icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kikusik88
1. dec 2011

@jafnka tak ja som 2,9 😀

jafnka
1. dec 2011

@momamo jj 🙂 i keď momentálne BA

momamo
1. dec 2011

@jafnka ci tam pracujes ..?? ale zijete s manzelom vo Zv..?? ak ano, kde konkretne ..?? 😉 🙂 Mozes aj do IP

jafnka
1. dec 2011

@kikusik88 tak ty by si to stihla ešte aj ten august 🙂

domi1988
1. dec 2011

ahojte baby, tak som tu nejaky cas nebola dnes mam volno tak som vas konecne docitala co mi uslo.. tu je ale noviniek 😉 my sa snazilkujeme, kupila som si ovu testy tak ciarka silnie snad to uz coskoro nastane a najlepsie by bolo keby sa aj podarilo, aby sme sa z toho nasho mrnusa mohli tesit uz na vianoce. tento rok sme s priatelom sami, tak by nebolo zle keby sme mali aj nenapadnu spolocnost 😀
@wildluccia34 tak citam ze vam sa podarilo, gratulujem a mooooc sa s tebou tesim, dufam, ze vsetko bude ok tak pekne odpocivaj a uzivaj si ten krasny pocit 🙂

milagros
1. dec 2011

tak som spet z toho vypalovania ranky bolelo to jak svina takze keby sa to opakovalo ,uz ma tam nikto nedostane

jafnka
1. dec 2011

@milagros aspoň to už máš za sebou. a ako dlho sa ti bude hojiť?

milagros
1. dec 2011

@jafnka no aspon tto len teraz zas mozem stresovat za vysledky z histologie....vraj 2tyzdne ziaden sexik,zumba,sauna,bicyklovanie,kupanie sa...no proste uplne super

kukucg
1. dec 2011

@momamo No mna takto skoro bolelo brucho ked som bola tehu, zacali take bolesti ako pred mrchou a to mala prist az za nejaky tyzden a pol, potom prestali a nedosla 🙂 ale mala som take aj tento cyklus a tiez prestali bolesti a dosla 😀 takze to moze znamenat vselico a aj nic, ved uvidis 😉 drzima palce 😵

momamo
1. dec 2011

@kukucg dakujem pekne🙂)) nhoo uvidime co ako .. a ty ako co nove..??

kukucg
1. dec 2011

@jafnka mne to tam vyslo 1.9 😵 😵

kukucg
1. dec 2011

@momamo No ja zatial bohuzial nic nove ale duuuufam ze skoro nieco bude 😅 zacala som treti cyklus po kyrete tak ideme na to a uvidime kedy sa zadari

kukucg
1. dec 2011

@milagros och moja 😒 tak sa rychlo zotav!! 😉

kukucg
1. dec 2011

@kikusik88 super!! mne 1.9 😀 no ked si takto robila mozno ze aj bola, ktovie.. teplotu sa ani mne nechce merat ale nejak som sa premohla 😵

drobik1
1. dec 2011

caute baby pozeram ze nas tu nejako pribuda a je tu vselico nove... 🙂 hm no my nemame nove zatial nic okrem anginy doma... ☹ ale tak mne sa nejako nastastie vyhyba.. 🙂 a byvam dost unavena tak si sem tam pospim cez obed..ale inak pohoda..

patresko11
1. dec 2011

ahojky,mozme sa pridat?

jafnka
1. dec 2011

@kukucg @kikusik88 takt to nakoniec budem v septembrovkách sama!
@drobik1 len nech sa ti choroba pekne vyhne zďaleka! a inak sa ako cítiš okrem únavy?

jafnka
1. dec 2011

@patresko11 vitaj 🙂

kukucg
1. dec 2011

@patresko11 Jasne 🙂 Vitaj medzi nami 😉 Sme v poslednom case dost plodna tema 😅

kukucg
1. dec 2011

@jafnka Nebudes, vsak 1.9 je tiez september 😅 😀

kukucg
1. dec 2011

@drobik1 joj tak sa jej veru vyhybaj aj ty 😉

patresko11
1. dec 2011

@kukucg faakt?tak dufam ze sa nam podari....

jafnka
1. dec 2011

@kukucg však hej, ale máte to tesne tesne 🙂

kukucg
1. dec 2011

@patresko11 Fakt 🙂 za posledny tusim tyzden, ci dva mame tri tehulky 😵 a dalsich par pribudne tento mesiac, ze kocky??
@jafnka
@kikusik88

patresko11
1. dec 2011

@kukucg no my by sme tiez velmi chceli druhe babo..tak uvidime...

drobik1
1. dec 2011

@jafnka hm no snad sa mi vyhne uplne...🙂 citim sa fajn len som unavena a bolia ma krize a byva mi dost zle ale hadam to uz prejde... 🙂

drobik1
1. dec 2011

@kukucg no ved snazim sa ale vies ked som s detmi doma no zatial sa mi dari uvidime ako dalej... 😉

wildluccia34
1. dec 2011

@domi1988 ahooj,dakujem moja,ano podarilo sa,tešíme sa velmi z toho🙂no dost dlho si tu veru nebola,a čo tak?

domi1988
1. dec 2011

@wildluccia34 len sa teste.. trosicku zavdim ale len trscku 😉 dufam ze s coskoro budeme tesit aj my... nejak nebol cas, chodila som nejaka vycucnuta z prace a tak...

wildluccia34
1. dec 2011

@domi1988 Ahaa jaaj,a ja že čo je s tebou už,neboojkaj pride to,ide to rychlo,dalšia otehotnela tiež hned po mne🙂