2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@bugynka presne tak 🙂 🙂 🙂
caute baby..pozeram ze tu pisete vselico zaujimave.. 🙂 no my stale nic mrcha nikde a test som este nerobila tak hadam zajtra alebo piatok uz spravim.. 🙂 ale dnes som taka vytocena..az som si aj poplakala 😝 ☹ boli sme na urade prace soc.veci a rodiny pre tlacivo na predlzenie materskej kedze maly uz ma o tyzden 3 roky..a ta trubka dr z nefrologie nas objednala az na 8.marca ze skor sa neda.. ☹ prosila som ju ze potrebujem vysledky co najrychlesie a ona ze ju to nezaujima tak sme neuspeli a som bez penazi asi uz.. ☹ 😠 ale este zajtra skusime ist k nasej obvodnej a spytat sa ci sa nieco neda poriesit..hadam nam pomoze.. 🙂 😉
@kukucg ja viem,že ta to stale trapi a myslis určite na to,hlavne ked sa ti nedari,mam sesternicu a bola tak isto na tom ako ty,najskor mala chlapca,dalšie potratila na začiatku tehotenstva a teraz maju kraasne dievčatko,určite sa neda zabudnut na to,ale mysli dopredu,na to,že sa určite podari čoskoro,len to chce trpezlivost,niekto nemože mat do roka ani jedno,a ty si už predsa len jedno mala,aj ked je v nebíčku.no tak tak stresujte pekne so mnou 😉
@wildluccia34 Och ja viem a aj sa snazim mysliet pozitivne ale niekdy ma to skratka prevali, co uz 😝 a ako tu spominame s marecek1 mame asi psychicky labilne dni inak povedane PMS 😀
@hula noo určite sa ozvy 😉 ale ak si videla na teste,tak si 100% tehulka,musíš byt riadne štastna,čo?a tebe kolko meška?takže tiež žiadne take priznaky?no ja ich mám praveže viac než dost,najskor som si merala tu teplotu,ktora mi stale vychadza 37,potom mi byvalo večer trošku blbo,ked som vypražala rezne,bolo mi na vracanie z toho,ked si manžel osprchovany ku mne lahol,riadne mi smrdel ten sprch.gel a pritom ho použival stale...potom hned po plodných dni som mala take čosi ako špinenie,ale to len taka malinka bodka,ako keby to ani nič nebolo...tak som si myslela,že sa mi uhnezduje vajičko,potom riaadna unava,ked som upratovala,musela som si davat prestavky,čomu som vobec nechapala,no a teraz ma riadne bolia tiež prsia-teda skor bradavky a tiež mi podrastli,všetky podprsenky su mi už malé...tak neviem,či som naozaj tehotná,alebo si len namyšlam...
@hula tak to sa ti dost rychlo ukazali čiaročky
@kukucg noo to aj ja byvam vtedy vačšinou nervozna,vtedy mi vždy povie manžel,že vidim,že ideš čoskoro dostat 🙂 tento mesiac mi to nepovedal 😀 to ti verim,že sa neda zabudnut,to sa nikdy nebude dat zabudnut alebo nemysliet na to,však nie je to až taka kratka doba
@kukucg hm no to sa lahko povie len dufam ze sa nam to podari..neviem si predstavit ze budem len na rodinnych pridavkoch a to mame uz 2 deti a ta starsia stale nieco otravuje a potrebuje hlavne do skoly.. 🙂 a este aj hypoteka a vsetko dokopy no uzasne ake je toto zdravotnictvo uzasne naozaj!!dufam ze nam vyjde aspon teraz to babo a budem na rizikovom aspon.. 😉
@wildluccia34 na to co sa stane s tym malym anjelikom,ktory uz nie je medzi nami sa zabudnut neda nikdy ani ked je to uz neviem kolko x rokov to zostane v tebe navzdy..
@drobik1 však to iste som napisala!!!
@drobik1 Ja viem ze je to tazko, len sa snazim brat to s nadhladom uz, lebo v tomto nasom poondiatom state je nanic vsetko.. ja som si napriklad zacala platit DNP z maxima aby som dostala matersku lebo inak ako student nemam narok a ked prijmu tie ich blbe novely nedostnem nic,.... hlavne ze som tam vyhdzovala 5O eur mesacne..
a tiez mam pocit ze malemu stale nieco treba 😀 a este ako bonus pred vianocami musime ist na garancnu kontrolu s autom a ze 300 eur, haha 😠 neboj nic dobre bude, vydrz co ti povie obvodna a potom uvidis 😉
@drobik1
@wildluccia34 mate pravdu, jasne ze sa neda... a su to len dva mesiace tak ma to veru prepadne este ale nezabudnem ani po rokoch.. a ani nechcem, ved je moj 🙂
@kukucg presne tak,určite nezabudneš,však ako každa maminka,určite aj ty chodiš jej zapalovat sviečku,a to nielen na sviatok všetkých svatých,a MS už máš?
@marecek1 Nie praveze nie, lebo to co studujem sa externe neda, chceli sme ale babo tak sme to napasovali cez skolu, bola som dva a pol roka doma, potom som pokracovala, teraz ma cakaju statnice na druhom stupni, takze takmer koniec, aj ked pri mne tazko povedat ci este nebudem niekde pokracovat 😀 A mohla by som aj diplomku zacat uz konecne ale ja radsej konikujem 😀 😀
@wildluccia34 Ano chodim, aj do okienka casto zapalim 🙂 A MS nemam zatial aj bolesti nejak zmizli 😒 spinenie ale stale trva 😠 uz ma to zacina stvat
@kukucg a to si mavala aj predtym,take špinenia?či to len teraz mas?
@kukucg nestresuj vsetko bude neboj... 🙂 ja viem ze tento stat je na nic a o tom ze nie je ma nikto nepresvedci!!!jasne ine mi nezostava len vyckat co mi zajtra povie obvodna..aj ked moc jej neverim lebo casto chory nie sme.. 😉 naposledy sme boli tusim v januari.. 😀 no skusim ju nejako obalamutit..hm no teba obdivujem ze ty dokazes este aj popri dietati studovat teda... 🙂 si sikulka 😎
@wildluccia34 nie nemavala, ani pre kyreteom ani pred prvou MS po kyrete len teraz 😒 cudne, nie??
@kukucg noo to máš teda naozaj čudne,možno sa predsa len poštastilo,hm? 🙂

@marecek1 No to sme na tom fakt uplne rovnako aj MM si to odniesol vcera, ale napodiv dnes som nejaka kludna uz 😅