2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 ja viem mojka, len si zacala snazenie s cistim stitom a vtedy je to lahsie a hlavne ine 🙂 ja mam za sebou uz par mesacne snazenie, trojmesacne tehotenstvo, potrat, kyretaz... vsetko rozhodene, spinenie hocikedy, MS ina ako pred tym, ovulka ina, priznaky nejasne... 😒 proste to nie je take jednoduche a proste potrebujem vediet ci uz mi ta ovulka vobec nabehla lebo mam vsetko rozhodene... ja nevravim ze budem kazdy mesiac merat BT a ocikavat ovu testy az kym neotehu, chcem hlavne jeden nech viem co ako mi funguje po tych veciach vsetkych...
@sweetlemon no to je mozne, chlapom obcas prepina 😅 tak sa rychlo poliec, a nenapadne sup na to 🙂 mozno to bude takto pre neho lespie 🙂
@marecek1
@kukucg ano, snad sa vsetky presunieme do novej temy coskoro, ved uz by sa patrilo 🙂 prave som to pocitala a uz pred 8 mesiacmi sme sa zacali snazit. strasne to uteka. minule som pocula, ze gynekologovia odporucaju rodit 1. dieta do 25 rokov. to som uz presvihla, tak snad do 28 sa podari aspon otehu 🙂
@sweetlemon máš pravdu, strašne rýchlo všetko uteká... ja už radšej ani nepočítam, koľko sa už snažíme, lebo sa to každý mesiac len predlžuje... odporúčania - sú super, len niekedy to jednoducho nejde tak rýchlo, ako by si človek prial.
@sweetlemon No ja som to sice stihla 😅 ale fakt je ze @marecek1 ma pravdu, nie vzdy to ide ako by si clovek prial 😕 ale dufam ze mas pravdu aj ty a coskoro sme v novej teme, uz by sa naozaj patrilo 😎
ahojte baby mate niektora takto nizke tepolty pred ovu?a krcok si sledujete? http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
Zavidím vám každej ktorá máte dobrého partnera ,ktorý je pri vás 😅 on mi este k tomu povedal že on nebude predca živiť decko aj mna a aj byt ,len stale nerozumie tomu že ja budem mat tu matersku hadam este lepsiu ako on jeho plat a dokazem sa uživit aj sama
@kukucg moje,ale ja som pisala,že uznavam to,ked ma žena problemy,alebo ich mala,a niekto naozaj nevie,kedy ma tu ovu...tak na to su dobre tie testy,o tvojom pripade ani nehovorim,ty si toho prežila až až:(ale zdravy človek,ktory nema nijaky žensky problem,vie,kedy ma plodne dni,lebo to citi a kupuje si ešte testy,len aby videl,kedy su tie čiarky,či čo to tam je,tak to ja vobec neuznavam,mam vela kamaratok,ktore otehotneli aj mimo plodných dni,takže milovat sa treba ked je chut...nezamyšlat sa nad tym,že mam plodne dni,tak to určite vynde...
@wildluccia34 ano moja ved to ano 🙂 ved my sa tiez milujeme ked sa nam chce, necakam len na ovu a ze teraz a nikdy inokedy, len chcem vediet ci a kedy ju mam 😀 lebo predtym som to vedela a teraz neviem 😒 ale hadam sa to nejak spravi 🙂
@hula ahooj moja,tak toto ti napisal?ja že si to už predsa len rozmyslel,čakáte spolu babo a to je ta najkrajšia vec,nechápem ho naozaj,predsa ste sa bavili o tom babatku,chceli ste to,ja viem,že neratal s tym,že mu znižia plat,alebo že mate hypoteku,ktoru musite splacat...Bude lutovat,že prišiel o teba a o to krásne babo,ktore sa vam narodi
@hula....ja si myslim,že ti rodičia určite pomožu,povedala si im už o tom?držím ti palčeky moje
@kukucg Ved to ano,ked vravíš,že sa ti to všetko pomenilo a ked ani nevieš kedy a či ju máš:/tak vtedy ti tie testiky pomožu...ja mam dneska stretko s byvalymi koleginami,tak sa veelmi teším🙂pojdeme do nejakeho podniku,oni na vinko a ja na čajik🙂
@wildluccia34 no ved to som zvedava ci ju najdem vobec 😅 tak si to pekne uzi 🙂 ja utekam do skoly, potom po maleho a este s nim von, vecer este musim napisat nejake veci a zajtra som na workshope takze budem mat len taky polovicny vikend 😒 co uz 🙂
@hula no tak to ti povedal teda naozaj hnusne... živiť teba, decko aj byt. v takýchto prípadoch si uvedomujem, aké mám šťastie, že mám manžela, ktorý pri mne v takýchto veciach 100 % stojí a podporuje ma. ale určite sa nedaj ním zmanipulovať, dieťatko - ak teda on nezmení svoj názor - vychováš aj bez neho, zvlášť ak ti pomôžu rodičia, nikdy by som sa kvôli takýmto "dôvodom" nezriekla dobrovoľne svojho dieťatka. prísť o mimi je hrozná bolesť - zažila som si ju, ale mala som MA, takže som kyretáž podstúpiť musela...
@wildluccia34
@kukucg tiež si myslím, že pokiaľ sa dvaja iba začnú snažiť, a sú obaja zdraví, tak je zbytočné hneď od začiatku si merať BT, kupovať ovulačné testy.. zbytočne "tlačiť na pílu", kým nie je ešte problém.
ale pokiaľ už nejaký problém je, poprípade sa snažia dlhšie, tak určite ovutesty, aj meranie BT môžu k vytúženému tehotenstvu dopomôcť.
super, Luci, že vám to takto krásne vyšlo, a že máš podporu u manželíka, ktorý sa teší s tebou, keď tu dnes čítam príspevky od @hula, tak mám dosť.... ja viem, že chlapi občas zaujmú postoj, ktorý nás teda poriadne dorazí, ale toto je vrchol... asi to preciťujem aj preto tak, že ja si miminko strašne želám - a určite by som sa nevzdala tejto túžby len preto, lebo by som sa obávala, čo bude v budúcnosti - veď človek aj tak nikdy nevie, čo bude zajtra/o pár mesiacov/rokov, príde o robotu, zhorší sa zdravie, poprípade vyhrá v športke, možností je veľa, čo sa môže stať...
uži si s kolegynkami posedenie, asi im aj budeš zvestovať tú krásnu správičku - alebo si ju vydedukujú samé, keď budeš čajíčkovať, a oni si dajú pohár vínka 😉
@marecek1 Ahoojko,no oni to už vedia,jedna vedela hned,že sa pokušame o babo,a ked som sa to dozvedela,musela som jej povedat a ta zas druhej a tak to išlo🙂Ja veru enviem,čo by som robila,keby sa moj manžel takto zachoval,asi by som revala cele dni,ako sa poznám:(A rozmyšlala by som,prečo vlastne...ked to nebolo nečakane,ale chceli sme to obaja...Ja som si myslela,že z takej spravičky,ked žena povie mužovi-že čaka babo,tak sa bude tešit každy chlap...ale nie všade je to tak,každy sme iny,každy mame ine reakcie,je mi luto @hula,hlavne preto,že ona sa na to babo velmi tešila:(,a máš pravdu marecek,že nikto nevie,čo bude dalej,život sa ti može zmenit zo dna na den....
@kukucg Juuj ty máš nabite cele dni,tak papa moje,ja tu tiež nebudem cely vikend...ideme preč s manželom a s našimi,a určite ju najdeš,aspon podla tych testikov 😉
@wildluccia34 mhm... takže o vašom šťastí už vedia asi všetci vám blízki ľudia 🙂 🙂 🙂 ja by som sa bála o tom hovoriť s niekým, nakoľko mám za sebou zlú skúsenosť, takže by som určite počkala prvé tri mesiace, zvlášť, keď mi môj lekár prízvukoval, že by ma hneď, ako zistíme, že som tehotná, vypísal na PN - síce by sa asi dosť ťažko tajilo, prečo som doma, ale čo už.
a kam sa chystáte s rodičmi?
@kukucg momentálne mám moje klasické ovulačné príznaky, dokonca som si vypočítala podľa tehotenskej kalkulačky, že by 4.12. bolo najideálnejšie obdbie pre splodenie miminka, tak sa teším na večer, keď sa manžel vráti zo služobky, asi naňho skočím už vo dverách 😀 😀 😀 síce som s ním volala, tak na neho lezie chrípka, alebo čo, lebo trochu sa necíti ok, kašle - ako naschvál!!!!!!!!
No ved prave ze to chcel aj on ked sme sa o tom rozpravali,ale zrazu teraz uz nie,on si to uz rozmyslel,tak to je sila to vám poviem ,.............no moja mama to vie a dokonca aj jeho mama to vie ,len som im nepovedala ako sa k tomu postavil ved by im to srdce roztrhalo
@marecek1 jooj všetci zas nie,z rodiny to nevie skoro nik z mojich bratrancov,ani sesternic,ujovia,tety,ani babka to envie,nie všetky kamaratky,ešte ich je dost🙂Jasne,keby som aj ja mala taku skusenost,tak by som tiež radšej počkala....tak ty mas potom rizikove tehotenstvo?Ked vravíš,že by ta hned aj vypisal.To by si ani manželovi nepovedala?🙂Ideme na Oravu,starka ma ročnicu,tak ideme tam,a konečne mi dnes pride manželik...🙂
@hula ahoj to ma hrozne mrzi, co sa ti stalo.. neviem si predstavit, ze by sa to stalo mne, obdivujem ta, ze si taka silna.. kasli na neho, podla mna on sam pride na to, aku urobil chybu a za par dni, mozno yzdnov ho tam mas aj s obrovskou bukretou, zacnete mu chybat.. je to chlap, musi sa mu to rozlezat v hlave. uvidis, vsetko bude dobre a budete velka stastna rodinka, ty hlavne teraz mysli na seba a na babatko, oddychuj a nestresuj sa 😉
@wildluccia34 jasnačka že manželovi áno 🙂 aj mame a sestrám, veď by im hneď doťuklo, kebyže som dlhšiu dobu PN, že sa niečo deje. ale u kamošiek, a vzdialenejšej rodiny by som bola ticho.
no áno. mala by som hneď rizikové - z viacerých dôvodov. aspoň lekár sa tak naposledy vyjadril.
aj mne dnes príde manžel, bol na služobke, sa teším 🙂 aj sa mi zdá, že mám ovulačné príznaky, takže sa teším dvojnásobne na naho 🙂 síce keď sme spolu telefonovali, tak mi hovoril, že sa necíti dobre, asi na neho lezie chrípka... ☹ ☹ no ako naschvál.
@hula no ja nechápem, ako môže tak zmeniť názor, najskôr áno, a potom už nie. veď dieťa nie je vec, o ktorej si takto môžeš povedať, že dnes po nej túžim, ale zajtra už nie.
ale tak tvojej mamine to určite bude divné, ak prídeš s kuframi domov. ak teda tvoj partner nezmení - zasa - názor.

@sweetlemon no dúfajme, že bol vtedy len pod nátlakom/stresom a že teraz už pôjde všetko podľa tvojich predstáv. teší ma, že si sa vrátila medzi nás snažilky 🙂 dúfam, že už odídeš maximálne do nejakej témy typu "novembrovky 2012" 🙂