icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

wildluccia34
28. nov 2011

@kukucg No jasne dakujeeem moja,popozerám to

marecek1
28. nov 2011

@kikusik88 jasnačka 🙂 uvidíme, či ti to vyjde 🙂

kikusik88
28. nov 2011

@marecek1 vsak aj ked nie hlvne ze by vyslo tehu ☹

marecek1
28. nov 2011

@kikusik88 prečo taký smutný smajlík? jasné, že to vyjde 🙂 toto je velmi plodná téma, čoskoro sa tu "nalepia" tehotenské hormóny aj na nás 🙂

kikusik88
28. nov 2011

@marecek1 😉 keby si tak mala pravdu....uz sa moc netesim lebo sa bojim ze to nevide...uz nemeriam, nesledujem len sexujeeeem teda az od zajtra 🙂

kukucg
29. nov 2011

Dobre ranko dievcata, ako sa mame?? 🙂

kukucg
29. nov 2011

@kikusik88 to na jinasovej stranke som skusala aj ja, uz davnejsie vtedy mi to nahodou sedelo aj s cyklom, teraz mi pise ze plodne obdobie mam 26.12 a mrchu NEcakam 21.12 tak to asi tazko 😒

marecek1
29. nov 2011

@kukucg možno aj hej? nedávno som čítala tu na MK príspevok, že odporučili nejakej kočke milovanie počas menštruácie.... poprípade poznám prípady z môjho okolia (najkamoška konkrétne 🙂 ), že otehotnela hneď prvý deň po menštruácii, takže možné je všetko.

kukucg
29. nov 2011

@marecek1 no tak ju teda dostat uz nechcem 😵 😅 ale ak zase mrcha jedna dojde toho 21. tak to toho 26. oskusame, ved za to nic nedam 😀 😀

wildluccia34
29. nov 2011

@marecek1 ...kikusik88...nebojte sa dievčata,vyjde to!Len žiadne stresy Kikušik a naozaj sa tak nesleduj,pride to vtedy,ked to budeš najmenej očakavat,viem,že sa mi to lahko hovorí,ked som tehotná,ale ja som nestresovala,to by nebavilo ani mojho manžela sexikovat s takou stresujucou babou🙂Myslela som viac na ježiška,čo mi ešte treba,na silvestra,na kamaratkinu svadbu...trebalo mi zhanat šaty,topánky...tak som mala ine starosti 😀 potom,ked mi meškalo,tak vtedy som bola nesvoja,lebo som nevedela či som,či nie...

wildluccia34
29. nov 2011

Neverila som,ked som čitala skoro všade,že stres zohrava velku ulohu!a mali veru pravdu,nam ked to nevyšlo prvy mesiac,tiež som bola taka všelijaka,že čo,však sme zdravy obaja,nemame nijake problemy,ani zdravotne,ani nefajčime,nepijeme...som asi tyžden nad tym rozmyšlala,až kym som pochopila,že sa neda všetko na prvý raz,ale určite som do toho nezatahovala manžela,lebo by mu šiblo zo mna 😀

hula
29. nov 2011

tak dievčata som mu to naznačila a nevyzará to dobre bol ticho a potom že sak si daj nejaku tabletku ,tak som sa fajn rozrevala a isla som k mame tak ja fakt neviem co ten chlap chce ,a teraz sa ani neozval ani nic co teraz aaaaaaaa 😢

marecek1
29. nov 2011

@hula aj mne by bolo ľúto, že takto zareagoval. možno bol z tej správy fakt len poriadne zaskočený/vyplašený, keď so seba dostal takúto sprostosť - že tabletku...

wildluccia34
29. nov 2011

@hula To sa k tebe sprava takto tvoj partner???

wildluccia34
29. nov 2011

hula...No keby to spravil moj manžel,tak odidem(tiež jedine ku rodičom)no viac neám onho záujem,však to babo je aj jeho,mal si skor rozmysliet do čoho ide,a nie ked už čakate mimčo

wildluccia34
29. nov 2011

@hula a prečo vlastne on nechce to babo?to s tym vobec nepočital,že sa to može stat?nenaplanovali ste si,že to chcete?či vy ste to mali také nečakané?

hula
29. nov 2011

nie nie mi sme sa o tom bavili asi pred rokom a bolo to ze ano chceme ideme do toho lenže to sme ešte nemali hypoteku ,a teraz ked sa nam to konecne zadarilo po tých 5 mesiacoch tak zrazu je tým zaskočený a vravel že nebudeme mat za co sa starat o dieta lebo mame hypoteku,len neviem jemu totiž ešte aj znižili asi pre 2 tyzdnami plat tak asi sa boji toho a moc myslí na buducnost z haldiska finančnej stranky ja fakt neviem co mam teraz robit akože som v šoku no nič som u mami ta este o nicom nevie,je to sila ........neviem co mam spravit,ja sama sa o dieta asi postarat nedokážem ch bože.......................

wildluccia34
29. nov 2011

@hula Ahaa,to mi je luto,tak možno reagoval naozaj unahlene,lebo to nečakal,že to pride...aj ked s tym ste mali ratat,ked ste sa pokušali 5.mesiacov,a mate sami byvanie?ked ste brali hypoteku?ty asi už nidke nerbokáš,ked si tehu,či?Ale všetko sa da určite zvladnut,tak sa trošku uskromnite,teraz pre babo aj tak nebudeš ešte nič kupovat,asi začneš neskor,nie?stači ti v 6-7 mesiaci a dovtedy určite niečo aj našetrite,aj ked je ta hypoteka.Je to tažke v dnešnej dobe a dost na hovno.

jafnka
29. nov 2011

@hula podľa mňa pokiaľ sa bojí len preto, že si myslí, že na mimi nie je dosť peňazí tak hneď ako drobca uvidí tak bude v siedmom nebi. z toho, čo si napísala sa mi zdá, že sa len bojí, že zlyhal lebo vás nevie dostatočne zabezpečiť a nie že by mal byť otcom. však mimi nemusí mať všetky veci značkové a starí rodičia určite pomôžu, nie?

hula
29. nov 2011

@jafnka mas pravdu ja si myslím to isté že sa boji, len mi je to teraz straaasne luto ,len co uz bude si musiet priviknut
@wildluccia34 ja pracujem a budem sa snažiť ak mi to stav dovolí pracovať až do 6 mesiaca isto,samozrejme sme to planovali len ja neviem preco sa tak strasne boji ze nas neuživí,ked sa chce tak sa da len neviem ci to bude mat zmysel ked on to chciet nebude tak potom naozaj neviem,asi musime byt 2 a ja som si myslela ze aj on to chce ked mi to stale hovoril ................a zrazu sa toho zlakol ked je to tu

wildluccia34
29. nov 2011

@hula Vieš ja si myslim,že ked sa vam nedarilo najskor,že to bude trvat možno rok,alebo aj viac...uvidíš,že sa ti určite ozve a povie ti,že spravil chybu,no vidiš tak robite 2 dokonca,však to sa da zvladnut,potom budeš dostavat matersku(aj ked to nie je bohvie čo)len nebud v strese,nech to babatku neubliži,on si to uvedomi neboojkaj

wildluccia34
29. nov 2011

že on si teda mysli,že to bude trvat možno rok,alebo viac....

raza
29. nov 2011

ahojte. tak, už som doma z bratislavy. tak mi doktor predpísal dupfaston, mám ho začať brať od pondelka, po mrche znova na kontrolu. no a keď sa cysta nestratí (čo je aj podla neho dosť pravdepodobné), tak operácia.. no čo už, ale ve´d nič iné som nečakala..

@hula ahoj. ja si myslím, že jafnka má pravdu. tvoj mm sa asli len bojí. holt, muži sú niekedy v tomto hlúpi, nevedia pochopiť, že žena čaká úplne inú reakciu a záleží im na nej.. 😖 ale to neznamená, že tvoj mm je zlý, ak budeš mať chuť, kludne sa s ním porozprávaj, nech ti normálne povie, čo cíti. hlavne mu vysvetli svoje pocity aj ty. držím päste 😉

jafnka
29. nov 2011

jaj dievčence strašne sa zabávam 🙂 som na stránke makemebabies.com a vytváram si detičky, už mám štyri 🙂

raza
29. nov 2011

@jafnka keď ja neviem po anglicky... 😠

hula
29. nov 2011

@wildluccia34 ved ano je to normalne ved v dnesnej dobe ma každy druhy par hypoteku alebo uver ,len ked on je z toho uplne paff ze sa to nebude stihat po finančnej stranke ,každopadne ja som rada a že budem mat malinke a dufam aj zdravucke babtko ďakujem vám za povzbudenie dakujem moc 🙂

jafnka
29. nov 2011

@raza nepotrebuješ vedieť po anglicky: dáš prehľadávať, vložíš svoju fotku (len tvár) -- dáš go; upravíš ju na takú veľkosť aby bolo vidieť len tvoju tvár - next; upload partner´s photo, vložíš drahého fotku a zase ju upravíš; potom si vyberieš rámik, v ktorom chceš mať "fotku" , vyberieš si či chceš chlapca alebo dievča dáš meno a proceed a už len počkáš 🙂

jafnka
29. nov 2011

@raza nedáva sa dupfaston na udržanie tehu?

wildluccia34
29. nov 2011

@hula Ja už nerobkám,ale zas mam manžela,ktory sa o mna postara,dobre zaraba,byvanie mame porobene,takže si dovolime bohatšieho ježiška,či silvester v Tatrach,no švagor maju uver,lebo stavaju,platia zan 200eur mesačne.no ženu ma tehotnu,chodi on do roboty,ona je v 6 mesiaci,a ešte furt robi,ale ma potom aj problemy...Ale musi robit,lebo inac by to nemali tiež z čoho všetko splacat....A mne manžel povedal,hned ako otehotniem sa mam dat vypisat a byt domka...a je mi fajne veru🙂