icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

domi1988
15. nov 2011

@wildluccia34 no tak to je super, snad sa vam podari... inak dakujem, ze si si na mna spomenula.. a dnes som uplne stastna tak som 3 DC a nechala som si zopakovat ten prolaktin, posluchla som gynekologa ze to mohol byt aj zly vysledok a fakt ze BOL dnes mi vysiel uplne krasne ... tak som jasala v praci ze asi vsetci pochopili ze by som to mimi chcela... tak dufam, ze bude vsetko v poriadku... budem merat BT a snaziiiilkovat 😉

wildluccia34
15. nov 2011

@domi1988 no supeer,budem držkat palčeky,nech sa vám darí 🙂no možete snažilkovat a snažilkovat 😉 ja si vobec nemeram BT,to si meraš každe rano?a mala by sa to?ja to nechávam všetko na náhodu a uvidime,rozmyšlam už radšej nad vianocami a nad inými vecami...a kde robkas?ked ta všetci pochopili 😀

domi1988
15. nov 2011

@wildluccia34 noo tak neviem nemusi sa to mna to yaujima kvoli ovulacii ci ju vlastne mam a tak.. no nejak rano sa to ma ja mam teraz ms takze zacnem az po nej.. uvidim.. noo ja pracujem v cechach ako laborant..

wildluccia34
15. nov 2011

@domi1988 jaaj aha,ja vždy viem,kedy ju mam,ale je dobre,ked si spraviš,aspon vieš na čom si,hej vlastne viem,že ako laborant,len som zabudla že v čechách...

wildluccia34
15. nov 2011

domi1988...vidíš a tak veelmi si sa bála,tak jasne,to by každeho trapilo,ale hlavne že už si sa z toho dostala a že je dobre🙂som naozaj rada,no tak po MS sa možte daaleej snažilkovat,už vam v tom nič nezabrani 😉

kukucg
15. nov 2011

@wildluccia34 nie skor nechodi, naposledy sice dosla o den skor, ale tak prva po kyrete... inak chodi presne, brucho ma dnes bolelo, potom nie, potom zase hej, nejake cudne to je , vacsinou ma rozboli tak tesne predtym ako sa to spusti 😝 tak neviem ze co to... Tebe tusim ani ta MS nedojde, si tak myslim 😀

kukucg
15. nov 2011

@02katka03 Super, gratulujem 😉

kukucg
15. nov 2011

@domi1988 Je super, tak do snazilkovania, sup 😉

domi1988
15. nov 2011

@wildluccia34 no ja nejak podla toho hlienu som sa snazila ale podla mojich vypoctov by musela byt 2 tyzdne :D

domi1988
15. nov 2011

@kukucg dufam, ze sa netesim zbytocne.. ale tak ked hormony funguju tak snad by to mohlo vydat

kukucg
15. nov 2011

@domi1988 Isto to vyda, nemaj boja 😉

raza
15. nov 2011

dievčence, prosím poraďťe mi niektorá, ak viete, hladám tu tému o adopcii a neviem nájsť.. jediné, čo som našla je adopcia do zahraničia a homosexuály a adopcia 😠 a to fakt nie je môj prípad..

kikusik88
15. nov 2011

@wildluccia34 nam najlepsie vyslo vo VUB ale brali sme ho este ako slobodyn...moj robi v MIBA s.r.o na Mokradi..tu pri DK

02katka03
15. nov 2011

@kukucg dakujem

raza
15. nov 2011

@jafnka ďakujem, mrknem
😉

wildluccia34
16. nov 2011

@kukucg prečo mysliš?ja by som bola len rada 🙂 mna naštastiee prestalooo,som taka štastná,uvidime,mam dostat o 4-5 dni,tak čakám a čakám,dnes idem do mesta,ma lakalo si kupit test,ale nejdem,idem čakat som sa rozhodla,tak bude lepšie...

wildluccia34
16. nov 2011

@domi1988 ahaa fiha🙂

wildluccia34
16. nov 2011

@kikusik88 aha,tak vo VUB ste si,my si šetrime v tej stavebnej,možno ak raz budeme stavat...tam že tak nepreplatiš,všade je inac...tak zariadujete pomaličky,ano?

kukucg
16. nov 2011

@wildluccia34 Neviem preco len mam taky pocit 😅 😅 Vsak kupit si mozes, aby si mala ked nedostanes v ten den co mas, uz si mozes kludne testik urobit 😉
Mna este pobolieva ale tak divne, raz viac, raz menej alebo vobec... hm cudne

wildluccia34
16. nov 2011

@kukucg heej?dufam,že sa ti naplni ten pocit a že to tak naozaj bude 🙂

wildluccia34
16. nov 2011

kukucg...ježin baby,ja som dnes bola so švagrinkou na vyšetreni,je v 5mesiaci tehotenstva a sedela tam moja dobra kamaratka,je tehotna,bože som sa tak tešila,ale som jej trošku aj zavidela,chodi 4roky s manželovym bratrancom,ešte vždy sme sa smiali z nich,že kedy s abudu brat a taak,mali ist do holandska a dnes mi povedala,že čakaju babo a v januari maju svadbu,no krásne niečo🙂tak to chodi,kto neplánuje,tak ma🙂ale hlavne,že sa riadne tešia z toho!

wildluccia34
16. nov 2011

@kukucg a nechcela som si kupovat,mna by to riadne lakalo si hned skusit,aj by som to určite spravila,takto radšej necham tak a uvidime

wildluccia34
16. nov 2011

@kukucg presne ináč aj mna tak pobolievalo,noo raz viac,menej a teraz ma zatial 2dni vobec, tak tiež som tomu nechápala..

kukucg
16. nov 2011

@wildluccia34 No mna tak pobolievalo brucho len v auguste ked potom mrcha nedosla a bola som tehu 😵 lebo inak ma zacne boliet tak max 1 den predtym ako sa to spusti.... Ale teraz isto nie som, snazit sa ideme az buduci mesiac a ani bradavky ma nebolia... a zase v kazdom tehu a aj u kazdej zeny to moze ine uplne... takze tak 🙂 Ale ty by si mohla byt, mala si si vsetky tie tehulky ochytat nech sa nalepi 😀 😀

wildluccia34
16. nov 2011

@kukucg noo presne tak,mala som🙂uvidime,ale riadne by som bola štastna,mala by som s kym aj kočikovat 😉 no mna tiež vačšinou 2dni pred MS a teraz ma tie 2-tyzdne,ale nejdem si nič domýšlat

jafnka
16. nov 2011

ahojte. tak dnes som konečne 1DC, už len nech mrcha rýchlo skončí a ide sa na vec 🙂

kukucg
16. nov 2011

@jafnka 😉 😉 super, tak nech to vyde 😵 😵 😵

kikusik88
16. nov 2011

@wildluccia34 hej aj my mae stavebne asi az 3 🙂 a v januari nam odtial pridu peniaze na kuchynku...zatial sme bez...no pomalinky si dokupujeme a chystame...

raza
16. nov 2011

@jafnka ahoj, my sme asi pred hoďkou prišli z úradu, už máme doma papiere na adopciu, pani bola strááášne zlatá a my sa neuveriteľne tešíme 😵 😵 😵 sme o krok bližšie k bábätku 😉