icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

domi1988
7. nov 2011

@wildluccia34 jj jasne.. urcite. dufam ze si ma tam hlavne nenechaju pre nieco vazne.

wildluccia34
8. nov 2011

@domi1988 nebojkaj,dufam že to dobre dopadne a že to bude len niečo také,hlavne na to nemysli až tak,aj ked sa to asi nedá.

kukucg
8. nov 2011

@domi1988 Joj moja drzim palce.. a to hcg si si kedy robila??? Mozno ti pomaly stupa, davaj bacha na bolesti, ja vobec nechcem strasit, len kamartke sa stalo nieco podobne, a nakoniec mala mimomaternicove. vrak stupa hcg vtedy pomalsie, ale myslim aspin ze nejake by uz bolo, mozno skus este raz...

kukucg
8. nov 2011

@wildluccia34 Aj ja mam plodne dni, ale my to tento mesiac budeme musiet asi este vydrzta a pockat do dalsieho, mam nejake traviace problemy a mozno budem musiet brat atb 😠 nemozu sa v tehu tak vraj mam pockat na vysledky 😒 och uz som sa tesila

wildluccia34
8. nov 2011

@kukucg no a mne sa začali včera a nejako sme zaspali🙂som pozerala panelak a potom farmar hlada ženu a nakoniec som bola rada,že som v posteli,ale dnes sa hadma pomojkáme: 😅 a ako si zistila,že máš traviace problemy?ta niečo bolelo,či ako?noo a mne zas neviem či nepojde manžel na tyždnovky,tak tiež to bude take raz za čas...no nenavyberame si

kukucg
8. nov 2011

@wildluccia34 potom ako som bola na kyrete na mi nejak posahalo travenie, mavam krce, nafukuje ma, niekedy ma prezenie, niekedy to zase nejde, no proste cele zle... som myslela ze len hormonalne zmeny, stres a zakrok a tak ale nejak sa to nechce upravit, lekarka mi teda dala vysetrit vsetky mozne bakterie, kvasinky a neviem co a no a ak nieco bude bude treba atb... vysledky o 5 dni to uz bude po plodnych dnoch 😒

kukucg
8. nov 2011

@wildluccia34 😀 tak dnes nechrapkajte 😉

wildluccia34
8. nov 2011

@kukucg juuj tak to je hrozne...

wildluccia34
8. nov 2011

kukucg....no dnes určite nie,lebo budem mat tiež po plodných dnoch potom a možem zas čakat dalši mesiac kym pridu🙂aj ked niekto hovori,že plodne dni su blbost...

domi1988
8. nov 2011

@wildluccia34 snazim sa na to nemysliet.. ved uz zajtra.. v robote ma utesili, ze to nebude nic vazne ze daju mi maximalne tabletky a budem ok.. tak dufam...

domi1988
8. nov 2011

@kukucg no ja som sa toho mimomaternicoveho bala ale vraj uz by som mala nejake to hcg tak snad to nebude.. robila som si ho vcera to mi meskala m 9 dni myslim.. tak hadam aspon enjaka ta hodnota by tam bola.. zajtra dam vediet ako som dopada.

kikusik88
8. nov 2011

ja uz neviem co si mam mysliet..na 11 DC mam ciarky na ovu teste jednu tmavsiu a testovaciu trosku slabsiu...no a dnes na 13 DC uz iba ta kontrolna a v T nic....alesex bol aj na 11DC aj dnes 😀 tak uz sa hadam trafime

kukucg
9. nov 2011

@domi1988 no ved to, som nevedela kedy si si robila, ale urcite by uz nieco bolo, takze to bude nieco ine, dufam ze nic zle, daj vediet a drzkaj sa 😉

kukucg
9. nov 2011

@kikusik88 do ovu testov sa teda nevyznam, nikdy som ich nerobila, ale tak hlavne ze ste to stihli ked tam tie ciarky boli 😅

wildluccia34
9. nov 2011

@domi1988 noo však to,možno len zbytočne stresuješ,ale tak ti verim,aj ja by som sa bala...teda mne tiež minuly mesiac ako sme sa začali snažit o babo,tak mi meškalo 4 dni,ako nikdy predtym....skusala som si 3 testy a negativne,tak som sa bala trošku,či mi pridu už,či som tehotna či čo je so mnou,a potom som dostala,tak ma to trošku ukludnilo,aj ked som sa moc tešila na babo,ale tak radšej dostat,ako mat nejake problemy...možno si nachladnuta,hm?ale však zajtra sa už dozvieš,daj vediet,a budem mysliet na teba,určite dobre dopadneš a pojdes domkov s usmevom🙂

jafnka
9. nov 2011

ahojte snažilky. ja som dnes zažila mierny šok. chcela som sa objednať na kontrolu k môjmu dr a zistila som, že on tam už dva mesiace neordinuje! keď si za to platím tak by to aspoň mohli oznámiť, nie?
inak čakám na mrchu kedy už konečne príde aby sme sa mohli začať snažiť.

domi1988
9. nov 2011

@kukucg tak polycysticke vajecniky.. musim si prestudovat co to vlastne je, moc mi nic nevysvetlovala...:(

domi1988
9. nov 2011

@wildluccia34 no prisla som uplne zrutena, poplakala som si na priatelovom ramene.. a teraz budem cakat na vysledky krvi a ked dostanem m a prestane ma boliet nbrucho nanutim sa jej tam..

wildluccia34
9. nov 2011

@domi1988 zrutena???a co ti povedali?čo ti teda je?tak to ma mrzi,a ideš to liečit´tabletkami?

domi1988
9. nov 2011

@wildluccia34 ze mam polycysticke vajecniky.. dala nejake lieky a ja krava som jej nepovedala ze sa snazime o mimi.. musim tam ist a povedat jej to nech mi nieco nasadi nech sa to podari.

wildluccia34
9. nov 2011

@domi1988 no ti verim,tak v tom šoku si o tom ani nerozmyšlala nejako,čo?no mala to kedysi aj moja kamaratka,ale skončila na operacii,jej gynekolog jej povedal,že tam hrozi dokonca neplodnost,ale dopadla chvalabohu dobre,len ona ešte nema v plane mat mimino....ale u každeho sa to prejavuje inak,niekomu postačia len tabletky a bude to o.k...no si tam zajdi za nou,ťi možeš tie tabletky ked sa snažite o babo a ešte stale ta to boli?či už prestalo?

kukucg
9. nov 2011

@jafnka fuha tak to teda mohli urcite to fakt potesi 😠 a len sa niekam prestahoval alebo si musis hladat niekoho ineho??
A nech teda rychlo pride mrska a sup sup 😉 ja az 23.11 dostanem a potom sup 😅

kukucg
9. nov 2011

@domi1988 o moja to ma hrozne hrozne mrzi 😒 nie je to ktovie co, ale neboj nic urcite ta coskoro daju do poriadku len tam urcite zajdi ze planujes tehotenstvo lebo sa to inak lieci u zien ktore chcu a nechcu otehotniet 😉

jafnka
9. nov 2011

@kukucg ja som v blave v probiose a on odtiaľ odišiel niekam do ružinova či kde, tak je tam za neho nejaký iný doktor a ja mám zaplatené do konca marca tak zatiaľ tam ostanem a potom sa prehlásim do toho ružinova. alebo možno sa prehlásim už teraz, neviem, je mi ľúto tých peniažkov.
mne by mala mrcha dojsť za takých 2 - 7dní, u mňa je to ťažko povedať lebo mi to dosť kolíše...
@domi1988 ahoj. tu na koníkovi je dosť báb s tvojou diagnózou, určite ti poradia, len si daj vyhľadať PCO. a držím palce nech je všetko rýchlo v poriadku

kikusik88
9. nov 2011

@kukucg 😅 ved to

marecek1
10. nov 2011

@kukucg no tak to čakáme menštruáciu zhruba narovnako - ja tak okolo 21., niekedy mi deň-dva blbne, presnú ako hodinky ju nemám, občas ma tým drobným meškaním tisne do stavu, "že čo ak teraz to už vyšlo?"

marecek1
10. nov 2011

@domi1988 tiež mi je to veľmi ľúto ☹ dúfam, že ti liečba čím skôr zaberie, a že budeš čoskoro v poriadku...

kukucg
10. nov 2011

@marecek1 Ja ju mavam celkom presnu, aj ked teraz po kyrete prisla o den skor, ale na to ze som bola po kyrete si myslim ze je to super a aj plodne dni dosli ako mali, myslim ze aj ovulka bola, vyzera ze vsetko nabehlo ako po starom, tak sa celkom tesim, a aj moje travenie uz je lepsie 😅 papam kopec probiotik 🙂
Ale inak den dva blbnutie je v pohode celkom, nie? Ale verim ze uz rozmyslas ci to vyslo, ono ked clovek na MS caka tak staci meskanie aj pol dna a zacina mat nadeje 😅 Mne sa zvykne spustit rano a ked do obeda nedosla robila som si uz test 😀
A co tvoj drobec, ako sa mava?? Moj Simi uz vcera nervacil ze su vianoe este daleko 😅

marecek1
10. nov 2011

@kukucg ten deň-dva je úplne v pohode, to mi až tak nevadí.

môj drobec sa má celkom fajn 🙂 na Vianoce sa už tiež teší, už mi ukazuje v reklamách/obchode, čo by mu mohol Ježiško priniesť 🙂 🙂 niežeby už nemal doma hračkárstvo, keď mu aj nekúpime my, tak sa rozkokoší jeho dedko, ktorý ho úplne zbožňuje 🙂

čo idete kupovať malému vy? my máme v úmysle kúpiť lyžiarsku výstroj, mm miluje zimné športy, ja síce až tak nie - už dávno som nelyžovala, ale tento rok asi začnem s malým, pôjdem do lyžiarskej škôlke asi opäť 🙂 🙂 🙂 ak sa nám teda nezadarí... lebo ak by som bola tehu, tak budem PN, a nejaké intenzívne zimné hrátky by ma obišli, čo by mi však vôbec nevadilo.