icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
27. nov 2011

@jafnka no ved prave taky nemam a ani ho nejak neviem zohnat, nasla som na nete ale nechela som objednavat ze so kupim nech ho mam hned a nikde ho nemaju 😠 tak zatial skusam len tym co mam som zvedava, uvidim este ako hlien a tie ovu testy skusim teda asi od 12 dc to mam asi tych 16 dni do mrchy cca. Tebe to inak krasne vychadza 😅 tak prajem ti to celeee aj tak vyde a tesis sa z // este pred sviatkami 😵

jafnka
27. nov 2011

@kukucg ďakujem krásne 🙂 neboj, vyjde nám to obom a potom môžme ísť spolu kočíkovať 😉
ja som ho kúpila v lekárni a mali tiež len jeden...
idem už búvať lebo som dáka unavená, dobrú noc

lenkaks
27. nov 2011

Cavees snazilky,ako sa mate dneska ?? 🙂

lenkaks
27. nov 2011

Baby,je mozne,aby som mala v 24DC slabunko poz.tehu test?? Ked som mala ovulku na 14DC ??

kukucg
28. nov 2011

@jafnka No to by bolo fajne veru 😵 😵 to by som sa tesila

kukucg
28. nov 2011

@lenkaks no je to 10 dni podla mna je to kludne mozne 😉 si si robila?? paaaana ale sa to tu rozbehlo, dufam ze to bude aj pokracovat lebo sa tu citim ako inventar 😀 😀

lenkaks
28. nov 2011

@kukucg Dobre ranko 🙂 Hej hej robila aj vcera,aj dneska rano...tak ma wildluccia nazhavila na tehulkovania 😀 ze som skusila test...Inak mrchu cakam o 5 dni....Foto mam v albume...akoze,cumiiiim....Pri Jakubkovi mi tyzden meskala,ked som si robila tehu test a boli hned 2 ciarky....Teraz jedna je slabunka....Len aby to neodislo s mrchou ☹

kukucg
28. nov 2011

@lenkaks Ano pozerala som 😵 to je parada gratulujem, isto to je tam a neboj sa neodide, mysli pozitivne 😉

lenkaks
28. nov 2011

@kukucg Este nieje k comu gratulovat,ale aj tak dakujem 😀 Este teraz sa trasiem....ako v den prveho rande ....

lenkaks
28. nov 2011

@kukucg A ty ako?? V kolky DC si? Ja som tento mesiac prvy krat skusila ovulacne testy...a ak to vyslo,tak nam dost dopomohli ....

kukucg
28. nov 2011

@lenkaks Ale je neboj nic, aj duch je pozitivny test, a v den MS budes mat krasne palicky isto 😉 Ja som 5 DC a tiez mam kupene ovu testy ze ich prvy masiac skusim tak bodaj by sme skusili tak uspesne ako vy 😵 a ktory DC si zacala testovat?

marecek1
28. nov 2011

@lenkaks jéééj, tak to je super. sa nám to tu pekne rozbehlo, dúfam, že aj ja "nezostanem ako inventár". síce na tehotenstvo by to chcelo kľud a ja mám od piatku také stresy, až no...

lenkaks
28. nov 2011

@kukucg Skusala som testovat na 9 DC ale vtedy aj ta testovacia bola slabulinka...a potom som skusila na nahodou na 14DC a boli silne obe,snazilkovali sme vikend predtym,den pred poz. ovu testom a v den pozit. testu...potom sa nam akosi nechcelo....A tu na MK som citala,co baby pisali,zevraj sa mimco lepsie uchyti,ked sa nejaky tyzden dva po ovulacii nekeksikuje.,aby sa do toho neplietli ostatne spermijky...Neviem,ci je to pravda,ale my sme to dodrzali 😀

lenkaks
28. nov 2011

@marecek1 Dakujem 🙂 Nebooj,jasnee ze nezostanes,este budeme vsetky spolu v augustovkach 🙂)))

marecek1
28. nov 2011

@lenkaks no tak to by bolo super. brala by som ten august/poprípade september. veľmi-veľmi. 🙂

kukucg
28. nov 2011

@marecek1 Joj moja tak hadam tu nezostaneme naveky 😅 neboj nic 😉 a co mas take stresy, nieco sa stalo??

marecek1
28. nov 2011

@lenkaks
@kukucg tiež som rozmýšľala tento mesiac, že si budem merať BT, len som sa k tomu akosi nedokopala - teraz som už v podstate 8 DC, myslíte, že ešte môžem začať?

kukucg
28. nov 2011

@lenkaks hm tak ja skusim na 12 dc tak hadam tam ciarky budu a teda vyskusame aj my potom nekexikovat 😀 😀 jeeeeeeeeeeeeeeeeeemine baby aj chcem 😅 😅 😅

lenkaks
28. nov 2011

@marecek1 pravdu povediac,mna moc to leto nelaka 😖 ale vydrzim 🙂 ja som rodila v decembri ,a bola som spokojna...ja totizto nemusim horucavy...a este s mega bruchom...ak budem tehu,bude to riaadna makacka 😀

kukucg
28. nov 2011

@marecek1 vies co ja som zacala od 1DC v puse ale a neviem ci mi to nieco ukaze mam ju kazdy den nizsiu http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php dnes ze 36,1 ja ani neviem ci to dobre meria tak chcem kupit este teplomer s dvama desatinymi miestami a po MS merat vaginalne vraj je to presnejsie.. podla mna kludne mozes ak si 8dc, ved do ovu by si mohla mat este aspon 5, 6 dni tak by sa to malo ukazat

lenkaks
28. nov 2011

@kukucg este som zabudla,ratala som si poslednych 6 mesiacov,ako mi vychadzala mrcha a priemer mi vysiel na 30dnove cykly....inak na 15DC ma strasne pichalo vo vajecnikoch a ze vtedy bola ovulka...a predtym som o takom niecom anilen netusila 😀

marecek1
28. nov 2011

@lenkaks mne sa malý nadil v júni, to bolo v pohode. s bruškom som nezažila extra horúčavy, len príjemný začiatok leta 🙂

lenkaks
28. nov 2011

@marecek1 No ja som BT nemerala,neviem,kedy treba meravat,ale skusila som tie ovu testy a hlien som sledovala.... a ked bol ako bielko,spravila som ovu test a bol pozit....

lenkaks
28. nov 2011

@kukucg Skus 🙂 inak mne vysla o 19h pozit....az navecer...a tusim pisu ze ovu testovat od 10h do 19h ,a 2 hodky pred testom nepit

marecek1
28. nov 2011

@lenkaks
@kukucg ja mávam v priemere tiež 30 dňové cykly. veď som aj rozmýšľala, že zájdem za lekárom, aby mi tento cyklus skontroloval folikuly, ale momentálne akosi nemám chuť, zasa tlačiť na pílu, chcela som tomu v decembri nechať voľnejší priebeh, užiť si predvianočnú a následne vianočnú atmošku, ale - ale. no neviem. teraz sa nám aj cez víkend - vlastne už od piatku - stala v rodine taká nepríjemná vec, tak som od piatku trochu v takej blbej nervozite, či strese, sama sebe si hovorím: ukľudni sa. no šiška.

marecek1
28. nov 2011

@lenkaks a aké ovulačné testy si použila? klasika z lekárne, alebo niečo špeciálne z netu?

kukucg
28. nov 2011

@marecek1 tak to ma marzi, neviem sice co sa stalo ale prajem nech sa to da do poriadku 😉 ked sa ti nechce tak skus tento mesiac ovu testy doma a ked sa nezadari tak chod v januari... to inak ti to spravia ked dojdes k lekarovi?? sice vy uz sa asi dlhsie snazite ze? ja keby pridem prvy mesiac snazilkovania tak ma asi posle 😅 😅

lenkaks
28. nov 2011

@marecek1 Kupila som cez internet ovu testy.... http://www.homehealth-uk.com/medical/ovulation-... to nieje zakazane tu takto robit reklamu 😀 boli na vyber aj 20tkove aj 30tkove aj 40tkove...ale vzala som tie najcitlivejsie.....

lenkaks
28. nov 2011

@marecek1 a nech mate opat pokoj v rodine 🙂 nech nestresujes ....

marecek1
28. nov 2011

@kukucg áno, my sme už dlhodobejší snažilkovia 🙂 v podstate mi len urobí vaginálny ultrazvuk a kukne, ako to tam vyzerá, či dozrievajú nejaké folikuly, a tak. ja som bola u lekára naposledy v septembri, a vtedy som mala práve cyklus bez ovulky, no príma správa, preto mi aj nasadil ten clostil, no a brala som ho 2 mesiace, mal by fungovať 3 mesiace ešte po vysadení. tak mi to na návštevu lekára vychádza v januári - ak to teda nevyjde. preto váham trošku, či tam ísť už teraz, alebo to nechať na január.