icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kikusik88
28. okt 2011

@wildluccia34 a kolko uz skusate??

domi1988
28. okt 2011

@raza no my to mame tak ze sme spojena hematologia s biochemiou.. ja som zamerana na hematologiu, takze biochemke sa celkom nerozumiem, pretoze s tym nerobim.HCG sa robi na biochem. takze neporadim ☹

kikusik88
29. okt 2011

@kukucg mame plodne dni narovnako....hadam sa podariiiiii 🙂

wildluccia34
29. okt 2011

@kukucg no to je jasne,ja si myslim,že sa najde maloktora žena,ktora by si nepoplakala a navyše pri takych smutnych veciach....no ano si všimava🙂mne už skončili a včera sme sa pustili do toho🙂tak skušame noo,ja som si tiez pozerala kedy dostanem plodne dni 😅

wildluccia34
29. okt 2011

@kikusik88 začali sme skušat pred necelym mesiacom...

wildluccia34
29. okt 2011

@kikusik88 jaaj tak 8 dni ste mali,tak super potom,ja že taky vikendik len🙂tak silvestrovat budete tu v oraviciach hej?no mate fajne

kikusik88
29. okt 2011

@wildluccia34 uz sa nevieme dockat silvestra bude to asi posledny bezdetny 😀
aj my skusame len mesiac.. 😖

wildluccia34
29. okt 2011

@kikusik88 no viem,kdesik som tu čitala,že skušate mesiac,tak som si spomenula hned na nas🙂no veru možno aj náš bude posledny bezdetny,ale potom bude zas radost silvestrovat s takymi drobcami🙂

kikusik88
29. okt 2011

@wildluccia34 jasne ale uz si budeme davat pozor na mnozstvo alkoholu 😀 ale hadam uz aj tento budembez 😉 aleaspon bude radost ako vravis

wildluccia34
29. okt 2011

kikusik88....no ale je zas dobre si dat raz za čas,tak priležitostne,my sme tu akurat mali kamaratku s frajerom,idu do holandska,tak sme sa s nimi rozlučili,a treba niekedy trošku vypit🙂jasne,že ked budeme mat maličke,tak už to bude o niečom inom,no ja by som bola tiež velmi rada,keby som bola tento silvester bez alkoholu,uvidime a dufajme🙂

kukucg
30. okt 2011

Ahojte dievcata kdeze ste vsetky, ako vikendujete??? 🙂

kikusik88
30. okt 2011

😀 este mrchovo
@kukucg

kukucg
30. okt 2011

@kikusik88 ja uz ani moc nie, ale ja mavam mrchu taku nejaku dvojfazovu 😅 😅 ze po troch dnoch cca vyzera ze koniec a potom zase 😝 a cely cas rozmyslam ci ideme na to alebo pockame este jednu ale myslim ze pojdeme na to 😵

kikusik88
30. okt 2011

@kukucg presne aj ja to tak mavam :D sranda...mne uz dnes konci a tiez to vyzera ze ideme na toooo uz sa tesim 😉

kukucg
30. okt 2011

@kikusik88 Fakt?? tak to je sranda 😀 aj my teda ideme na to, aj ked sa samozrejme bojim, ale verim ze ak este moje telo na tehu pripravene nie je tak tehu to nevyde tento cyklus a ked hej, tak mozno ano 🙂 Tesim sa veru aj ja 🙂 a drzim vam palce 😉

marecek1
31. okt 2011

@kukucg ahoj 🙂 vy ste určite víkendovali super, však - synátor mal meniny, takže asi milá oslava 🙂 my budeme "simonkovať" dnes u švagrovcov, majú malú dcérku Simonku, tak si ju pôjdem pomojkať 🙂 🙂 sa teším na to malé bábätečko 🙂

kukucg
31. okt 2011

@marecek1 Boli sme v sobotu na party a este dnes bude u nas jedna takze celkom ano 🙂 Juj verim ze sa tesis aj ja by som si moc moc pomojkala 😅 sesterka ma babatko ale este je male moc 😅 😅

marecek1
31. okt 2011

@kukucg tak toto bábätko má už skoro tri mesiace, takže to je také úplne super na tuľkanie, už si drží hlavičku krásne, my sa so švagrovcami stretávame dosť často, máme synátorov v rovnakom veku, a tí sa majú strašne radi, vyrastajú v podstate spolu od malička, nebývame ďaleko od seba, takže sa väčšinou každý týždeň-alebo každý druhý navštívime, decká sa pohrajú, my pokecáme 🙂

kukucg
31. okt 2011

@marecek1 To je uplne super 🙂 My tu rodinu teda moc nemame, MM tu ma bratranca a maju decka ale vidime sa tak raz do roka, a ma tu aj sestru teda moju svagrinu ale ta je zatial single, aj ked teda je starsia, ale tak mame tu kamartov a znamych s detmi len babatko nema teraz nikto 😠 tak dufam ze coskoro nejake bude a najlepsie rovno u nas 😅 😅

mmmiska
31. okt 2011

hmmm no tak da sa povedat ze speniazkami sme na tom rovnakolen akosik sme este svadbu nestihli neviem vsetky moje kamosky su uz vydate len ja akosik este nie ale je to aj koli tym peniazkom velmi rada by som sa uz ale nejde to a baby? juj no tak to az po svadbe aby som si ju mohla dokonale uzit a potom dokonale uzivat tehotenstvo no uvidime ci sa mi to tak aj splni

raza
31. okt 2011

ahojte, tak ja som dnes 21DC a ráno som si robila test 😠 samozrejme figa borová ☹ ale ja už chcem a chcem a chcem byť tehu!!!!!!

riami78
31. okt 2011

@raza To je ešte skoro, nie? Radšej počkaj na termín MS.

marecek1
31. okt 2011

@raza ahoj 🙂 21 je naozaj ešte dosť skoro, počkaj aspoň týždeň, poprípade - ak vydržíš - kým ti nebude meškať menštruácia, aby si zbytočne nebola sklamaná. a možno budeš prekvapená výsledkom 🙂 🙂 keď niekedy človek moc chce-chce-chce, tak to ako naschvál nevychádza tak, ako by chcel-chcel-chcel (vlastná skúsenosť).

marecek1
31. okt 2011

@kukucg naozaj to mám super, čo sa týka rodiny, rodičia, súrodenci z mojej aj manželovej strany bývajú len pár kilometrov od nás, takže to nie je problém stretnúť sa, a s niektorými si úplne mega-super rozumieme, takže spolu trávime dosť času. 🙂 🙂 🙂

raza
31. okt 2011

@marecek1 ja mávam cyklus 23DC. akurát minulý mesiac som mala 25 DC, takže ešte počkám a v stredu testnem.

riami78
31. okt 2011

@raza Ja by som skúsila na 14 DPO, teda, ak vieš, kedy bola OVU.

kikusik88
31. okt 2011

@kukucg a vy skusate druhe???? my len prve a moooc ho chceme...hadam sa podari no ak nie budeme sa snazit dalej, vsak je to len prvy nevydareny cyklus 😒

kukucg
31. okt 2011

@kikusik88 No skusame druhe, aj ked teda teraz uz vlastne tretie... 😒 ti verim ze ho moc chcete, to aj my, ale netreba na to az tak mysliet neboj ono to pride a jeden nevydareny cyklus je uplne v pohode, niekomu to vyde hned ale aj pol roka je uplne v pohode 😉 trpezlivost 🙂

kikusik88
31. okt 2011

hm to mi je luto... ze to druhe je nakoniec tretie ☹ no vsak ja viem ze aj pol roka je ok, no dufam ze tento to vide alebo ten dalsi...tr mesiace mi stacia 😀

kukucg
2. nov 2011

@kikusik88 Velmi ti to prajem, nech vyde cim skor 😉