2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@marecek1 ahooj,dakujem krásne,ani dala som si taku svadobnu🙂
@kikusik88 ano?bože ako vela mame toho spoločneho,však?a sestra sa dlho snažili o babo?nie nemám problemy,aspon necitim,ovulky mam pravidelne,aj MS občas mi meška 2dni,ale to len zriedka.
@wildluccia34 to ja zas mam cykly 28,29,35,23,38.29 kazdy raz inak a to ma hneva...no ovulku citim hlien a chut na sex...ale nechcem to riesit ked sa snazime len tak kratko...ak sa nebude darit pojdem s tym k doktorovy....hej prvu sa snazili pol roka a toto vyse roka...ale ma uz 32 tak aj tym to moze byt...
@kikusik88 ahaa,ale pol roka nie je vela,mojej švagrinke sa tiež podarilo po pol roku,ja budem čakat určite ten pol rok,a ak nič,tak vtedy pojdem ku doktorke,ja praveže pravidelne 27,25 dni,minule mi meškalo 3-4dni ako nikdy v živote...a ovulku,tak pobolieva ma brucho ako ked mam dostat MS,mam škaredu plet,vlasy hrozne,musim ich často umyvat,a na sex mam chut aj ked nemam ovulku 😉 a tiež ten hlien
@wildluccia34 vsak ano pol roka je ok, ale dlhsie uz by som sa zacala bat... kby to bolo hned na prvy druhy krat nik by sa nenahneval co?? ale tak hadam ze sa dockame a vsetko bude tak ako ma..my sme sa brali len teraz v septembri a tak sme sa rozhodli ze nemame na co cakat...no teraz tenm zapal tak sa skusim preliecit a uvidime...ms cakam tak 25 ale u mna je to kadejake....inak mam spoluziacky z TS 😀
@kikusik88 no asi taak presne,do pol roka by som bola velmi štastná🙂a veru by som sa nenahnevala,aha tak ty si čerstvo vydata🙂no ja som to neriešila nejako ešte pred svadbou,ani po...chceli sme si zariadit byvanie,ist na dovolenku a vlastne ked som bola pozriet kamaratku,čo ma maličke,vtedy ma to nejako dostalo,a sme si povedali,že by sme to mohli skusit,no nepoznam skoro nikoho z TS,tak mi ani nemusis pisat ako sa volaju,byvam tu len pol roka,tak čo mam kamošky len z dediny zatial...ja už teraz očakavam MS 20,21...
@wildluccia34 no ja by som chcela uz aj hned 🙂 no my sme tiez dorobili byt len pred dvomi mesiacmi...este den pred svadbou sme lakovali parkety 😀 ale uz sme vo svojom a este straaasne vela veci nam chyba ale tak po troske si to doladime ... aj nas to chytilo ked segra povedala ze konecne cakaju aj my by sme chceli ..no to ti verim v TS si kratko tak ti to este potrva kym tam dakoho spoznas...a kde robite? a dufam ze MS nedostaneme 😖
@kikusik88 moj manžel robí mestského policajta,jeho ujo maju hotol tu vo vitanovej,tak ja tam chodim na recepciu,tu by som si nič lepšie nenašla...kedže tu je sam panasonic a viac nič....ale mam to aj poblizko,5.min cesty,tak ani neprecestujem,ani neprejem🙂ako ja tu mám dost kamaratok,ale len v dedine,ako som ti spominala🙂noo presne aj my,pred svadbou sme parkety davali,dali objednat kuchynu,kamen davali na obyvaciu stenu,a po svadbe sme si dokončovali,ale ešte žaluzie nam treba,chcem novy krásny zachodik,sprch.kut a do zadveria nejaky botnik,dost toho noo...ale tak postupne sa to da.no dufam aj ja,keby neprišla
@wildluccia34 no my mame chatu v Oraviciach..chodime tak raz za mesiac raz za dva..ako vyda...aj na silvestra ideme uz sa tesim, hadam uz posledny bezdetny.. ☹ no my budeme mat linku az v januari, bo peniaze dojdu so stavebnej..ale tak co narobime, musime si pockat aspon si to budeme viac vazit 😀
@kikusik88 noo a tebe kde robi manžel?ano viem,to si mi spominala,že tam máte,tam je naozaj kráasne prostredie,a už ste si dali niekomu robit?no hadam,budeme dufat,my pojdeme do tatier na silvestra,tiež sa už tešíme,a švagrinka teraz stavaju,tiež si zobrali uver zo stavebnej,tam sa to najviac oplati
@wildluccia34 ahoj no brucho uz ok, dnes vecer beriem poslednu tabletku.. mam pocit ze ma brucho neboli uz viobec takze som rada... ms som dostala po ten vyvolavacke, takze parada, snazim sa ukludnit aj ked mi to moc nejde.. kupila som si nejake zenske caje pockam na buduci mesiac ci ms dorazi normalne alebo budu dalsie problemy a uvidim potom, chystam sa ale merat BT ci mam vobec ovulaciu.. vikend pracovny, ale ten buduci si uzijem 🙂 ty mas co noveho?
@domi1988 ahooj,tak som rada,že už je to lepšie,som myslela na teba,tak my sme sa milovali a milovali,cez ovulaciu,bolelo ma brucho cele 2tyzdne ako keby som mala dostat MS,mala som ju mat teraz 20,21....no asi pride skor,teda asi prišla,akurat teraz som mala špinenie,tak uvidime zajtra či dostanem normálne alebo čo...to moje telo s azblaznilo,raz pride skor raz neskor
diavčataaa pomoooc
kto tu je ešte o takomto čase?neviem čo sa to so mnou robi,mala som MS naposledy 25.10(vtedy mi meškala cca3-4dni),no test negativny,tak sme sa milovali po MS,aj cez ovulaciu,ktoru som dostatočne pocitovala,bolelo ma 10dni brucho ako pred MS a teraz akurat som dostala MS,ak sa to da tak nazvat,alebo to je len špinenie?ja sa už nevyznam v ničom:(MS mi mala prist 20,21....
@wildluccia34 ahoj 🙂 ja tiež čakám tak okolo 21., plus mínus nejaký ten deň, a niekedy tiež špiním pred menštruáciou, takže to môže byť u teba začínajúca menštruácia.
no ale zasa na druhej strane - niekedy takéto špinenie nastáva aj pri uhniezďovaní vajíčka, v dobe, kedy očakávaš menštruáciu - aj keď je žena tehotná. teda aspoň ja, keď som v tehotenstve špinila, sa ma lekár pýtal, či som nemala práve mať menštruáciu, že sa to stáva.
@wildluccia34 inak tiež sme boli s mm na tom podobne: po svadbe sme boli na dovolenke, začali sme s rekonštrukciou domu, a kamarátke sa v tej dobe narodilo krásne malé dievčatko, a to mal úplne dostalo, sa vo mne prebudili materinské city, ale poriadne 🙂 dovtedy som nejako s malými detičkami do styku až tak často neprichádzala, alebo keď tak, len tak niekde na chodníku pri známej: aké máš krásne bábätko. ale pri kamoškinej malej to bolo iné kafe, som k nej často chodila (slobodná maminka, partner ju okašlal ešte pred tým, ako sa malá narodila, takže bola na tom dosť zle, potrebovala podporu), mojkala si malú, chodili sme ju kočíkovať...
@marecek1 alee hej?no bola by som najštastnejšia na svete,dakujem krásne za pomoc,že si mi odpisala a trošku ma podporila,manžela mam na tyždnovke,som sama doma a bala som sa,čo mi je,nikdy som niečo take nemala pred MS,a dnes to už nemam,to bola len taka bodka,nedalo by sa to nazvat ani špinenie,a 2 dni dozadu mi bolo riadne divne večer,zo 3 dni mi tak bolo,som vypražala na večer rezne e nemohla som to ani citit,ma z toho natahovalo a to iste manžel si prišiel ku mne lahnut a citila som sprchovy gel,ktory vždy použiva a riadne mi smrdel,som myslela,že sa povraciam,že by to boli priznaky?či tak skoro nemožu byt?alebo som moc domyšlava a šibe mi už 😒
@marecek1 noo asi tak presne prebiehalo aj u mna,ako moja sestra ma 2-ročnu Vivien,je to moje a manželove krsnatko,a chodi dost často ku mne aj na 2-3dni,ale nikdy som si nepovedala,že už chcem aj ja...s manželom sme sa dohodli,že po svadbe si budeme ešte uživat,.sme mladi,predsa ja mam 22r.a manžel bude mat 25r.,dohodli sme sa,že začneme nejako po vianociach skušat,no v juni otehotnela moja švagrinka,tak vtedy som začala rozmyšlat,ake krasne by bolo nosit človiečika pod bruškom,a ked som išla pozriet tu kamaratku a mala take 4mesačne babo,tak som manželovi povedala a zečneme,na čo budeme čakat,3 mesiace hore-dole,som raada.že ho to veelmi potešilo a tak skušame 😠 😉
@marecek1 tak to je super,ked čakame MS narovnako,skor keby tak sa jej nechcelo 9mesiacov ukázat 🙂
Ahojte tak dnes idem na další ultrazvuk o 11.30 som objednaná, a budú hádam aj nejaké fotečky 🙂 🙂
@wildluccia34 príznaky to môžu byť, ale aj nemusia 🙂 uvidíš, vydrž týždeň 🙂
keď sa človek moc snaží a moc chce, tak vtedy si tehotenské príznaky nájde 🙂 ja mávam niekedy predmenštruačné stavy také, že sa nádejam (žeby predsa?) - bolia ma prsia, niekedy mi tiež niektoré vône vadia, alebo je mi jednoducho ťažko od žalúdku a pripisujem tomu dôležitosť. ale to väčšinou len vtedy, keď sa na to moc sústreďujem.
budem ti držať palce, aby to v tvojom prípade vyšlo 🙂 🙂
@marecek1 dakujem krásne,no určite si nebudem robit test,bola by som zbytočne sklamana,však mam dostat 20,21..to je už o chvilu a uvidime podla toho,či pride normálne,alebo nie...no presne aj ja si tak hladam čo najviac tych tehotenských príznakov 😖 neviem,ako niekto može povedat,že vyciti,ked je žena tehotna,ja to citim už druhy mesiac,a dalši to budem asi tiež citit 🙂
@wildluccia34 testovať sa skôr - tomu sa už tiež snažím vyhýbať, niekedy neodolám, ale v podstate je naozaj najlepšie počkať na to, či príde menštruácia, načo sklamanie už pár dní vopred...
@marecek1
@wildluccia34 ja cakam MS 23. ale nejak ma uz zacalo boliet brucho tusim pride aj skor hoci by to bolo cudne 😒
@marecek1 noo presne aj ja,minuly mesiac,ked mi meškala 3 dni,tak som sa testovala asi 4-krat,ale zbytočne,radšej ani nechodim do lekárne,aby ma to zbytočne nelakalo...tak si počkam radšej ako sa stresovat ešte viac a byt potom sklamana
@kukucg alee tak vidiš,všetky skoro narovnako čakáme,čo skor ti nechodi?mna boli brucho už asi 10dni,dnes ma akurat celkom prestalo...a to ma vždy pobolievalo 3dni pred MS....
Ahojte dnešná kontrola u gynekológa dopadla dobre naše bábo má už 2,2 cm 🙂 😉 maminka s tatinko sa veľmi s toho tešia 😉 🙂

@raza verim ti ze mat vlastne je nieco ine...ale neboj ak chcete uplne male babo hned si ho zamilujete...aj my sme tak dohodnuty ze by sme si vzali ak budeme vladat.... 😒 jasne popytam sa maminy a napisem ti ja si to uz presne nepamatam je u nas uz 4 rokom....ale ozvem sa ked pozistujem 😀 neboj zvladnete to drzim palce nech je to hlavne rychle