2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kukucg @kikusik88 posielam vám kus môjho pozitívneho prístupu dievčence 🙂 budeme tehu a basta! ja som už aj vymyslela ako to mm oznámim 🙂 ovu som zatiaľ síce ešte nemala, ale ona príde, mne sa len tak neschová 😀 a dnes mi mm povedal, že vraj sa mám na čo tešiť, že on má celý december dovolenku a že si nemám robiť žiadne plány... 🙂
@raza @jafnka caute babeny tak vidim ze jafnka je pozitivne nabita takze asi sem zacnem chodit castejsie aby som sa pozitivnou energiou dobila aj ja...jasne ze v januari uz budes tehulka ako lusk....a razka tebe drzim palce nech ti to vsetko dobre dopadne a neviem ale neda sa otehotniet aj ked mas cystu? mozno to tehu by to konecne vyriesilo ......a uplne ta chapem ze uz toho mas dost...lebo uz aj ja, kedze som sa po 6rokoch manzelstva odhodlala na babo/v maji/ a od augusta sa to stoplo kvoli dvom zapalom moc.mechura a zaciatkom novembra mi lekar povedal ze mam ranku na krcku takze vo stvrtok som objednana na nejake vypalovanie ci co a co som tu precitala tak asi nic moc dobre to nebude...a teda snazilkovanie zas v nedohladne....dufam ze ti tie lieky zaberu a nebudes muset na ziadnu operaciu....a ze by si uz mala klud lebo pri stresoch otehotniet je asi tazke
@kukucg aj ja mávam tieto stavy... a to sa snažím myslieť pozitívne, ale občas ma prepadne depka ako hrom. sú dni keď som hore, a potom zasa dole s náladou..... bože, tak by som si priala, aby nám to teraz v decembri všetkým vyšlo. sa snažím nesústreďovať na to, že idú vianoce, aké by to bolo krásne... a síce mám posledné dni fakt meganabitý program, padám večer do postele ako drevo, aj tak na to myslím.
@hula súhlasím s ostatnými kočkami, tie financie (hypotéka, zariaďovanie), to všetko zvládnete. veď v dnešnej dobe žijú skoro všetci ľudia na úver, no a keby všetci odkladali bábätko na neskôr, keď už budú finančne zabezpečení, tak by asi nerodil nikto. keď sa to tvojmu partnerovi troška uleží v hlave, pochopí, že sa vám stala tá najkrajšia vec na svete - budete rodičmi, budete mať vaše spoločné dieťatko. koľko párov sa o to tak snaží, a nedarí sa im, vymenili by za to všetky svoje peniaze.
@wildluccia34 to máš super doma teda 🙂 🙂 vám už naozaj len bábätko chýba ku šťastiu 🙂
@marecek1 presne tak, raz hore a raz dolu a ja som vcera teda nejak klesla ☹ ale uz je lepsie, trochu sme sa porozpravali s MM a pomojkali a dufam ze to bude vsetko dobre 😵 je to sranda ako na to clovek nedokaze nemysliet, ja mam tiez teraz hrozne husto ale na toto mi nemysliet neda 🙂
@milagros jej ahoj, teba som tu už dlhšie nevidela a už som aj rozmýšľala čo je s tebou, ale toto ma nenapadlo ☹ budem na teba vo štvrtok tuho myslieť, potom sa ozvi. a neboj to všetko zlé si si už vybrala v tomto roku a budúci ťa určite čakajú už len samé dobré veci ako tehulkovanie a mamičkovanie 🙂
@raza tak dúfam, že zmizne sama len jej musíš trošku dohovoriť, že je síce pekné, že ťa prišla pozrieť, ale už je na čase aj odísť...
@kikusik88 Nebooj moja vynde to a budeš na Silvestra bez alkoholu,ako ja🙂
@marecek1 Noo asi tak,však pol roka sme si užili po svadbe,a ked som si povedala,že chcem,tak vyšlo dost pomerno rychlo,tak už len aby rastlo rychlejšie to bruško a nech je zdravučke🙂a ty čo ako si na tom?snažilkujete dalej?
@kukucg a prečo si mala taky zlý dniček? ☹
@marecek1 no poviem mu, že mám pre neho darček, ale ešte musí byť nejaký čas zabalený tak som mu spravila zatiaľ pohľadnicu. a na nej bude niečo také, že keďže je vyštudovaný železničiar tak určite pozná túto značku (tam chcem dať obrázok značky, čo býva pred žel. priecestím, taká biela s dvomi červenými //). potom by tam mala byť otázka, že či vie čo znamenajú takéto dve paličky, a tam nalepím pozitívny tehu testík 🙂
@wildluccia34 aaaale depka ma chytila ☹
@kukucg ahojky, ako teplotka? ešte si nezamrzla 🙂 ja dnes zase 36,4. som rozmýšľala, že keď som vtedy merala BT tak som aj brala tie tabletky na mechúr a oni mi ovplyvnili teplotu a preto som ju mala vtedy vyššiu než teraz. takže keď mi teraz klesne pod tých 36,4 tak potom príde ovu, len dúfam, že to bude až budúci týždeň a nie tento víkend lebo to ideme domov k rodičom...
@kukucg A už je lepšie,hm?a ako si ináč dopadla v tej školke?bruško ta nebolelo?
@wildluccia34 hej hej lepsie, brucho nebolelo len zo mna horzne tieklo ale uz mam aj po 🙂 zvladla som

@wildluccia34 boze modli saaaaa 😀