2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 no ved prave ja som si kupila v lekarni nejaky ze super citlivi test a ten mi ju tam ukazal ale len taku slabo ruzovu a ten druhy uz silnejsi no je mozne ze sme to "zamiesali" aj skor ,kto vie len ja si myslim ze to bolo pocas mojich plodních dni aspon dufam a mozno ze to ani nic nebude ja neviem,uvidim co povie lekar 😅
wildluccia34 no a kedze som dost silna fajciarka mi moc ani v poslednom case nechuti ta ciga
@kukucg ty máš dost domka tych testikov,že? 😉 skušaš a skušaš,ale tak dobre je sa presvedčit...uvidíš dalšie dni ake to bude
@hula ak si tam mala čo i len slabučku čiarku,tak určite budeš,ver tomu 🙂 a ako dlho ste snažilkovali?a kedy ideš k tomu lekárovi?
@wildluccia34 Hej hej mam ich par, ja nie som taka trpezliva ako ty 😀 no a potom este jedna vec mala by som cim skor zistit ze som tehu ked budem tehu lebo si potrebujem zacat pichat clexane a cim skor to budem vediet tym lepsie 🙂
@kukucg a prečo si to musíš pichat?noo tak snažim sa byt trpezliva,čo ine mi zostava,keby mi vyšiel negativny,by som musela zas skušat,ak by nedorazila MS a tak rovno počkám dlhšie 🙂
@kukucg neboj, zvládneš to 🙂 stretla som sa už s prípadmi, ktorí svoju diplomku zvládli za skutočne rekordne krátku dobu, a je november, máš ešte čas 🙂 ja som bola síce z tých poctivejších študentov, pravidelné konzultácie s vedúcou, bola dosť prísna, takže sa inak nedalo 🙂 škola ma tiež bavila, stretla som sa počas štúdia s úžasnými ľuďmi, doteraz som s niektorými v stálom kontakte. tiež som rozmýšľala nad tým, že by som pokračovala v ďalšom štúdiu - doktorát ma láka, ale momentálne by som chcela poriešiť skôr druhú materskú 🙂 🙂 uvidíme, uvidíme, čo budúcnosť prinesie 🙂
@wildluccia34 no asi na buduci tyzden som si tak povedala lebo ak to je teraz tak kratko tak by tam asi aj tak nic este nevidel,tak dufam ze mas pravdu jeden test bola slabunka ale ten druhy uz bola o cosi silnejsia,prsia ma pobolievaju a aj sa zvečšili,tak neviem dufam ze nám to tu všetkým víde a čoskoro budeme mat krasnych drobčekov 😅
@wildluccia34 tot je 3 mesiac co sa snazime,len aby to dopadlo dobre,inak priatel ma stale obavy ze ked sa aj zadari ,tak ako to bude lebo sme pred pol rokom vzali hypoteku,a znizili plat aj jemu aj mne to je taky zakon schvalnosti,ale dufam ze to budeme nejako zvladat a tesit sa s babatka ,treba to brat pozitívne 😀
@wildluccia34 lebo som mala mikroemboliu v teotenstve, mne proste v tehotenstve stupa zrazanlivost, hlavne d-dimery viac ako je v norme... moze to sposobit komplikacie tak mam doma dve skatule a cakam 🙂 no ano musela by si znova testovat ale no a co 😀 ja by som aj tak nevydrzala 😀 som hrozna ale ja si tak poviem ze az ked mi bude meskat, potom si poviem ze vsak aj den predtym by sa ukazalo, potom ze vsak mozno aj tri a testujem sa hned 😀
@hula obavy boli, sú a aj budú, ale kvôli tomu, že mám hypotéku, nižší plat, by som určite dieťatko neodkladala. je toľko žien, ktoré dieťatko doložili "na neskôr", keď už budú na tom finančne dobre a potom majú problém dieťatko vôbec počať... takže sa jednoducho len tešte, že k vám čo nevidieť pribudne ďalší člen rodinky 🙂
@hula jooj tak to sa vam rychlo zadarilo po 3 mesiacoch,ale neboj určite to zvladnete aj finančne a ty si si ináč nemerala aku máš bazalnu teplotu?
@kukucg jooj ty nedočkavko 😉 ja radšej čakám,lebo mám take zmiešane pocity,najskor som si skoro ista,potom zas nie...tak však tie dni ubehnu rychlo a už budem vediet vysledok
@wildluccia34
@marecek1 babulky,hlavne vám ďakujem za podporu, ja som si nemerala ziadnu teplotu to by ma nebavilo,no ja len dufam ze to zvladneme a budeme stastný rodicia a to doslovne,ja som to inak aj citilia ze som tehu som mala taky zvlastny pocit,a dokonca mam doma malu maltezacku a ta sa ku mne zacala nejako moc tulit a ocuchava mi stale brucho,micka moja mala 😵
@drobik1 a moja prajem aby ti to vyšlo a vlastne aby to vyšlo nám všetkým čo si to želáme
@hula ja len tak,či si si neskušala merat,lebo to ti aj doktor povie,že je dobre,ked si to meriaš,švagrina je tehotna a dokttorka jej kazala si to merat aspon 2-krat do tyždna....tak to je super,ked to vycitil aj tvoj psik 😉
práve som sa vrátila z nákupu, okrem iného aj 5 ovu testíkov a 1 tehu test - stačí len 1 lebo aj tak BUDE krásne pozitívny 🙂
baby mozem byt tehu ak mam biely a taky husty vytok??sama som z toho mimo ☹ ☹

@wildluccia34 ja vobec neviem, test som si urobila aj vcera lebo mi to neslo do hlavy ale je negativny.... jedine co ma napada, ze len ak by som mala ovu posunutu na neskor, mimo plodnych dni sme az tak pozor nedavali a mozno by to este nechytil ani ten test... ale to ani neviem ci je mozne skor su to moje spekulacie, alebo nadeje 😀 😀