2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@domi1988 Ja ti s tym neviem naozaj pomoct,nikdy predtym som niečo take nepouživala,ani neviem ako to vyzerá:/
@wildluccia34 no ja stale nieco googlim ale je to tazke.. furt iny nazor. asi to casom hodim do kosa a neriesim
@alyce no ja mam nepravidelny cyklus.. takze som zacala 12 dc upny duch tak som skusila 14 dc znovu duch.. pockala som 3 dni a zaznamenala som hlien. ak som skusila a bola tam pekna jasna ciarka ale nie rovnako silna ako ta kontrolna to bolo vcera a dnes znovu rovnake.. tak neviem.. podla navodu stale negat.
No ja som mala 12DC silnejsiu a na druhy den bolesti v brusku a stale bola ciarka ohniva, zdala sa mi rovnaka ako kontrolna a na dalsi den slaba. Ja si myslim, ze ovu bola v ten den ked boli bolesti, cize 13DC ale my sme skusali len ten 12den a potom az 14. Tak neviem. Ale kedze ziadne priznaky necitim, v utorok alebo stredu je tu cervena mikulasska nadielka... ☹
@kukucg no to ano tak to skus, za pokus nic nedas a zase nestoji to az nejake strasne prachy, ja som si to tiez povedala aspon to skusime.. chcela som erat tu bazalku ale ja si na to spomeniem vecne neskoro rano ked mi zahrci budik si na to nikdy nespomenim a potom to uz nema vyznam ked uz vyskocim z perin

@wildluccia34 no to by bolo skvele testujem sa s tymi ovu testami ale ja so z toho nejaka smatena... je silnejsia ta ciarka ako pred par dnami je normalne viditelna ale stale nie taka tmava ako ta kontrolna.. tak neviem proste v navode sa to berie ako negat.