icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kikusik88
25. nov 2011

@lenkaks aha a chceli by ste dievcatko ? mne je to asi jedno co bude prve tiez nech je hlavne zdrave...no skor sa priklanam k dievcatku, aj sestra ma dceru a boli by dve a v maji caka druhe zatial nevie co.. 😉 ja by som druhe chcela opak nech viem ake to je mat aj to aj to...ale vsak co nech je to cokolvek budeme ho lubit rovnako....zevraj pred MS ma klesnut a keby si bola tehu tak je okolo 37 ako ma wildluccia 34 stale 37 a tak okolo toho....ja som dnes mala iba 36,6 a to je tak den pred ms ale je dokazane ze aj s takou teplotou mozem byt tehu a aj s 37 nemusis byt tehu...priroda co uz

lenkaks
25. nov 2011

@kikusik88 Po nezbednom chlapciskovi by sem radi poslusne dievcatko 😀 Ale velakrat si myslim,ze pre Jakuba by bol lepsi skor bratcek,skor sa s nim zahra,nez s dievcatkom...Ale chlapci su neskutocne pritulni !! Kamosky naokolo maju baby a tie ani postiskat,ani vyboskavat...
Ale naozaj mi to zacina byt jedno,hlavne nech je babatko zdrave,to je najdolezitejsie na svete!
A to aj tie 0,4 stupne robia tak vela??to som anilen netusila....

kikusik88
25. nov 2011

@lenkaks moja sestra ma babu a ta je neskutocne zlaaaa....aspon ja to tak vidim, mamina opatruje deticky ked su rodicia v praci ma 4 chlapcov a ti su taky dobry a ked pride ona medzi nich tak sa len biju--tiez jej teraz to druhe praju chalana ze nech skusi co to je ale ta jej Monika je hrooozne chlapcisko drze 😀 ale inak ju mam rada som jej krsna 🙂
hej aj 0,4 stupna je dost zevraj... 😅

raza
25. nov 2011

@kikusik88 🙂 moja sestra má 4ročné a 6ročné dievčatko. to 4ročné je taký diablik 😀 robí len zlobu a ešte na teba kukne pohladom neviniatka, že jej ani nemôžeš vynadať, len ju musíš vyboškávať 😉 ja som vždy vravela, že by som asi radšej brala dievčatko.. šatočky, mašličky... a tak 🙂

kikusik88
25. nov 2011

@raza ale zevraj je prevda ze chlapci sa viac mojkaju...ale neviem mne je to vlastne jedno co to bude len nech je to uuuuuz 😉 ale na dievcatko by som uz mala aj vybavicku od sestry..no druha ma dvoch chalanov aj tam by som cosi podedila 😀

raza
25. nov 2011

@kikusik88 zas obe moje netere sa ľúbia mojkať 🙂 aj ja by som brala aj chalana, ale keď si predstavím tie krásne vecičky po neteriach...

kikusik88
25. nov 2011

@raza presne tak...aj nasa sa potulka je to lizana premazana vie kedy sa ma mojkat aby si vyzehlila 😀
tak strasne ma boli brucho, no uz ani neviem ci zaludok, ci nizsie kazdu hodinku cakam mrchu az ma z toho krize bolia, nemozem sa ani hnut....bud nech pride a rychlo skonci alebo nech to neboli ☹

raza
25. nov 2011

@kikusik88 ti verím.. tiež som to tak mala každý mesiac.. držím päste, nech tá sviňucha jedna nepríde 😉

kikusik88
25. nov 2011

@raza hm co ja viem tiez by som to velmi chcela....no aj tak si akosi neuvedomujem ze by som mala zrazu bt tehu...pekne sa o tom pise no byt naozaj tehotna je ine 😀

raza
25. nov 2011

@kikusik88 moja naj kamoška sa snažila 2 roky.. absolvovala všetky vyšetrenia, všetko ok.. bola zúfalá, už rozmýšlala nad adopciou. potom sa zadarilo a ona sa rozrevala, že vraj : čo budem teraz robiť!!!
podla mňa je to normálne, že sa človek lakne..
ja keď som ostala tehu, tak neviem prečo, ale vôbec som sa nelakla, pritom sme to nejako extra neplánovali, len sme to brali tak, že keď sa zadarí, tak fajn... a zadarilo sa na prvý krát.. teraz to beriem tak, že keď príde bábo (asi nie bio, ale adoptívne) , tak budeme konečne normílna nedeprimovaná rodinka 😉

kikusik88
25. nov 2011

@raza drzim palce nech to tak je nech sa vam to podari... 😉

raza
25. nov 2011

@kikusik88 aj ja tebe 😉 teda vám 🙂

kukucg
26. nov 2011

@wildluccia34 No co moja, ja cakaaaaam 😵 😵

kukucg
26. nov 2011

@raza Hej to sa stalo aj mojej kamoske, sice sa nesnazili tak dlho ale tiez sa rozrevala ked zistila ze je tehu, a muz na nu, ze co reves ved si to chcela 😀 😀 😀

wildluccia34
26. nov 2011

dievčatáááá,ja čakám báboooo

wildluccia34
26. nov 2011

Teraz vam nemožem napisat všetko,lebo odchadzame s manželom ku našim do LM,ale napíšem vám ku večeru,a dakujem všetkým,ktori ste mi verili a držali palce,a tebe kukucg,že si to vycitila,ešte teraz sa mi trasu ruky 😉 ked to píšem

wildluccia34
26. nov 2011

kikusik88....dnes som skušala Kikuš,som tehotná🙂manžel mal až slzy v očiach,ked som mu to povedala🙂

kukucg
26. nov 2011

@wildluccia34 O zlatko vidis to je super 😵 😵 Dufam ze raz budem citit ze aj ja som 😅 😅 Hlavne nech vam vsetko dobre ide, drzkaj sa aj s bublinkou 🙂

kukucg
26. nov 2011

@wildluccia34 Inak neviem ako si to hodila na konik, ale mala by si mat 5tt alebo mozno aj 6tt 😀

kikusik88
26. nov 2011

@wildluccia34 gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem aj ja uz chcem mat take pocity 😖 le velmi ti to prajem naozaj

marecek1
26. nov 2011

@wildluccia34 ešte raz gratulujem 🙂

kikusik88
26. nov 2011

@kikusik88 ja som 29 DC a mrcha sa rozbieha.... 😠 iny darcek na sobotu ako ty 🙂

drobik1
26. nov 2011

@wildluccia34 ak to ti z celeho srdca gratulujem...-) vitaj v klube... 😀

jafnka
26. nov 2011

ahojte. tak ja som si dnes robila ovu testík a bola tam slabučká čiaročka tak sa asi ovulka pomaličky blíži. škoda, že to už nebol rovno tehu testík, ale však aj na tom budem mať dve čiaročky, už za mesiac 🙂

kukucg
26. nov 2011

@jafnka ahoj 🙂 vies co ja sa teda v ovu testoch az tak nevyznam len zacinam, ale myslim ze som niekde citala ze slaba ciarka je negativny vysledok a ze je tam skoro vzdy ale nie som ista 😅 a ktory si DC?? merias si aj BT? ja som zacal a dva dni mam 36,3 nejak sa mi to zda malo 😒 asi by si mala kupit speci teplomer 😝

kukucg
26. nov 2011

@kikusik88 Neboj sa, nemozme vsetky naraz, my zase dalsi mesiac 😀

kukucg
26. nov 2011

@marecek1 A ty dufam ze nebudes chodit len na augustovky, ale ze zavitas aj k nam 😀

jafnka
26. nov 2011

@kukucg áno, je negatívny, pozitív bude až vtedy keď tá testovacia čiarka bude rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná. ale včera som si robila tiež a vtedy tam nebolo vidieť ani takú slabú čiaročku tak preto si myslím, že sa ovu pomaličky ale isto blíži 🙂 zajtra testnem zase
inak som 10DC a teplotu meriam 3tí deň - 36,6 a potom dvakrát 36,5
podľa mňa máš normálnu teplotu, každá žena má inú, niektorá menšiu a niektorá väčšiu

jafnka
26. nov 2011

@kukucg jej, takže už aj ty si veríš, že tento cyklus je ten pravý? budeme spolu v septembrovkách? 🙂 inak ty si priamo z Ba alebo z okolia? ja som z mlynskej doliny

wildluccia34
26. nov 2011

@drobik1 Dakujeeem krásne🙂