icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lenkaks
24. nov 2011

Ja si nechem nic nahovarat (ale nahovaram 😀 ),ale bolia ma krize aj ma picha v podbrusku....a citim,ze dostam mrchu a to ju cakam az o tyzden.... teda necakaaaam

lenkaks
24. nov 2011

Uz ste sli vsetky spat?? Tak idem aj ja pomaly,dobru noc vam 🙂

marecek1
25. nov 2011

ahojte 🙂 konečne piatkové ráno, už som sa nevedela dočkať, kedy príde koniec týždňa. dnes sa chystáme s drobcom k mojej super-super kamoške, má tiež dve malé detičky, takže sa teším 🙂)) beriem aj mm, dnes večer mu prischne funkcia "aupairky", a my baby budeme kecať, kecať, kecať.... 🙂 sa teším.

pozerám, že máme novú snažilku 🙂
@lenkaks vitaj v klube snažiliek o druhé dieťatko 🙂 takže trojročný drobec - si pri ňom doma na RD, alebo chodíš do práce/on do škôlky?

@kukucg inak môj malý je tiež ukecaný až hrôza, pusa sa mu teda nezastaví a nezastaví 😀 😀 mm hovorí, že je v tomto po mne (ja som tiež dosť "ukecaná", mm trošku menej - no chvalabohu, keby sme boli doma už tri také mlynčeky na kávu, tak neviem-neviem 🙂 )

@wildluccia34 sa teším s tebou na sobotu, dúfam, že vyjdú dve //, nás tu napínaš a napínaš 🙂 ja mám z lekárne odskúšaný test Rapi Clear, len ak by si si ho náhodou kupovala - tak si vždy pýtaj dvojbalenie.
lebo bývajú dva druhy - kazetový červený (ten stojí jeden cca 4 - 5 eur, a balenie 2 v 1 stojí len o pár centov viac, upozornili ma na to v lekárni, taký milý lekárnik, že či nechcem radšej toto výhodnejšie balenie, no super) alebo prúžkový zelený (ten je myslím 3 - 4 eurá, a tiež dvojbalenie vychádza skoro tak isto ako jednobalenie).

kukucg
25. nov 2011

Baby ta moja MS je hotovy masakeeer 😠 😠 😠 a to mam byt dnes na nohach od desiatej do siedmej vecer ☹ fakt neviem ako to zvladnem 😒

wildluccia34
25. nov 2011

@lenkaks no jooj tych priznakov bolo dost,teraz sa citim praveže normalne....len mi kava nejako nechuti,čo kedysi som ju zbožnovala a pila 2-krat za den,testik idem skušat zajtra,to už vedia aj dievčata,tak čakaju netrpezlivo 😉

wildluccia34
25. nov 2011

@marecek1 jooj to pochybujem,že tu taky budu mat,vieš to je trstena!a tu maju len zopar testikov,minule mi ukazala len zo 4 a to som nepoznala ani jeden....tak uvidime,ano ako napinam seba,tak musim aj vas 🙂 zajtra sa dozviete spolu so mnou

wildluccia34
25. nov 2011

@wildluccia34 a bolia ma riadne prsia,sa mi aj zvačšili,a tu teplotu mam stale 37...predtym mi byvalo čudne,tak na zvracanie,ale už je lepšie,unavena byvam,nevladzem niekedy upratovat tak ako som vladala vždy

wildluccia34
25. nov 2011

kukucg....a čo mas silne?či ta boli riadne bruško?no to ani ja neznášam,dufam,že som sa jej zbavila aspon na tych 9.mesiacov

wildluccia34
25. nov 2011

BABY...dnes je 4.den,čo mi meškaju 😉

lenkaks
25. nov 2011

@wildluccia34 Tak ty budes tehu !! Ja som kavu pijavala denne na ranajky a poobede jednu,a ako som otehotnela,uplne ma z nej napinalo...tak som ju nahradila kakaom a kakavkovala som aj 3 aj viac salok denne 🙂

lenkaks
25. nov 2011

@marecek1 Ahojky 🙂 diky za privitanie 🙂 Hej hej,aj ja som snazilka,tak uvidime...Som doma na RD,som z Trencina a zaciatkom roka zaciname aktivne hladat byt v Piestanoch,tak Jakubka som si este nechala doma,nech ho nemusim davat zo skolky do skolky.Mam pocit,ze si horsie zvyka na zmeny a kym sa zaklimatizuje zo stahovania,pojde do skolky az v septembri na buduci rok....Ako dlho snazilkujes? Mas tiez chlapceka? V mojom okoli maju kamosky len dcery....ziadny maly kamos na obzore 😒

kukucg
25. nov 2011

@wildluccia34 Vies co ja som vzdy mavala silne, ked som bola na zakladke bolo to priserne, kazdu noc pretecena kym som prisla na wc krv mi tiekla po nohach.. potom som zacala brat antikoncepciu.. bolo to ovela lepsie, pred tehu som vysadila, od porodu mavam dost bolestivu ale hlavne zo mna tak netecie, skor velke kusy a hustesia krv.. rano cista vlozka, aj prvu noc len ked som sa postavila tak to vsetko "vypadlo" a teraz po kyrete sa mi zda ze je to ako predtym, proste to tecieeeee 😒 ale aspon ma tak neboli brucho 🙂
Zachvilku odhcazdam z domu na cely den dufam sa niekde neprekrvacam 😕

kukucg
25. nov 2011

@wildluccia34 Joooj 😵 😵 😵 tesim sa na ranajsi test, tvoj samozrejme 😉

marecek1
25. nov 2011

@lenkaks áno, tiež mám chlapčeka, 4ročného nezbedníka 🙂 chodí do škôlky od svojich troch rokov, ja som sa vrátila do práce. ale v škôlke sa mu páči, síce úplné začiatku boli trošku s plačom (minulý rok myslím), predsa len naučený, že sme boli stále spolu, behali sme po detských ihriskách, s kamoškami kade-tade, a zrazu bum, mamina ho nechala v škôlke samého, ale zvládol to statočne a teraz chodí do škôlky rád. Snažilkujeme sa už dlhšiu dobu, chcela som v podstate spojiť dve materské, len nám to nevyšlo, lebo sme o miminko prišli.

marecek1
25. nov 2011

@wildluccia34 tie prsia by mohli byť príznakom 🙂 mne teda nebývalo zle, ani som nemala špeciálne/či zmenené chute, ale prsia som mala citlivejšie, aj sa mi trošku zväčšili. káva neviem, tú nepijem - len "voniam" - kolegynka je kávičkárka, tak dvakrát do dňa si uvarí, mne to hrozne pekne vonia 🙂

wildluccia34
25. nov 2011

@lenkaks No to dufam,že budem,aj mne vravela kamaratka,že ju nemože ani citit...ako ja ju vypijem,ale sa mi volako neviem či hnusi,alebo ako to mám povedat,necitim taku fajnu chut,ked ju pijem ako kedysi...ani mi nevonia,skor smrdí

wildluccia34
25. nov 2011

@marecek1 presne aj mne,ale teraz ako píšem aj Lenke,tak mi smrdí riadne ta kava,no už zajtra sa otestikujem,tak uvidim na čom som 😉

wildluccia34
25. nov 2011

@kukucg Aj ja sa teším,a velmiiii sa budem tešit,ked tam uvidim //

wildluccia34
25. nov 2011

@kukucg No tak to máš hrozne potom:(Ja mavam tak v pohode,ako bolesti su vždy riaadne,ale naštastie zaberu po tabletke,a som rada,že mavam len 4-5 dni,to je na tom dobre,že nie dlhšie,u mna je ten prvý niekedy druhy den najhorší,potom už je o.k,,,,ale to bude po porode,to neviem,či sa to zmeni alebo čo 😉

kikusik88
25. nov 2011

@lenkaks no vsak to je najhorsie ze na to furt myslime...ale inak sa neda co? ja viem...ale neboj nepotrva to dlho..my sa snazime len 2 mesiace a vy??

kikusik88
25. nov 2011

@wildluccia34 boze ty napinas

lenkaks
25. nov 2011

@kikusik88 My sa snazime treti mesiac...Dneska doobeda som bola vonku s kamoskou ,ma nadherne rocne dievcatko a oni sa pokusali az neskutocnych 5 rokov o babatko....Ale to asi nieje moc povzbudive...Ale povzbudive je,ze sa dockali a maju nadherne dietatko 🙂

lenkaks
25. nov 2011

@wildluccia34 Obdivujem,ake mas sebaovladanie...ja planujem testnut v den mrchy....a ako sa poznam,urcite budem skusat uz skor 😀

kikusik88
25. nov 2011

@lenkaks asi tak vsetko ma svoj cas a co ma prist pride...ak ja teraz dostanem a nepodari sa tak uz nebudem sledovat ani teplotu, ani nic a budem si to uzivat, potom ked sa nebude darit tak sa budem sledovat teraz si to budeme uzivat 😀 dufam ze my dve nebudeme cakat 5 rokov....ale ty uz babo mas mas sa aspon z coho tesit ja mam iba psika 😉

lenkaks
25. nov 2011

@marecek1 To mi je luto,ze ste prisli o mimco.... Ja sa bojim toho,ze ako si bude drobec zvykat v skolke....Dneska sme boli vo vnutornom detskom ihrisku, neskutocne robil zle jednemu malemu dievcatku...neviem preco prave nej,bolo tam veela deti,s jednym dievcatkom skakal na trampoline,s druhym sa hral v domceku a toto stale bil.....no hrooza...a potom prisli taky traja chalani a robil zle mojmu synovi...tak to boli dohovaracky,ze sa mu to vracia spat,ked on robil zle tomu dievcatku....a tak som zvedava,ako to bude v skolke....
Ja teraz banujem,ze sme nezacali snazilkovat skor a tiez spojit dve materske....

lenkaks
25. nov 2011

@kikusik88 Nieee my nebudeme tak dlho cakat,neboooj 🙂 Kedy cakas mrchu?

kikusik88
25. nov 2011

@lenkaks Uz 😖 ale ja mam cykly aj 33 az 35 dni...ale brucho boli uz od predvcera...prsia idu prasknut....ale teplota dnes klesla z 37 na 36,6 takze uz uz dojde...zas...dokelu 😒 a ty? v akom obdobi si? plodne dni ovu? ci pred mrchou?

lenkaks
25. nov 2011

@kikusik88 Ja cakam mrchu 3decembra....ovulku som mala na 14DC co bolo 17novembra ....takze len cakam...inak mna tiez bolia prsia ako po porode,ked sa mi naliali...a krize a uz aj citim,ze pride.... 😒

kikusik88
25. nov 2011

@lenkaks hm ja si tiez kadeco nahovaram...no teplota ma nepusti 😒 zajtra uz ani nebudem stavat a merat....naco ked dnes klesla....ja ani neviem pri tej dlzke cyklu kedy je ovu....kaslem na to budeme keksovat ked budeme mat chut a hadam sa do pol roka podari..... ☹

lenkaks
25. nov 2011

@kikusik88 Ja si vravim,ze ked to nevyde do konca roka,tiez to nebudeme silit ... Tu som si kedysi pisala s jednou babenkou a ta mi vyratala podla krvi,ze do konca roka mame sancu splodit dievca a potom 7 rokov znova chlapec....(to bolo tak,ze kazdych 7rokov sa meni ludska krv a podla toho sa da vyratat pohlavie dietata,ale ze plati to len na druhe a dalsie dieta) .Aaaale uz teraz mi je to celkom jedno,len nech je a nech je zdrave 🙂 A ked klesne teplota,uz nemozes byt tehu?