icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
1. dec 2011

@domi1988 ja meriam ale nemam na to teplomer s dvomi desatinnymi miestami tak neviem ci sa z nej nieco dozviem 😒

domi1988
1. dec 2011

@alyce no ja som dufala ze som v tom ale stale som si hovorila snad by som uz len ja nemala take stastie.. a jasne ze nie.. zacala ma boliet lava strana brucha no a doktorka tam nic konkretne akoby nenasla len mi vravela ze mam polycysticke vajecniky sla som k druhej ta vravela ze by to tak tragicky nevidela pracujem v labaku nechala som si vysetrit hormonalny profil ten bol ok tak som sa ako tak ukludnila... tak snazilkujeme a dufame ze uz bude fit, ze to len preplo mojmu telu a nebude v tom nic vazne.

domi1988
1. dec 2011

@kukucg ja zajtra rano nejdem do prace pripravim si ho a odmeriam a uvidim co vyskoci, ci to bude nejaka vyssia teplota ked sa pravdepodobne blizi ta ovulka..

kukucg
1. dec 2011

@domi1988 no ked si nemerias a nevies aku mas tak nebudes vediet ci vyskocila asi...

domi1988
1. dec 2011

@kukucg aha to je pravda 😅 no tak nic 🙂

kukucg
1. dec 2011

@domi1988 😀

domi1988
1. dec 2011

@kukucg tak uz mi nic ine nezostane len spoliehat na ovu testy, ale tak vyzera to slubne..

wildluccia34
1. dec 2011

@domi1988 No ja by som na to nemala vobec nervy,stale sa testovat a sledovat...

domi1988
1. dec 2011

@wildluccia34 clovek robi zufale ciny aby ziskal nieco po com tuzi.. ale ja som to robila hlavne pre zistenie ci tu ovu mam neviem ci to budem praktikovat aj dalsi mesiac... to sa vsetko uvidi..

kukucg
1. dec 2011

@domi1988 asi ano, testuj dalej a uvidis 😉
@wildluccia34 to mas zlatko stastie ze si nemusela mat na to nervy kedze si v poriadku a hned sa vam zadarilo 😉 si stastny clovek 😵

domi1988
1. dec 2011

@kukucg no jasne ze nevzdam a budem testovat ja na to proste spolieham ze ma to nejak naladi na spravnu vlnu a trafim sa do spravnych dni...

domi1988
1. dec 2011

@wildluccia34 presne to kukucg vystihla... si stastny clovek 😉

kikusik88
1. dec 2011

@kukucg jasne uz sa tesime na vianoceee

wildluccia34
1. dec 2011

@domi1988 ved ako vieš,ale ja som proti tomu,neviem nikdy som to neuznavala,je pravda,že zas to pomože tomu,ked niekto nevie,kedy ma ovulku...ale niekto to robi,len aby sa len testoval a testoval a už je potom chory z toho...

domi1988
1. dec 2011

@wildluccia34 tak to zase nie, ja som sa len bala ci mi to tam vsetko funguje ako ma..

kikusik88
1. dec 2011

@jafnka neboj my to natiahneme 😀

wildluccia34
1. dec 2011

@kukucg ale vieš moja,aj keby sa mi nezadarilo,tak si určite nekupujem ovu testy a netestovala by som sa zbytočne,ved to je ešte viac stresujuce....mne každy čo dal dobre rady na otehotnenie,tak sa aj podarilo,povedali mi nemysli,nekupuj nijake blbosti a venuj sa len manželovi🙂tak som spravila a možno preto sa hned podarilo...

wildluccia34
1. dec 2011

@domi1988 Ja viem Domi,ty si mala problemy,ja ta chapem,dufam,že si už v poriadku,a prajem,aby sa ti poštastilo,čo najskor

domi1988
1. dec 2011

@wildluccia34 no presne kvoli tomu, mna to vsetko tak strasne psychicky vycerpalo.. uz som ok taak len skusam.. dakujem, dufam ze na tieto vianoce budem spominat dlho a s radostou 😉

wildluccia34
1. dec 2011

@domi1988 Tak je super,ked je všetko už ako ma byt🙂Ty si aj spominala,že tie tabletky si už dobrala...tak už len skušat a skušat🙂a čakat,kedy sa zadari

kukucg
1. dec 2011

@wildluccia34 to sa ti lahko hovori....

domi1988
1. dec 2011

@wildluccia34 no dobrala.. teraz testujem aby som sa aspon trafila do spravnych dni, pretoze mam nepravidelnu MS tak nech mame vacsiu sancu. mne to je jedno ze sa testujem.

sweetlemon
1. dec 2011

helou babulky, tak som sem prisla kuknut, lebo to moje trdlo mi zase zacalo hovorit o babatku... a zevraj sa stale snazime a tesi sa na babo. on je proste asi v strese z toho, ze som mu o tom hovorila. tak som sa rozhodla, ze k mojmu cyklu mu uz nebudem nic hovorit, nebudem merat teplotu, proste aby nevedel, ze to stale mam v hlave. akurat v januari som mala ist k dr, aby ma zacal riesit, ked sa nepodari. tak teraz neviem, asi este chvilu pockam do jari. prave teraz som mala mat ovulku, ale jedine, co prislo, je nejaky blby zapal, trosku to pali a aj jemne bolesti mam vnutri. takze sa liecim. myslim, ze tento cyklus bude prvy bezovulkovy.
tak vam prajem aj nadalej vela stastia v snazeni 🙂 a sem tam pridem kuknut, ako sa vam dari 🙂 dufam, ze buduci rok bude pre nas vsetky uspesnejsi 😉

hula
2. dec 2011

Baby tak stale sa nič nezmenilo,ževraj sa mam zbalit a ist k mame asi navždy tak a teraz co ved ten byt je takisto moj ako jeho preco by som mala odist?e to vsetko celeee zle takže neviem co si mam počat a hlavne co robit aaach jaj poviem vám že som uz tak v depkach ze až 😖

marecek1
2. dec 2011

@sweetlemon ahoj 🙂 super, že si sem nakukla, dlho sme ťa tu nevideli 🙂 tak to je super, že sa aj u vás začalo riešiť bábätko 🙂

marecek1
2. dec 2011

@hula tak to ma veľmi mrzí, že tvoj partner zaujal takéto stanovisko.... no nič moc, keď sa človek stavia takto k príchodu nového človiečika na svet. rozhodne ti ale radím, aby si si bábätko nechala, je to to najkrajšie, čo ťa môže v živote stretnúť.

kukucg
2. dec 2011

@hula Tiez ma to velmi mrzi ☹ ale pridavam sa k @marecek1 , babo si urcite nechaj 😉 je to fakt krasne a som si ista ze nebudem lutovat, aj ked budes na neho sama 🙂 neviem ako to s bytom mate, ale pokial je vas spolocny tak tiez nevidim dovod preco mas odist ty 😒

kukucg
2. dec 2011

@sweetlemon Takze sa vam to utriaslo?? 🙂 to sa tesim teda a dufam ze uz to pojde dobre a aj to babo pride 😉

wildluccia34
2. dec 2011

@kukucg no,lahko,ale ja som sa riadila podla toho,a ja si myslim,že vdaka tomu som rychlo otehotnela...

sweetlemon
2. dec 2011

@marecek1
@kukucg no, utriaslo sa to, aj ked teda stale ma trapi, co mi vtedy povedal. neviem, co sa mu stalo, asi mu len chvilkovo preplo...dufam, ze sa to nebude opakovat, lebo ho s niecim ovalim nabuduce 🙂 asi bol vystresovany z toho mojho merania a ocikavania testikov, mozno sa pritom citil pod natlakom, leboa j mi povedal, ze sa citi blbo, ze sa nam nedari. tak odteraz budem nenapadne sledovat ovulku a znasilnovat ho bez toho, aby som mu hovorila o tom, ze prave plodime 🙂
len uz nech mi prejde ten zapal, snazim sa pit cajiky, ale uz aj hlienu mam nejak viac, tak asi canesten musim kupit :( ach jaj, nemam to rada :(

@hula sice nie som moc zasvatena do tvojho problemu, ale je mi luto, co tu pises a dufam, ze coskoro sa vsetko vyriesi, draheho osvieti a budete sa spolu tesit 🙂