icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lenkaks
28. nov 2011

@marecek1 Aj ja som bola v septembri na gynde,na prehliadke ,robila mi aj vaginalny UZV a sa ma s usmevom pytala,ze ci planujeme babatko,lebo mam pekne zvacsenu sliznicu...a ja uz nahaluzena,ze bude mimco...a nic z toho nebolo ☹

kukucg
28. nov 2011

@marecek1 a ako dlho vlastne uz snazilkujete, ak sa mozem spytat? inak som niekde citala ze vacsina zien ma raz, dvakrat do roka anovulacny cyklus, mozno to bola len blba nahoda...., ci??

marecek1
28. nov 2011

@lenkaks no veď to - niekedy to vyzerá všetko super, a nič z toho.

marecek1
28. nov 2011

@kukucg no to dúfam, že to bola len blbá náhoda. lebo ovulku pociťujem, takže ma to tiež celkom vyviedlo z miery, ale neviem, či som tam aj nebola v zlý čas - v podstate už po ovulácii, takže folikul musel byť už prasknutý - a v ten mesiac som mala aj kratší cyklus, inak mávam 30dňový, vtedy som mala myslím 25. takže o dosť kratší. neviem, práve sme sa vtedy vrátili z dovolenky, či to malo nejaký vplyv - hovoria, že more má účinky na ženské veci.

lenkaks
28. nov 2011

@marecek1 Presne...preto mam celkom obavy teraz z toho,ze ak tam vtedy aj nieco bolo,ci to neodislo s mrchou.... Aale.ako ma byt,tak bude...aj ked v duchu sa modlim,aby vydrzalo 🙂

marecek1
28. nov 2011

@lenkaks ževraj sa to stáva často, že žena ani nevie, že bola tehotná, len má o čosi silnejšiu menštruáciu.

a neboj, dopadne to dobre 🙂 🙂 nemysli vôbec tým smerom, že by sa niečo mohlo stať. jednoducho odteraz bude už všetko super a basta.

kukucg
28. nov 2011

@marecek1 hej no to je mozne ze si to mala trochu rozhodene, tak ked ovu pocitujes skus aj tie testy a sup na to 😵 boze ja sa snazim mysliet pozitivne, ze to isto vyde a pred vianocami najdem krasne // potom si ale hovorim ze radsej by som sa nemala tesit lebo ja ked sa tesim na nieco tak to vacsinou nevyde... a sklamanie na vianoce s mrchou neni nic moc.. tak ja uz ani neviem ze co mam chciet a ako sa mam citit 😕 boze dufam ze su tie moje hatlaniny zrozumitelne 😀

marecek1
28. nov 2011

@kukucg ale sú - ja to cítim úplne rovnako.

lenkaks
28. nov 2011

@kukucg Jasnee ze su zrozumitelenee 🙂 Ja to citim rovnako 🙂 Keby mi teraz pride mrcha,tak si poplaceeeem riadne...a lahko sa to povie,nemysli na to,ze chces otehotniet tak intenzivne....My ked sme keksikovali,vzdy mi behalo po rozume,ze ci sa to stane prave teraz....

raza
28. nov 2011

ahojte. tak som tu zas po dlhšom čase, práve som prišla od doktorky, tak ako darček k vianociam sa idem objednať na operáciu ☹ zasa cysta ☹ už ma to takto nebavýýýýýýýýýýýýýýý!!!

jafnka
28. nov 2011

ahojte 🙂 dnešná teplota zase 36,4 hm, to sa mi ešte nestalo (teda pokiaľ som merala) aby som mala 2x takúto teplotu to ma len utvrdzuje v tom, že tento cyklus bude ozaj iný - ten pravý 🙂
@raza tak tento rok ti akosi nepraje ☹ ale uvidíš, že budúci bude oveľa oveľa lepší

marecek1
28. nov 2011

@raza no to mi je ľúto..... dúfam, že ti Nový rok prinesie to, po čom tak túžiš...

hula
28. nov 2011

wildluccia34 ahoj tak ti gratulujem mojko tak sme dve 😀

wildluccia34
28. nov 2011

@hula Dakujeeem,no vidíš super🙂Ja som to vedela,aj ked si mala zo začiatku tu slabu čiaročku,ale predsa to znamenalo tehulkovanie🙂)ani nevieš ako sa teším,tak si bola aj u doktorky ano?pozeram,že 1.augusta máš termin

kukucg
28. nov 2011

@raza Pridavam sa, bududci bude isto lepsi a zacina uz onedlho tak vydrz 😉

kukucg
28. nov 2011

@jafnka a ovu test si este dnes nerobila??

kukucg
28. nov 2011

@marecek1 Tak som rada ze v tom nie som sama, aj ked by som si priala aby to takto nemusel citit nikto, ale verim ze uz nie dlho 🙂

hula
28. nov 2011

@wildluccia34 ano bola som dnes moja som rada aj za teba tak sme 2 a termín máme skoro rovnaký ,tak to je skvele aj ti je zle?lebo mne vobec aj kava mi chuti len uz nie v takom množstve ake som pila pred tým 🙂

jafnka
28. nov 2011

@kukucg dnes ešte nie, tak za hodinku

kukucg
28. nov 2011

@jafnka tak som zvedava daj potom vediet 😉

jafnka
28. nov 2011

@kukucg tak čiaročka je rovnaká, nezosilnela, ale nevadí lebo ovu určite dorazí, síce nie zajtra ale príde

kukucg
28. nov 2011

@jafnka to nic, dva tri dni a je tu 😉 isto moja a buduci rok kocikujeme, nezabudaj 😵 😵

jafnka
28. nov 2011

@kukucg jasne, však ja si na ňu počkám 🙂 a ty ako s dnešnou teplotkou? nedá sa mi pozrieť tvoj graf...

kukucg
28. nov 2011

@jafnka jasne ved ona pride 🙂 a teplota 😀 ja dnes 36,1 este par dni a zmrznem 😀 😀 takze mi to klesa kazdy dnom od 36,3 do 36,1 dnes uvidim co bude dalej 😒

raza
28. nov 2011

ahojte, tak už som sa konečne dovolala do nemocnice, tak zajtra idem na konzultáciu, držte mi palce 😒

raza
28. nov 2011

a skoro by som zabudla, čítala som, že sú tu nové tehuľky, tak teda mooooc gratulujem, dávajte si na seba a svoje fazuľky pozor 😉 nech vám bruško pekne rastie 😀

jafnka
28. nov 2011

@kukucg jedna babenka tu na mk si tiež merala BT a najnižšiu predovu teplotu mala pod 36! takže ešte nie si na tom až tak zle, ale možno by si mala tvojmu drahého povedať nech ťa poriadne zahreje 😀

kukucg
28. nov 2011

@jafnka dakujem ti za povzbudenie 😀 len dufam ze to nepojde takto dalej lebo do ovu mam este minimalne tyzden tak aby som aj ja neklesla pod 36 😎 a s manzelom vyskusam 😀 len ci bude to meranie spolahlive potom 😅 😅

kukucg
28. nov 2011

@raza budeme drzat a mysliet na teba nech ti vsetko dobre dopadne 😉

raza
28. nov 2011

@kukucg ďakujem