2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 no neviem este som u toho doktora nebola ved uvidim co mi povie,dufam ze len dobre spravy ved sa ozvem
@hula noo jasne určite daj vediet,všetky sa velmi tešíme na dobru správičku 🙂
Aj jaaa by som taký chcelaaa
@wildluccia34 ja by som uz testla...ale 10 tkou, velmi ti to prajem
kikisik88....kikuš,dakujeeem ti,že mi to praješ,nemám domka aj tak test a predsa chcem len počkat...ešte aspon 2-3dni...
Vrrr dnes pokus o kolac totaaaalne neuspesny, nedariiii mi veru 😠 😠 😠
@wildluccia34 ja by som nevydrzalaaaa
@kikusik88 no vidíš,ja čakám 😉
@wildluccia34 drzim palce....daj hlavne vediet
@kikusik88 no to určite daam 🙂
dievčatá,už je to 3.den čo mi mešká....ak nedostanem ani zajtra,tuším sa budem začinat tešit 🙂
@wildluccia34 No ja som tusim prave dostala 😝 😝 Ale u teba to vyzera veeelmi nadejne, ved som ti hovorila ze mam taky pocit 😉 😵
@kukucg No len aby ti ten pocit aj ostal.ja viem,ja som to hovorila aj manželovi,že tušiš,že budeme mat babo,ved mi piše každu hodinu pomaly,či som dostala,či nie....je viac netrpezlivejší ako ja 😉 Tak ty si dostala,hej? 😠 Ale tak budeš sa snažilkovat po hnusnej mrche...
@wildluccia34 Hej dostala tak v podstate tiez nacas, takto rano stvrtok presne pred 4 tyzdnami som dostala aj tie prve.. len to spinenie teda no ale co uz.... aspon ako tak ten cyklus funguje a dufam ze zistim kedy mam ovu a tretia mrcha uz nedojde 😵 😵 😵 A neboj sa zostane mi 😉 len uz sa otestuj 😀 😀
@wildluccia34 sa mi vidí, že sa tešíš už teraz 🙂 pozerala som tvoj album s kočíkmi a postieľkami 😉 😉
ahojte baby to tu nikto nie je a komu sa mam pochvalit?,dnes rano som robila test a je silne pozitivny.. 🙂 🙂 obe ciarky su silne a ja ze preco mi je stale tak zle..no uz viem..buduci tyzden ma caka navsteva lekara... 🙂 🙂
@marecek1 no tešim sa,ale aj sa bojim,stale neviem na čom som...
drobik1.....no supeer,gratulujem ti,tak už vieš prečo ti meškalo tych 5dni či kolko 🙂 tak vidíš,3 babo už nosiš pod srdiečkom 😉 a byva ti zle,ano?
@kukucg nie,nemam si ani kde kupit test,stražim doma švagrininu malu 3-ročnu a ta je chora...tak leži u mna,nemožem ist nikde bez nej,aj ked už by som sa ☹ lebo to su riaaaadne nervy,no ostava mi len čakat do tej soboty

@drobik1 jj pekne oddychuj 😉 tak papa zajtra 🙂