2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ahojte baby, tak som tu nejaky cas nebola dnes mam volno tak som vas konecne docitala co mi uslo.. tu je ale noviniek 😉 my sa snazilkujeme, kupila som si ovu testy tak ciarka silnie snad to uz coskoro nastane a najlepsie by bolo keby sa aj podarilo, aby sme sa z toho nasho mrnusa mohli tesit uz na vianoce. tento rok sme s priatelom sami, tak by nebolo zle keby sme mali aj nenapadnu spolocnost 😀
@wildluccia34 tak citam ze vam sa podarilo, gratulujem a mooooc sa s tebou tesim, dufam, ze vsetko bude ok tak pekne odpocivaj a uzivaj si ten krasny pocit 🙂
tak som spet z toho vypalovania ranky bolelo to jak svina takze keby sa to opakovalo ,uz ma tam nikto nedostane
@momamo No mna takto skoro bolelo brucho ked som bola tehu, zacali take bolesti ako pred mrchou a to mala prist az za nejaky tyzden a pol, potom prestali a nedosla 🙂 ale mala som take aj tento cyklus a tiez prestali bolesti a dosla 😀 takze to moze znamenat vselico a aj nic, ved uvidis 😉 drzima palce 😵
caute baby pozeram ze nas tu nejako pribuda a je tu vselico nove... 🙂 hm no my nemame nove zatial nic okrem anginy doma... ☹ ale tak mne sa nejako nastastie vyhyba.. 🙂 a byvam dost unavena tak si sem tam pospim cez obed..ale inak pohoda..
ahojky,mozme sa pridat?
@patresko11 vitaj 🙂
@patresko11 Jasne 🙂 Vitaj medzi nami 😉 Sme v poslednom case dost plodna tema 😅
@kukucg faakt?tak dufam ze sa nam podari....
@patresko11 Fakt 🙂 za posledny tusim tyzden, ci dva mame tri tehulky 😵 a dalsich par pribudne tento mesiac, ze kocky??
@jafnka
@kikusik88
@kukucg no my by sme tiez velmi chceli druhe babo..tak uvidime...
@domi1988 ahooj,dakujem moja,ano podarilo sa,tešíme sa velmi z toho🙂no dost dlho si tu veru nebola,a čo tak?
@wildluccia34 len sa teste.. trosicku zavdim ale len trscku 😉 dufam ze s coskoro budeme tesit aj my... nejak nebol cas, chodila som nejaka vycucnuta z prace a tak...
@domi1988 Ahaa jaaj,a ja že čo je s tebou už,neboojkaj pride to,ide to rychlo,dalšia otehotnela tiež hned po mne🙂

@jafnka tak ja som 2,9 😀