2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@domi1988 no supeer,budem držkat palčeky,nech sa vám darí 🙂no možete snažilkovat a snažilkovat 😉 ja si vobec nemeram BT,to si meraš každe rano?a mala by sa to?ja to nechávam všetko na náhodu a uvidime,rozmyšlam už radšej nad vianocami a nad inými vecami...a kde robkas?ked ta všetci pochopili 😀
@wildluccia34 noo tak neviem nemusi sa to mna to yaujima kvoli ovulacii ci ju vlastne mam a tak.. no nejak rano sa to ma ja mam teraz ms takze zacnem az po nej.. uvidim.. noo ja pracujem v cechach ako laborant..
@domi1988 jaaj aha,ja vždy viem,kedy ju mam,ale je dobre,ked si spraviš,aspon vieš na čom si,hej vlastne viem,že ako laborant,len som zabudla že v čechách...
domi1988...vidíš a tak veelmi si sa bála,tak jasne,to by každeho trapilo,ale hlavne že už si sa z toho dostala a že je dobre🙂som naozaj rada,no tak po MS sa možte daaleej snažilkovat,už vam v tom nič nezabrani 😉
@wildluccia34 nie skor nechodi, naposledy sice dosla o den skor, ale tak prva po kyrete... inak chodi presne, brucho ma dnes bolelo, potom nie, potom zase hej, nejake cudne to je , vacsinou ma rozboli tak tesne predtym ako sa to spusti 😝 tak neviem ze co to... Tebe tusim ani ta MS nedojde, si tak myslim 😀
@wildluccia34 no ja nejak podla toho hlienu som sa snazila ale podla mojich vypoctov by musela byt 2 tyzdne :D
dievčence, prosím poraďťe mi niektorá, ak viete, hladám tu tému o adopcii a neviem nájsť.. jediné, čo som našla je adopcia do zahraničia a homosexuály a adopcia 😠 a to fakt nie je môj prípad..
@wildluccia34 nam najlepsie vyslo vo VUB ale brali sme ho este ako slobodyn...moj robi v MIBA s.r.o na Mokradi..tu pri DK
@raza skús túto tému, ja som sa v nej už čosi pýtala
https://www.modrykonik.sk/forum/adopcia-a-nahradna-rodina/adopcia-aka-bola-vasa-cesta-k-dietatku/
@kukucg prečo mysliš?ja by som bola len rada 🙂 mna naštastiee prestalooo,som taka štastná,uvidime,mam dostat o 4-5 dni,tak čakám a čakám,dnes idem do mesta,ma lakalo si kupit test,ale nejdem,idem čakat som sa rozhodla,tak bude lepšie...
@domi1988 ahaa fiha🙂
@kikusik88 aha,tak vo VUB ste si,my si šetrime v tej stavebnej,možno ak raz budeme stavat...tam že tak nepreplatiš,všade je inac...tak zariadujete pomaličky,ano?
@wildluccia34 Neviem preco len mam taky pocit 😅 😅 Vsak kupit si mozes, aby si mala ked nedostanes v ten den co mas, uz si mozes kludne testik urobit 😉
Mna este pobolieva ale tak divne, raz viac, raz menej alebo vobec... hm cudne
@kukucg heej?dufam,že sa ti naplni ten pocit a že to tak naozaj bude 🙂
kukucg...ježin baby,ja som dnes bola so švagrinkou na vyšetreni,je v 5mesiaci tehotenstva a sedela tam moja dobra kamaratka,je tehotna,bože som sa tak tešila,ale som jej trošku aj zavidela,chodi 4roky s manželovym bratrancom,ešte vždy sme sa smiali z nich,že kedy s abudu brat a taak,mali ist do holandska a dnes mi povedala,že čakaju babo a v januari maju svadbu,no krásne niečo🙂tak to chodi,kto neplánuje,tak ma🙂ale hlavne,že sa riadne tešia z toho!
@kukucg a nechcela som si kupovat,mna by to riadne lakalo si hned skusit,aj by som to určite spravila,takto radšej necham tak a uvidime
@kukucg presne ináč aj mna tak pobolievalo,noo raz viac,menej a teraz ma zatial 2dni vobec, tak tiež som tomu nechápala..
@wildluccia34 No mna tak pobolievalo brucho len v auguste ked potom mrcha nedosla a bola som tehu 😵 lebo inak ma zacne boliet tak max 1 den predtym ako sa to spusti.... Ale teraz isto nie som, snazit sa ideme az buduci mesiac a ani bradavky ma nebolia... a zase v kazdom tehu a aj u kazdej zeny to moze ine uplne... takze tak 🙂 Ale ty by si mohla byt, mala si si vsetky tie tehulky ochytat nech sa nalepi 😀 😀
@kukucg noo presne tak,mala som🙂uvidime,ale riadne by som bola štastna,mala by som s kym aj kočikovat 😉 no mna tiež vačšinou 2dni pred MS a teraz ma tie 2-tyzdne,ale nejdem si nič domýšlat
ahojte. tak dnes som konečne 1DC, už len nech mrcha rýchlo skončí a ide sa na vec 🙂
@wildluccia34 hej aj my mae stavebne asi az 3 🙂 a v januari nam odtial pridu peniaze na kuchynku...zatial sme bez...no pomalinky si dokupujeme a chystame...

@wildluccia34 no tak to je super, snad sa vam podari... inak dakujem, ze si si na mna spomenula.. a dnes som uplne stastna tak som 3 DC a nechala som si zopakovat ten prolaktin, posluchla som gynekologa ze to mohol byt aj zly vysledok a fakt ze BOL dnes mi vysiel uplne krasne ... tak som jasala v praci ze asi vsetci pochopili ze by som to mimi chcela... tak dufam, ze bude vsetko v poriadku... budem merat BT a snaziiiilkovat 😉