2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kikusik88
@marecek1 ale bol nejaky nervny a rano ma hrozne zdrbal za nieco co bola uplna blbost a riadne sme sa pohadali potom.... 😠 mam skveleho muza ale nikto nie je dokonaly a jeho chyba je ze nevie filtrovat proste ked je nervozny z roboty tak je hrozny, otrasny a protivny aj na nas 😖 ale zase dnes bol po maleho lebo chodim neskoro ja v stredu a cakalo ma doma pekne prekvapko 🙂
ahojte dievčatá,no ako?čitam,že všetky tu skušate vo velkom,aj my už skušame skoro tyžden po MS...tak tiež uvidim,kedy nam to vynde,akonahle nejaka bude mat niečo krásne v brušku,dajte vediet🙂)určite je tu každa z nas zvedavučká,a čo ako po sviatku všetkých svatých?Uteka to rychlo,však?O chvilu Vianoceee 😀
@wildluccia34 ahoj tak vela stastia... mne MS meska uz tyzden, tak som si predsa len v praci nechala vysetrit to HCG samozrejme ze 0 ☹ tak uz tu mrchu ocakavam a nechodi, nemozeme sa ani snazit tak ma to stve..
@wildluccia34 po sviatku všetkých svätých celkom fajn, boli sme na cintoríne pozapaľovať sviečky, pomodliť sa.... tento rok vyšlo krásne počasie, nemám moc rada, keď je už nasnežené/prší, radšej mám takú tichú atmosféru, tma, sviečky svietia...
máš pravdu, Vianoce sa blížia neskutočným tempom, už pomaly začínam s darčekmi, vymyslené už niečo mám, už len vbehnúť do obchodov a pokúpiť všetko, čo som si vymyslela, alebo teda, čo sme vymysleli spolu s mm 🙂 🙂 ale sa teším na sviatky, hroozne moc, Vianoce - stromček, darčeky, si vychutnávame aj s mm hlavne kvôli nášmu malému, tá detská radosť, a viera v to, že darčeky nosí Ježiško, rozbaľovanie darčekov... no a jasnačka, budeme všetci spolu, na chvíľku vypadneme z pracovného stresu, povenujeme sa jeden druhému, dúfam, že to "venovanie sa" prinesie aj nejaký výsledok 🙂 🙂 🙂
@domi1988 jooj však sa neboj,ved skušate taktiež len mesiac...no mne tyžden ešte nikdy nemeškali,len minule 3-dni a to som dufala,že budem tehotna a nič no:/
@marecek1 tak to je krásne naozaj,ked je celá rodinka pokope,dufam,že aj my to tak zažijeme raz🙂naše to budu prve vianoce,ktore budeme travit ako manželia,kupime si svoj vlastny stromček,ale večerat budeme predsa so svokrovcami,aby sme neboli sami dvaja...a potom pojdeme ku mojim rodičom do Lipt.Mikuláša,ale tiež sa velmi teším,našmu malemu krsnatku sme kupili bycikel,babiku šu-šu a vela oblečenia,,tak som zvedava na jej reakciu,predsa ma len 2,5 ročika,tak sa tešíme moc,hlavne naozaj tie detičky ako to krásne preživaju🙂)a ta atmosfera,tichučko,vianočné koledy a rozprávky:DDno a najštastnejšia by som bola,keby vyšlo dovtedy aj to naše planovane maličke babo
@wildluccia34 ja som tiez dufala.. ale kedze HCG nic a ani test nic.. tak nedufam, skor sa bojim co sa deje.. ale snat je to len psychika...
ahojte dievčence. dnes je super deň lebo ráno som vzala poslednú tabletku na mechúr (ešte stále to nie je tak ako by malo byť, ale som zmierená s tým, že to už ani nebude takže s tabletkami končím) a od zajtra som zase oficiálne aj ja snažilka 🙂 teším sa 🙂 tento cyklus už síce nestihneme zamiesiť, ale nevadí lebo december to istí 🙂
@domi1988 a čo dostala si už?či ešte stale nič?
@wildluccia34 nedostala.. dnes som sa v praci nechala nabrat a vysetrit krv.. hcg 0, bude to nieco ine, oli ma dost brucho.. v stredu idem na gyndu.. uvidim
@domi1988 a ako dlho ti už meškaju?no tak uvidiš,držím palčeky,aby všetko dobre dopadlo
@wildluccia34 dnes je to 10. den . no yacinam mat strach. tehu nie som urcite podla hcg tak som sklamana a so strachom v ociach budem cakat do stredy.. dakujem..
@domi1988 možno sa tak skoro neda zistit hcg,hm?no to dost 10 dni,ak ti nikdy predtym nemeškavalo,ale mam kamaratky,ktorym meška aj mesiac...jednej chodi MS každe 2 mesiace,alebo jej nepride aj pol roka...a to kvoli tomu,že berie nejake tabletky a ma problemy so štitnou žlazou,ale hadam dobre dopadneš
@wildluccia34 ja myslim,ze hcg by sa uz ukazalo urcite ale neviem no uvidim.. v stredu dam vediet ako som dopadla. obcas sa mi stalo, ze meskala ms ale uz davno nie a hlavne ma nebolelo to brucho
@domi1988 a to ta boli tak,ako keby si mala dostat či ako?no uvidíš,budeš aspon kludnejšia,ked sa dozvieš,aký dovod maju meškat🙂ja mám od dnes plodne dni,ale som taka unavena,že sa mi ani nechce nič🙂no uvidime
@wildluccia34 noo ani nie boli ma to zvacsa na lavej strane a je to taka zzvlastna bolest neviem to opisat ale m mi to nepripomina..
@domi1988 no neviem,čo by si to mohla mat,uvidiš...si mohla ist aj skor,či sa ti neda?ak ta to moc bolka
@wildluccia34 vies co pozorujem to nejak intenzivne od soboty? alebo tak nejak.. nechcelo sa mi nikam trepat cez vik.. dnes v robote mi kolegyne vsetko naordinovali a donutili ma objednat sa ale dr dnes nebola takze az v stredu mozem..
@domi1988 ahaa,tak potom daj vediet,ako si dopadla a co ti je

Baby mna dnes tak vytocil MM ze nehorazne!!!!!! 😠 😠 😠