2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 ja by som si to pre mm nechala ako darcek pod stromcek...ovsem ak by si nevsimol ze som nedostala 😀 co pri jeho pracovnom tempe trvalo asi dva tyzdne 😉
@kikusik88 noo to ja by som nevydržala mu nepovedat,už len kvoli tomu,že by som to našim povedala,svokrovcom,tak to by sa hned dozvedel...a vie,že mi meškaju 😉 ešte aj kamaratka mi piše,či som už dostala...joj to je hrozne
kikusik88....a ty čo ako si na tom?kedy to máš dostat?
@wildluccia34 hm ja som doma ticho ako mys...tvarim sa akoze nic...a keby nahodou neprisli tak sa testnem a nepoviem nikomu a pod stromcek dostane test s dvomi ciarkami...no myslim ze tako tyzden dva by sa ma pytal kedy som mala MS 😀 a to by som uz neutajila.....velmi sa s tebou tesim kedy sa chces testnut? zajtra???? ja? ani neviem, cakam kazdu chvilku...teplota bola 36,8 dva dni 37 vcera a dnes 36,9 tak ani neviem kedy nepride 😒
@wildluccia34 a urcite by som to aj nasim povedala az na stedry den povedzme pohladnicou pod stromcekom 😉
@kikusik88 ale to máš celkom fajne tu 37 aj 36,9...tak nevieš hej kedy mas dostat,joj tak to ta obdivujem,že si taky tajnostkarik,ale vieš tu by sa to neutajilo,to len čo by som išla ku ženskej tak tolkooo znamych tam chodi,vela dievčat odtialto,tak by sa hned pytali....nie v sobotu sa testnem,lebo je to ešte take kadejake,raz mi je dobre,raz ma trošku boli v bruchu a myslim si,že už už som dostala...tak ešte počkám,nech potom ak tak vidno riadne // čiarky:D
@kikusik88 Ja zas by som ich nechcela pohladnicou prekvapit,ja to tak,že by som prišla ku nim aj so šampusom a osobne im to povedala,nech viem ako sa aj zatvaria 🙂
@wildluccia34 ano tak osobne som myslela....ale nech si maju co rozbalovat 😀
@wildluccia34 a mas test 25 ku ci 10 tku?
@kikusik88 no neviem,budem rozmyšlat až ked naozaj budem v tom 😉 to mi aj poradiš nejake ešte napady
@wildluccia34 ty mas aku teplotu?
Ahojte,mozem sa pridat ? Treti mesiac sa pokusame o druhe mimco....
@kikusik88 nemám žiadny doma,musim si ist kupit,neviem aky je lepši,doteraz som mala tušim 10-tku,ale zas nechcem nejaky moc drahy
@wildluccia34 ja myslim ze nieje az taky drahy do 5 € sa zmestis...asi 😅 neviem ja som mala len 25 ku lebo ten stoji 2ks cca 2 € 😀
jasne poradim.....a teplota?
kikusik88.....no 9den už mám 37...stale nejako tak,menej ako 37 nemám,37,2...37,1...ako kedy...najviac som mala 37,4...
@kikusik88 už už som ti odpisala na teplotu🙂čiže 25 je lepšia ako 10-tka?nevyznam sa v tom,jooj to aj mne stačia take najviac do 3-4eura.
kikusik88....vačšina mi poradila mamatest
@wildluccia34 10 je lepsia zevraj neviem...opytaj sa v lekarni....vsak ale ked uz budes vediet ze si v tom tak co investuj 😀 este dlho sa budes naj pozerat....fuha s tou teplotou je to super...a pred MS si mala kolko? take tri styry dni pred?
@kikusik88 no tak isto som mala 37,ja som si to len tak odmerala ako som kupila teplomer,som to chcela vyskušat🙂to bolo 17.11ked som skusila prvy raz a mala som dostat 20-21.11....
@lenkaks ahooj,takže vy sa snažite o 2 miminko?
@lenkaks ináč vitaj medzi nami 😉
@wildluccia34 aha cize sa ti uz moc nemeni...neklesa....hm ja mam od 38,6 do 37 uz 4 dni...neviem ako to je pred Ms ma klesnut? den dopredu ci ako?
@wildluccia34 Dakujem 🙂 Hej hej snazime,tento mesiac som skusala ovu testy prvy krat,tak som zvedava...na 14DC som mala poz. ovu test,tak uz sa neviem dockat testovania 🙂 Vy sa ako dlho snazite?
@kikusik88
@wildluccia34 baby cim nizsie cislo tym lepsie, cislo oznacuje aku koncentraciu hcg test zachyti, teda 10 zachyti najmensiu a je teda najcitlivejsia, osobne kupujem mamatest 10, su dva pruzky v skatulke a stoji cez 3 eura 🙂

@wildluccia34 ahoj no dakujem jasne ze mi je zle ale vzdy ma to chyti okolo 4 poobede a drzi ma to az do vecera..😝 a dnes este aj svokra pride som velmi ale fakt velmi rada 😠 ..som statsna ze zvladam vsetko ako tak aj to ledva zijem ked ma to chyti tak to fakt stoji zato.. ☹ este ze mam doma uz väcsiu pomocnicku a zahra sa s malym..a pomoze mi.. 🙂 ale je to divne lebo pri oboch detoch som ani nevedela ze som tehu a teraz to mam asi aj za nich... 😀 😀