icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

wildluccia34
26. nov 2011

@lenkaks No ešte som nebola u doktorky,tak neviem presne,ale podla mna koncom jula...začiatkom augusta

lenkaks
26. nov 2011

@kikusik88 Ked som sa narodila,mamina byvala este u babky,ma dom na konci ulice pod kopcom a sanitka sa nemohla dostat dole po ceste,lebo bolo taak strasne vela snehu! A chuda mamina,sa predierala snehom po pas...a somnou na pol ceste 😀

lenkaks
26. nov 2011

@wildluccia34 Mas krasne pozitivne tehu testy !!! potichu zavidim 🙂 Bude to na rozhrani dvoch mesiacov 🙂

wildluccia34
26. nov 2011

@lenkaks No to mi tiež povedali,som sama tomu neverila a ja každemu hovorila,že to som tehotna zo 10 dni🙂)

wildluccia34
26. nov 2011

lenkaks...akože dievčata som myslela,že mi to povedali...no skušala som si len 1 testik,len som to približila

lenkaks
26. nov 2011

@wildluccia34 A ako sa citis? Pobolieva ta brucho?? Ja si pamatam z prveho tehotenstva,ze som stale mala pocit,ze mrcha pride kazdu chvilu a ked neprisla ani tyzden po termine,spravila som testy a boli krasne pozitivne...

wildluccia34
26. nov 2011

@lenkaks vieš čo nie nepobolieva ma,ale bolelo ma trošku...asi cca 2-3 dni dozadu,ale prestalo konečne 😉

kikusik88
26. nov 2011

@wildluccia34 no nas bol najskor, moj teda rodinny a potom ked sme zacali spolu byvat tak sme si ho vzali lebo mladsie segry uz nejak stratili zaujem, vies ako to je s pubertiackami...sminky a pod. 🙂

kukucg
26. nov 2011

@jafnka Aha, tak potom ano asi sa blizi 😉 tak daj vediet co testik zajtra 🙂 A ano jasne ze je ten pravy 😵 😵 hej som priamo z BA , byvame na zaciatku petrzalky

kukucg
26. nov 2011

@wildluccia34 Tak tak, od prveho dna poslednej MS skus si hodit do nejakej online kalkulacky a napise ti to, napriklad tu http://najmama.aktuality.sk/vypocet-terminu-por... daj den poslednej MS a napise ti termin a ten ked das sem na konika tak ti napise v ktorom tyzdni si 😉

kukucg
26. nov 2011

@wildluccia34 Je tak to som rada ak som pomohla 😵 😵

viridie
27. nov 2011

Dobré ráno ženy...Píšu k Vám....potřebuju to s někým pořešit... 🙂 Dnes 27DC....baba již 3 dny spoždění, nikdy-nikdy nemešká. Byla jsem předminulý týden na GYN, dle USG měla být ovulace 17. nebo 18.DC. ...což dnes 9DPO...a test negativní .Ano, 9 DPO je pořád brzo,ale říkám si ,že když už nepřijela bába z důvodu těhot- němělo by být tedy už něco vidět ? Díky za názory a miminkům zdar... 🙂

kikusik88
27. nov 2011

@lenkaks no vidis to boli podmienky 😀 a tu sa budeme stazovat na poskytnute sluzby v nemocnici...oni boli radi ze sa tam dostali 😀

kikusik88
27. nov 2011

@viridie este chvilku pockaj a uvidis..a hlavne treba citlivejsi test 😉

kukucg
27. nov 2011

@viridie 9 DPO je naozaj skoro, takze by som odporucila vziat citlivejsi test a zopakovat tak za dva, tri dni. Inak mavas taky kratky cyklus, ked pises ze si 27DC a uz ti tri dni meska??

wildluccia34
27. nov 2011

@kikusik88 Noo však jasne🙂

wildluccia34
27. nov 2011

@kukucg Jeeej dakujem za radu,idem si to hned spravit🙂

wildluccia34
27. nov 2011

@kukucg No určite si mi moja veela pomohla 😉

pemimigo
27. nov 2011

@marecek1 ved to ja som aj rada ze mi to vyslo takto pekne :D podla mna je to super mat dieta takto na zimu lebo ako ja strasne milujem leto a vsetko co ktomu patri 🙂 a to uz budemme zahojeny obaja a budeme moct si ho uzivat spolu :D

michelle1004
27. nov 2011

@viridie ahoj..ak mas ovulaciu na 17-18DC tak urcite ju nedostanes na 27DC.ja som mavala ovulaciu na 14 az 16 den a mavala som 35 DC.ale v zivote je vsetko mozne.este pockaj a uvidis.🙂

viridie
27. nov 2011

@michelle1004 @kukucg Holky díky...Je to fakt divný...To že jsem měla dle USG ovulaci 17DC nebo 18DC mně překvapilo....vždycky mám ovu příznaky tak 9-10 DC....nikdy nic neměřím,nezapisuju..Baba jezdí už 20 let....přesně po 24-25 dnech..tak je to zvláštní,že 3 dny ticho po pěšině.. Jsem zdravá.....Ale je mi jasný,že opožděná ovulace=opožděná bába...tak třeba mám tento cyklus jenom celý opožděný a nic se neděje...Nicméně chápete,že mi to šrotuje... 😀 Šťastné zapékání všem !

kukucg
27. nov 2011

Kdeze ste vsetky?? 😕

jafnka
27. nov 2011

@kukucg ja som práve prišla z roboty 🙂

kukucg
27. nov 2011

@jafnka fiha, ty co robis ze takto v nedelu vecer 🙂

jafnka
27. nov 2011

@kukucg no, ja momentálne nemám prácu na tpp len brigádujem na intrákoch v mlynskej a to najmä cez víkend od 16:30 do 21:30, nič moc ale keď neprší aspoň kvapká, aj tak už o mesiac budem tehu 🙂

kukucg
27. nov 2011

@jafnka Zlata 🙂 Ved aj ja inak 😵

jafnka
27. nov 2011

@kukucg spravíme si jedny z najkrajších vianoc 🙂
inak mne mierne klesla teplotka na 36,4 takú zvyknem mať pár dní pred ovu, ale ovu testík bol dnes rovnaký ako včera

kukucg
27. nov 2011

@jafnka hm mne sa mota stale okolo 36,2 az 36,3 ale ja som len 4DC.. a musim si asi zaobstarat speci teplomer, joj dufam ze ovu neprepasiem 😅 inak ty odkedy testujes?? staci tak od 11DC?? mozno ti zajtra vyde ked ti mierne klesa pred ovu teplota

jafnka
27. nov 2011

@kukucg najlepší teplomer je digitálny s dvomi desatinnými miestami
ja už som si merala BT aj predtým tak už mám odsledované, že 36,4 mám iba raz za cyklus a to cca 4 dni pred ovu 🙂 dnes som 11DC a testujem od 9DC, zvyčajne mávam dlhý cyklu tak okolo 36dní a tak aj ovu mávam dosť neskoro, ale teraz som si povedala, že bude skôr lebo na štedrý večer už chcem mať na tehu testíku krásne // a vyzerá, že ozaj ovu príde skôr 🙂
testovať sa podľa mňa oplatí tak 16 dní pred plánovaným príchodom mrchy