2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@marecek1 Jeej to bolo kráásne,dakujem naozaj
@wildluccia34 hej mam ju rada oblict sa a dlhooo byt vonku kde snezi, mame havka tak sa s nim dokazem prechadzat aj hodinu len tak pomedzi domy a kuakt kto uz ma stromcek a tak... 😉
a presne tak som si to povedala ale aj tak budem stale mysliet na to ci to vyde ci nie ale aspon sa nebudem tolko sledovat...
@wildluccia34 ja zimu tiež až tak nemusím.... radšej mám leto, slniečko, vodu.. mne by zima úplne stačila tak na mesiac - asi december - trošku snehu, hlavne teda na Štedrý deň a medzi Vianocami, sedieť v teplúčku s manželom, urobiť si nejakú krásnu večernú romantiku, ešte na Silvestra by mohlo snežiť pomedzi ohňostroje a potom už pomaly vítať jar 🙂 🙂
@kikusik88 Nooo asi tak a naraz zistiš,že ti mešká a bude to🙂No ja my mame havka,stafordika 7-mesačného,no ked je zima,nechce sa ani jej ist pomaly vonku🙂Tak s nou by asi hodinova prechadzka nebola.
@kikusik88 joj... my už riadne dlho.... som taká dlhodobejšia snažilka. my s mm sme pôvodne chceli spojiť dve materské, mať detičky s menším vekovým rozdielom, len nám to žiaľ nevyšlo, tehotná som síce bola, ale žiaľ sa to neskončilo dobre... o miminko sme prišli a odvtedy sa nedarí. pobehali sme si rôzne vyšetrenia, či sme obaja ok, sme - a čo z toho. aj sa snažím sa už moc na to snažilkovanie nesústreďovať, ale je to ťažké...
@marecek1 Noo presne moj nazor,ja by som tiež ako píšeš,stači mesiac a akurat ked su vianoce🙂
no neviem ci sem patrim len by som vam rada napisala ze som stastna ze sa nam to podarilo tak ze budeme januarovy :D pretoze cez leto si uz mozme uzyvat viac a prve vianoce uz budeme aj saniach braazdit nase ulice kedze tuna na Orave sme povecinou sami kopec :D
@wildluccia34 to naša havina (máme labradora) by brala aj celodňovú prechádzku 🙂 len žiaľ na ňu nemáme toľko času, takže jej musí stačiť občasná hodinka 🙂 🙂 🙂 keď bola malá, tak som s ňou (kým som nemala bábo) behala vonku každý deň, potom sa moja pozornosť obrátila iným smerom, a vybehať sa s ňou chodil skôr manžel.
@marecek1 No presne ja sa jej snažim tiež venovat čo najviac času,hrame sa hodne spolu,prechadzame sa,cez leto sa pekne kupala a plavala si vo vode...no ked bude babo,budem musiet ju trošku obmedzit...
@wildluccia34 to určite 🙂 na psíka už potom budeš mať podstatne menej času 🙂 ja som rada, že máme našu labradorku, je to úžasný pes k deťom. má už 6 rokov, takže nie je už žiadne nevybúrené šteniatko, a decká si s ňou môžu robiť, čo chcú - je obrovská, takže je často vo funkcii koníka 🙂
@wildluccia34
@marecek1 my mame maltezacika krizenca s cimsi no neviem s cim 😅 a je to velky spachtos ale rad sa aj poprechadza...je to taky mojkos ako macka 🙂
@kikusik88 presne tak. nemyslieť na to sa naozaj nedá. nehovorím, že na to myslím pri každom milovaní, to už po tých mesiacoch by som už asi bola úplný psycho, ale keď sa mi blíži termín menštruácie a mám nejaké príznaky, ktoré vyzerajú ako tehotenské, len žiaľ je to len blbý predmenštruačný syndróm, vtedy sa nádejam. a potom som chvíľu smutná z toho, že to nevyšlo.
@kikusik88 presne tak 🙂 bože, ja by som bola taká šťastná, keby sa nám ešte tento rok podarilo otehotnieť (a čo je pre mňa hlavné: so šťastným koncom, lebo na jednej strane sa aj strašne bojím, aby to zasa nedopadlo zle). tie Vianoce sú takým mojím vysnívaným bodom, žeby to bolo krásne... no u mňa sú dve možnosti - buď tesne pred Vianocami dostanem MS, čo ma fakt veľmi "poteší" - prekonávať sklamanie počas vianočnej atmosféry, alebo to vyjde a ja budem najšťastnejším človekom na svete.
@wildluccia34 Jeeej aka krasna novinka !!! 🙂 Gratulujem !!! 🙂 Jul ci uz august?? 😅
@kikusik88 No ja mam tiež riadne rada psikov a som rada,že sme si ju kupili,manžel mi ju kupil hned po svadbe,to bolo naše prvé babo🙂

@kikusik88 Ano miluješ zimu?Ja len nachvilu,ale tu riaadnu zimu nemusim,no naozaj sa vykašli na to všetko,nebud hlavne v strese.jasom tiež trochu stresovala,viem že sa mi to lahko povie,ale keby som si mala kupovat neviem čo všetko na otehotnenie,či čaje,vitaminy,kadejake tabletky...merat sa cely mesiac vkuse,či ako sa to,značit si graf,a kupovat ovu testy,tak by som sa nedoplatila v prvom rade a v druhom by ma trafil šlak