2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kikusik88 ja naozaj neviem,nevyznam sa až tak v tom,ale ževraj ti ma postupne klesat,nie naraz...ale postupne a potom dostaneš...ale tebe sa dviha tušim a nie klesa 😉 a kedy si mala naposledy MS?
@kukucg dakujeeem,no presne som pisala,že mi vačšina bab odporuča mamatest,už som o niečo mudrejšia 🙂 vdaka tebe
@wildluccia34 posledna 27.10 ale cca 13.11 som testovala myslela som si mozem byt tehu ale prinaky boli z tabletiek na vag, zapal....a bol snehobiely ale je pravda ze iba 25 tka...
@wildluccia34 to vdaka konikovi 😀 😀
@lenkaks 2.mesiac sa snažíme,no ten prvy sme začali po plodnych dnoch,prve ti vyšlo hned?či ste dlhšie skušali?ja nepouživam ovu testy,tak sa moc v tom nevyznam
ahojte babenky... 🙂 naozaj vam vsetkym velmi pekne dakujem naozaj..dufam ze bude vsetko ok...tak pekny vecer 🙂
@kikusik88 tak to by si mohla už dostat nie?či aky mas cyklus?
@kukucg noo vidim,že tato stranka je naozaj super a čo veštica ako to vidíš so mnou? 🙂 mam skušat v sobotu sa testovat?trošku mam strach,lebo ma sem-tam pobolieva bruško a potom zas prestane
@wildluccia34 joooj mojko 28,30,33,35,38,25,23 dnovy...vyber si to je za tento rok 😀 minuly bol 33 dnovy...ratam tak 30 dni plus minus...
@wildluccia34 Prve sme planovali o par rockov,podarilo sa skorej...bez planovania ho tak skoro 🙂 Ako som si teraz robila ten ovu test a na 14DC som mala ovulku,tak som to tak spatne preratavala,ze ani raz sme nekeksikovali v polke cyklu,minuly mesiac sme boli tyzden uz svokra (spavame v jeho spalni,cize hotova svatyna 😀 ) a prvy mesiac snazilkovania sme zacali az nejako ku koncu mesiaca ist na "plno" ....
@kikusik88 alee to fakt?ja som vždy mavala 27,prinajhoršie 28 dni,no ako sme sa začali snažit o babo,tak mi to nejak zblblo,minuly mesiac mi meškalo 3dni a to som už dufala,že som v tom,no zajtra bude 4.den mozno,č mi bude meškat
Ak by ste chceli,tu je ta stranka na ovu aj tehu testy http://www.homehealth-uk.com/medical/ovulation-...
Ja som objednavala odtia,za tyzden som ich mala doma a postovne ma vyslo 3libry...
@lenkaks ty necititš potom asi kedy máš ovulku,však?preto si robíš tie testy?a prvy ma kolko ročkov/alebo prvá???
@wildluccia34 Nuz moja ved dobre vies ako to s tebou vidim 😉 a jasne mas testovat v sobotu!!!!! 😀 neboj sa nic, pobolievanie brucha je ok 😉
@wildluccia34 Mam syna Jakuba,bude mat 2decembra 3 roky 🙂
Nikdy som si nesledovala, kedy mam ovulku...ale teraz na 15DC (den po testovani) ma neskutocne pichalo vo vajecniku...zevraj to bola ovulka.....
@kukucg Ja som uz minula za tychto par mesiacov co sa snazime neskutocne vela tehu testov....a potom som niekde objavila tuto stranku a objednala tam....tak velmi by som chcela druhe mimco,krasne malinke,pokrcene,vonavucke 🙂 az si pripadam niekedy,ze uz nemyslim na nic ine,ako na babatko a ze mi z toho sibe...a to sme len na zaciatku....
@kukucg jooj ty si moje zlatičko,tak ma vieš podporit,velmi rada si s tebou píšem🙂už len kvoli tebe to skusim tu sobotu 😉
@lenkaks noo ja neviem kedy mam ovulku,ani sa netestujem,len citim,kedy mam plodne dni a nejako tak si to vypočitam vždy noo,joojto musi byt male betarisko,či nie?chlapci su vačšinou taky
kikusik88...a kedy si meriavaš tu teplotu?rano?mala by si si ju vždy rano meravat,a ináč meriaš si ju v ustach či tam dole?
@wildluccia34 Meries si aj BT ? este si neskusala ovu testy? Ja som si teraz aj hlien sledovala... No hej,Kubo je strasna maska....pomaly zacina rozpravat,akoze uz som bola nestastna,ze ani nezacne.....
@wildluccia34 jeeeeej taku peknu spravicku som veru dnes potrebovala 😵 😵 dakujem 😉 a tesim sa na sobotu od rana tu budem nalepena, naozaj verim ze tam budu // ved uz som ti to hovorila ked ti ani MS nemeskala 😵
@lenkaks ahaa,len teraz začal?ale ževraj chalanom to dlhšie trva,nie ani tu bazalku si nemeriam,len tak som si cca 8dni,ale ak nahodou dostanem MS,nebudem si ju potom merat,je to dost na psychiku,ani ovu testy,ked to ma prist,tak to pride aj bez nejakeho skušania,ja nevyhadzujem zbytočne na to peniaze...milujeme sa,ked sa chceme a mame chut,bez toho aby som sa nejako riadne kontrolovala,len si proste sledujem plodne dni
@wildluccia34 hej ja som pocula ze ako nahle tam dostavas spermie cykly su rozne a aj krvacanie inaksie...a asi to je pravda bo ja som mala silnejsie

@kukucg Dakujem 🙂 2 strany dozadu som citala,co sa ti stalo...mrzi ma to...Drzim silno palce,nech pride druhe mimco co najskor a bez problemov to dotiahnete do sameho konca! 🙂