2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
baby neviem co si mam myslet nechcem sa predcasne tesit,za 2 dni sparvim dalsi a uvidim ,každopadne dakujem a isto nam to vide vsetkym co sa snazime ja v to verím 😅
caute baby dlhsi cas som tu nebola..nejaky ten cas som ani nemala kedy a stale nieco do toho prislo..ale som zase rada medzi vami...no my uz chceme tretie ale aj posledne!no teraz i meska uz mrcha aje mi dost blbo hlavne vecer tak uvidime co z toho bude..hadam sa to uz podari..a vsetkym tu drzim palce v snazilkovani!!!🙂
ahojte. mrcha ešte neskončila, potvora jedna ☹ dúfam, že ovu príde skoro aby som už na vianoce mala na tehu testíku // sa na to spolieham
@kukucg aha🙂a čo dostala si už?mne dnes meška 1den,tak zatial sa teším 🙂bazalku mam stale 37, manžel ma už volá tehulka a mysli si,že určite som tehotna,aj ked neviem prečo,ale som mu povedala nech mi take veci nehovori,lebo ak dostanem,tak budem sklamana...
@drobik1 jeej už 3?tak držím palčeky,nech ti to vynde a kolko ti meška?aj mne dnes meška 1den,a byvalo mi večerami dost blbo,ale už je to v pohode zatial...
@wildluccia34 ahoj..no mne meska uz vyse tyzdna ale stalo sa mi uz neraz ze prisla mrcha az po 2 tyzdnoch meskania..takze radsej si este nadej nerobim..aj ked potesilo by 🙂 no a byva mi fakt od tej 16 do vecera na zvracanie a cudne pocity mam..mrcha zatial nikde tak uvidime..
@drobik1 mne keby meškalo tyžden,tak by som vedela,že som tehotná🙂mne nikdy nemeškavalo,len minuly mesiac mi 3 dni,no potom som dostala,ale to som bola aj chora trošku,a teraz mi ten 1den,ale nervozna som dost,či pride,či nie...som v takom napati...
@wildluccia34 hm no tak to este nemusi nic znamenat ked ti meska 1 den no ved uvidis..ja som mala tiez zapal vajecnika tak tiez si myslim ze preto asi meska ale tak uvidime.. 🙂 tiez mi neni vsetko jedno neboj a som taka nesvoja lebo neviem na com som.. 😀
@drobik1 noo presne aj ja,no viem,že to nič nemusi znamenat,ale mam aj bazalku 37...a to už dost dlho,si ju meriam každe rano,či nahodou neklesla,ale nie naštastie,ja počkám do vikendu a ak nie a nie prist 😉 tak sa potom otestujem a ako dlho už skušate 3-tie?
@wildluccia34 hm no ved jasne uvidis v kazdom pripade som zvedava ako dopadnes..no my tretie skusame asi od zaciatku roka ale tak nepravidelne a vzdy do toho nieco prislo tak sa nam nedarilo.. 😠
@drobik1 no ako je tam viac priznakov,podla čoho,by som aj mohla byt,ale može to byt aj namyšlavost...aj ja som sama zvedavá...ale tak zas mas 2 detičky,ktore ti určite robia velkuuu radost 😉
@wildluccia34 Zatial mam len spinenie, tipujem to nazajtra 😝 tebe to vyzera super, urob si uz test prosim ta!! 😀 😀
@wildluccia34 citam ze uz meska ??? velmi drzim palce nech nepriiiide svina jedna 😉 ja cakam cca v piatok aslebo sobotu... 😒
@kukucg a bruško ta už boli?nemám test žiadny doma,ani si nejdem kupovat,vieš nahodou by mi vyšiel negativny a bola by som sklamana dost,radšej nech si aspon zatial myslim,že som tehulka 😉 test si spravim až ked mi bude meškat aspon 5 dni,cez vikend by som si spravila,ideme vtedy aj ku našim do LM,tak to by bolo super,rovno by sme aj šampanske kupili 🙂 nejdem sa tešit vopred,ale teplotu mam stale 37...
@wildluccia34 Brucho ma pobolieva uz dobre vyse tyzdna 😠 mam to cudne stale ale tak co som cakala druhy cyklus po kyrete 😒 dufala som sice ze bude normalne ale asi nie je 😨
@kikusik88 no ano meška,ale len 1 den,to nič ešte nemusi znamenat,minuly mesiac mi meškala 3 dni a taak som si myslela,že som v tom,kedže mi nikdy predtym nemeškavala...uvidime,či aj teraz pride po 3dnoch,či nie....a tebe v piatok či kedy?a citiš už priznaky na MS?možno ti nepride 😉
@kukucg ale taku bolest mas ako ked mas dostat MS?či nejaku inu?a po MS budete už viac snžilkovat? 🙂 však už možeš normálne,či nie?

@kukucg dakujem si zlata..... uvidime este ... Ale tak strasne by som chcela dat takyto najkrajsi darcek drahemu a nasim rodicom ... joj🙂))