icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

domi1988
1. dec 2011

@wildluccia34 no to by bolo skvele testujem sa s tymi ovu testami ale ja so z toho nejaka smatena... je silnejsia ta ciarka ako pred par dnami je normalne viditelna ale stale nie taka tmava ako ta kontrolna.. tak neviem proste v navode sa to berie ako negat.

wildluccia34
1. dec 2011

@domi1988 Ja ti s tym neviem naozaj pomoct,nikdy predtym som niečo take nepouživala,ani neviem ako to vyzerá:/

domi1988
1. dec 2011

@wildluccia34 no ja stale nieco googlim ale je to tazke.. furt iny nazor. asi to casom hodim do kosa a neriesim

alyce
1. dec 2011

@domi1988 ahoj, aj ja som tento mesiac tiez testovala ovu testami. zacala som od 7DC a silnejsia bola az 12DC. Ty si kolky den cyklu a kedy si zacala?

domi1988
1. dec 2011

@alyce no ja mam nepravidelny cyklus.. takze som zacala 12 dc upny duch tak som skusila 14 dc znovu duch.. pockala som 3 dni a zaznamenala som hlien. ak som skusila a bola tam pekna jasna ciarka ale nie rovnako silna ako ta kontrolna to bolo vcera a dnes znovu rovnake.. tak neviem.. podla navodu stale negat.

kukucg
1. dec 2011

@domi1988 je to tym, ze hromon na ktory je ten test citlivy mas pritomny stale ale jeho koncentracia stupa tesne pred ovu, takze pozitivny ovu test je az vtedy ak je ciarka rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna, ak je slabsia je test negativny 😉

domi1988
1. dec 2011

@kukucg no ja som si to aj myslela ale duuuufala som kvoli hlienu, ale tak asi ovu este stale nebola skusim zajtra.. a ma sa to robit rano z prveho mocu alebo to je jedno:? lebo ja to robim vecer neviem preco, moze to mat vplyv-?

alyce
1. dec 2011

@domi1988 ziadny strach, testuj dalej, ked ti to silnie, ovu sa blizi. Aj ja som mala stale silnejsiu az nakoniec bola ovela tmavsia. Teraz uz testuj kazdy den. A testujes sa poobede? Ja som sa vzdy okolo 18,00.

alyce
1. dec 2011

@domi1988 Testovat sa MUSI poobede, nie rano. A 2 hodiny pred tym nepi. Mne hlien zacal 8DC a silnejsia bola az o 4 dni..

domi1988
1. dec 2011

@alyce no aj ja tak nejak medzi 16 az 18 ma to stale napadne :D no ved testujem uz dufam ze to pride aj ked vcera sme sa trosku postiskali rekuze co ak nahodou :D

domi1988
1. dec 2011

@alyce musi? aha tak super.. ja som sa uz bala ze to robim blbo, ze sa to ma rano, tak to som rada.

alyce
1. dec 2011

@domi1988 Aj ak ti ta silnejsia ciarka oznacuje, ze ovulacia este len bude a nie, ze je. Takze ked ti zosilnie, sa stiskajte aj kazdy druhy den 🙂

domi1988
1. dec 2011

@alyce budeme :D musime, tak budem testovat kazdy den a uvidim.. bodajby to vyslo, boze co by som za to dala..

kukucg
1. dec 2011

@domi1988 praveze sa to ma robit poobede alebo vecer a hlien zacina byt ovulkovy aj tyzden pred ovu 😉 tak len testuj a cakaj 🙂

kukucg
1. dec 2011

@alyce
@domi1988 ano ked si robis kazdy den a je pozitivny tak ovu pride do 24 hodin, takze ked bude pozitivny tak skuste hned ten vecer a potom o dva dni 😉

alyce
1. dec 2011

No ja som mala 12DC silnejsiu a na druhy den bolesti v brusku a stale bola ciarka ohniva, zdala sa mi rovnaka ako kontrolna a na dalsi den slaba. Ja si myslim, ze ovu bola v ten den ked boli bolesti, cize 13DC ale my sme skusali len ten 12den a potom az 14. Tak neviem. Ale kedze ziadne priznaky necitim, v utorok alebo stredu je tu cervena mikulasska nadielka... ☹

domi1988
1. dec 2011

@kukucg ssuper, tak ti moc dakujem.. to som vobec nevedela ze hlien je tyzden dopredu, myslela som ze nejak v den ovulky ale vidis zase som o daco mudrejsia..

kukucg
1. dec 2011

@domi1988 no je to aj individualne ale co som sa docitala tak vacsinou pisu 5 az 10 dni pred ovu ze sa vyskytne a praveze po ovu sa jeho tvorba vraj prudko zastavi, vravim vraj lebo neviem, nema to odsledovane, lebo neviem kedy cez plodne dni tu ovu presne mam 😅

domi1988
1. dec 2011

@kukucg jasne, sak ale snad sa to teda blizi, kedze aj ciarka silnie... to bude testoooov... priatel bude robit len na ne 😀

kukucg
1. dec 2011

@domi1988 no vsak prave ja tiez rozmyslam ze zacnem testovat skor lebo ma brucho pobolieva ale mam jednu skatulku, teda len 5 to si budem musiet este dokupit 😎

domi1988
1. dec 2011

@alyce ale predsa spermie maju zivotnost 2 az 5 dni sa udava takze nejaka ta sanca tam je... uvidis 🙂 mozno bude nadielka trosku krajsia 😉

alyce
1. dec 2011

@domi1988 no ved v to dufam....

domi1988
1. dec 2011

@kukucg no to teda ano ja uz som ich vyplacala tolko 😀 ale je mi to jedno, robila som to hlavne preto aby som zistila ci mam vobec ovulku, kedze som mala tie problemy.

domi1988
1. dec 2011

@alyce ja si tiez hovorim ze uz aj na mna by si to stastie mohlo sadnut, ked uz su tie vianoce... 😎

alyce
1. dec 2011

@domi1988 A kolko skusate?

domi1988
1. dec 2011

@alyce druhy esiac minuly som MS nedostala stale som dufala a nakoniec som skoncila na gynde, tak dufam ze teraz to uz bude vsetko ok a najlepsie s mimiskom na fotke 🙂

domi1988
1. dec 2011

@alyce vy?

kukucg
1. dec 2011

@domi1988 no ved to, ja mam treti cyklus od kyretu a cele je to take divne vsetko funguje nejak inak 😒 tak som chcela vediet ci a kedy mam ovu a podla moznosti by bolo fajn sa do nej aj trafit 😅

domi1988
1. dec 2011

@kukucg no to ano tak to skus, za pokus nic nedas a zase nestoji to az nejake strasne prachy, ja som si to tiez povedala aspon to skusime.. chcela som erat tu bazalku ale ja si na to spomeniem vecne neskoro rano ked mi zahrci budik si na to nikdy nespomenim a potom to uz nema vyznam ked uz vyskocim z perin

alyce
1. dec 2011

@domi1988 my od septembra. A preco si nedostala???