2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Cavees snazilky,ako sa mate dneska ?? 🙂
Baby,je mozne,aby som mala v 24DC slabunko poz.tehu test?? Ked som mala ovulku na 14DC ??
@kukucg Dobre ranko 🙂 Hej hej robila aj vcera,aj dneska rano...tak ma wildluccia nazhavila na tehulkovania 😀 ze som skusila test...Inak mrchu cakam o 5 dni....Foto mam v albume...akoze,cumiiiim....Pri Jakubkovi mi tyzden meskala,ked som si robila tehu test a boli hned 2 ciarky....Teraz jedna je slabunka....Len aby to neodislo s mrchou ☹
@kukucg Skusala som testovat na 9 DC ale vtedy aj ta testovacia bola slabulinka...a potom som skusila na nahodou na 14DC a boli silne obe,snazilkovali sme vikend predtym,den pred poz. ovu testom a v den pozit. testu...potom sa nam akosi nechcelo....A tu na MK som citala,co baby pisali,zevraj sa mimco lepsie uchyti,ked sa nejaky tyzden dva po ovulacii nekeksikuje.,aby sa do toho neplietli ostatne spermijky...Neviem,ci je to pravda,ale my sme to dodrzali 😀
@marecek1 vies co ja som zacala od 1DC v puse ale a neviem ci mi to nieco ukaze mam ju kazdy den nizsiu http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php dnes ze 36,1 ja ani neviem ci to dobre meria tak chcem kupit este teplomer s dvama desatinymi miestami a po MS merat vaginalne vraj je to presnejsie.. podla mna kludne mozes ak si 8dc, ved do ovu by si mohla mat este aspon 5, 6 dni tak by sa to malo ukazat
@lenkaks
@kukucg ja mávam v priemere tiež 30 dňové cykly. veď som aj rozmýšľala, že zájdem za lekárom, aby mi tento cyklus skontroloval folikuly, ale momentálne akosi nemám chuť, zasa tlačiť na pílu, chcela som tomu v decembri nechať voľnejší priebeh, užiť si predvianočnú a následne vianočnú atmošku, ale - ale. no neviem. teraz sa nám aj cez víkend - vlastne už od piatku - stala v rodine taká nepríjemná vec, tak som od piatku trochu v takej blbej nervozite, či strese, sama sebe si hovorím: ukľudni sa. no šiška.
@marecek1 tak to ma marzi, neviem sice co sa stalo ale prajem nech sa to da do poriadku 😉 ked sa ti nechce tak skus tento mesiac ovu testy doma a ked sa nezadari tak chod v januari... to inak ti to spravia ked dojdes k lekarovi?? sice vy uz sa asi dlhsie snazite ze? ja keby pridem prvy mesiac snazilkovania tak ma asi posle 😅 😅
@marecek1 Kupila som cez internet ovu testy.... http://www.homehealth-uk.com/medical/ovulation-... to nieje zakazane tu takto robit reklamu 😀 boli na vyber aj 20tkove aj 30tkove aj 40tkove...ale vzala som tie najcitlivejsie.....
@kukucg áno, my sme už dlhodobejší snažilkovia 🙂 v podstate mi len urobí vaginálny ultrazvuk a kukne, ako to tam vyzerá, či dozrievajú nejaké folikuly, a tak. ja som bola u lekára naposledy v septembri, a vtedy som mala práve cyklus bez ovulky, no príma správa, preto mi aj nasadil ten clostil, no a brala som ho 2 mesiace, mal by fungovať 3 mesiace ešte po vysadení. tak mi to na návštevu lekára vychádza v januári - ak to teda nevyjde. preto váham trošku, či tam ísť už teraz, alebo to nechať na január.

@jafnka no ved prave taky nemam a ani ho nejak neviem zohnat, nasla som na nete ale nechela som objednavat ze so kupim nech ho mam hned a nikde ho nemaju 😠 tak zatial skusam len tym co mam som zvedava, uvidim este ako hlien a tie ovu testy skusim teda asi od 12 dc to mam asi tych 16 dni do mrchy cca. Tebe to inak krasne vychadza 😅 tak prajem ti to celeee aj tak vyde a tesis sa z // este pred sviatkami 😵