2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 hej 20 som mala ny mysli 😅
@marecek1 svokra mava slamenne,je to krasne ale nejdem tak,ano my to mame pol hod.cesty bud do jablonky alebo do targu a idem davat cyklamenovo-zlaty..dnes som ešte dokupovala ozdoby 😉
@kukucg No a ja určite dostanem ☹ brucho ma neboli,ale nevydržala som a spravila som si dnes test,a vyšiel negativne,tak očakavam mrchu,škodaa
@kikusik88 však to,a ja už rozmyšlam,kde si taký lacny zohnala 😉
@wildluccia34 aale to este nemusi nit znamenat 😉 niekto ma negativny aj po meskajucej MS 😵
@wildluccia34 to mi je luto..aj moj vcerajsi taky bol...ale ja som len 23 DC 😖 😅
@kukucg ja som tiež bývala u rodičov v dome, mm tiež, keď sme spoločne riešili otázku bývania, tak u nás jednoznačne zvíťazil dom, so záhradou, kde sa môžu decká vyblázniť, kde môžme v lete grilovať, tiež s veľkým psom... máš pravdu, stále je tu veľa roboty, lebo náš dom stále ešte prerábame, takže kým bude taký, ako ho chceme mať, ešte to chvíľočku potrvá, ale zasa nechcem, aby sme sa sústreďovali len na to, že budeme investovať kopec peňazí do rekonštrukcie a naše dieťa nebude mať žiadne spomienky na krásne detstvo, to samé my - pre mňa je dôležité, aby sme si zašli spolu na dovolenku, na výlet, aby sme boli spolu a užívali si tieto krásne chvíle, keď je náš synček ešte malý, šťastný, že je s nami, keď sme jeho "najlepší kamoši", o pár rokov to už možno takto nebude.
@wildluccia34 mhm... cyklaménovo-zlatý - to by sa páčilo mojej sestre, tá je momentálne nadšená touto farbou, má v cyklamenovo-bielej farbe zariadenú aj izbu. a tiež si určite nazdobí na Vianoce malý stromček cyklamenovými bankami.
@kukucg dakujem za podporu,stale dufam,no uvidime 😒
@kikusik88 noo dakujem,budeme zas skušat po MS
@marecek1 noo aj ja mam rada taku farbu 🙂 všetko čo vidim cyklamenove,tak som z toho hotová 🙂
@kikusik88
@wildluccia34 Tak ked uz skusate skusila som aj ja 😅 😅 Tiez negativny, aj ked sme teda este davali pozor tak trosku som dufala ale nevadiiiiiiiiiiiii december bude mas kocky 😵 😵 😵
@kukucg noo to dufam aj ja,ano skušala si tiež?ani tebe to nedalo?no ked už mam negativny,tak nech už pride ta mrcha,čo budeme rychlo skušat po nej,mi nič dnes ani nechuti...
@wildluccia34 No hej, mam doma nejake testy tak mi veru tiez nedalo, no ale co uz 😒 Rozmyslam ci si pojdem kupit ovu testy nech si skontrolujem ci mam vobec ovulku od kyretu... alebo si budem merat bazalku.. ale to je u mna nespolahlive 😅 😅 😅
@kukucg ja viem,kedy mám presne ovulku,a test už nekupujem,len ak mi bude meškat viac ako tyžden,lebo ináč to nema vyznam ☹
@wildluccia34 No ja som vedela kedy mam len niektore baby vraveli ze jeden, dva cykly po kyrete mozu byt anovulacne, tak asi skusim.. A s tymi tehu testami to neber tak tragicky ja uz som ich kopec urobila 😅 😅 su take baby co maju pozitivny aj 5 dni pred mrchou a su aj take co tyzden po nej, ked nevyskusas nezistis 😉
Hlavu hore 😵 😵
@kukucg tiež rozmýšľam nad tým, že si skúsim budúci cyklus kúpiť ovulačné testy, prípadne merať bazálnu teplotu... síce sa mi moc nechce takto sa začať na to snažilkovanie sústreďovať, milovať sa len preto, lebo teplomer ukáže "tú pravú" teplotu...... ale zasa čo ak prepasiem tú pravú chvíľu? neviem, neviem...
@kukucg ja sa snažím užívať si s malým tiež každú voľnú chvíľku, len je to náročné, keď som s ním bola na rodičovskej, do jeho troch rokov, tak sme naozaj stále boli spolu, behali po detských ihriskách, ku kamoškám, kamošom, prípadne oni k nám, najmä v lete je dvor super - grilovačky, deťom sme napustili bazén, paráda.. keď som sa po troch rokoch vrátila do práce, malý šiel do škôlky, a toho času na vzájomné chvíľky je už menej... zvlášť keď potrebujem niečo urobiť doma, uvariť, nakúpiť, aj si "ukradnúť" chvíľku pre seba. na šťastie mm mi pomáha, takže sa to dá zvládnuť 🙂
@wildluccia34 neboj, ak vám to teda tento mesiac nevyjde (lebo ešte nič nie je stratené, ešte stále máš šancu, že MS nedorazí), tak december to istí 🙂 viaceré sa tu na tento mesiac tešíme 🙂
ahojte žienky.Chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosti s kvapkami Gynex?
aha tak to ty si potom kup a to ti určite pomože tie ovulačné testy,ja viem,tiež som čitala,že niekedy test ukáže,aj ked meška MS tyžden,aj 2 tyždne,ale už citim priznaky,trošku ma pobolieva brucho no,zajtra už pride ☹ alebo v pondelok,to nič snažilkujeme dalej,teším sa veru aj ja na december,na mikuláša,budeme zas kupovat veeela sladkosti našmu krsnatku,potom mám meniny a už už budu vianoce,silvester,pojdeme na chatu,jooj ubehne to hned a dufam,že aspon vtedy nebudem mysliet na maličké 😉
marecek1....dakujem krásne,taka pekna odpoved velmi poteší a podporí 🙂 ano velmi sa teším na december,a to by bol asi najkrajší mesiac na otehotnenie,kedže som vždy tužila mat cez leto bruško...
@wildluccia34 ahoj ja to mam presne tak isto ako ty tiez cakam ms v utorok alebo v stredu ,ale dufam ze nepride tiez sa snazime o mimi,tak isto ako ty som bola nedockava a sparvila som si test a nic ,ale mozno sa nam to naozaj podari:D
@hula ahooj,a citiš nejake priznaky?no ja ju očakavam ale dnes alebo zajtra,dnes ešte neprišla,tak uvidime,či pride zajtra,alebo či sa oneskorila a bude mi meškat.ako dlho sa snažite?držkám palce,aby ti vyšlo 😉
dievčata,skušala som si aj ja merat tu bazalnu teplotu,meram si ju každe rano ked vstanem,ale len 3dni,(skušala som nový teplomer 😉 )a tie 3dni mam bazalnu teplotu presne 37,1.može to signalizovat tehotenstvo?či to sa pred očakavanou MS ani nemeria?ale predsa pred MS ma byt bazalna teplota nižššia,nie?kto sa v tom vyzná???
wildluccia34 hm príznaky ?no asi týžden po ovulke ma zacali boliet prsia a aj ma sem tam zapichalo v podbrusku,tak preto som si isla spravit aj test ale nic mi neukazal,tak uz si druhy robiť nebudem,budem cakat ci pride alebo nie 🙄
drzkam palčeky aj ja tebe ,snad sa nam zadari obom 😀
My se snažili čtyři měsíce a ted se zadařilo, jsme těhotná něco kolem šesti týdnů. Jen chci vydržet s překvapením pro manžela a rodiče do vánoc. Manžel si přál miminko pod stromeček, tak už to mám nějak naplánované. Jinak jsem měla příznaky, jako když mám dostat menstruaci, pořád mě bolelo břicho, ale pak se k tomu přidaly prsa. A nakonce jsem si udělala těhotenský test hned po tom co jsem snědla kyselou rybu zavináče a k tomu pila teplý sladký čaj a hrozně mi to chutnalo. 😀

@wildluccia34 Aj drzzim palce nech nepride 😵 😵 😵
Inak ja mam dostat v utorok, ci v stredu, a ako som pisala zacalo ma riadne boliet brucho asi 4 dni dozadu a vcera to nejak preslo, myslela som ze dostanem skor, ale nic 😕 nechapem tomu