icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
23. nov 2011

@bugynka Ja tiez chcem zacat merat BT a mam kupene aj ovu testy 🙂 Bt si mozes znacit do tabuliek na nete bude na http://www.womenzone.cz/ alebo na http://www.fertilityfriend.com/ a vyznaci ti ovulku a tak.. ale som len zaciatocnik 😅

kukucg
23. nov 2011

@marecek1 No presne, vcera vecer som tiez len chodila ze by sa dalo zbodnut 😅

bugynka
23. nov 2011

@wildluccia34 takže len pozitivne mysliet ... všetkým co sa snazia prajem aby mrchu nevideli celých 9 mesiacov 🙂)

kukucg
23. nov 2011

@gabuli202 Vitaj 😉

kukucg
23. nov 2011

@wildluccia34 No ano mala som... ale aj tak 😒 och nech uz to je 😵 A ty nas takto nenatahuj 😀 😀

bugynka
23. nov 2011

@kukucg Jéj ďakujem , dufam ze to tam nespackam , merat by som si ju mala zacat po mrche alebo mozem zacat kedykolvek ?

kukucg
23. nov 2011

@bugynka Nemas zac, ja sa tiez len snazim zorientovat zatial 😀 No ja by som chcela od prveho DC, teda v den ked dostanem mrchu, len sa mi nechce nejak rozbehnut 😠 😠 ale mozes zacat aj po mrche

hula
23. nov 2011

@wildluccia34 no ja som si tiez robila minuli tyzden a nic a tento mi vysiel uz na 2 teste take slabe ciarky ,MS nikde tak snad to víde inak sa necitim ani ja nejako moc divno,mam väčšie prsia a citlivejšie ale inak nic ,tak asi to bude len kratko,takže ja si myslím ze to tak budes mat aj ty a veeelmi ti drzím palce ,každopádne sa ozvem co mi povie lekár a ci tam vôbec niečo už uvidí 😀

bugynka
23. nov 2011

@kukucg to že nemam ani sajnu kedy sa to ma zacat merat 😒

kukucg
23. nov 2011

@bugynka A teraz si ktory DC?

hula
23. nov 2011

BABY ja som si samavyrátala ovulačne dni a mala som ich 14.11. takže dufam ze sa to zadarilo,ked mi 2 testy ukazali slabe ciarocky.

bugynka
23. nov 2011

@kukucg 😀 4.11

jafnka
23. nov 2011

ahojte dievčence 🙂

kukucg
23. nov 2011

@bugynka Cize 20ty, ak dobre ratam... 😅 a mas 28 dnovy cyklus? vsak pockaj do prveho dna, a potom zacni 😉

kukucg
23. nov 2011

@jafnka Ahoooj 🙂

bugynka
23. nov 2011

@kukucg no dobre rátaš , tak fajn pockam a od prveho pojdem na to a mozno nebudem musiet ktovie , kiez by to tak bolo 😀

jafnka
23. nov 2011

@kukucg poriadne mrcha sa už rozbehla? a graf ti už funguje?

@bugynka ahoj. merať môžeš aj počas mrchy alebo až po jej skončení, . je to jedno, hlavne aby si merala pravidelne vždy v rovnakú hodinu v ústach alebo vaginálne (nekombinovať) hneď po prebudení ešte pred tým než vstaneš. ja meriam vaginálne hneď po skončení mrchy.

@hula ahoj. takže ty si dnes 9DPO ak som to správne pochopila a už máš na teste 2 čiarky?

bugynka
23. nov 2011

@jafnka zacnem hned od zaciatku , ktorým sposobom je to spolahlivejsie ?

kukucg
23. nov 2011

@jafnka Mrcha sa nerozbehla, stale som na tom rovnako 😒 graf mi uz funguje, len sa docakt 1.DC a pojdem merat.. a co ty, uz skoncila??

kukucg
23. nov 2011

@bugynka Netusim ktorym sposobom je spolahlivejsia 😒 ja meriam v ustach, je mi to pohodlenjsie, a ked je pri pme krpec boli by to asi divne 😅 😅 obcas sa rano doplichti k nam, a musim merat v rovnaky cas, predtym nez vstanes z postele aspon po 6 hodinovom spanku

bugynka
23. nov 2011

@kukucg No uvidim nejaky sposob si uz len najdem 😉

jafnka
23. nov 2011

@bugynka vraj je spoľahlivejšie vaginálne lebo v ústach ti môže teplota viac kolísať, ale je to ozaj jedno. urob ako to tebe lepšie vyhovuje 🙂

jafnka
23. nov 2011

@kukucg tak ja ešte furt mrchujem, ale už to vyzerá, že končí (teda dúfam)

bugynka
23. nov 2011

@jafnka tak pojdem na to vaginalne 🙂

marecek1
23. nov 2011

@bugynka mám 31, takže som tiež po 30. 🙂 🙂 🙂 synčeka som mala v 27.

hula
23. nov 2011

@jafnka bože nie 14 ale 9.11 som sa pomýlila pardon už mi z tych vypočtou šibe 😀

hula
23. nov 2011

@hula ach bože som ja ale blbec

jafnka
23. nov 2011

@hula v pohode 🙂 ja len že to by v tom prípade vyzeralo na dvojičky 🙂 držím palce nech čiaročka pekne silnie 🙂

hula
23. nov 2011

ano ano ospravedlnujem sa ja som si to uvedomila au neskor nie nie bolo to 9.11 a ja mam take stastie ze tu ovulku som aj dost citila,tak som to skusila,aj podla internetoveho vypoctu,a snad to vyslo ked testy vysli pozitivne,aspon dufam 😅

marecek1
23. nov 2011

@kukucg ja som tiež tieto dni taký chladničkový vymetač, a keby len to: občas teda menštruácia - alebo jej očakávanie prinesie so sebou nielen pažravku, ale aj nálady... joj, MS sa mi "ohlásila" síce už vpondelok ale naplno sa "rozbehla" včera, takže si moje super nálady odniesli doma moji chlapi, bola som ako balón, ktorý len čaká na niekoho so špendlíkom v ruke.