2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 Mas krasne pozitivne tehu testy !!! potichu zavidim 🙂 Bude to na rozhrani dvoch mesiacov 🙂
@lenkaks No to mi tiež povedali,som sama tomu neverila a ja každemu hovorila,že to som tehotna zo 10 dni🙂)
lenkaks...akože dievčata som myslela,že mi to povedali...no skušala som si len 1 testik,len som to približila
@wildluccia34 A ako sa citis? Pobolieva ta brucho?? Ja si pamatam z prveho tehotenstva,ze som stale mala pocit,ze mrcha pride kazdu chvilu a ked neprisla ani tyzden po termine,spravila som testy a boli krasne pozitivne...
@lenkaks vieš čo nie nepobolieva ma,ale bolelo ma trošku...asi cca 2-3 dni dozadu,ale prestalo konečne 😉
@wildluccia34 no nas bol najskor, moj teda rodinny a potom ked sme zacali spolu byvat tak sme si ho vzali lebo mladsie segry uz nejak stratili zaujem, vies ako to je s pubertiackami...sminky a pod. 🙂
@wildluccia34 Tak tak, od prveho dna poslednej MS skus si hodit do nejakej online kalkulacky a napise ti to, napriklad tu http://najmama.aktuality.sk/vypocet-terminu-por... daj den poslednej MS a napise ti termin a ten ked das sem na konika tak ti napise v ktorom tyzdni si 😉
@wildluccia34 Je tak to som rada ak som pomohla 😵 😵
@wildluccia34 Alebo skus tuto : http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/menstruace-...
Dobré ráno ženy...Píšu k Vám....potřebuju to s někým pořešit... 🙂 Dnes 27DC....baba již 3 dny spoždění, nikdy-nikdy nemešká. Byla jsem předminulý týden na GYN, dle USG měla být ovulace 17. nebo 18.DC. ...což dnes 9DPO...a test negativní .Ano, 9 DPO je pořád brzo,ale říkám si ,že když už nepřijela bába z důvodu těhot- němělo by být tedy už něco vidět ? Díky za názory a miminkům zdar... 🙂
@kikusik88 Noo však jasne🙂
@kukucg Jeeej dakujem za radu,idem si to hned spravit🙂
@kukucg No určite si mi moja veela pomohla 😉
@viridie ahoj..ak mas ovulaciu na 17-18DC tak urcite ju nedostanes na 27DC.ja som mavala ovulaciu na 14 az 16 den a mavala som 35 DC.ale v zivote je vsetko mozne.este pockaj a uvidis.🙂
@michelle1004 @kukucg Holky díky...Je to fakt divný...To že jsem měla dle USG ovulaci 17DC nebo 18DC mně překvapilo....vždycky mám ovu příznaky tak 9-10 DC....nikdy nic neměřím,nezapisuju..Baba jezdí už 20 let....přesně po 24-25 dnech..tak je to zvláštní,že 3 dny ticho po pěšině.. Jsem zdravá.....Ale je mi jasný,že opožděná ovulace=opožděná bába...tak třeba mám tento cyklus jenom celý opožděný a nic se neděje...Nicméně chápete,že mi to šrotuje... 😀 Šťastné zapékání všem !
Kdeze ste vsetky?? 😕
@kukucg najlepší teplomer je digitálny s dvomi desatinnými miestami
ja už som si merala BT aj predtým tak už mám odsledované, že 36,4 mám iba raz za cyklus a to cca 4 dni pred ovu 🙂 dnes som 11DC a testujem od 9DC, zvyčajne mávam dlhý cyklu tak okolo 36dní a tak aj ovu mávam dosť neskoro, ale teraz som si povedala, že bude skôr lebo na štedrý večer už chcem mať na tehu testíku krásne // a vyzerá, že ozaj ovu príde skôr 🙂
testovať sa podľa mňa oplatí tak 16 dní pred plánovaným príchodom mrchy

@lenkaks No ešte som nebola u doktorky,tak neviem presne,ale podla mna koncom jula...začiatkom augusta