2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kikusik88 no tyžden si ju meriam,dnes mi mešká 2.den,teplota rano 37,2,ale nervy su to riaadne
@kukucg ahooj,dakujem že na mna tak myslíš 😉 mrcha ešte nikde,teplota rano 37,2...nič mi nechuti jest,je to normálne?nema to byt opačne,že ženy,ktore su tehotne im všetko chuti?mne nechuti nič...včera som zjedla 2 rožky za cely den...a sladkost...
@wildluccia34 Kasli na to ako to ma byt, kazda to mame inac 😀 Ja mam zravost prutalnu pre MS 😅 Aj teraz vyzieram vsetko 😕 A nemas zac 😉 A mohla by si ten test urobit, lebo som nervozna aj za teba 😅 😅
Ahojky holky, tak se k vám přidávám, my se snažíme druhým měsíce, tak snad se nám brzy zadaří!! 🙂
@marecek1 je mi to luto,že si prišla o babo,a určite verim tomu,že to musi byt tiež hrozne,aj ked už maš dieta,ale predsa sa anžiš o dalšie,a čakáš každy mesiac na to s pomyslenim,možno teraz to vyšlo a ked zistiš,že nie si...tak ta to sklame,presne ako vravíš,že sa to nedá hodit za hlavu,predsa to musi byt krásne aj pre to dieta,ked zisti,že bude mat bračeka alebo sestričku...ale možno sa naozaj netreba až tak stresovat,mne meška 2dni,ale bojim sa,že je to len zo sresu 😒
@kukucg nemám doma testik a keby som si ho spravila a vyšiel negativny,ver tomu,že by som bola riaadne sklamana,nech si aspon trošku myslim,že som 😅 chcela som si spravit test až buduci tyžden,ale spravim si ho určite v sobotu,vieš robila som si ho minuly tyžden v piatok a bol negativny,tak si myslim,že by sa to ešte asi nezmenilo...jedine čo ma upokojuje je ta bazalna teplota,ktora je stale taka ista
wildluccia34 tak co uz si si robila testik? 😀
@kukucg ale za ten rok si mala predsa anjelika,ktory je v nebičku,tak to nerataj,že rok...ja viem,že je to určite ťažke,ked synček je už velky chlapec a keby ste mali babo,vedel by ti pomoct,aj ho zabavit,je dobre,že máš synčeka,a má ti kto robit radost,mne to babo velmi chyba,som momentálne bez roboty(robila som na hoteli recepčnu)no kedže je málo ludi sedim doma,manžela mam na tyždnovke a myslim len a len na to malé,aspon že mám psa 😒 ,kamaratok tu mám malo,kedže tu vela ludi nepoznam,aj to su bud v robote,jedna zas otehotnela,tak jej treba všetko zhanat na svadbu...tak mi je smutno tu samej,predsa s tym dietatkom ten den ubehne tak rychlooo...
@gabuli202 ahooj,aj my sa snažíme druhy mesiac 😉 tak pekne len snažilkujte
@hula niee nerobila,čakam až do vikendu,robila som si ho minuly tyžden v piatok a bol negativny,ale to som si robila pred MS... a ty si tehulka však?už máš silnejšiu čiarku a si objednana ku doktorovi som čitala?tak sa tešíííím s tebou,pojdeš ku doktorke a uvidiš maličku guličku v brušku,aspon tak to opisuju všetky moje kamarátky 😉 a hned si citila,že si tehotná?
Ahoj , tak ak môžem pridám sa k Vám 😉 My s mm sa snažíme už pomaly 6 mesiac a stále nič ☹ Ták dúfam a verím , že raz sa to podar.. ale mám pocit ze uz mi malinko zacina z toho vsetkeho sibat ☹
@kukucg
@wildluccia34 presne ako píše kukucg, ja mám tiež stavy pažravosti pred MS, v tehotenstve som vôbec nemala chute, ako iné babenky, alebo stavy "jedenia za dvoch". to keď mám dostať MS, tak neviem, čo by som do seba vopchala, a vône vtedy vnímam tak intenzívne.... akurátne predtýmto cyklom mi kolegyňa hovorí, že kebyže nepoznám tie tvoje predmenštruačné stavy, tak si myslím, že si tehu.
@bugynka no to asi každemu,my sa snžime 2.mesiac,a ja mám z toho ine nervy...cely mesiac je kludny,ale ked mi ma prist MS,tak je to katastrofa...ale že do roka je to v pohode ked skušate,tak pekne len snažilkujte 😉
@wildluccia34 a máš pravdu, pri dieťatku naozaj deň ubehne, ani sa nenazdáš 🙂 🙂 no ale ten testík by si si urobiť mohla, takto nás napínať!!!!!
@marecek1 ja už neviem,čo je to so mnou,či mi z toho stresu nič nechuti,čaje len pijem 😉 tie by som si robila furt...no ja tuším,že som mala tiež taka stavy,ked som mala dostat,že som všetko jedla,,...ale to aj ked mám plodne dni,tak by som zjedla všetko,čo sa da,a čo máme v chladničke... 😉
@wildluccia34 ved snazilkujeme o sto šest 😀 Začnem zrejme okrem sledovania plodnych dni aj meranie teploty , mate s tým niekto skúsenost ?
@marecek1 nie cez vikend až 😉 čakajte so mnou,predsa ste nejaké kamooošky 🙂 ideme cez vikend ku našim do LM,a taka by som bola štastnááá,keby sme prišli aj s radostnou správou,minuly mesiac mi meškalo 3dni,a spravila som si 2testy,oba negativne a na 4.den som dostala,tak preto radšej čakám,nechcem aby sa to zas opakovalo ☹ tak ked mi bude meškat 5dni,tak budem verit tomu,že som tehu...lebo najviac mi meškalo tie 3dni...ináč chodi vždy presne do dna
@bugynka ja som si nič nemerala,ani plodne dni,lebo tie vždy viem,kedy mám,a ani som si teplotu nemerala,len minuly tyžden som si kupila teplomer a tak som skusila,meram si ju skoro 8 dni...ale ináč sa v tom ani moc nevyznam 😖
marecek1....no však som mala moje krsnatko u nas,ma vyše 2 rokov,ale chodi ku nam aj na 2-3 dni,a to mi taaak ubehne,rano sa zobudi,treba dat papat,potom sa s nou pohrat,rychlo niečo varit,ak tak ist do obchodu,dat spat,pritom trošku poupratovat a poobede to iste🙂
@wildluccia34 no ani ja , len som tu citala ze je na nete graf kde si to značíš , tak vyskusam a uvidim 😉 Stále som si vravela ze na deticky mám cas a teraz to trosku lutujem o chvilu 30 na krku 😖
@bugynka 30-tku ideš mat a kedy?ja mám 22 rokov,v máji 23...ale po dietatku som začala hrozne tužit pred 2-3 mesiacmi...noo ked je to na nete,tak si to skus,za to nič nedáš 😉
@wildluccia34 a to uvidíš, aký je deň rýchly, keď budeš mať svoje bábätko - zvlášť, keď je maličké... treba ho dojčiť, kúpať, prezliekať, ísť s ním na prechádzku, pomojkať si ho, keď plače... ale sú to také krásne činnosti, joj, pred nedávnom sa narodilo bábätko sestre, tak som jej s ním zo začiatku chodila pomáhať, tak som si pripomenula časy nedávne - s mojim drobcom 🙂
marecek1...a kolko ma tvoj drobec?ano sestre sa?tak blahoželám,joj ja mám tolko tehuliek okolo seba,teraz sa kamaratke Anabela narodila,švagrina je v 6.mesiaci a dalšie 2 kamaratky su v 1,2....tak by som s tolkymi mohla chodit kočikovat,jooj celu cestu by sme zabrali 😉
@wildluccia34 no sladkých 30 už v aprili ☹
@bugynka jooj však kolko aj tych známych modeliek,či moderatoriek maju male a su aj po 30-tke....to zas nestresuj,určite sa poadri,ked sa mu bude chciet 🙂
@wildluccia34 si zlata 🙂 dakujem , take slova potesia a povzbudia 🙂
@bugynka ved tak naozaj,ved nie si vobec stara,ja som mala kolegynu,ktora mala 33 a mala prve babo a teraz planuju hned druhe a mala ma 2,5roka...

@wildluccia34 NO ako??? Dufam ze BT sa drzi a mrcha nikde 😉 😉