icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
23. nov 2011

@drobik1 jj pekne oddychuj 😉 tak papa zajtra 🙂

hula
23. nov 2011

@drobik1 ja ho mam tiez

hula
23. nov 2011

@wildluccia34 no neviem este som u toho doktora nebola ved uvidim co mi povie,dufam ze len dobre spravy ved sa ozvem

wildluccia34
23. nov 2011

@hula noo jasne určite daj vediet,všetky sa velmi tešíme na dobru správičku 🙂

jafnka
23. nov 2011

@drobik1 @kukucg VYJDE to a basta! nič iné si nepripúšťam. a nazvala by som to skôr fanatizmus 🙂 inak vďaka za podporu 🙂 a mám taký pocit, že vás ani veľmi nakaziť nebudem musieť 🙂 ale ak bude treba tak určite vám pošlem tehu vírusíky 🙂

kukucg
23. nov 2011

@jafnka Taky virusik by som mooooc prosila 😅

wildluccia34
23. nov 2011

Aj jaaa by som taký chcelaaa

kikusik88
23. nov 2011

@wildluccia34 ja by som uz testla...ale 10 tkou, velmi ti to prajem

wildluccia34
23. nov 2011

kikisik88....kikuš,dakujeeem ti,že mi to praješ,nemám domka aj tak test a predsa chcem len počkat...ešte aspon 2-3dni...

kukucg
23. nov 2011

Vrrr dnes pokus o kolac totaaaalne neuspesny, nedariiii mi veru 😠 😠 😠

marecek1
23. nov 2011

@kukucg z toho si nič nerob 🙂 ja tiež moc nepečiem 🙂 myslím teda koláče, na to moc nie som, to zverujem do rúk odborníkom 🙂 (babkám 🙂 ) radšej varím, to ma baví viac, s tým sa viem "vyhrať" 🙂

kikusik88
23. nov 2011

@wildluccia34 ja by som nevydrzalaaaa

wildluccia34
23. nov 2011

@kikusik88 no vidíš,ja čakám 😉

kikusik88
23. nov 2011

@wildluccia34 drzim palce....daj hlavne vediet

wildluccia34
23. nov 2011

@kikusik88 no to určite daam 🙂

kukucg
23. nov 2011

@marecek1 No ja musim lebo chalani su hrozne na sladke a babky mame daleko 😝 ale casto zase nie 😀 inak sa mi dost nedarilo ale nakoniec je to jedle 😵 😵 a tiez radsej varim 🙂

wildluccia34
24. nov 2011

dievčatá,už je to 3.den čo mi mešká....ak nedostanem ani zajtra,tuším sa budem začinat tešit 🙂

kukucg
24. nov 2011

@wildluccia34 No ja som tusim prave dostala 😝 😝 Ale u teba to vyzera veeelmi nadejne, ved som ti hovorila ze mam taky pocit 😉 😵

wildluccia34
24. nov 2011

@kukucg No len aby ti ten pocit aj ostal.ja viem,ja som to hovorila aj manželovi,že tušiš,že budeme mat babo,ved mi piše každu hodinu pomaly,či som dostala,či nie....je viac netrpezlivejší ako ja 😉 Tak ty si dostala,hej? 😠 Ale tak budeš sa snažilkovat po hnusnej mrche...

kukucg
24. nov 2011

@wildluccia34 Hej dostala tak v podstate tiez nacas, takto rano stvrtok presne pred 4 tyzdnami som dostala aj tie prve.. len to spinenie teda no ale co uz.... aspon ako tak ten cyklus funguje a dufam ze zistim kedy mam ovu a tretia mrcha uz nedojde 😵 😵 😵 A neboj sa zostane mi 😉 len uz sa otestuj 😀 😀

marecek1
24. nov 2011

@wildluccia34 sa mi vidí, že sa tešíš už teraz 🙂 pozerala som tvoj album s kočíkmi a postieľkami 😉 😉

drobik1
24. nov 2011

ahojte baby to tu nikto nie je a komu sa mam pochvalit?,dnes rano som robila test a je silne pozitivny.. 🙂 🙂 obe ciarky su silne a ja ze preco mi je stale tak zle..no uz viem..buduci tyzden ma caka navsteva lekara... 🙂 🙂

jafnka
24. nov 2011

@drobik1 tak to je skvelé 🙂 blahoželám 🙂

drobik1
24. nov 2011

@jafnka hm ze vdaka no este sa moc netesim neviem co nato povedai vsetci ostatny..ale to je jedno halvne ze nam sa to uz konecne podarilo a mm sa rano velmi tesil... 🙂

jafnka
24. nov 2011

@drobik1 tak tak, hlavne že sa vy tešíte

marecek1
24. nov 2011

@drobik1 gratulujem 🙂 🙂 🙂 presne tak, dôležité nie je to, čo povedia ostatní, podstatné je, že sa tešíte vy 🙂 🙂

drobik1
24. nov 2011

@marecek1 dakujem velmi pekne naozaj ...🙂

wildluccia34
24. nov 2011

@marecek1 no tešim sa,ale aj sa bojim,stale neviem na čom som...

wildluccia34
24. nov 2011

drobik1.....no supeer,gratulujem ti,tak už vieš prečo ti meškalo tych 5dni či kolko 🙂 tak vidíš,3 babo už nosiš pod srdiečkom 😉 a byva ti zle,ano?

wildluccia34
24. nov 2011

@kukucg nie,nemam si ani kde kupit test,stražim doma švagrininu malu 3-ročnu a ta je chora...tak leži u mna,nemožem ist nikde bez nej,aj ked už by som sa ☹ lebo to su riaaaadne nervy,no ostava mi len čakat do tej soboty