icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

wildluccia34
24. nov 2011

@kukucg ja viem,že si mi hovorila a stale nechapem,že prečo si to prave o mne mysliš 😉 či podla toho uhniezdovania,čo som asi mala alebo čo...či si len tak vycitila🙂a prečo si ju prave dnes potrebovala?čo máš zly den?ta niekto naštval?noo hned ako spravim test,tak napíšem

kukucg
24. nov 2011

@lenkaks no to celkom neskoro, ale hlavne ze zacal 😉 zrovna idem robit v skolke vyskum k detskej reci, som zvedava ako dopadne 🙂

@wildluccia34 inak vravi sa to ze chalanom to rozpravanie ide horsie, ale simuliak zacal ked mal 10 mesiacov a odvtedy len kecaaaaaaa a kecaaaaaa 😅 😀

kikusik88
24. nov 2011

@wildluccia34 tam dolu kazde rano 6,45 mam budik do prace..ale len od pondelku meriam

wildluccia34
24. nov 2011

@kikusik88 noo a ja som mala veru nejake divne svoje dni,tak inac sfarbene ako kedysi,sranda však?🙂

kikusik88
24. nov 2011

@lenkaks hm ja som tiez skusila len 4 testy a kazdy bol iny...uz ma to nebavilo a bazalku meriam teiz len tyzden...a asi s tym presatnem bo sa na to nechcem upinat...

kukucg
24. nov 2011

@wildluccia34 Proste som mala taky pocit ani sama neviem preco, nic racionalne v tom nie je, ale vacsinou su moje pocity spravne 🙂 no mam veru blby den, poslednych par bolo blbych, riesim len same problemy co sa sypu na mna, a dnes sme mali este v skolke vystupenie a same bruskate maminy, aj simiho spoluziaka.... neviem take smutne to nejak pre mna bolo... a zajtra mam hrozne narocny den tak mam z toho nervy.... nech je sobota uz, vsetko bude dobre a aj ty ma potesis 😵 😵 😵

kikusik88
24. nov 2011

@wildluccia34 hej mne to kamoska hovorila a myslela som ze jej hrabe a ono fakt.. 😀

wildluccia34
24. nov 2011

@kikusik88 noo meraj,meraj a uvidiš ako dopadneš,ale ináč ja mávam vždy tam dolu viac stupnov,ako v ustach,mam kupane 2 tie iste teplomery,tak nechapem🙂ale len o čosi,nie vela...napr.dole mam 37,2 a v ustach 37

wildluccia34
24. nov 2011

@kikusik88 a čo čo ti hovorila?

wildluccia34
24. nov 2011

@kukucg noo teším sa aj ja na sobotu,ty robkáš v školke,ano?tam pri malom?jeej to musi byt zlate mat maminku hned pri sebe,ale aj mna toto ubija,ked vidim nejaku mamičku,dokonca teraz čo otehotnela nečakane kamaratka a povedala mi to,tak som sa veeelmi tešila,ale v kutiku duše som aj zavidela,čomu som nechapala ☹ hnusne odomna...a pritom skušame len kratko,nepoviem keby sme rok,alebo dva roky...

wildluccia34
24. nov 2011

@kikusik88 jaj mysliš to,že dole mame viac stupnov? 😀

kikusik88
24. nov 2011

@wildluccia34 ano to je pravda tak o ma byt..v ustach je menej, no nekombinuj..vzdy len tam alebo tam meraj....no ved o tej inej MS

kikusik88
24. nov 2011

@wildluccia34 aaaaaaaano

wildluccia34
24. nov 2011

@kikusik88 tak to budem merat len tam,kde je viac 🙂

jafnka
24. nov 2011

ahojte. trošku vám do toho vstúpim. ak chcete tak si kuknite túto stránku o meraní BT http://merenibt.xf.cz/index2.html
mne už mrcha skončila takže sa ide na vec 🙂

lenkaks
24. nov 2011

@kukucg Tebe zacal syn rozpravat ako 10mes??? Ja som vravela,ze on ked bol malicky,rozpraval strasne moc a potom nic... priatel na neho rozprava iba po anglicky (je slovak,ale zili sme 5rokov v uk,aj sa tam Kubko narodil) a mala som pocit,ze v tom ma dost zmatok...teraz zacina rozpravat po slovensko=anglicky...inak rozumiet rozumie vsetkemu veelmi dlho...len asi este nebolo o com 🙂 A ty si ucitelka va materskej skolke?

lenkaks
24. nov 2011

@wildluccia34 My sme to mali posledne dni,ze sex sex sex,lebo som mala pozit ovu test a teda,bolo to pekne o nicom...odvtedy nic....

kikusik88
24. nov 2011

@wildluccia34 presne tak 😉

wildluccia34
24. nov 2011

@lenkaks my zas sa snažime tak každy 2 den,každy den nie po sebe,to sa nam ani nechce,hlavne manželovi,ked je po robote...

kukucg
24. nov 2011

@lenkaks Hej zacal, ked mal dva roky uz vypluval uplne plnohodnotne rozvinute vety, ze sa dalo aj pokecat s nim... 😀 inak u bilingvalnyhc deti je to asi trochu inak, maju to predsa len tazsie, ale zase detom sa jazyky ucia lahko takze to vacsinou zvladnu, hlavne by mal jeden z vas rozpravat vzdy po slovensky na neho a jeden vzdy po anglicky, vtedy je to pre nich najlahsie 🙂 och a nie som ucitelka 😅 to neviem ci by som zvladla, som psychologicka

lenkaks
24. nov 2011

@kikusik88 Ono to tak blbo byva,ze cim viacej chces,cim viacej skusas,tym to horsie a pomalsie ide.... ☹ Pri prvom som otehotnela,ani neviem ako....A uz teraz ma to snazilkovanie prestava bavit...aaale,veelmi chcem mimco...a moc intenzivne na to myslim,vzdy pri sexe,ze teraz to vyde a furt dookola....a to nieje dobre...ale neviem si pomoct....Ako sa dlho snazite o babatko?

lenkaks
24. nov 2011

@kukucg Ja na neho rozpravam len po slovensky,ale je pravda,ze aj mu pustim anglicku rozpravku,precitame anglicku knizku...Inak priatel zacal rozpravat skoro ako 4rocny...je mozme,ze je tam nejaka predispozicia?? Inak take vety,ze "daddy papa auto" (tatino odisiel na aute prec) uz vravi od 2 rokov,ale to asi nemozem pokladat za plnohodnotnu vetu ,ze 🙂 Waw psychologicka,mozem niekedy poprosit o radu,ked si nebudem vediet dat rady s tym mojim malym burlivakom ?
😀

lenkaks
24. nov 2011

@wildluccia34 Mne priatel pracuje mimo mesta,takze ho mam doma 1x do tyzdna plus piatok vecer az pondelok rano....Tak sme sa snazili vzdy ked bol doma....Cez tyzden 1x a potom stale cez vikend 😀 a to sme uz boli vystaveni...nuz,nevydrzime uz to,co za mladi 😀

wildluccia34
24. nov 2011

@lenkaks noo to aj my tak,teraz začal manžel chodit na tyždnovku,tak presne ako píšeš,aj ked my sme mladi a vladzeme,ale sme spolu len cez vikend...

lenkaks
24. nov 2011

@wildluccia34 No ja sa kolkokrat na neho hnevam,ked som podrazdena z Jakuba a on ma nahana,ze by chcel ,tak mu kolkokrat vykricim,ze si uziva mladenecky zivot,nevidi ani mna,ani syna ,takze mu je hej...bez starosti...nemas aj ty niekedy ten pocit,ked nebyva cez tyzden doma?

kukucg
24. nov 2011

@lenkaks No urcite tam moze byt aj predispozicia, napriklad ja som bola totalna drka uz ked som mala dva rozpraval som ako dospela 😀 simi rozprava tiez uzasne a ake hlody niekedy pusta 😀 no mame problem s vyslovnsou R a tak.... Haha inak o radu ma isto mozes poprosit ale ci ti poradim neviem 😀 tiez neviem vyriesit vsetko 😀 😀 😀

lenkaks
24. nov 2011

@kukucg Aj ja ked som bola krpata,som bola strasna drzka,huba sa mi nezavrela ...a priatel je skor mlkvejsi...sak to by bolo,aby sme boli obaja taky ukecani 😀

wildluccia34
24. nov 2011

@lenkaks Ja to zas nemožem povedat,.možno preto,že nemám dieta,a ty predsa len si s tym malym každy den,musis sa starat onho,nemáš si kedy oddychnut,tak preto si možno taka tym podraždena...ja som tiež bola spokojnejšia omnoho,ked sme boli spolu každy den,ale viem,že sa to neda,tak nič s tym nenarobim...mne ide ten čas tak pomaly ked s nim nie som,nemam pre koho varit,vypekat,ani po nikom nemusim upratovat a rozčulovat sa🙂tešim sa nanho riadne zajtra,on sa zas snaži sa mi čo najviac venovat cez ten vikend,chodime hocikde spolu na vyletiky,alebo len tak si lenošime...

wildluccia34
24. nov 2011

dobre dievčata,idem ja spinkat,pomodlite sa za mna,aby som rano nevstala s tou hnusnou mrchou,aby som si mohla povedat aaa už mi meška 4dni🙂dobre papa dobru nooocku

lenkaks
24. nov 2011

@wildluccia34 este si neskusala tehu test,ked ti meska uz 4 dni?? Aj sa citis nejako inak?