icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kikusik88
29. nov 2011

@hula je mi luto ze tvoj manzel takto povedal no ne´boj urcite sa dovalia ospravedlni...aj ja by som plakala a usla k mame a vsetko jej vyklopila...tiez mame 2 mesiace uver a ostava nam neskutocne malo penazi ( 600€ platime len ucty a uver ) ale babo chceme a tiez neviem ako zareaguje no mylsim si ze bude rad...tiez s abudem snazit robit co najdlhsie ak sa bude dat, no dajako bolo dajako bude, netrapim sa tym lebo by mi siblo...aj moj mm je tiez taky ze rozmysla nad peniazkami, uverom a boji sa ze tolko nezarobi...no potom dodal ze ak nebudu peniaze stacit pojde kdesi na stavbu alebo do zahranicia aby nas zabezpecil, aby som sa nebala....tak sa nebojim. drzim palce nech to dobre dopadne..daj vediet 😉

hula
29. nov 2011

@kikusik88 tak to ano aj mi davame mesačne 500 eur preč a to ešte nemáme všetko zariadené ale ved postupne
no dufam ze ten moj to pochopí a nebude stresovať,ved mame aj starých rodičov ,tak snad nejak pomôžu.
@wildluccia34 fuuu tak to je pekne ked sa manžel o teba takto stara to je nadherné,a ten pocit štastia aky musis mat teda super držím vám palce 🙂

hula
29. nov 2011

inak je to smutné že kôli takýmto veciam ako su uveri sa ludia musia strsovať aj z toho najkrajšieho ako je zrodenie ludskeho života je to naozaj zlé ☹

kikusik88
29. nov 2011

@hula je mi velmi luto ze z toho tak nemozes tesit naplno ako si si myslela...no a to zarobime dokopy 900€ takze nam naozaj nezostava nazvys, nemame este strasne vela veci v byte nezariadenych a treba nam vela pokupit, no viem ze baob potrebuje len tolko co mu mozme kupit...mam sestry co mi vybavicku podavaju, stary rodicia mojho mm este robia pomozu aspon dufam...tesim sa aj napriek tomu ze budem chodit do sekaca nakupovat pre seba... 😖

kikusik88
29. nov 2011

@wildluccia34 naozaj ti je super, ked ta manzel vie zabezpecit...drzim palce aby to tak bolo aj nadalej...aspon sa naplno mozete tesit z toho krpca 😉

hula
29. nov 2011

@kikusik88 tak teda poviem ti ze ja to tak isto beriem moja sstra akurat porodila pre 3 mesiacmi takže už mi prislubila že mi da niečo aj ona kedže jej manžel je tiež dobre finančne zabezpečeny tak aspon to ma tesi a jedine moja sestra a vy ti dievčatá mi dodavate tu iskierku nadeje ze nemam nic vzdavat a mam si stat za svojim a tesit sa z toho čo príde a inak do sekáča budem chodit určite aj ja nakupovať a vôbec mi to nebude trapné,ešte raz dakujem za podporu 😀

kikusik88
29. nov 2011

@hula jasne aj moja sestra rodi v maji takze akurat bao podrastie a vsetko pojde mne 🙂 a su naozaj dobre fin. zabezpeceny takze aj zanckove vecicky tam budu 😉 aj ked na tom naozaj nezalezi...oni bud mat druhe a sestra je v anglicku a ma dvoch chalanov uz poslala skatulu po nich takze mame poodkladane...uz sa tesim 😀 neboj naozaj sa tes s mimi a dajako to uz dopadne...ja nakupujem v sekaci uz hodne davno, je to lepsie ako v obchodoch, aspon viem ze nestretnem dalsiu v tom istom svetri 😎

hula
29. nov 2011

@kikusik88 ahahha ano tak to mas pravdu s tým sekáčom,som rada že aspon takto nám tie sestri na dialku môžu pomáhať aj moja je v Holandsku tak ked sme spolu volali ma ubezpečila že vecičky aj s kočíkom pôjdu mne tak som aspon za to vďačna a s mimi sa teším aj sama iked krajsie by to bolo keby sme sa za nho tešili obaja 😖

kikusik88
29. nov 2011

@hula neboj sa on sa doplazi a odprosi...urcite mu to nieje jedno musi si to premysliet aj ked nechapem co? preco my zeny nemusime o nicom rozmyslat a hned vieme ze HO chceme....ale to su chlapi...a kedy sa to stalo? dnes? si mu to povedala?

kukucg
29. nov 2011

och babulky tazky den dnes ☹

kukucg
29. nov 2011

@hula neboj sa moja, to sa utrasie, a financne to zvladnete nie je to az take hrozne 🙂 my sa tiez teda v prachoch netopime, MM si hlada inu robotu a aj tak chceme druhe, vsetko sa da zvladnut, peniaze boli, su a budu, kaslat na ne, hlavne ze sme zdravi 😵

wildluccia34
29. nov 2011

@hula dakujeem krásne,ale určite kebyže sme mali požičku,tak si to tiež nedovolim....Ja som robila cele 2 roky,tak som mala niečo našporene a manžel mal tiež,no o dost hodne ako ja🙂Len on si svadbu platil skoro celu sam,mne ju zas platili celu naši...Tak z tych peniažkov sme potom investovali do byvania+čo sme dostali dost peniažkov ako svad.dar+svad.dary,ktore sa mooc zišli,tak vdaka tomu sme si porobili cele byvanie,ako sa nam pačilo...vy mate bytik?či si dom prerabate alebo ako?Tak mam klud,teraz som pri našich,možem si chodit po meste,teraz idu byt Vianoce,tak si naplno uživam nakupovanie darčekov,malemu krasnatku idem robit krasny mikulášsky balíček,v sobotu nakupovanie do Polska,v nedelu do kostolika babka ma ročnicu....potom sa robi posedenie,v pondelok ku zubarke a kaderničke...jooj furt niečo🙂tak som aj rada,že si vela veci povybavujem

wildluccia34
29. nov 2011

@kukucg to je pravda a krásne si to veru napisala,nemože byt stale dobre,raz sme vyššie-raz zas nižšie...

wildluccia34
29. nov 2011

@kikusik88 Dakujem Kikuš,asi taak,aj ked uvidime,či sa časom nebudem nudit,teraz mi je fajne,ked som pri našich,no doma budem skoro sama,len so svokrou,kedže manžel chodi na tyždnovky,ale mam kamaratku,ktora je tiež tehu,dala sa vypisat,tak sa asi budeme navštevovat každy den a možno si už aj na nervy pojdeme 😀

kikusik88
29. nov 2011

@wildluccia34 ale neboj najdes si zabavku 😉 aspon budes oddychnuta cakat na babiku 🙂

kikusik88
29. nov 2011

@kukucg preco tazky den?

wildluccia34
29. nov 2011

@kikusik88 Noo však to,priberiem ako nič,ani pohyb,len papat budem,aspon že mám toho psa:Dbudem s nou furt vonku a čo ako pokračuje vaše snažilkovanie?

kukucg
29. nov 2011

@kikusik88 a od rana by bolo nejak blbo, bolela ma hlava, nanic nalada, asi z pocasia... 😒 potom som utekala do skoly, zistila som ze dalsia spoluziacka je tehu... no a nejak to na mna dolahlo tak som chytila totalnu depku lebo mam pocit ze kazdy okolo mna je tehu len ja nie ☹

jafnka
29. nov 2011

@kukucg ani je ešte nie som tehu...

jafnka
29. nov 2011

@kukucg ale o mesiac už budeme obe 🙂

kikusik88
29. nov 2011

@wildluccia34 no aspon s nim sa pohybes 😉 no mne uz konci mrcha, zajtra uz bude uplne fuc tak sa tesim....ale uz sa naozaj tesim 😀

kikusik88
29. nov 2011

@kukucg aj ja take mavam..ale nboj ako vravi
@jafnka budeme vsetky na vianoce 😉

jafnka
29. nov 2011

@kikusik88 tak tak budeme mať najkrajšie vianoce 🙂

kikusik88
29. nov 2011

@jafnka uz sa tesim vy sa kolko uz snazite vlastne? uslo mi to 😵

jafnka
29. nov 2011

@kikusik88 no začali sme tohto roku v januári, ale v marci sme to museli prerušiť lebo som brala tabletky na mechúr a dobrala som ich až začiatkom novembra, takže teraz som po prvej mrche po tabletkách. a som si povedala, že sa hneď zadarí lebo chcem dať mm pod stromček ten najkrajší darček aký si viem predstaviť 🙂

wildluccia34
29. nov 2011

@kikusik88 No vidíš moja,tak len sexikujteee🙂)

kikusik88
29. nov 2011

@jafnka presne taky plan mam aj ja ale mrcha bude az 26 decembra no ale vsak co aj to sa rata ako vianoce 😀

kikusik88
29. nov 2011

@wildluccia34 chystam sa 🙂

wildluccia34
29. nov 2011

@kikusik88 Tak držím palčeky

kukucg
29. nov 2011

@kikusik88
@jafnka ja viem moje len ma to nejak dorazilo dnes ked sa to tento cyklus nepodari vianoce budu na houby 😠 asi by som potrebovala tvoje pozitivne myslenie 😵 😵