icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kikusik88
5. dec 2011

@kukucg 😀 hlavne treba skusat ja som 10 DC atiez skusame aj tak 😎

kikusik88
5. dec 2011

@marecek1 mne je to tiez neprijemne....obcas az take bolestive alebo ako keby to palilo..fuj...ale tak treba brat stery nech vieme ze sme ok no nie ? 😉

kukucg
5. dec 2011

@marecek1
@lenkaks my sme boli vcera na predstaveni a mikulas tam bol, zajtra rano bude doma, a cez den v skolke, a potom este dalsiu nedelu ideme zas na mikulasa z allianzu takze budeme riadne mikulasovy 😀

kukucg
5. dec 2011

@kikusik88 No vsak skusame, teda ani nie ze skusame, so skusanim som chcela cakat kym budu dve ciarky, ale sa nam chcelo tak si vravim kaslem na to, co budem cakat, bohvie ci dve ciarky vobec budu 😝

kikusik88
5. dec 2011

@kukucg no ved to ja som testy este zamietla a BT ani nevravim, este mame len 3 mesiac ktory skusame tak sa nejdem trhat 😀 od januara zacnem stresovat...ale kedze na vianoce budeme vsetky tehu tak usetrim 😎

kukucg
5. dec 2011

@kikusik88 Dobre na to ides 😀 😀 ja som si povedala ze vsak budeme sexikovat akokeby nic, ovu testy sice robim a ak nahodou bude pozitivny tak to poistime a ked nebudu tak nebudu... ak by nebola ovu a ani buduci mesiac tak budem riesit 🙂 Ale kedze do vianoc budeme tehu, toho sa dufam usetrim 😀 😀 😎 😎

kikusik88
5. dec 2011

@kukucg tak tak mojko aj ty ides na to spravne...ja mam v januari kontrolu u gyndosa, nariadenu lebo som mala stery a zapal tak kontrola a tak dufam ze uz budem tehu a daco dobre sa tam dozvieme ☹ velmi nam to prajem obom... 😀 uz sa tesim na vianoceeeee

kukucg
5. dec 2011

@kikusik88 Aj ja sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😵 😵 A prajem to kazdemu kto po tom tuzi 🙂 🙂

kikusik88
5. dec 2011

@kukucg boze potom sa musime tu skontaktovat a dat si vediet ako to dopadlo 😀 ktorej z nas to ako dopadlo 😖 ktoreho presne NEcakas?

kukucg
5. dec 2011

@kikusik88 Ja tusim 22.12 necakam 😒 fakt pred vianocami, tesne tesne, dufam ze nebudem sklamana, aj ked vobec nevyzera na ovulku teraz ale skusam verit aj v zazraky 😅

kikusik88
5. dec 2011

@kukucg ale neboj hadam nas uz dakto vypocuje a urobi nam krasne vianoce ... 😒

kukucg
5. dec 2011

@kikusik88 hadam hej 😉

domi1988
5. dec 2011

@kukucg ahoj no ja 22 DC a ovu testy negat, zuuuufale.. asi to s nimi vzdam. ciarka zosilni a potom zoslabne dnes ju skoro ani nevidno.. nechapem. ja tu ovu snad nebudem ani mat 😒

kukucg
5. dec 2011

@domi1988 no ja mam stale slabe, nezosilnela ani raz tak cakam ze to pride, viac moze zosilniet aj zo dna na den... tak som zvedava... 22DC to uz mas dost... nemas ich ofotene ze ako vyzerali?

domi1988
5. dec 2011

@kukucg mam ich na stole este zajtra cvaknem ak nezabudnem ked bude dobre svetlo, uvidim ako to bude vyzerat..

kukucg
5. dec 2011

@domi1988 no moje su taketo tu ciarku druhu takmer nevidno 😒

domi1988
5. dec 2011

@kukucg hmm tak to moje vidno dost, ale kontrolka je brutane ruzova oproti mojim.. bud som to prepasla ked som tie 3 dni netestovala alebo testy klamu alebo nemam ovu alebo proste ovu bola ked ciarka zosilnela.. no a potom si vyber 😀

domi1988
5. dec 2011
kukucg
5. dec 2011

@domi1988 a tie prve dva co tu tam boli ktore dni?? nemohli byt tesne po ovu, alebo tak??

domi1988
5. dec 2011

@kukucg tak som to cvakla teraz, nie je to vidno tak dobre ale sak kukni..

domi1988
5. dec 2011

@domi1988 ten spodny je dnesny a ide to zaradom ako som ich robila ten nad nim vcera a tak.. a to prve silne bolo vtedy ked som mala hlien.

domi1988
5. dec 2011

@kukucg ten spodny je dnesny a ide to zaradom ako som ich robila ten nad nim vcera a tak.. a to prve silne bolo vtedy ked som mala hlien.

kukucg
5. dec 2011

@domi1988 tak mzono boli pozitivne ked si aj hlien mala vtedy.... 😒

domi1988
5. dec 2011

@kukucg mozno, vtedy sme aj snazilkovali.. ja asi buduci mesiac skusim merat tu bazalku a podla tohop spravim test, takto by som skrachovala robit testy kazdy den.. ked ani neviem kedy ta ovulka je, ci akoze ja to mam pozit kewd je to take slabe alebo co..

jafnka
5. dec 2011

ahojte. idem vás zase trošku nakaziť mojou pozitívnou energiou 🙂 dnes som 19DC a ovu ešte nebola (poslúchla, že má trošku počkať kým odídeme od našich 🙂 ) a dnes mi je blbo, asi som chytila nejaký bacil 😠 ale nedávno sme hrali s mm takú srandovnú hru, kde mi okrem iného vyšlo, že moje prianie (tehu) sa splní pomocou nepriateľa... takže nech si bacil kľudne príde veď je nepriateľ 🙂 inak už som pre mm vyrobila tú pohľadnicu, čo som spomínala 🙂
hlavu hore dievčence, tehu nás neminie 🙂

kukucg
5. dec 2011

@domi1988 no tak to mozno aj vyslo ked ste vtedy snazilkovali, budem drzat prsty 😉

kukucg
5. dec 2011

@jafnka Ty si fakt super pozitivna 😀 😀 tu pohladnicu chcem vidiet potom 😅 😅 a kedy tak cakas ze dojde ovu??

jafnka
5. dec 2011

@kukucg tak hádam túto stredu alebo štvrtok, ale choroba môže rozhodiť teplotu a ovu posunúť... ale ja si na ňu počkám 🙂 pohľadnicu odfotím potom na vianoce už aj s testíkom 🙂

domi1988
5. dec 2011

@kukucg moc krat dakujem... ja straaaasne dufam... 😅

kukucg
5. dec 2011

@jafnka na to sa spolieham ze nam ju odfotis 😉 to je fakt ze sa ti to moze rozhodit 😒 ale vidim ze si odhodlana a ze ti neutecie 🙂 BT merias poctivo?? ja ju mam stale dost nizku 😠