna,ta mi tiež hovori,ako ma lubi a ked vidim,ako sa na mna teší,ked pridem a ako ma to vie vystiskat,no krasne niečo🙂deti su proste radost
@marecek1 ved to ano,ja tin zavidim,že mas aspon toho jedneho a druhe určite pride,ked sa mu bude chciet.
@domi1988 ved jasne,ja som nezamestnana skoro pol roka už,robi len manžel...no dieta ide určite do financii,ale sa naopak aj teším,lebo si platim dobrovolne poistenie,tak na to,že bude fajne,ked mi to bude chodit hned po porode,tam sa to prilepší,no moja sestra tam mala babo,a ani len nevedeli kedy a kde ho spravili🙂)ale mala na to vek,len naši boli sklamani,čo s vyškou???ale dokončuje si ju a stiha všetko...
domi1988 ahoj, dakujem. Pytala som sa preto, lebo prve tehotenstvo som mala absolutne bezproblemove a neprisla som do kontaktu so ziadnymi liekmi. Ked som pocula rano od lekara, ze ide o hormony, tak som sa trosku zlakla. Dufam, ze to teda bude v poriadku 🙂

@wildluccia34 ahoj 🙂 má 4 roky, malý nezbedník 🙂))