2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 až tak dlho to zasa nebolo 🙂 v podstate bol preč len štvrtok a dnes, ale už v stredu musel byť kvôli prípravám dlhšie v práci, takže prišiel, až keď sme už s malým spali. ale teplý čajík (a nielen to 😀 ) ho čakať budú 😝
ahojte. dne som tu len na skok a aj to len preto aby som vám povedala, čo sa dnes snívalo môjmu drahému - vraj sme mali nový byt a museli sme predávať naše auto a kupovať väčšie lebo som čakala štvoričky! 😀 a keď sme išli dnes do zvolena tak sme po ceste videli bociana 🙂
@marecek1 vies co nie ja nepojdem nikam s kuframi je to tak isto moj byt ako jeho takze bohuzial ma tam bude musiet strpet ci chce alebo nie ,no dufam ze ho to prejde .......ak nie tak az potom to budem riesit,kazdopadne vám dakujem za povzbudenie ani neviet aku silu ste my dodali,dakujem 😅
@marecek1 Noo tak super potom,nech sa aj podari,ked máš tie plodne dničky🙂
ja som taka ZUFALA ☹ dnes som ocakavala znovu tmavsiu ciarku na ovu teste, ale prislo obrovnske sklamanie... je tam ledva nejaku vidiet. tak ja neviem, ci ta ovu prebehla vcera alebo vlastne nebola, alebo co teda.. ciarky boli 2 dni viditelne pekne ale vobec nie take tmave ako kontrolna.. 😒 ja neviem, tak som na to spoliehala...
@hula ahoj. to ma moc mrzí, že sa takto zachoval. všetky ti moc držíme päste, neboj, či sa už tvoj priateľ vráti, alebo nie, isto ti pomôže rodina. viem, musí to byť teraz moc ťažké, všetky ti vravíme, aby si nestresovala kvôli bábu, pritom to znie takmer nemožne.. ale naozaj je to teraz to najdôležitejšie. tak ja ti teraz odporúčam: choď do obchodu, kúp si niečo pekné a nejakú fajnú mlsku. snaž sa aspoň niečim si urobiť trošku radosť. ak som to správne pochopila, rodičom si to ešte nepovedala. nemyslím to v zlom, ale asi by bolo dobre im to povedať. určite sa aj tebe ulavý a budeš rada, že budeš môcť niekomu blízkemu povedať o svojich pocitich... moooc ti držím päste, neboj, nech to s priateľom dopadne akokoľvek, ty budeš mať krásne bábo a budeš šťastná mamina 😵
@wildluccia34 Ahojky,no vyzera to tak,ze nam to vyslo 🙂 Hej, "zopar" testov mam uz za sebou 😀
@kikusik88 My sme zili roky v UK,mam tam stale ucet otvoreny,platila som to cezen...A uz som tu posielal jednej dievcine tu stranku a ta nemala problem ,ale objednavalo to priamo z orig. stranky...Drahy ma aj ucet na ebay,ale tam sa da tusim platit len cez paypal....ale niesom si ista....Inak,0,50e je velmi dobra cena na slovenske pomery...Akoze tie testy tu maju za take palky,ze sa z nich hlava toci !!
@lenkaks No pozerala som,teším sa s tebou,supeeer🙂
@wildluccia34 Dakujeeem 🙂
@lenkaks Len s apekne držkajte,aby ste boli zdravučki a ku doktorke ideš kedy?
@wildluccia34 Dakujeme 🙂 Napodobne 🙂 Planujem buduci tyzden si zavolat a spytat sa,co a kedy...pocitam,ze koncom decembra by uz aj srdiecko mohlo byt...A ty kedy? Uz si volala dr?
@lenkaks Nie moja nevolala,som ti aj pisala,že som u našich v LM,a žensku mam na Orave,takže pojdem za tyžden,tam u nej mam super,že sa nemusim objednavat,možem si prist,kedy sa mi zachce a manžel čo na to?🙂
@wildluccia34 Uz som si precitala 🙂 Dovolenkujes ? Aj ja mam supeer gyndosku,strasne mila zenska...Akoze,ja si chlapa ani neviem predstavit,mna aj odrodili zenske 😀 Drahy je stastny 🙂 Ja som to uz aj mojej mamine povedala,o takejto veci nedokazem mlcat,kedze som s nou skoro dennodenne....
@lenkaks ahoj citam, ze mas skusenosti s ovu etstami.. potrebujem sa poradit. robila som si test a bol tam akoby duch, tak som pockala o 3 dni bola pekna ciarka ale nei rovnako vyrazna ako kontrolna, dalsi den znovu třrosku silnejsia ale stale nie vyrazna a dnes znovu duch 😠 nestalo sa ti to niekedy? mam pokracovat s testami? alebo ovu prebehla? alebo co si mam mysliet?

@marecek1 Ale jooj ved ty ho hned vyliečiš,a určite bude mat na teba chut,ked bol na služobke a dlhšie ta nevidel🙂)Teply čajiček mu navarit a potom ho zohriat a bude fajne🙂Aj kamaratka ma rizikove,tiež ju hned vypisala na PN-ku a častejšie bude chodit ku ženskej.