2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kukucg no to je jasne,ja si myslim,že sa najde maloktora žena,ktora by si nepoplakala a navyše pri takych smutnych veciach....no ano si všimava🙂mne už skončili a včera sme sa pustili do toho🙂tak skušame noo,ja som si tiez pozerala kedy dostanem plodne dni 😅
@kikusik88 začali sme skušat pred necelym mesiacom...
@kikusik88 jaaj tak 8 dni ste mali,tak super potom,ja že taky vikendik len🙂tak silvestrovat budete tu v oraviciach hej?no mate fajne
@wildluccia34 uz sa nevieme dockat silvestra bude to asi posledny bezdetny 😀
aj my skusame len mesiac.. 😖
@kikusik88 no viem,kdesik som tu čitala,že skušate mesiac,tak som si spomenula hned na nas🙂no veru možno aj náš bude posledny bezdetny,ale potom bude zas radost silvestrovat s takymi drobcami🙂
@wildluccia34 jasne ale uz si budeme davat pozor na mnozstvo alkoholu 😀 ale hadam uz aj tento budembez 😉 aleaspon bude radost ako vravis
kikusik88....no ale je zas dobre si dat raz za čas,tak priležitostne,my sme tu akurat mali kamaratku s frajerom,idu do holandska,tak sme sa s nimi rozlučili,a treba niekedy trošku vypit🙂jasne,že ked budeme mat maličke,tak už to bude o niečom inom,no ja by som bola tiež velmi rada,keby som bola tento silvester bez alkoholu,uvidime a dufajme🙂
Ahojte dievcata kdeze ste vsetky, ako vikendujete??? 🙂
@kukucg tak toto bábätko má už skoro tri mesiace, takže to je také úplne super na tuľkanie, už si drží hlavičku krásne, my sa so švagrovcami stretávame dosť často, máme synátorov v rovnakom veku, a tí sa majú strašne radi, vyrastajú v podstate spolu od malička, nebývame ďaleko od seba, takže sa väčšinou každý týždeň-alebo každý druhý navštívime, decká sa pohrajú, my pokecáme 🙂
@marecek1 To je uplne super 🙂 My tu rodinu teda moc nemame, MM tu ma bratranca a maju decka ale vidime sa tak raz do roka, a ma tu aj sestru teda moju svagrinu ale ta je zatial single, aj ked teda je starsia, ale tak mame tu kamartov a znamych s detmi len babatko nema teraz nikto 😠 tak dufam ze coskoro nejake bude a najlepsie rovno u nas 😅 😅
hmmm no tak da sa povedat ze speniazkami sme na tom rovnakolen akosik sme este svadbu nestihli neviem vsetky moje kamosky su uz vydate len ja akosik este nie ale je to aj koli tym peniazkom velmi rada by som sa uz ale nejde to a baby? juj no tak to az po svadbe aby som si ju mohla dokonale uzit a potom dokonale uzivat tehotenstvo no uvidime ci sa mi to tak aj splni
ahojte, tak ja som dnes 21DC a ráno som si robila test 😠 samozrejme figa borová ☹ ale ja už chcem a chcem a chcem byť tehu!!!!!!
@raza ahoj 🙂 21 je naozaj ešte dosť skoro, počkaj aspoň týždeň, poprípade - ak vydržíš - kým ti nebude meškať menštruácia, aby si zbytočne nebola sklamaná. a možno budeš prekvapená výsledkom 🙂 🙂 keď niekedy človek moc chce-chce-chce, tak to ako naschvál nevychádza tak, ako by chcel-chcel-chcel (vlastná skúsenosť).
hm to mi je luto... ze to druhe je nakoniec tretie ☹ no vsak ja viem ze aj pol roka je ok, no dufam ze tento to vide alebo ten dalsi...tr mesiace mi stacia 😀

@wildluccia34 a kolko uz skusate??