icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

wildluccia34
26. nov 2011

@marecek1 Dakujeem vám dievčata,tešíme sa velmi

wildluccia34
26. nov 2011

@kikusik88 noo dakujeem pekne,mám užasny pocit,papam všetko,čo mi chuti,jem vela ovocia,a pijem hoodne džusikov a čajikov,citim sa riaadne dobre,neboj podari sa kikuš,budem mysliet na teba

wildluccia34
26. nov 2011

@kukucg čoo?a to si prečo myslíš,že až v 5-tom alebo v 6-tom?praveže čiarka nie je až taka vyrazná🙂

wildluccia34
26. nov 2011

@kukucg Dakujem,od teba ma to najviac teší,lebo si mi naozaj velmiii pomohla a podporovala ma🙂

jafnka
26. nov 2011

@wildluccia34 srdečne blahoželám a prajem všetko dobré, nech si užiješ pokojné tehulkovanie a potom aj mamičkovanie 🙂
začiatok tehotenstva sa ráta od začiatku poslednej mrchy, preto ti @kukucg napísala, že si v 5tt alebo 6tt

kikusik88
26. nov 2011

@kukucg jasne aj ja si to vravim... 😉

wildluccia34
26. nov 2011

@jafnka Alee,naozaj?Tak to som vobec nevedela,tak dakujeeem krásne 😉

wildluccia34
26. nov 2011

@lenkaks No preto si ja radšej nekupujem vopred testy,lebo by som stale skušala,nakoniec som sa testla dnes a čakame babo 🙂

jafnka
26. nov 2011

@wildluccia34 ráta sa to preto tak lebo nie každá žena vie kedy mala ovuláciu tak to takto zjednotili, ale miminko je ozaj stará len tie 2tt. inak si myslím, že ono je to vlastne jedno, hlavne aby bola fazulka v brušku 🙂

wildluccia34
26. nov 2011

@jafnka Presne taak🙂No ja som si robila test minuly tyžden v piatok a bol negativny ešte,tak som bola sklamana a teraz sa tešííím riadne🙂

marecek1
26. nov 2011

@wildluccia34 viem si predstaviť, aká si teraz šťastná 🙂 🙂 a povedali ste to s manželom tvojím rodičom?

kikusik88
26. nov 2011

@wildluccia34 ozaj rodicia to vedia ci az na vianoce ? 😉

wildluccia34
26. nov 2011

@marecek1 Jasne,prave teraz sme u nich,kupili sme šampanske a hned sa pytali,že čo oslavujeme,že na čo ideme pit🙂A ked som im povedala,tak sa riaadne tešili,mamina až plakala skoro🙂

wildluccia34
26. nov 2011

@kikusik88 Vedia,vedia,čo si manžel bol taký hotovy,že povedal,že ak im to nepoviem ja,tak im to povie on,a normálne mam aj vačšie bruško...tak to by bolo aj vidno trochu

kikusik88
26. nov 2011

@wildluccia34 super tesim sa s vami, no ta moja dnesna mrcha a tvoj pozitivny test mi vytvorili depku ☹ ale to je asi kazdy mesiac ked mrcha pride 😀 potom sa nam pofot ked uz bude naozaj vacsie som zvedava a aj co ti lekarka povie....super letne babo budes mat aspon si este trosku slniecko uzijete 🙂 len ti asi bude teplo

marecek1
26. nov 2011

@wildluccia34 viem si predstaviť, ako sa museli tešiť. moji rodičia boli tiež celý happy, keď sme im to - mimochodom na Vianoce prezradili, môj synček je ich prvé vnúča, takže tá radosť, doteraz ju mám v čerstvej pamäti 🙂

kikusik88
26. nov 2011

@wildluccia34 ja by som to asi tiez nevydrzala a povedala to 😀

wildluccia34
26. nov 2011

@kikusik88 No bude mi teplo,ale tužila som vždy byt tehotná cez leto,mám riadne vela letných vecičiach,kadejake šatočky a je to pekne,ked si ta tak všetci obzeraju,v zime tak nevidno nič...Ale tak dostala si dneska,ano?Ale čo,však ako nahle sa ti skončia,budete snažilkovat dalej.

wildluccia34
26. nov 2011

kikusik88...a určite s apofotim,ked bude bruško vačšie🙂

wildluccia34
26. nov 2011

@marecek1 Ahaa,z našej stranky to bude ich 2.vnučatko,ale tešili sa riadne,lebo moje prve babo🙂

wildluccia34
26. nov 2011

@kikusik88 No to sa neda ani utajit...mamina len chodi a obskakuje ma,nech sa najem,nech si dam koláč,jogurt,a ovocia,džus...jooj som už prepchata,byt pri nej celých 9.mesiacov,tak sa kotulam

marecek1
26. nov 2011

@wildluccia34 no veď aj my sa tu tešíme z tvojho prvého miminka, tak je mi jasné, že tvoji rodičia musia skákať od radosti 3 metre do výšky aj do šírky asi 🙂 🙂

kikusik88
26. nov 2011

@wildluccia34 hej aj ja som vzdy chcela byt v lete aj mne sa to paci ked si mozes obliect len nejaku tuniku an nie bundy zhanat a kabaty...no ja budem v lete a potom uz to velke brucho budem mat v zime 🙂
hej dnes zatial len spinenie ale tak to mavam zajtra sa to istotne rozbehne ako sialene...ale pojdeme aslavit svagrinu katarinu tak aspon na to nebudem mysliet....ale pojde aj segra co je v 14tt tak budem zavistlivo kukat 🙂 ano hned od prveho sa tesim nejakeho 13.12 by sme sa mali posnazit a na vianoce budem robit testik 😀 pekne to vychadza 😅

kikusik88
26. nov 2011

@marecek1 presne vsak mi tu cakama uz niekolko dni ako to dopadne kazdy na nu mysli a dufa ze to bude tehu a nie to rodicia 😀

kikusik88
26. nov 2011

@wildluccia34 uzivaj si to naplno....nech mas sil 😀

wildluccia34
26. nov 2011

@kikusik88 No vidíš super,to ti naozaj pekne vychádza...Presne ako vravíš,len tak si niečo nahodiš a ja zimu neznášam,som z nej nervozna a nie ešte sa obliekat a babušit...a ideme v januari na 2svadby,tak sa tešíím riadne,už bude možno aj bruško fajne vidno,noo to pooslavujte a nemysli tolko na to,neboj podari sa

wildluccia34
26. nov 2011

@kikusik88 Dakujeeem,zatial vladzem 😀

kikusik88
26. nov 2011

@wildluccia34 jasne uz odmietam merat teplotu, sledovat sa ako koza...necham to tak a budem si uzivat snazenie...vsak to je na tom najkrajsie... 😉 ja zas zimu milujem ale s tolkym bruchom.... 😒

wildluccia34
26. nov 2011

@marecek1 Noo zas tak neprehanaju,ale su jasne že štastní🙂No ja som rada,že sa aj vy tešíte,a že existuje takato stránka

marecek1
26. nov 2011

@kikusik88 je to povzbudzujúce, keď človek vidí, že snažilkovanie u niekoho dopadne dobre... zvlášť pokiaľ je to niekto, kto sa snaží už dlhšie, čo síce nie je prípad @wildluccia34, ale aj tak - aj keď ju osobne nepoznám, ma teší jej pozitívne naladenie, jej šťastie 🙂 🙂 🙂