2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kukucg no to dúfam, že to bola len blbá náhoda. lebo ovulku pociťujem, takže ma to tiež celkom vyviedlo z miery, ale neviem, či som tam aj nebola v zlý čas - v podstate už po ovulácii, takže folikul musel byť už prasknutý - a v ten mesiac som mala aj kratší cyklus, inak mávam 30dňový, vtedy som mala myslím 25. takže o dosť kratší. neviem, práve sme sa vtedy vrátili z dovolenky, či to malo nejaký vplyv - hovoria, že more má účinky na ženské veci.
@marecek1 hej no to je mozne ze si to mala trochu rozhodene, tak ked ovu pocitujes skus aj tie testy a sup na to 😵 boze ja sa snazim mysliet pozitivne, ze to isto vyde a pred vianocami najdem krasne // potom si ale hovorim ze radsej by som sa nemala tesit lebo ja ked sa tesim na nieco tak to vacsinou nevyde... a sklamanie na vianoce s mrchou neni nic moc.. tak ja uz ani neviem ze co mam chciet a ako sa mam citit 😕 boze dufam ze su tie moje hatlaniny zrozumitelne 😀
ahojte. tak som tu zas po dlhšom čase, práve som prišla od doktorky, tak ako darček k vianociam sa idem objednať na operáciu ☹ zasa cysta ☹ už ma to takto nebavýýýýýýýýýýýýýýý!!!
wildluccia34 ahoj tak ti gratulujem mojko tak sme dve 😀
@hula Dakujeeem,no vidíš super🙂Ja som to vedela,aj ked si mala zo začiatku tu slabu čiaročku,ale predsa to znamenalo tehulkovanie🙂)ani nevieš ako sa teším,tak si bola aj u doktorky ano?pozeram,že 1.augusta máš termin
@wildluccia34 ano bola som dnes moja som rada aj za teba tak sme 2 a termín máme skoro rovnaký ,tak to je skvele aj ti je zle?lebo mne vobec aj kava mi chuti len uz nie v takom množstve ake som pila pred tým 🙂
ahojte, tak už som sa konečne dovolala do nemocnice, tak zajtra idem na konzultáciu, držte mi palce 😒
a skoro by som zabudla, čítala som, že sú tu nové tehuľky, tak teda mooooc gratulujem, dávajte si na seba a svoje fazuľky pozor 😉 nech vám bruško pekne rastie 😀

@marecek1 Aj ja som bola v septembri na gynde,na prehliadke ,robila mi aj vaginalny UZV a sa ma s usmevom pytala,ze ci planujeme babatko,lebo mam pekne zvacsenu sliznicu...a ja uz nahaluzena,ze bude mimco...a nic z toho nebolo ☹