2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 takže len pozitivne mysliet ... všetkým co sa snazia prajem aby mrchu nevideli celých 9 mesiacov 🙂)
@wildluccia34 No ano mala som... ale aj tak 😒 och nech uz to je 😵 A ty nas takto nenatahuj 😀 😀
@wildluccia34 no ja som si tiez robila minuli tyzden a nic a tento mi vysiel uz na 2 teste take slabe ciarky ,MS nikde tak snad to víde inak sa necitim ani ja nejako moc divno,mam väčšie prsia a citlivejšie ale inak nic ,tak asi to bude len kratko,takže ja si myslím ze to tak budes mat aj ty a veeelmi ti drzím palce ,každopádne sa ozvem co mi povie lekár a ci tam vôbec niečo už uvidí 😀
BABY ja som si samavyrátala ovulačne dni a mala som ich 14.11. takže dufam ze sa to zadarilo,ked mi 2 testy ukazali slabe ciarocky.
ahojte dievčence 🙂
@kukucg poriadne mrcha sa už rozbehla? a graf ti už funguje?
@bugynka ahoj. merať môžeš aj počas mrchy alebo až po jej skončení, . je to jedno, hlavne aby si merala pravidelne vždy v rovnakú hodinu v ústach alebo vaginálne (nekombinovať) hneď po prebudení ešte pred tým než vstaneš. ja meriam vaginálne hneď po skončení mrchy.
@hula ahoj. takže ty si dnes 9DPO ak som to správne pochopila a už máš na teste 2 čiarky?
ano ano ospravedlnujem sa ja som si to uvedomila au neskor nie nie bolo to 9.11 a ja mam take stastie ze tu ovulku som aj dost citila,tak som to skusila,aj podla internetoveho vypoctu,a snad to vyslo ked testy vysli pozitivne,aspon dufam 😅
@kukucg ja som tiež tieto dni taký chladničkový vymetač, a keby len to: občas teda menštruácia - alebo jej očakávanie prinesie so sebou nielen pažravku, ale aj nálady... joj, MS sa mi "ohlásila" síce už vpondelok ale naplno sa "rozbehla" včera, takže si moje super nálady odniesli doma moji chlapi, bola som ako balón, ktorý len čaká na niekoho so špendlíkom v ruke.

@bugynka Ja tiez chcem zacat merat BT a mam kupene aj ovu testy 🙂 Bt si mozes znacit do tabuliek na nete bude na http://www.womenzone.cz/ alebo na http://www.fertilityfriend.com/ a vyznaci ti ovulku a tak.. ale som len zaciatocnik 😅