2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
domi1988....no vidíš a budeš to mat uplne iste🙂tak to máš super potom,si to možeš skušat hocikedy 🙂
@wildluccia34 ano druhe, stalo sa to teraz v lete som otehu a pred necelym mesiacom sme o neho prisli... nejak som to zvladla, musim ved mam doma jedneho krasneho syna a snazim sa mysliet na to ze sa cim skor znova podari 🙂
A dosla mi dnes mrcha, huraaaaaa 🙂
@wildluccia34 no mozem, ale zase vie to aj kolegyn, pretoze ja na tom stroji nerobim.. a to zase vies ako same baby to su zbytocne klebety...
hm tak dnes dva dni pre prichodom Ms som mala pobesti v bruchu a malinke krvacanie, poobede bolest ustupila a krvacanie uz ziadne...co s tym? ☹ dufat nedufat ??
@wildluccia34 ahoj 🙂 bývaš vo Vitanovej? pred dvoma rokmi sme dovolenkovali na Orave, boli sme ubytovaný v Lieseku, to je kúsok odtiaľ. tiež sa nám tam páčilo, máte tam krásnu prírodu a veľa možností na rôzne aktivity, či výlety.
@domi1988 no však to,ale tak uvidíš no🙂zatial sa spoliehaj len na tie testiky,ja sa už teším,ked mi skončia moje dni a budeme sa snažit dalej🙂
@marecek1 to nemyslíš vážne?to je náhoda:Dano Liesek je dedina hned vedla,no je to tu pekne,aj ked predtym som to tu tiež nepoznala,ale je tu fajne,ja som celých 21 rokov byvala v meste,ale na dedine sa mi páči,uplne take tichučko tu je...
@kukucg ježin moja,ta obdivujem,ale je to ine trošku,ked je to druhe,nie?si povieš,mam to prve,to ma drží a budete skušat dalej,ale to druhe ti fajne rychlo vyšlo,ste sa nesnažili dlho,nie?
@wildluccia hm neviem ti povedat ci je to ine, lebo pri prvom sa mi to nestalo.. tazke to je, prvy tyzden som doma len revala, ale maly sa ma vzdy pytal ze preco som smutna, nosil mi servitky tak si vravim ze no dost, treba sa vzchopit a ist dalej 🙂 na to mimi nikdy nezabudnem, ale je to uz lepsie... ovela.
Inak sme sa niekedy zaciatkom roka zacali akoze snazit ale zase nie nejak poctivo a ani kazdy mesiac tak ani neviem povedat ako dlho to trvalo. Dufam ale ze teraz to vyde rychlejsie, a ze to aj dobre dopadne 🙂
aj my mame chatu v Oraviciach...to je blizko pri vas...a ms uz dosla teraz rano tak sa tiez budeme snazit len co ta svina odide 😉
@wildluccia
Ahojte. Prosím vas povedzte mi svoj názor. Máme schválenu žiadosť o IVF 16 den cyklu bude 7.11.2011, mám isť na umele stiham to do vianoc alebo máme počkať až na jar? Začína niekto v približne rovnakom čase ako ja?
@kikusik88 no vidíš aký je maly tento svet?ano oravice su kusok od nás,su tam krásne chatky,tichučké prostredie,často tu chodite?🙂tiež si dostala?
@wildluccia no ved pockame si ci mrcha dorazi.. vcera vecer som sa nejak skumala, nejak ma pichalo v podbrusku a nejak na sebe nepozorujem MS tazkosti.. som zvedava, kolko bude meskat, aby ma potrapila.
@lenka112 to som aj ja.... ale na kontrolne usg som nebola ani nemam ist... hm tak ale dufam ze to bude ok.
Inak ja idem zajtra na snimok zubkov vsetkych, ci tam nieco nemam, lebo mam problem s dutinami a hrdlom, dlho uz hrozne, a nevie nikto z coho tak este vraj zuby to mozu byt 😒
@wildluccia34 ale tak raz za meisac mozno aj menej, kym sa z kubina vytrepeme a mame malo volnych vikendov. ale snazime sa je tam tak bozsky pokoj, aj teraz sme tam boli na svadobnej ceste 🙂 kedze peniazkov ostalo malo 😀
@wildluccia34 a hej dostala, sakra....vcera len tak nic moc ale dnes to uz je ine....ale skusame dalej
@kikusik88 aha,no tak to fajne aj ked raz za mesiac🙂taky oddych na chatičke je naozaj super,my sme chceli ist niekde na silvestra,sme zhanali aj v oraviciach,ale všetko bolo obsadene,nakoniec sme našli volnu ešte v tatrách,tak sa tešíme,noo jasne aj taky vikendik svadobny poteší🙂)
@kikusik88 no mne už končia,tak večer začneme zas skušat,sa teším riaaadne🙂
@kukucg no netreba smutit,ale ist dalej a mas pravdu,že plakanie nepomože,tym sa budeš ešte viac trapit a mas predsa krásneho,zdravučkeho synčeka,ktory vam robi velku radost,tak uvidite,kedy pride dalšie🙂tak držím palčeky,aby sa to rýchlo podarilo,jooj ja by som už tiež riadne chcela
@wildluccia34 no asi nepomoze, ale zase odplakat si to treba myslim ze sa potom ulavi nez to ma clovek drzat v sebe... samozerjme, ani to nemoze trvat prilis dlho... 😉
Verim ti teda ze by si riadne chcela, ja veru tiez 😅 vcera zacala MS tk nech rychlo skonci, polodne dni by mali byt okolo deviateho, uvidime ako bude 🙂
pozeram ze tebe koncia a uz idete na to?? 😵
@wildluccia34 svadobnych sme mali 8 dni 😉 a aj my ideme na silvestra to je samozrejme 😀

@raza nechci 😀 nie je to az celkom taky ideal, ma to uz tolko rokov zivota stalo 😖 ale v tomto to ma vyhodu 😉