icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

momamo
21. nov 2011

@kukucg dakujem si zlata..... uvidime este ... Ale tak strasne by som chcela dat takyto najkrajsi darcek drahemu a nasim rodicom ... joj🙂))

kukucg
21. nov 2011

@momamo nemas zac 😉 budem drzat palceky 🙂 To ked mas teraz ovu do vianoc by si este aj sono stihla 😵 😵 😵

hula
21. nov 2011

baby neviem co si mam myslet nechcem sa predcasne tesit,za 2 dni sparvim dalsi a uvidim ,každopadne dakujem a isto nam to vide vsetkym co sa snazime ja v to verím 😅

momamo
21. nov 2011

@kukucg jejo neuveris ale dnes som volala so svojim lekarom a v stredu idem na sono, aby sme kukli ako je na tom moje vajicko🙂)) som neopisatelne stastna ale zaroven mam aj strach ...

kukucg
21. nov 2011

@momamo Jee super aspon budete presne vediet 😵 tak sa ohlas potom ze ako to dopadlo 😉 ohlasit sa inak mozes aj skor 😅

momamo
21. nov 2011

@kukucg neboj nic hned ti dam vediet a urcitee napisem aj zajtra🙂 idem do postele, treba sa poriadne vyspat... dobruu 😉

drobik1
22. nov 2011

caute baby dlhsi cas som tu nebola..nejaky ten cas som ani nemala kedy a stale nieco do toho prislo..ale som zase rada medzi vami...no my uz chceme tretie ale aj posledne!no teraz i meska uz mrcha aje mi dost blbo hlavne vecer tak uvidime co z toho bude..hadam sa to uz podari..a vsetkym tu drzim palce v snazilkovani!!!🙂

jafnka
22. nov 2011

ahojte. mrcha ešte neskončila, potvora jedna ☹ dúfam, že ovu príde skoro aby som už na vianoce mala na tehu testíku // sa na to spolieham

jafnka
22. nov 2011

@drobik1 to vyzerá nádejne, držím palce

drobik1
22. nov 2011

@jafnka hm no zatial este nic nie je iste..no a test som este nerobila ani velmi nechcem ale ak do piatku nepride tak toskusim..🙂 a ty sa neboj len bud trpezliva a uvidis vsetko bude 🙂 drzim palce..

wildluccia34
22. nov 2011

@kukucg aha🙂a čo dostala si už?mne dnes meška 1den,tak zatial sa teším 🙂bazalku mam stale 37, manžel ma už volá tehulka a mysli si,že určite som tehotna,aj ked neviem prečo,ale som mu povedala nech mi take veci nehovori,lebo ak dostanem,tak budem sklamana...

wildluccia34
22. nov 2011

@drobik1 jeej už 3?tak držím palčeky,nech ti to vynde a kolko ti meška?aj mne dnes meška 1den,a byvalo mi večerami dost blbo,ale už je to v pohode zatial...

jafnka
22. nov 2011

@drobik1 jaj keď ja som už nedočkavá 🙂 som si povedala, že tento cyklus otehotniem a basta! chudák mm, má celý december dovolenku tak sa na neho poriadne chystám, až sa bude chcieť vrátiť do roboty 😀 chcem si aj merať BT a kúpiť ovu testíky aby som to poistila

drobik1
22. nov 2011

@wildluccia34 ahoj..no mne meska uz vyse tyzdna ale stalo sa mi uz neraz ze prisla mrcha az po 2 tyzdnoch meskania..takze radsej si este nadej nerobim..aj ked potesilo by 🙂 no a byva mi fakt od tej 16 do vecera na zvracanie a cudne pocity mam..mrcha zatial nikde tak uvidime..

drobik1
22. nov 2011

@jafnka hm no tak to teda drzim silno palce aby ti to vyslo tak ako si prajes!!a manzel to bude musiet vydrzat s tebou ten december.. 😀 😀

jafnka
22. nov 2011

@drobik1 ďakujem 🙂 aj tebe to vyjde len neboj a v piatok testni

wildluccia34
22. nov 2011

@drobik1 mne keby meškalo tyžden,tak by som vedela,že som tehotná🙂mne nikdy nemeškavalo,len minuly mesiac mi 3 dni,no potom som dostala,ale to som bola aj chora trošku,a teraz mi ten 1den,ale nervozna som dost,či pride,či nie...som v takom napati...

drobik1
22. nov 2011

@jafnka hm no vdaka Jani..uvidime ci vydrzim az do piatku.. 🙂

drobik1
22. nov 2011

@wildluccia34 hm no tak to este nemusi nic znamenat ked ti meska 1 den no ved uvidis..ja som mala tiez zapal vajecnika tak tiez si myslim ze preto asi meska ale tak uvidime.. 🙂 tiez mi neni vsetko jedno neboj a som taka nesvoja lebo neviem na com som.. 😀

wildluccia34
22. nov 2011

@drobik1 noo presne aj ja,no viem,že to nič nemusi znamenat,ale mam aj bazalku 37...a to už dost dlho,si ju meriam každe rano,či nahodou neklesla,ale nie naštastie,ja počkám do vikendu a ak nie a nie prist 😉 tak sa potom otestujem a ako dlho už skušate 3-tie?

drobik1
22. nov 2011

@wildluccia34 hm no ved jasne uvidis v kazdom pripade som zvedava ako dopadnes..no my tretie skusame asi od zaciatku roka ale tak nepravidelne a vzdy do toho nieco prislo tak sa nam nedarilo.. 😠

wildluccia34
22. nov 2011

@drobik1 no ako je tam viac priznakov,podla čoho,by som aj mohla byt,ale može to byt aj namyšlavost...aj ja som sama zvedavá...ale tak zas mas 2 detičky,ktore ti určite robia velkuuu radost 😉

kukucg
22. nov 2011

@wildluccia34 Zatial mam len spinenie, tipujem to nazajtra 😝 tebe to vyzera super, urob si uz test prosim ta!! 😀 😀

kikusik88
22. nov 2011

@wildluccia34 citam ze uz meska ??? velmi drzim palce nech nepriiiide svina jedna 😉 ja cakam cca v piatok aslebo sobotu... 😒

kukucg
22. nov 2011

@jafnka Manzel sa ma na co tesit 😀 Tiez sa chystam si merat BT a ovu testy uz mam kupene, len neviem od kedy mam ratat prvy DC na testoch je napisane ze ked sa objavi krvacanie ale to by bolo uz od soboty normalna MS sa mi este nespustila, cakam zajtra, budem mat 28 DC

wildluccia34
22. nov 2011

@kukucg a bruško ta už boli?nemám test žiadny doma,ani si nejdem kupovat,vieš nahodou by mi vyšiel negativny a bola by som sklamana dost,radšej nech si aspon zatial myslim,že som tehulka 😉 test si spravim až ked mi bude meškat aspon 5 dni,cez vikend by som si spravila,ideme vtedy aj ku našim do LM,tak to by bolo super,rovno by sme aj šampanske kupili 🙂 nejdem sa tešit vopred,ale teplotu mam stale 37...

kukucg
22. nov 2011

@kikusik88 Inak, pre buducnost, pis ze NEcakam mrchu v piatok 😀 😀 😅

kukucg
22. nov 2011

@wildluccia34 Brucho ma pobolieva uz dobre vyse tyzdna 😠 mam to cudne stale ale tak co som cakala druhy cyklus po kyrete 😒 dufala som sice ze bude normalne ale asi nie je 😨

wildluccia34
22. nov 2011

@kikusik88 no ano meška,ale len 1 den,to nič ešte nemusi znamenat,minuly mesiac mi meškala 3 dni a taak som si myslela,že som v tom,kedže mi nikdy predtym nemeškavala...uvidime,či aj teraz pride po 3dnoch,či nie....a tebe v piatok či kedy?a citiš už priznaky na MS?možno ti nepride 😉

wildluccia34
22. nov 2011

@kukucg ale taku bolest mas ako ked mas dostat MS?či nejaku inu?a po MS budete už viac snžilkovat? 🙂 však už možeš normálne,či nie?