2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kukucg jasnačka, že aj marko dostane ešte nejakú hračku 🙂 🙂 myslím, že predsa len z hračky bude mať väčšiu radosť ako z tých lyží, tie sú skôr pre tatina 🙂 🙂 mm tiež snowboarduje, aj lyžuje, takže už má s malým veľké plány túto zimu (teda aj so mnou, ak nebudem tehuľka). tiež to riešime tak, že sa dohodneme s rodinou, čo by mu mohli kúpiť, teda hlavne s mojimi rodičmi a súrodencami, tí sa vždy pýtajú, čo by chcel/potreboval, ak je to niečo drahšie, tak sa poskladajú, takže z tejto strany somariny nehrozia... z manželovej: svokra nám na vianoce v poslednej dobe dala peniažky, aby sme si kúpili, čo potrebujeme/chceme, a už jej len donesieme darčeky, aby ich zabalila, a prídeme si na Vianoce po ne 🙂 občas síce kúpi aj nejakú somarinu, ale to sa - ako to tak sledujem - stáva u viacerých iniciatívnych starých rodičov.
@marecek1 Hej ved prave, na moj vkus ma hraciek az az, ale nejaka byt musi, to sa bude tesit 😀 Z nasej rodiny je to ok, nasi bud sa spytaju a kupia co treba alebo ako pises daju peniazky a kupime my. Svokrovci sa zial nepytaju, kupia sami, co ma najviac rozculuje, kupuju hrozne nekvalitne veci, oblecenie z cinakov, hracky tiez, nevydrzia nic, vacsinou sa im nieco stane tak max. do tyzdna, takze aspon mozu ist prec a oblecko od nich malemu nedavam vobec.... je mi to hlavne luto ze vyhadzuju peniaze za veci ktore nevyuzijeme, ale ked si nedaju povedat tak co mame robit 🙄 pomaly sa to ucim ignorovat, podakujem a odlozim 😀
@kukucg tiež sme dostali pár darčekov, ktoré okolo kvality leteli rýchlosťou blesku... a najviac ma vedia "potešiť" ako píšeš, veci od číňanov, ktoré smrdí na tri metre, poprípade tie superkvalitné autká, na ktoré keď malý trochu pritlačil, skončili ako palacinky - a to bol za ničiteľa, ako si nevie dávať pozor na hračky. zaujímavé, že niektoré má už vyše troch rokov a nič im nie je... ale to nevysvetlíš. niekto si myslí, že donesie plnú tašku úplných zbytočností a ja že sa od vďačnosti asi rozkrájam na kúsky. ... no čo už. presne ako ty, poďakujem, odložím.
ahojte tak som sa v robote vysetrila komplet vsetky hormony vsetky ok az na PROLAKTIN. ten je vyssi nemate skusenosti??? dakujem
dievčence moje, je to všetko na hovno ☹ ☹ ☹ pardón za výraz....
dnes som bola u doktorky, nech ma kukne, že či je všetko ok, keď sa nedarí, tak mi robila sono.. no a na lavom vaječníku (v ňom som mala pred pol rokom cystu, čo mi vyoperovali) mám znova nejaký útvar. nevieme čo to je, takže v pondelok idem znova na sono, musíme to sledovať, nevyzerá to dobre ☹ je mi úplne hrozne 😒
domi1988....ahojko,no ako sa máš?lepšie už?aky si mala vikendik?tabletky ti zaberaju?dufam,že je už lepšie
hm zevraj akysi zapal....od zajtra lieky na dni 😖 ale plodne dni som stihla tak uvidime 😒
@kikusik88 ahoj,ty si z DK?ja byvam v okolo Trstenej,tiež sa snažite,ako čitam a ako dlho už ak smiem vediet?Aj ja som stihla plodne dni,no mam dostat za tyžden a už ma boli aj bruško ☹ a aky mas zapal?ti to teraz zistili?
ahojtee dievčata,no ako sa máte?čo máte nové?mna boli už 2-tyždne bruško,ked som mala ovuláciu,no aj po nej,MS mam dostat az o tyžden,,,,tak som trošku nervozna
@jafnka žiadne pozitívne info sa nekoná 😒
na vaječníku to čudo stále mám, na ďaľšie sono mám ísť po ďaľšej mrche (poslednú som mala 3tieho), no a ak tam stále bude, (čo teda istotne bude) , tak znova operácia. no a aby som nezabudla, tak kvôli tomuto mi lavý vaječník vôbec neovuluje. pozerala mi ajpravý vaječník a tam mám len mizivé percento folikulov, takže aj ten je na tom biedne. no, takže tehu u mňa neprichádza do úvahy. mám podstúpiť operáciu a po nej nasadiť horm. antikoncepsiu, aby sa cysty netvorili. no a tehu asi jedine umelou cestou... ☹ ranilo ma to teda riadne, aj mm... život bez bábätka pre mňa nie je život... takže dievčence, v stredu sa idem popýtať na adopciu. o tom už sme dlhšie rozmýšlali, takže teraz ideme do toho. držte mi všetky palce, nech sa čoskoro u nás objavý malý chrústik 😉
@wildluccia34 ahoj ano som z DK...my sa snazime iba druhy mesiac, no ten prvy sme len tak skusali nie nejak moc...no bola som na preventivke a ze som mala zhorseny citologicky ster tak ma zavolal este raz po 3 mes. a ze som mala akysi zapal..tak mi napisal len recept a sestricka je kamoska tak mi ho doniesla domov, no nepytala som sa z coho...tie lieky sa volaju Gynflor je len na obnovu prostredia v posve a Fluomizin 😒 je na vagynalne mykozy a zapaly..tak hadam nic hrozne...mam to na 6 dni a ten prvy na 12...hadam zaberie a budeme sa moct snazit nadalej...chcela by som mat vianoce uz v trojici 😉
a vy? kolko sa snazite?
@raza je mi to velmi luto, ja by som neprezila s pocitom ze nemozem mat babatko, je to hrozne ☹ a tiez sme sa s mm rozpravali ze by sme si adoptovai snad aj ked budeme mat vlastne aj z domova...mam sestricku 9 rocnu z domova...mama je profesionalna mama a zije sama bez muza v tom je vyhoda ze nemusia byt dvaja....a neda sa ti otehotniet cez umele oplodnenie??
@raza je mi to velmi luto, ja by som neprezila s pocitom ze nemozem mat babatko, je to hrozne ☹ a tiez sme sa s mm rozpravali ze by sme si adoptovai snad aj ked budeme mat vlastne aj z domova...mam sestricku 9 rocnu z domova...mama je profesionalna mama a zije sama bez muza v tom je vyhoda ze nemusia byt dvaja....a neda sa ti otehotniet cez umele oplodnenie?? 😖
@kikusik88 presne tiež tak,druhy mesiac....minuly sme sa snažili,ale mala som už po plodných dnoch,za tyžden mam dostat,tak uvidime,ale asi mi pride MS,ma dost pobolieva brucho:/,ja si myslim,že to nemáš nič vážne,moja kamaratka mala cytologiu medzi 2/3,a to je ževraj už horší stupen a mali do pol roka babo,a navyše ked to máš uživat len pár dni,no tak ja som tento rok nebola na prehliadke 😖 ja som povodne z Lipt.Mikuláša,no vydala som sa na Oravu a nejako som si ešte nezmenila žensku,v LM som mala ženskeho a nerada som k nemu chodila,riadne som hanbliva,tak už tam ani nechcem ist,len si pojdem po kartu a objednam sa už tu,ale vždy som sa bala tych prehliadok,či mi niečo nezistia...minuly rok som mala všetko o.k,ale to sa ti može hned zmenit...a aj ta niečo boli?
@raza ☹ ach jaj, na to sa asi ani nič iné nedá povedať. ale už som čítala aj také prípady, kedy páru vraveli, že bohužiaľ nikdy nebudú mať vlastné deti a tak si jedno adoptovali a keď ho už mali konečne doma tak žena zistila, že je tehotná 🙂 tak dúfam, že to bude aj váš prípad a nebudete sa tešiť z jedného dieťatka ale hneď z dvoch 🙂 inak aj my s mm by sme si určite chceli adoptovať jedno bábo či už budeme mať aj vlastné alebo nie. posielam za hrsť pozitívnej energie
@wildluccia34 presne tak sme sa zacali snazit aj my uz poo plodnych 🙂 joj nemas sa coho bat klasika ta prezru a je to...a nemusis si ist po kartu novy doktor si ju vyziada sam....len sa na to popytaj 😎 aspon mam po probleme...aj moj mm je z LM 😀
@kikusik88 alee naozaj?🙂a presne z LM?no vidíš to?ani to som nevedela,že si to sama vyžiada doktorka,mam tehotnu švagrinku a ide v stredu ku ženskej,tak sa jej možem opýtat,no bojim sa,lebo vela mladych žien ma dnes kadejaké cysty a o mnoho vážnejšie problemy.
@jafnka veď ja viem, že sa dejú aj zázraky, ale spoliehať sa na ne nebudem. okrem toho, aj keby sme mali vlastné, tak si chceme adoptovať.. ďakujem za pozitívnu energiu, budem ju potrebovať 😉
@kikusik88 ach, zlatino, ja som si to tiež nikdy nevedela predstaviť, že nebudem môcť mať vlastné... ☹ okrem toho, ja už som raz tehotná bola, len som potratila, takže presne viem, aké je to úžasné, nosiť v sebe život ☹ keď som bola mladšia, tvrdila som, že nie je takmer žiadny rozdiel mať vlastné a adoptované, pretože ich ľúbiš rovnako.. ale teraz dobre viem, že rozdiel je v tom, aké je to úžasné, že vo mne niečo vyrastá.. niečo, čo pochádza zo mňa a môjho mm... ach, je to hrozné, že niekomu nie je dopriate, pritom viem, aký by môj mm bol úžasný tatko a ako by si to zaslúžil... ale vzali sme to s mm za iný koniec. keď som bola dnes v robote, došla mi od neho sms, kde mi písal, ako sa teší na to, že si adoptujeme.. že si myslí, že to možno takto malo byť, aby sme pomohli nejakému malému človiečikovi.. napísal to tak strašne krásne, že som musela odísť zo zborovne a plakala som ako malé dieťa. proste s moji mužom zvládnem všetko, aj keby traktory padali 😵
o adopcii však toho vela neviem, ak by si mohla a našla si čas, mohla by si mi do IP napísať, ako ste postupovali pri adopcii tvojej sestry, koľko to trvalo a tak.. ďakujem ti
@raza obdivujem vás s manželom za to, že uvažujete nad tým, že dáte domov dieťatku, ktoré nebude biologicky vaše, budem držať v tomto držať palce. a už som tu párkrát čítala príbehy žien, ktoré si adoptovali dieťatko, a o nejaký čas otehotneli a porodili dieťatko, možno to bude aj tvoj prípad.
aj môj bratanec (jeho manželka nemôže mať detičky) si adoptovali dieťatko, úplne bábätko z hniezda záchrany, a celá rodina ho ľúbi, nikto nepozerá na to, že nie sú jeho biologickými rodičmi, dávajú mu všetku svoju lásku, je zmyslom ich života.
@wildluccia34 ahoj luci 🙂 pozerám, že si si zmenila fotku - bola si krásna nevesta 🙂 🙂 🙂
@wildluccia34 ale ak nemas ziadne problemy a bolesti nemas sa coho bat.. 😉 ja mam tehu segru zas

@marecek1 My sme na tom velmi podobne, tiez ma simi doma hrackarstvo a napriek tomu vzdy objavi este co by mohlo byt pod stromcekom 😅 ale zase je skromny, ked ho nieco napadne tak nepovie ze chce aj to ale ze si rozmyslel, takze ma iba jednu vec vzdy, akurta kazdu chvilku inu 😀 urcite mu kupime nejaku hracku aj aby mal radost, nejaku knihu urcite, ale tiez uz nechceme hracky, takze sme zvazovali tiez lyze ako vy, mame chatu nedaleko lyziarskeho strediska a toho rok, ak teda nebudem tehu chceme snowboardovat, MM uz vie ja este nie, a Simiho chceme tiez ucit. Alebo este aj do izbicky mu chceme nejake veci tak to nejak porozdelujeme aj rodine... nasi sa pytaju vzdy co treba, svokrovci nie a vacsinou dostane somariny, ktore su nevyuzitelne 😠