2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kikusik88 Dobre na to ides 😀 😀 ja som si povedala ze vsak budeme sexikovat akokeby nic, ovu testy sice robim a ak nahodou bude pozitivny tak to poistime a ked nebudu tak nebudu... ak by nebola ovu a ani buduci mesiac tak budem riesit 🙂 Ale kedze do vianoc budeme tehu, toho sa dufam usetrim 😀 😀 😎 😎
ahojte. idem vás zase trošku nakaziť mojou pozitívnou energiou 🙂 dnes som 19DC a ovu ešte nebola (poslúchla, že má trošku počkať kým odídeme od našich 🙂 ) a dnes mi je blbo, asi som chytila nejaký bacil 😠 ale nedávno sme hrali s mm takú srandovnú hru, kde mi okrem iného vyšlo, že moje prianie (tehu) sa splní pomocou nepriateľa... takže nech si bacil kľudne príde veď je nepriateľ 🙂 inak už som pre mm vyrobila tú pohľadnicu, čo som spomínala 🙂
hlavu hore dievčence, tehu nás neminie 🙂

@kukucg 😀 hlavne treba skusat ja som 10 DC atiez skusame aj tak 😎